Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

illa sevdiği bişey vardır seninkininde mesela gündüz bende hiçbişey yok akşam işten çıkmama yakın başlıyor karnım sağ sol heryerim bi tuhaf oluyor gececiyiz biz :)))))))) bide bacaklarım ağrıyor ama kasıkla diz kapaklarımın arası bide hep açız rüyamda bile yemek yiyiyorum ben doyuramadım gitti aç insan :)))))))))))))

ewet öle tabe hayırlısı senin ilk bebegınmı?
anladıgım kadarıyla siz bayadır forumdasınız hepiniz tanıyosunuzdur birbirinizi bende merak ettim azcık kimin nesi war nesi yok azcık bahsedersenız
ben önce kendimi anlatıyım 25 yasındayım 4 aylık ewliyim beden eğitimi öğretmeniyim ama suanda çalışmıorum ewde ankarada yasıyorum bukadarcık yeterli =)

evet canım baştan beri tanışıyoruz topik açıldı açılalı merak etme canım sende alışıcan herkesi ögrencen inş zamanla özge ben 24 yaşındayım 2 sene olcak evliligim ilk gebeligim kürtajla sonuçlandı allahıma şükür tekrar nasip etti 5.5 aylık gebeyim ve bende urfada yaşıyorum çalışmıyorum evdeyim

melek çok kötü mantar olursun sabunla yıkama benim başıma geldi ve en ufak bişide tekrarlıo birazcık rahat ol orası yağlı bi bölge değil pis bi bölge deil sadece su temizlenmek için yeterli olur
ya ne biliyim tatlım işte sanki o olaydan sonra pislenmş gibi oluyorum ve sanırım oldumda yeşil akıntım bile var yaaaaaa nasıl geçicek bilmyrm tahriş olup hafif kanıyo arada bide baya kötüledi galiba

anam ne hepiniz bıkmışınız kocalardan beeee
ben özledim bile şimdiden kaç gün oldu adamdan uzak duruyorum
ztn uyukluyorum kaç akşamdır yok belim ağrıyo yok kasığım battı
yok yaa bişe varsa aman beni sarsma derken bir haftayı geçti
nedense panic oluyorum bişe olsada olmasada bilmeyince,
regl olursam ztn 7 günde ordan tatil
özledim ulennnnnnnn
9 ay olmasaa adam düz duvara tırmanır heralde

alla biran önce sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
ayrıca teşekkür ederim özgecim kendini tanıttıgın için

ya ne biliyim tatlım işte sanki o olaydan sonra pislenmş gibi oluyorum ve sanırım oldumda yeşil akıntım bile var yaaaaaa nasıl geçicek bilmyrm tahriş olup hafif kanıyo arada bide baya kötüledi galiba

kız sabunu neresine sürüyon allah seni napmasın
yanmıyomu beeeeeee kaçacak içerleri bide oğlanın gözlerinide yakacan
sade suyla yıka bişicik olmaz yaa

tembel birascık galiba ufaklık =) boşuwer söle eşine erkekler işleri oldugunda istiolar sende isteyebilirsin zorlama kendini

biizmkinini yeri geniş halen sanırım yoksa ultrasonda fır dönüyor velet 20.haftaya kadar hissetmemem normal ama sabırsızlanıyor insan...
aman yok istemem giyerim kendi ayakkabılarımı istemem ondan bişey

iyiyim şükür haticem olumsuz şeyleri kafamdan sildim, kusmuyorum ağrımda yok pek allah a şükür olsun,
ayy sorda bana da söyle çok fenayım bende şakaklar bembeyaz millet bana bakıyor otobüste:)
ben o çıtçıtlıları giyemiyorum kaşıntı yapıyor felaket

çok özür dilerim ama mesela bir yapragın 4/1'ini ikiye katlayıp tam akıntının geldigi yere koyyuyorum hiç bir sekilde kımıldamıyorrr öyle ped gibi iç çamaşırın üzerine yerleştirmiyorum yani

aa ne yaprağı kullanıyorsun melek yıkıyosun dimi önceden

iyiym cnmmm maşallah hep böyle ol inş. kusmalar bulantılar geçmişcik gitmişcik olsun inş..:)))))
inşallah canım benim

ayy tövbe tövbe bi daha giymem öyle gerçi ben merdivene dayıyorum ayağımı ama daha dikkat ederim allah korusun

aman benim kız pek fena bişey beğenmiyor yeri geniş herhelde ben daha hissedemem 4 hafatyı bulur herhalde, ya ben sırt üstü uyuyunca bi daha kendimi toparlayamıyorum karnım geriliyor bi acıyor anlatamam gece de dizime kramp girmiş ne oluyor dedim...haticem halini beğenmiorum çocukta sende tosuncuk olcaksınız hee:)

biz eskiyiz canım temmuzdan beri burdayız geçmişi okumaya fırsatın olursa arada bak ne kırmızılar gördük ne bunalımlar geçirdik ama çoğumuz hamiş şükür ve adaylarımızda yolda bekliyoruz çok az kaldık inşallah patlatacağızbu topiği yeni topiğe geçeceğiz:)
bende 28 yaşındayım yaklaşık 2, senelik evliyim istanbuldayım

neopenotran diye bi ilac war bn ondan kullnmıştım baya ii geldi ama bebişe zarar werebılır onun için sor mutlka

kı ne dokuz ayı benmki düşün üç dört günde bir oldugu halde hiç olmuyomuş gibi surat yapıyo bazen ayıptır demesi adamlarda haklı ama gebelik engel degilki ben sadece olmasın istyrm istek pek olmuyo inan bazen eşim için oluyo sonuçta olmalı yani

ya bizimkide hamile olursan olmaz bebege zarar olabilir bilmem ne bissürü laf sölüo sinir edio beni ama bişi olmıcagına ikna edebilirim inş =) yanlış anlaşılmasın sapık falan değilim ama bizimki biraz fazla fırlama allah korusun aldatılmak istemiorum bi şekilde elimde tutmam lazım sanıyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…