- Konu Sahibi haticemavi
-
- #21.261
kız sabunu neresine sürüyon allah seni napmasın
yanmıyomu beeeeeee kaçacak içerleri bide oğlanın gözlerinide yakacan
sade suyla yıka bişicik olmaz yaa
biizmkinini yeri geniş halen sanırım yoksa ultrasonda fır dönüyor velet 20.haftaya kadar hissetmemem normal ama sabırsızlanıyor insan...
aman yok istemem giyerim kendi ayakkabılarımı istemem ondan bişey
biz eskiyiz canım temmuzdan beri burdayız geçmişi okumaya fırsatın olursa arada bak ne kırmızılar gördük ne bunalımlar geçirdik ama çoğumuz hamiş şükür ve adaylarımızda yolda bekliyoruz çok az kaldık inşallah patlatacağızbu topiği yeni topiğe geçeceğiz:)
bende 28 yaşındayım yaklaşık 2, senelik evliyim istanbuldayım
derya yap kız şu testi senden daha heyacanlıyım
kııızzzbu kocan yine naptı sana, topa koycaz bunları
akşam benide sinirlendirdi ama sabır çektim sustum yuttum içime attım
sonuç çok mutluyuz :)))
haticeeeeeeee gaza getirme kızzzzzzzzzz
heyecandan sabah ezanlarında uyandım
bi çişe sıkışmışım varya
kalktım
ezanı bekledim bitmesini dua ettim
sonra çiş yaptım gitti bugünkü ilk çişim :))))
yarınkine sağlık artıkkkkk sabah yapcam inş yanımda yok ztn
ama bende çok heyecanlıyım kızlar
Heyecandan sabah ezanlarında uyandım
bi çişe sıkışmışım varya
kalktım
Sonra çiş yaptım gitti bugünkü ilk çişim :))))
boşver sen yöntemleri takıl rahat rahat çok sonra onlar stres yok...
bebişimin riski var biraz 24 martta inş güzel haberlerini alacağız ondan
sonra allah ın izniyle hamileliğim tadını çıkarmak istiyorum
tamam boşwerdim gitti burası çok güzelmiş yaa keşke daha önce girseydim =)
allah hepp ii haber alamyı nasip etsin hepimize inşallah
benim çin erkek diyor hani bilemiyorum bi pipi görür müyüm :)
ben yüzük sallandırdım kız çıkıyor , rus takviminde de kız çıkıyor:)
peki senin içinden geçen bi cinsiyet warmıki? yada istediğin ne?
ben kız hissediyorum doktorda kız dedi ama saplıklı olsun hiç umrumda değil şuan canım
ya ne biliyim tatlım işte sanki o olaydan sonra pislenmş gibi oluyorum ve sanırım oldumda yeşil akıntım bile var yaaaaaa nasıl geçicek bilmyrm tahriş olup hafif kanıyo arada bide baya kötüledi galiba
oooo sen bi doktora git canım bu böyle olmaz bayağı artmış senin ki
anam ne hepiniz bıkmışınız kocalardan beeee
ben özledim bile şimdiden kaç gün oldu adamdan uzak duruyorum
ztn uyukluyorum kaç akşamdır yok belim ağrıyo yok kasığım battı
yok yaa bişe varsa aman beni sarsma derken bir haftayı geçti
nedense panic oluyorum bişe olsada olmasada bilmeyince,
regl olursam ztn 7 günde ordan tatil
özledim ulennnnnnnn
9 ay olmasaa adam düz duvara tırmanır heralde
vayyyyy bazı şeyleri unuttuk hemen bakıyorum cadı seni:):)
iyi iyi maşallah diyeyim , tırmanmazlar merak etme ohh olsun onlara
kı ne dokuz ayı benmki düşün üç dört günde bir oldugu halde hiç olmuyomuş gibi surat yapıyo bazen ayıptır demesi adamlarda haklı ama gebelik engel degilki ben sadece olmasın istyrm istek pek olmuyo inan bazen eşim için oluyo sonuçta olmalı yani
anammmm senin adam da ne sabırsız kız yazık sana da insan üşenir valla ohh ben rahatım artık çektiğim acılar yetiyor bana korkular bi daha riske atamam bebeğimi
biizmkinini yeri geniş halen sanırım yoksa ultrasonda fır dönüyor velet 20.haftaya kadar hissetmemem normal ama sabırsızlanıyor insan...
aman yok istemem giyerim kendi ayakkabılarımı istemem ondan bişey
iyiyim şükür haticem olumsuz şeyleri kafamdan sildim, kusmuyorum ağrımda yok pek allah a şükür olsun,
ayy sorda bana da söyle çok fenayım bende şakaklar bembeyaz millet bana bakıyor otobüste:)
ben o çıtçıtlıları giyemiyorum kaşıntı yapıyor felaket
aa ne yaprağı kullanıyorsun melek yıkıyosun dimi önceden
inşallah canım benim
ayy tövbe tövbe bi daha giymem öyle gerçi ben merdivene dayıyorum ayağımı ama daha dikkat ederim allah korusun
aman benim kız pek fena bişey beğenmiyor yeri geniş herhelde ben daha hissedemem 4 hafatyı bulur herhalde, ya ben sırt üstü uyuyunca bi daha kendimi toparlayamıyorum karnım geriliyor bi acıyor anlatamam gece de dizime kramp girmiş ne oluyor dedim...haticem halini beğenmiorum çocukta sende tosuncuk olcaksınız hee:)
biz eskiyiz canım temmuzdan beri burdayız geçmişi okumaya fırsatın olursa arada bak ne kırmızılar gördük ne bunalımlar geçirdik ama çoğumuz hamiş şükür ve adaylarımızda yolda bekliyoruz çok az kaldık inşallah patlatacağızbu topiği yeni topiğe geçeceğiz:)
bende 28 yaşındayım yaklaşık 2, senelik evliyim istanbuldayım
öyle deme kıııııı adamada yazık tabi bebişte önemli ama sıkıntı olmadıgı takdidrde bence izin ver
şuan adamı hiç düşünmüyorum , istemiyorum onu
ya bizimkide hamile olursan olmaz bebege zarar olabilir bilmem ne bissürü laf sölüo sinir edio beni ama bişi olmıcagına ikna edebilirim inş =) yanlış anlaşılmasın sapık falan değilim ama bizimki biraz fazla fırlama allah korusun aldatılmak istemiorum bi şekilde elimde tutmam lazım sanıyorumki
sen bi hamiş kal koca falan hak geitre adamdan kaçıyorsun kokuyor diye:):)
heyecandan sabah ezanlarında uyandım
bi çişe sıkışmışım varya
kalktım
sonra çiş yaptım gitti bugünkü ilk çişim :))))
yookk benim sabır taştı artık asla taviz vermem bebeğimi üzemem
o yüzden ne hali varsa görsün
bende heyecanlıyım yarın olsun artıkkkkk:):)
aman derya kııııı güldürdün beni yok kı okadarda degl kı dediksede öyle dgl işte hafif kullnıyorum ama dikkat edrm kızlar namaza kaçıyorum çok kaynatmayın haaaa
neopenotran diye bi ilac war bn ondan kullnmıştım baya ii geldi ama bebişe zarar werebılır onun için sor mutlka
boşa harcama kız çişini çok kıymetli o :)))))))))))))))))
konuşma kız serpil onunla ohh 9 ay yaklaşmasın en güzeli bende konuşmuyorum gitsin anasına koşsun o anca
Haftasonu yalnız gittim çorluyada onu götürmedim.zaten 2 gündürde şehir dışında perşembe akşamı dr götürmeyide düşünmüyuorum geçen ayda kızdırmıştı yalnız gitmiştim hiç hareketli büyük halini görmedi daha beter olsunSon iki günü var anasına gitmezse düşünücem yoksa tek başıma gitçem yine ohh olsun
ben kız hissediyorum doktorda kız dedi ama saplıklı olsun hiç umrumda değil şuan canım
ayy ne güsellll bende kız istiorummminş allah hayrlı ewlat wersin ama ewet saglık en önemlisi
sen bi hamiş kal koca falan hak geitre adamdan kaçıyorsun kokuyor diye:):)
ayyy çok güldüm görces bakalımmmm
fitil demi canım bi ara drm banada vermşti ama sanırım gebeyken olmuyo sagol yinede
ewet öle tabe hayırlısı senin ilk bebegınmı?
anladıgım kadarıyla siz bayadır forumdasınız hepiniz tanıyosunuzdur birbirinizi bende merak ettim azcık kimin nesi war nesi yok azcık bahsedersenız
ben önce kendimi anlatıyım 25 yasındayım 4 aylık ewliyim beden eğitimi öğretmeniyim ama suanda çalışmıorum ewde ankarada yasıyorum bukadarcık yeterli =)
kuzucum sen yine çok yıkama sonra çok dert acarsın basına allah kabul etsin namazınıda cnm
bende 5 yıllık evliyim 26 yaşındayım 2 yıldır bebek istiyoruz ne düşük ne gebelik yanlışlıkla testte çift çizği görmüşlügüm bilem yokllah herkeslere versin inş..
kağıt havlular var ya serpilcim mutfakta kullandıklarımız onların tek yaprak 4/1 iki katlayıp sıkıştırı veriyorum
yıkıyorum tabi namaz kıldığım için taharetlenmek şart aynı zamanda akıntının iç çamaşırıma bulaşmamasıda gerek o yüzden böyle bi yol edindim
bu arada kızlar vücut temizligi yapmam gerek benm herif bi rahatsız oluyo tüylenmeye anlatamam gerçi bende hemen sıkıntı basıyo içimi kalkıpta eşyaları gtreymde temizleneyim çokta degl ama olsun rahat etmyrm sizde konuşun katılıcam aynı zamanda
ne yapraggı kıııııı ben demedm öyle bişi kgıdı demştm tuvalet kagıdı hatlarmı karıştı melekçim
kağıt havlular var ya serpilcim mutfakta kullandıklarımız onların tek yaprak 4/1 iki katlayıp sıkıştırı veriyorum
yıkıyorum tabi namaz kıldığım için taharetlenmek şart aynı zamanda akıntının iç çamaşırıma bulaşmamasıda gerek o yüzden böyle bi yol edindim
hahahaha bende ağaç yaprağı sandım o yüzden yıkıyor musun dedim puhahahahaha
ayyy ne safım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?