- Konu Sahibi haticemavi
-
- #21.241
kahvaltı edtrz ogluşumla canım eşimi özlüyrm kızlar yaaaaa öglen glrdi eskiden şimdi tam gün canım sıkılıyo görmeynce
melekçimm biz napalım benimki eve akşam ondan evvel gelmiyoooo :)))))))
telefon almıyo dr ya ilçedeyim ya baya yogun bi dr hemde baya ondan almıyo inş geçer sagol tatlım yaallah yardımcın olsun cnm inş. iyi gelir kaşıntın içinde doktorunu arasana gidemiyosun madem telefonda sor iyi gelmedi krem diye belki başka bişe verir
kız bebekler daha çok bulantı yapıyormuş bende duymuştum kuzum
yaa ben sıpamı neden hissedemiyorum ne yesem olmuyor eşşolusu :)
bu arada ben ayakkabılarımı zor giyiyorum yaa eğilemiyorum resmen karnım batıyor sancılar griyor,
kocamla da konuşmuyorum o giydiriyordu bana iş başa düştü
canım böyle şeylere inanmayın yani bazen denk gelip tutyr ve herkeste kesn öyle diyr herşey allahtan ben buna inanıyorum benmde kız çıkıyordu allahım oglumu göndrdi tabi görmek kısmet olurs inş bazlarının denk geliyo sadece az bi ihtimal yani herşeyin hayırlısını iste
boşver sen yöntemleri takıl rahat rahat çok sonra onlar stres yok...
bebişimin riski var biraz 24 martta inş güzel haberlerini alacağız ondan
sonra allah ın izniyle hamileliğim tadını çıkarmak istiyorum
benim çin erkek diyor hani bilemiyorum bi pipi görür müyüm :)
ben yüzük sallandırdım kız çıkıyor , rus takviminde de kız çıkıyor:)
ayy özge sabun kullanma lütfen yaa zararlı ben canım dikkat et hassas demek ki :) bize doktor ilişkiyi yasakladı doğurana kadar ohh kebabım zaten konuşmuyorum kocayla ne hali varsa görsün, bebeğin besleniyordu annesi merak etme sen
kıı eyvah dogurana kadarmı nasıl olur yaaaaaa ama canım sanki dr biraz abartmış keşke benmde öyle olsaydı ne diyrmşm isan rahat ediyr biraz
melekçimm biz napalım benimki eve akşam ondan evvel gelmiyoooo :)))))))
yaa aslında öyle olnadan daha fazlası var canım kimi mesaide yapıyo ama işte alışkanlık ya canım bide kimsemde yoktu burda sadece eşimin ailesi onlara çok gitmek istemyrm o yüzden tek yakınım eşim
ewet öle tabe hayırlısı senin ilk bebegınmı?
anladıgım kadarıyla siz bayadır forumdasınız hepiniz tanıyosunuzdur birbirinizi bende merak ettim azcık kimin nesi war nesi yok azcık bahsedersenız
ben önce kendimi anlatıyım 25 yasındayım 4 aylık ewliyim beden eğitimi öğretmeniyim ama suanda çalışmıorum ewde ankarada yasıyorum bukadarcık yeterli =)
boşver sen yöntemleri takıl rahat rahat çok sonra onlar stres yok...
bebişimin riski var biraz 24 martta inş güzel haberlerini alacağız ondan
sonra allah ın izniyle hamileliğim tadını çıkarmak istiyorum
tamam boşwerdim gitti burası çok güzelmiş yaa keşke daha önce girseydim =)
allah hepp ii haber alamyı nasip etsin hepimize inşallah
benim çin erkek diyor hani bilemiyorum bi pipi görür müyüm :)
ben yüzük sallandırdım kız çıkıyor , rus takviminde de kız çıkıyor:)
peki senin içinden geçen bi cinsiyet warmıki? yada istediğin ne?
ya ne biliyim tatlım işte sanki o olaydan sonra pislenmş gibi oluyorum ve sanırım oldumda yeşil akıntım bile var yaaaaaa nasıl geçicek bilmyrm tahriş olup hafif kanıyo arada bide baya kötüledi galibamelek çok kötü mantar olursun sabunla yıkama benim başıma geldi ve en ufak bişide tekrarlıo birazcık rahat ol orası yağlı bi bölge değil pis bi bölge deil sadece su temizlenmek için yeterli olur
evet canım baştan beri tanışıyoruz topik açıldı açılalı merak etme canım sende alışıcan herkesi ögrencen inş zamanla özge ben 24 yaşındayım 2 sene olcak evliligim ilk gebeligim kürtajla sonuçlandı allahıma şükür tekrar nasip etti 5.5 aylık gebeyim ve bende urfada yaşıyorum çalışmıyorum evdeyim
ya ne biliyim tatlım işte sanki o olaydan sonra pislenmş gibi oluyorum ve sanırım oldumda yeşil akıntım bile var yaaaaaa nasıl geçicek bilmyrm tahriş olup hafif kanıyo arada bide baya kötüledi galiba
alla biran önce sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
ayrıca teşekkür ederim özgecim kendini tanıttıgın için
tembel birascık galiba ufaklık =) boşuwer söle eşine erkekler işleri oldugunda istiolar sende isteyebilirsin zorlama kendini
bugün iyisin maşallah gidince dr sorcam artık boyayım şu kafamı pamuk nene oldum iyice bembeyaz kafam
giyemem ben karnımı ötmücek benim sıkıntı geliyor üstüme atlet falan giymem çıtçıtlı badi giyiyorum artık belimi sarıyor
çok özür dilerim ama mesela bir yapragın 4/1'ini ikiye katlayıp tam akıntının geldigi yere koyyuyorum hiç bir sekilde kımıldamıyorrr öyle ped gibi iç çamaşırın üzerine yerleştirmiyorum yani
inşallah canım benimiyiym cnmmm maşallah hep böyle ol inş. kusmalar bulantılar geçmişcik gitmişcik olsun inş..:)))))
ben dr gittgmde ayakkabılarımı giyecektm egildim aaaaa hayr dedi böyle degl oturup giycen dedi benm bi hastam vardı bebeginin beli kırılmıştı dedi karnında ayyyy bende mecbur giyiorum napayım ki ama mümkünse sandalyeye otur giy dedi
illa sevdiği bişey vardır seninkininde mesela gündüz bende hiçbişey yok akşam işten çıkmama yakın başlıyor karnım sağ sol heryerim bi tuhaf oluyor gececiyiz biz :)))))))) bide bacaklarım ağrıyor ama kasıkla diz kapaklarımın arası bide hep açız rüyamda bile yemek yiyiyorum bendoyuramadım gitti aç insan :)))))))))))))
ewet öle tabe hayırlısı senin ilk bebegınmı?
anladıgım kadarıyla siz bayadır forumdasınız hepiniz tanıyosunuzdur birbirinizi bende merak ettim azcık kimin nesi war nesi yok azcık bahsedersenız
ben önce kendimi anlatıyım 25 yasındayım 4 aylık ewliyim beden eğitimi öğretmeniyim ama suanda çalışmıorum ewde ankarada yasıyorum bukadarcık yeterli =)
kıı eyvah dogurana kadarmı nasıl olur yaaaaaa ama canım sanki dr biraz abartmış keşke benmde öyle olsaydı ne diyrmşm isan rahat ediyr biraz
heee doğurana kadar kanama oldu yaa doktor yine yasakladı aman olsun rahim çok ağrıyor benim kasılıyor gerek yok kalsın kocamda ne yaparsa yapsınonu düşünemem
alla biran önce sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
ayrıca teşekkür ederim özgecim kendini tanıttıgın için
ya ne biliyim tatlım işte sanki o olaydan sonra pislenmş gibi oluyorum ve sanırım oldumda yeşil akıntım bile var yaaaaaa nasıl geçicek bilmyrm tahriş olup hafif kanıyo arada bide baya kötüledi galiba
anam ne hepiniz bıkmışınız kocalardan beeee
ben özledim bile şimdiden kaç gün oldu adamdan uzak duruyorum
ztn uyukluyorum kaç akşamdır yok belim ağrıyo yok kasığım battı
yok yaa bişe varsa aman beni sarsma derken bir haftayı geçti
nedense panic oluyorum bişe olsada olmasada bilmeyince,
regl olursam ztn 7 günde ordan tatil
özledim ulennnnnnnn
9 ay olmasaa adam düz duvara tırmanır heralde
kız sabunu neresine sürüyon allah seni napmasın
yanmıyomu beeeeeee kaçacak içerleri bide oğlanın gözlerinide yakacan
Sade suyla yıka bişicik olmaz yaa
biizmkinini yeri geniş halen sanırım yoksa ultrasonda fır dönüyor velet 20.haftaya kadar hissetmemem normal ama sabırsızlanıyor insan...
aman yok istemem giyerim kendi ayakkabılarımı istemem ondan bişey
iyiyim şükür haticem olumsuz şeyleri kafamdan sildim, kusmuyorum ağrımda yok pek allah a şükür olsun,
ayy sorda bana da söyle çok fenayım bende şakaklar bembeyaz millet bana bakıyor otobüste:)
ben o çıtçıtlıları giyemiyorum kaşıntı yapıyor felaket
aa ne yaprağı kullanıyorsun melek yıkıyosun dimi önceden
inşallah canım benim
ayy tövbe tövbe bi daha giymem öyle gerçi ben merdivene dayıyorum ayağımı ama daha dikkat ederim allah korusun
aman benim kız pek fena bişey beğenmiyor yeri geniş herhelde ben daha hissedemem 4 hafatyı bulur herhalde, ya ben sırt üstü uyuyunca bi daha kendimi toparlayamıyorum karnım geriliyor bi acıyor anlatamam gece de dizime kramp girmiş ne oluyor dedim...haticem halini beğenmiorum çocukta sende tosuncuk olcaksınız hee:)
biz eskiyiz canım temmuzdan beri burdayız geçmişi okumaya fırsatın olursa arada bak ne kırmızılar gördük ne bunalımlar geçirdik ama çoğumuz hamiş şükür ve adaylarımızda yolda bekliyoruz çok az kaldık inşallah patlatacağızbu topiği yeni topiğe geçeceğiz:)
bende 28 yaşındayım yaklaşık 2, senelik evliyim istanbuldayım
heee doğurana kadar kanama oldu yaa doktor yine yasakladı aman olsun rahim çok ağrıyor benim kasılıyor gerek yok kalsın kocamda ne yaparsa yapsınonu düşünemem
öyle deme kıııııı adamada yazık tabi bebişte önemli ama sıkıntı olmadıgı takdidrde bence izin ver
kı ne dokuz ayı benmki düşün üç dört günde bir oldugu halde hiç olmuyomuş gibi surat yapıyo bazen ayıptır demesi adamlarda haklı ama gebelik engel degilki ben sadece olmasın istyrm istek pek olmuyo inan bazen eşim için oluyo sonuçta olmalı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?