- Konu Sahibi haticemavi
-
- #20.981
elimde değil ki zuzu tam iyileşiyorum bişey çıkıyor daha hareketlerini de hissetmiyorum yaa tedirgin oluyorum işte
esmam ben hiç rahat değilim biliyor musun yaşadığım ağrıları bi bilsen bulantıyı geçtim artık alıştım ona ama bu ağrılar yine de şükür son günleri düşünemiyorum bende normal doğum istiyordum korkmaya başlaım ağrılardan dolayı sezeryan istiyorum şimdi
ewet cnm aynen öle kasık ağrısı başlıyo hemen. neseki bn sahile iniyom yürüyüş için ordada wc fazlaca var ihtiyac duyduğumda gidiyom mecburen. adım adım yavaşca yürü ama sen yinede zorla kendini doğum için çok çok faydalıymış:)
allah hayırlara çıkarsın cnm. malum mu oldu acaba sana doğurcammı yoksa bugünewet teyzesi bnm tosunum okadr tatlıki usgde doyamıyom bakmaya yanaklar tonbiş tobiş tam ısırmalık
ben geldimmmmmmmm
zuhalcim hoşgelmişsin canım merak ediyorduk bizde doğurdunmu ki diye daha beklemedeyiz anlaşılan :)
Esmacım akşam rüyamda seni gördüm :)
karnın dalgalanıyomuış böyle bakın bakın diyosun açıyoruz karnını içeriden bişiler oynuyo
sonra karnın saydamlaşıyo birden ve biz içeride bebeği görüyoruz resmen yüzü elleri ordan bize el sallıyor gibi
ben korkuyorum birden bu nasıl oluyo yaa diyorum
sonra karnının altına doğru bakıyoruz orası kesikmiş içerisi gözüküyo olduuğu gibi
benim içim fena oluyor esma diyorum içerisi mikrop kapmazmı kim kesti senin karnını diyorum
sende bişiyok doktor öyle yaptı ztn alcaklar artık diyosun
hayır olsun ne enteresan bi rüyaydı yaaa ama bebeği görmeliydiniz minicik o kdr tatlıydı ki :))
elimde değil ki zuzu tam iyileşiyorum bişey çıkıyor daha hareketlerini de hissetmiyorum yaa tedirgin oluyorum işte
kızlarr bn uzanıcam azcık ufaktan ufaktan gelmeye başladılar yne. uzanıyım azcık. öpüldünüz.
hoşbulduk tatlım evet beklemedeyiz halen bakalım ne olacak ben doğurunca size haber vericem zaten merak etmeyin aklımdasınızsen nasılsın?
kız bi rahat dur ya daha ne hareketi daha ne doğumu ya aklına getirme böyle seyleri ohoo sen şimdi böyleysen doğuma yakın ne yaparsın bilmem valla erkenden doğuru verirsin 9 ayı filan beklemezsin :)
tmm tatlım dikkat et kendine
ANAM BİZİM GEBİŞ HATUNLAR BURDAYMIŞ ZUZU KIZ SEN DAHA DOĞURMADINMI
napıyor erkeklerim benim
hatcee geldim iyiz daha doğmaya niyetimiz yok gibi yerini çok sevdi paşam benim gününde olacak yada gününü geçicek gibi geliyor bana :) sen nasılsın senin paşa nasıl
ben geldım yıne herkez gıttıııı
serpil sen bişeyler aldınmı hiç dün babaannemiz bize donla atlet almış çok çirkin geldi gözüme düz beyaz
kızllar dun aksam esımle fetıh 1453 gıttık tam 3 saat surdu ve kızım ınanırmısınız o 3 saat boyunca sesın yukseklıgıne olsa gerek hıc durmadan hareket halındeydı ve anca patakladı benı sanırım ısyanlardaydı uyumak ıstıyordu ve ben ızın vermedım ama cok komıktı kızımınyaptıkları bıran karnımdan fırlıcak sandım
ama okadar yorulmusumkı eve geldıgımde ayaklarım davul gıbı sısmıstı hareketsızlıkten ve cok fena bel agrım oldu neyse fılm guzeldı tabı
günaydın burcu ben varım :)))
yine yapsana testi çok silik bile çıkabilir inşallah hakkında hayırlısı olsun canım
yapcam inş ama daha çıkamadım evden bebişe bakmaya giderken alıp yapayım diyorumof hatice ya bu belirsizlik insanı yiyip bitiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?