Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

sakın sakın cnm sezeryanı çıkar aklından seni tanıdığım kadarıyla onun acısını hiç kaldıramazsnnn. çok sanclı oluyo sonradan. şimdi en güzel günlerin kıymetini bil. normal doğum sancısını çekiyosun bitiyo. meleğin kucağına geliyo. sakın sezeryan isteme kuzu hem senn için hemde bebeğin için en sağlıklısı normal olması.

dün bende işte biraz yürüyüş yaptım ama çok zorlandım

allah hayırlara çıkarsın cnm. malum mu oldu acaba sana doğurcammı yoksa bugün ewet teyzesi bnm tosunum okadr tatlıki usgde doyamıyom bakmaya yanaklar tonbiş tobiş tam ısırmalık

vallaa canım bilmiyorum ki bide doğurursan bgn dikkat et :)
yerim ben o tosunu çok güzeldi teee karnının içinden gördüm yanii daha sen bile o kdr net görememişindir :))

hoşbulduk tatlım evet beklemedeyiz halen bakalım ne olacak ben doğurunca size haber vericem zaten merak etmeyin aklımdasınız sen nasılsın?

elimde değil ki zuzu tam iyileşiyorum bişey çıkıyor daha hareketlerini de hissetmiyorum yaa tedirgin oluyorum işte

kız bi rahat dur ya daha ne hareketi daha ne doğumu ya aklına getirme böyle seyleri ohoo sen şimdi böyleysen doğuma yakın ne yaparsın bilmem valla erkenden doğuru verirsin 9 ayı filan beklemezsin :)

kızlarr bn uzanıcam azcık ufaktan ufaktan gelmeye başladılar yne. uzanıyım azcık. öpüldünüz.

tmm tatlım dikkat et kendine

canım az kaldı tosunun akavuşacaksın inş allahın izniyle
evt güzel haberlerni ve oğlumuzun güzel resimlerini bekliyoruz
bende iyiyim işte beklemeye devam

zuzum hg arada gırde bızıde merakta bırakma nede olsa sen ve esma ıcın yumurta kapıya dayandı hersabah doguran varmı dıe gırıyoruz topıge

hatcee geldim iyiz daha doğmaya niyetimiz yok gibi yerini çok sevdi paşam benim gününde olacak yada gününü geçicek gibi geliyor bana :) sen nasılsın senin paşa nasıl

maşallah aman sağlıklı olsunda ne zaman canı isterse o zaman gelsin :))
şükür canım biz iyiyiz bi sorun yok şimdilik biz bile kocaman olduk valla

ben geldım yıne herkez gıttıııı

yaa kuzum bi denk gelemedik ben bgn fazla takılamıyorum
dünya kada riş var akşam olsun artık yoksa çığlığı basıcam
bu arada siteye ne olmuş noktalı harfler garip şekillerde çıkıyo bu nee beeeee hiçbişey okunmuyo
:44:

topic yine çok hereketli maşallah

ben çıkıyoum kızlar iyi haftasonları

öpüldünüzzz

SERPİİİL iyi ki doğdun canım kızınla nice mutlu yılllara inşallah büyüsün de gelsin sana sarılsın bi dahaki doğum günlerinde

serpil sen bişeyler aldınmı hiç dün babaannemiz bize donla atlet almış çok çirkin geldi gözüme düz beyaz

hatice bana da bi teyze demişti bebeğe ilk beyaz atletle don alınır önce onu al bi takım demişti öyle bi adet işte o da ondan almıştır teyze tabi oğlan bekliyo oğlan atlet donu alacalk napsın

canım yaa yazdığını okuyunca şaşırdım çünkü ben de aynı şeyi yaşadım o filmde çocuk 3 saat hiç uyumadı tepindi durdu bence sinemadaki yüksek ses efektlerinden rahatsız oluyorlar, bir de dün gece geç saatte bir telefon geldi birinin yakını hastaymış bana yardımcı olayım diye tlf etmişler arkadaşlarım, ama ben o saatte tlf çalınca biliyorum zaten birine bişey olmuştur ki beni arıyolardır bi heyecan yaptım arayan arkadaşa bişey oldu sandım korktum çok, çocuk sonra 2 saat boyunca yine tepindi benim heyecanımdan etkilendi sanırım

esma son zamanlar zor geçiyormuş evet ağırlaştıkça sabırsızlaşıyorsun ben de o yüzden normal doğum tercih etmiyorum beklemek günü bilememek zor gelir bana ama en sağlıklısı o tabi.. sağlıkla gelsin inşallah oğluşun gerisi öenmli değil unutursun gider

zuhal de doğurmamış daha hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahhh

derya iyisin değil mi dün canın çok sıkkındı, ben gündemi biraz geriden takip ediyorum akşam girdiğim için geçmişi de tamamen okumaya yetişemiyorum

slm kızlar hayırlı sabahlar ...
biliyorum bi çoğunuz burda olmayacak olanlarla idare edicez
bende ölesine eşim kalkmadan gireyim dedim..
dün sabah idrarımla test yapmıştım tek çizgiydi ama sanki bana 2.çizgi sanki diyorum çoooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkk dikkatli bakınca
dünden beri haabire bakıyorum yanılıyomuyum ama bilmiyorum normal biri baksa tek çizgi der ben çooooooooooooook dikkatli baktım diyemi öle gördüm offf ne kadar gıcık oldum olabilirmi ha
eşimede bişey sölemedim ya yoksa üzülür ay çok bozuk ashabım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…