Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kız sabunu neresine sürüyon allah seni napmasın
yanmıyomu beeeeeee kaçacak içerleri bide oğlanın gözlerinide yakacan
sade suyla yıka bişicik olmaz yaa

aman derya kııııı güldürdün beni yok kı okadarda degl kı dediksede öyle dgl işte hafif kullnıyorum ama dikkat edrm kızlar namaza kaçıyorum çok kaynatmayın haaaa

kııızzzbu kocan yine naptı sana, topa koycaz bunları
akşam benide sinirlendirdi ama sabır çektim sustum yuttum içime attım
sonuç çok mutluyuz :)))

derya yap kız şu testi senden daha heyacanlıyım

haticeeeeeeee gaza getirme kızzzzzzzzzz
heyecandan sabah ezanlarında uyandım
bi çişe sıkışmışım varya
kalktım
ezanı bekledim bitmesini dua ettim
sonra çiş yaptım gitti bugünkü ilk çişim :))))
yarınkine sağlık artıkkkkk sabah yapcam inş yanımda yok ztn
ama bende çok heyecanlıyım kızlar

Son düzenleme:

ayy ewet ewet felaket heycanlı ya bendede öle oluo derya sen ne kadar zamndır istiosun bebiş?

boşa harcama kız çişini çok kıymetli o :)))))))))))))))))
konuşma kız serpil onunla ohh 9 ay yaklaşmasın en güzeli bende konuşmuyorum gitsin anasına koşsun o anca
Haftasonu yalnız gittim çorluyada onu götürmedim.zaten 2 gündürde şehir dışında perşembe akşamı dr götürmeyide düşünmüyuorum geçen ayda kızdırmıştı yalnız gitmiştim hiç hareketli büyük halini görmedi daha beter olsun Son iki günü var anasına gitmezse düşünücem yoksa tek başıma gitçem yine ohh olsun

aman derya kııııı güldürdün beni yok kı okadarda degl kı dediksede öyle dgl işte hafif kullnıyorum ama dikkat edrm kızlar namaza kaçıyorum çok kaynatmayın haaaa

kuzucum sen yine çok yıkama sonra çok dert acarsın basına allah kabul etsin namazınıda cnm

götürmeyeceğim hatice görmesin kızını karnıma da dokundurtmuyorum haketmiyor yaşasın feminizm:)))))

aa ne yaprağı kullanıyorsun melek yıkıyosun dimi önceden

kağıt havlular var ya serpilcim mutfakta kullandıklarımız onların tek yaprak 4/1 iki katlayıp sıkıştırı veriyorum
yıkıyorum tabi namaz kıldığım için taharetlenmek şart aynı zamanda akıntının iç çamaşırıma bulaşmamasıda gerek o yüzden böyle bi yol edindim

bende 5 yıllık evliyim 26 yaşındayım 2 yıldır bebek istiyoruz ne düşük ne gebelik yanlışlıkla testte çift çizği görmüşlügüm bilem yokllah herkeslere versin inş..

ne yapraggı kıııııı ben demedm öyle bişi kgıdı demştm tuvalet kagıdı hatlarmı karıştı melekçim

bu arada kızlar vücut temizligi yapmam gerek benm herif bi rahatsız oluyo tüylenmeye anlatamam gerçi bende hemen sıkıntı basıyo içimi kalkıpta eşyaları gtreymde temizleneyim çokta degl ama olsun rahat etmyrm sizde konuşun katılıcam aynı zamanda

kolaylı gelsin =) aman kendileri çok dikkat ediolar sankim herseye

hahahaha bende ağaç yaprağı sandım o yüzden yıkıyor musun dedim puhahahahaha
ayyy ne safım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…