Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

düşünüyorum serpl ya izini ne psikolojk olarak ne bedenen iyi değilim
çalışamıyorum ekrana bakıyorum boş boş, ilaç aldım
bugün çıkıp hatta yarında izin almak istiyorum. tek sıkıntım bişey anlamasnlar istiyorum
ama izin olnca anlıcaklar bi sıkntı olduğunu ztn hemen gözlern niye şiş die sorular geliyo
bıktım yalan atmaktan yiyende yok ztn 2 aydır kurbağa gibi geziyorum ofiste.
hatta istifa etmek istiyorum sanırım bu daha iyi fikir.

deryam yaşadıkların utanılacak sıkılacak bişey değil ya da milleti boşver yaaa
bide orada kendine baskı yapıyorsun belli etmemek için senden önemli mi
başkalarının düşüncesi ne düşünürlerse düşünsünler boşver git izin al ihtiyacın
var yoksa halin hiç iyi değil ya da kocanı söyle rahatsızlığı var de topu at üstünden

gittim odasına, hanfendi gebe ya midesi kötüymüş brzdan konuşalım dedi
öffffff duracak taakatim yok

kızlar müdürle görüştüm ben çıkıyorum
yarın içinde izin aldım 3 gün brz toparlanmam lazım
eve girince girerim belki.

oyy kızlar nasılsınız ıkı gundur okuyorum ama yazcak bı cumle bıle bulamadım derya yıktı gectı topıgı uzuldum

inş hilalcim ya allahtan ümidimiz bu kalsın iyi olsunda kalsın küvezde allahım hayırla kucagına aldırsın oglunu ablamın

kızlar müdürle görüştüm ben çıkıyorum
yarın içinde izin aldım 3 gün brz toparlanmam lazım
eve girince girerim belki.
allahın iznyle geçecek bunlar tatlım yaaaaa sabır canım herkes bişiyle imtihan oluyor işte rabbim sınıyor önemli olan dayanmak sende inş bebişinin oldugu günleri görcen canım benm biz yanındayız bugünleri beraber atlatıcaz

cnm dunde okudum ama ınan ne yazsam derken yazcak bısı bulamadım bugunde ızne cıkmısın afferım sana ve sana ızın veren patrona hadı bakalım dınlen kafa dınle bugunlere gun gelcek gulucez aaa nekadar bosuna uzulmusum dıceksın cunkı bu sınavı gecınce sabredınce rabbım sanada nur topu gıbı bı evlat vercek .senı suanda tesellı etmek mumkun deıl ama beterın beterı var unutma bak 3 aylık olupta kurtaj oldum cumle aleme hamıle oldugumu yaymıstım ama gectı gıttı bak sımdı ozgenın ablasının sınavına o hepımızdende agır

esınede uzuldum cnm ama sanırım esının senden daha cok destege ıhtıyacı var yada benım fıkrım bence esın aksam aglamak yerıne senın sarılmanı beklemıs olabılır cunkı senın heray hamıle kalma ıhtımalın var.ama esının duruma daha bellı deıl.belkııde senın o yasadıgın dusuklerı bızde yasadık ama test yapmadıgımız ıcın bılemedık ben buyolda 15 ay bekledım ve 3 aylık olmusken kurtaj oldum emın ol kurtaj olman daha acı

eger bıraz acımasız yorum yaptıysam cnm ne olur kusura bakma asla senı uzmek ıcındeıl belkı senı sılkelemek ıcındır acını fazlaca yasıyorsun ve sana ıhtıyacı olan esının yanında bıle olamıyorsun senı sevıyoruz tatlım ve ınan senın kadar bızde sana uzuluyoruz

ozgge cnm sımdı sanada yazcaktım ya cok uzuldum cnm gecmıs olsun vallahı ne dıcem bılmıyorum suan durumu nasıl bebegın yasama oranı ne allahım ablanın kucagını bos bırakmasın

Herkeze merabalar hatta gunaydin cok keyfsiz bi sabaha uyanmstm anca yataktan kalkabildim ama goruorumki topigimzde cok keyifsiz sanirim hepimiz icin zor donemler yasioruz bizbirimize destek olmamiz cok onemli kizlar bnce hepimiz bunun icin burdayiz

hoşgeldin canım nasılsın, deryam üzdü bizi ama ben inanıyorum iyi olacak

ıyıyım cnm deryada ıyı olcak tabı hop noluyor bız bukadar gucsuzmuyuz sılkelenıcek kendıne gelıcek ayy nekadar bosuna yıpratmısım kendını dycek vallahı hayat bukadar basıt deıl onun yasadıgıda baslarının yasadıgı yanında cok sukur dencek bır hadıse ıyı olcak

sen nasılsın buarada kızın cok ıyı onu bılıyorum annesı ne cabuk buyudunuz kocaman oldunuz daha gecen aylarda senın ısyanlarını dınlıyorduk kız

bende bugun cok mıskınım 12de zorla kalktım yataktan hala uzerımde pıjamalar var elım kolum dustu ayy hep yatasım var

hatıce yarından sonra sende boyle mıskın mıskın yatcan kız

Kızlar bikaç saat sonra çıkıcam kendinize çok iyi bakın allaha emanet olun bi kaç gün olmam burda geldiğimde iyi haberler duymak istiyorum hepinizi çok seviyorum

tansell,
melek2828,
Obo,
haticemavi+,
serfik+,
yokh,
melek63

herkez burda kız esma yok dogrmus olmasın haber alan varmııı

Kızlar bikaç saat sonra çıkıcam kendinize çok iyi bakın allaha emanet olun bi kaç gün olmam burda geldiğimde iyi haberler duymak istiyorum hepinizi çok seviyorum

ayy hatıcem hakkındahayırlısı olsun cnm ama kara kara dusunme evde olmakve evladına vakıt ayırmakta cok guzel ozene ozene kahvaltı yap uyu bol bol dınlen ınsan evde olmayada alısıyor buarada bak bursaya geldıgınde muhakak beklıyorum aramanı ona gore optum cnm

deryyaaammm

burdasın sakın uzme cok kendını tatlım ayy hatcem gelsınde cmtsı bulusalım gezelım tozalım hafta sonu havada cok guzel olcak yıyelım ıcelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…