- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #21.501
dediğini yap bekle bakalım canım ama olmazsan git kan ver bi bakılsın yaa için rahatlar en azından , hayırlısı inşallah rabbim tez zamanda meleklerini yollasın....Allah razı olsun canım bu hatimler için benim ne yapmam gerek
deryam hemen iç bi ağrı kesici , izin alsana bugün sen
düşünüyorum serpl ya izini ne psikolojk olarak ne bedenen iyi değilim
çalışamıyorum ekrana bakıyorum boş boş, ilaç aldım
bugün çıkıp hatta yarında izin almak istiyorum. tek sıkıntım bişey anlamasnlar istiyorum
ama izin olnca anlıcaklar bi sıkntı olduğunu ztn hemen gözlern niye şiş die sorular geliyo
bıktım yalan atmaktan yiyende yok ztn 2 aydır kurbağa gibi geziyorum ofiste.
hatta istifa etmek istiyorum sanırım bu daha iyi fikir.
deryam yaşadıkların utanılacak sıkılacak bişey değil ya da milleti boşver yaaa
bide orada kendine baskı yapıyorsun belli etmemek için senden önemli mi
başkalarının düşüncesi ne düşünürlerse düşünsünler boşver git izin al ihtiyacın
var yoksa halin hiç iyi değil ya da kocanı söyle rahatsızlığı var de topu at üstünden
gittim odasına, hanfendi gebe ya midesi kötüymüş brzdan konuşalım dedi
öffffff duracak taakatim yok
kızlar müdürle görüştüm ben çıkıyorum
yarın içinde izin aldım 3 gün brz toparlanmam lazım
eve girince girerim belki.
inş hilalcim ya allahtan ümidimiz bu kalsın iyi olsunda kalsın küvezde allahım hayırla kucagına aldırsın oglunu ablamıngeçmiş olsun canım yaa ama 8 aylık bebek yaşar sağlıkla çıkar inşallah biraz küvezde kalacak o belli..
derya sana da geçmiş olsun şimdi ne desek teselli olmayacak biliyorum bu çocuk işini bikaç ay hiç düşünmesen tabi bu zor ama sanki üzerine gittikçe bişeyler çıkıyor gibi, ben de yaşadım biliyorum, sonra da kendini hazır hissettiğin anda dr takibine başlarsın...
allahın iznyle geçecek bunlar tatlım yaaaaa sabır canım herkes bişiyle imtihan oluyor işte rabbim sınıyor önemli olan dayanmak sende inş bebişinin oldugu günleri görcen canım benm biz yanındayız bugünleri beraber atlatıcazkızlar müdürle görüştüm ben çıkıyorum
yarın içinde izin aldım 3 gün brz toparlanmam lazım
eve girince girerim belki.
oyy kızlar nasılsınız ıkı gundur okuyorum ama yazcak bı cumle bıle bulamadım derya yıktı gectı topıgı uzuldum
hoşgeldin canım nasılsın, deryam üzdü bizi ama ben inanıyorum iyi olacak
Kızlar bikaç saat sonra çıkıcam kendinize çok iyi bakın allaha emanet olun bi kaç gün olmam burda geldiğimde iyi haberler duymak istiyorum hepinizi çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?