- Konu Sahibi haticemavi
-
- #21.281
allah serpil sen çok yaşa emiiii
ayyy ne biliyim yaaa yaprak koyuyorum diyince bende acaba asma yaprağı mı yoksa ağaç yaprağımı
koyuyor dedim 4 e bölüyorum dedin bide gözümde canlandırıyorum hahaha:):):)
off serpil karnım ağrıdı sen çok yaşa emi hala yaprak diyor ya :)))))))))))))))))
bende kıkırdıyorum burda hahahaha:):) ayy nasıl okumuşum ben onu bariz mutfaktaki peçete diyor ben yaprak demişim
ayyy kızlar kafa leyla artık maruz görün:):):)
burcuuuuuu ne olduuuuu meraktan öldük yaaa
kızlar benden fos çıktı şuan iyi değilim demek isterdim ama tam tersi gıcık bi gülümseme var herkese herşeye gülüyorum :)
sabah ilk idrarımla yaptım ama tek çizgiolsun zamanı var galiba artık söktürücü kullanmanın zamanı geldi galiba
hahahaha bende ağaç yaprağı sandım o yüzden yıkıyor musun dedim puhahahahaha
ayyy ne safım
kızlar benden fos çıktı şuan iyi değilim demek isterdim ama tam tersi gıcık bi gülümseme var herkese herşeye gülüyorum :)
sabah ilk idrarımla yaptım ama tek çizgiolsun zamanı var galiba artık söktürücü kullanmanın zamanı geldi galiba
allah allah taktın söktürücüye heee bi doktra git önce burcuuu dayak istiyorsun kafana göre hareket etme ya da git kan ver ondan sonra ne yaparsan yp kızdım bak
canımmm, üzülme ne olur, sıkma canını yinede söktürücüyü doktora danışmadan kullanma ne olur
ben korkuyorum yaa ne bileyim belli olmuyor.
kendini sıkma zaten gülümse elbettei her ay yeni bir umut,
bak onca zmandır sabrediyoruz burda az kaldık inş bizde kıracağız zinciri.
pouhahahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zoauuahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
günün bombası yaaaaaaaaaaa yıkıldım gülerkennnnnnnnnnn
canm öle diyosunda bizim kocaya ne dicem zaten artık inanmıyo gitmekte istemiyo dr benide tek yollamıyo idrar testini bile zar zor aldırdım sabah yaptığımı biliyo ama sormadı bile kesti ümidi akşamda diyo sakın bunları takma kafana olacağı gün saat var ne zorluyosun herşeyi akışına bırak
gülmeyin leynnnnnnnnnnnnnnnnn
tamam adet olamadığını söyle söktürücü alıcam de o şekil git canım kan verirsin , üzülme bitanem ama dualarım seninle gelecek meleğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?