Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar benden fos çıktı şuan iyi değilim demek isterdim ama tam tersi gıcık bi gülümseme var herkese herşeye gülüyorum :)
sabah ilk idrarımla yaptım ama tek çizgi olsun zamanı var galiba artık söktürücü kullanmanın zamanı geldi galiba

hakkında hayırlısı olsun üzme kendini neolur rabbime sıgınalım inş. o bizi boş cevirmeyecek bizede verecekk aslında bugun güzel birde rüya gördüm iyi haber bekliyodum ozaman deryadan alacagız inş. nasippp

hahahaha bende ağaç yaprağı sandım o yüzden yıkıyor musun dedim puhahahahaha
ayyy ne safım

pouhahahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zoauuahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
günün bombası yaaaaaaaaaaa yıkıldım gülerkennnnnnnnnnn

allah allah taktın söktürücüye heee bi doktra git önce burcuuu dayak istiyorsun kafana göre hareket etme ya da git kan ver ondan sonra ne yaparsan yp kızdım bak

canımmm, üzülme ne olur, sıkma canını yinede söktürücüyü doktora danışmadan kullanma ne olur
ben korkuyorum yaa ne bileyim belli olmuyor.
kendini sıkma zaten gülümse elbettei her ay yeni bir umut,
bak onca zmandır sabrediyoruz burda az kaldık inş bizde kıracağız zinciri.

allah allah taktın söktürücüye heee bi doktra git önce burcuuu dayak istiyorsun kafana göre hareket etme ya da git kan ver ondan sonra ne yaparsan yp kızdım bak

canm öle diyosunda bizim kocaya ne dicem zaten artık inanmıyo gitmekte istemiyo dr benide tek yollamıyo idrar testini bile zar zor aldırdım sabah yaptığımı biliyo ama sormadı bile kesti ümidi akşamda diyo sakın bunları takma kafana olacağı gün saat var ne zorluyosun herşeyi akışına bırak

üzülmüyorum ya rabbim herşeyin hayırlısını afiyetlisini nasip etsin hepimiz için inş ..
inş senden güzel haberler alırız canm ...

pouhahahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zoauuahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
günün bombası yaaaaaaaaaaa yıkıldım gülerkennnnnnnnnnn

gülmeyin leynnnnnnnnnnnnnnnnn

tamam adet olamadığını söyle söktürücü alıcam de o şekil git canım kan verirsin , üzülme bitanem ama dualarım seninle gelecek meleğin

oooffffff hava da bi kasvetli varya içim şişti
bide kasıklarıma felaket sancılar saplanıyo
işte geliyo diye korkuyorum her seferinde
:18:

gülmeyin leynnnnnnnnnnnnnnnnn

tamam adet olamadığını söyle söktürücü alıcam de o şekil git canım kan verirsin , üzülme bitanem ama dualarım seninle gelecek meleğin

bakalım denicem şimdi ne dicek inş kabul eder ...neyse hadi ben kaçtım eşimin yanına gideyim hepinizi seviyorum veeeedualarım sizinle

Burcu herşeyde bi hayr vardır canım hep ne diyoruz vakit saat daha değilmiş demek rabbim tez zamanda göndericek hepimizin meleğini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…