- Konu Sahibi haticemavi
-
- #21.881
mutluyum cnm inşallah dediğin gibi olur alırım oğlumu kucağıma bugün. ağrıdan duramıyom ama ağrım var diede seviniyom. okadr karmaşık bişeyki anlatamıyom bile. tuaf bi heycanda var içimde. biyerde okudum kadınlarda doğuma gitmeden önce ağlama isteği olurmuş huzursuz olurlarmı bndekilerde bunun belirtisimi acaba
bnde yürüyorum cnm dün çok yürüdüm pazara gittim gezdim poşet taşıdım, evi sildik süpürdük falan. artık çıksın die uğraşıyom. hayırlısıyla inş. ben tembellik yapmadım hiç hareketli oldum buna rağmn ağırlaştım hantal olsaydım demekki kalkamıcaktım yerimden. aman aman hamişler yürüyün hareketli olun. çok şükür ki elim yüzüm şişmedi. neseki biz sonundayız artık kurtulduk sayılır rabbm sizleride kurtarsın hayırlısıyla.
cnm günaydın nasılsınn?
iyiyim canım da biraz sinir oldum sabah sabah işe gelince. sen nasılsın ?
iyiyim hamdolsun hayırdır ya kim gıcık etti sabah sabah
boş gezenın boş kalfası bir amirimiz var o canım yaa. yapacak ısı gucu yok benım gırıs cıkıs saatlerımı kotrol edıyor.
günaydınn canlarım... bugün topici ben açım dedim. hiç uyumadım gece ağrıdan ağladım resmen bacaklarımı kesip atmak istedim okadar ağrıdıki sabahı zor ettim.hala ağlama isteği var içimde.
sabah kendimi inceledim azcıkda karnım çok aşağı inmiş. bugün kontrol var bakalım ne dicek doktor. dua edin bnm için hayırlsıyla kurtulayım artık dayanamaz oldum. isyan etmek istemiyorum allah korusun. bide akşamdan beri wc gitmekten helak oldum küçük çoçuk gibi hersefernde zor yetiştim resmen.
olumsuz başladım güne inş güzel şeyler olur. içim açılsın die dua okuyorum...sizde okuyun bana...
kızlar günaydınnnnnn
esmacım ne iyi ettin topici açmışın :)
kaçta dr randevun bugün bakalım ne dicekler meraktayız
hayırlsıyla doğuracaksn inş sağlıkla gelecek tosunumuzzz
böyle işgüzar insanlardanda nefret ederimm sıkma canını hatta bana yolla bu regl siniriyle yolarım ben onu :)))))
kızlar günaydınnnnnn
esmacım ne iyi ettin topici açmışın :)
kaçta dr randevun bugün bakalım ne dicekler meraktayız
hayırlsıyla doğuracaksn inş sağlıkla gelecek tosunumuzzz
söylemeden geçemeyeceğim bugün gerçekten çokkk uykum var
canım ya valla ıyı olurdu ıyı bır yolunma lazım buna ya yani calısan ınsanla ugrasıyolar ıs yapmayanı da rahat bırakıyolar anlamadım gıttı neden boyle.
deryacım gunaydın nasılsın ?
bende diyordumki bir önceki msjını okurken allah allah bu msj bi eksiklik var
günaydn baharcımmm, iyiyim sen nasılsın tatlım kızın nasıl?
hehehe hiç aratmam yokluğunu hhemen yazarım :))
sen nasılsın bgn daha iyisin dimi
günaydn baharcımmm, iyiyim sen nasılsın tatlım kızın nasıl?
hehehe hiç aratmam yokluğunu hhemen yazarım :))
sen nasılsın bgn daha iyisin dimi
evett iyiyim ama hala yogunlaşmadıı gıcık gıcık sancım var ama gelemedi bir türlü bi gelse rahatlıcam sinirler kaybolcaktaa gelmiyoo
gelir gelir bugün sökülür inş ağrı kesici fln içmemeye gayret etsen,
kimisinin içince de kesiyo fln.. ne uyuz ya gelmesi bi dert gelmemesi ayrı dert
doktora ne zmn gitçeksin yarın 3. günün oluyo o zmn yarınmı gitçen bakabildnmi ki iyi doktor
günaydın millet,
bizim patron kudurdu bağırıp duruyor şuan:):):)
kızlar dun akşamdan sımdıye kadar azar azar bunum kanıyor canım sıkıldı valla bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?