Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hadi inş.. canımm hayırlısıyla kurtulll kaçta kontrolün?

kızlar günaydınnnnnn

esmacım ne iyi ettin topici açmışın :)
kaçta dr randevun bugün bakalım ne dicekler meraktayız
hayırlsıyla doğuracaksn inş sağlıkla gelecek tosunumuzzz

böyle işgüzar insanlardanda nefret ederimm sıkma canını hatta bana yolla bu regl siniriyle yolarım ben onu :)))))

canım ya valla ıyı olurdu ıyı bır yolunma lazım buna ya yani calısan ınsanla ugrasıyolar ıs yapmayanı da rahat bırakıyolar anlamadım gıttı neden boyle.

kızlar günaydınnnnnn

esmacım ne iyi ettin topici açmışın :)
kaçta dr randevun bugün bakalım ne dicekler meraktayız
hayırlsıyla doğuracaksn inş sağlıkla gelecek tosunumuzzz

deryacım gunaydın nasılsın ?

canım ya valla ıyı olurdu ıyı bır yolunma lazım buna ya yani calısan ınsanla ugrasıyolar ıs yapmayanı da rahat bırakıyolar anlamadım gıttı neden boyle.
deryacım gunaydın nasılsın ?

günaydn baharcımmm, iyiyim sen nasılsın tatlım kızın nasıl?

bende diyordumki bir önceki msjını okurken allah allah bu msj bi eksiklik var

hehehe hiç aratmam yokluğunu hhemen yazarım :))
sen nasılsın bgn daha iyisin dimi

günaydn baharcımmm, iyiyim sen nasılsın tatlım kızın nasıl?

hehehe hiç aratmam yokluğunu hhemen yazarım :))
sen nasılsın bgn daha iyisin dimi

evett iyiyim ama hala yogunlaşmadıı gıcık gıcık sancım var ama gelemedi bir türlü bi gelse rahatlıcam sinirler kaybolcaktaa gelmiyoo

evett iyiyim ama hala yogunlaşmadıı gıcık gıcık sancım var ama gelemedi bir türlü bi gelse rahatlıcam sinirler kaybolcaktaa gelmiyoo

gelir gelir bugün sökülür inş ağrı kesici fln içmemeye gayret etsen,
kimisinin içince de kesiyo fln.. ne uyuz ya gelmesi bi dert gelmemesi ayrı dert
doktora ne zmn gitçeksin yarın 3. günün oluyo o zmn yarınmı gitçen bakabildnmi ki iyi doktor

cumartesi gitmeyi planlıyorum cnm bugun 1 günüm oluyu dün ve evvelsi gün gelmedi pek bi doktor varda tipini pek begenmedimm onamı gitcem nee?

kızlar dun akşamdan sımdıye kadar azar azar bunum kanıyor canım sıkıldı valla bunaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…