- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #21.841
kızz derya sen açıkla huni sana ait sana yakışır kuzum
özledin mi hununi:)
kızz derya sen açıkla huni sana ait sana yakışır kuzum
özledin mi hununi:)
kızlar bı karar verin ve acıklayın bakalım :) bekliyorum
çok özlemişim :))
yav şimdi ben azcık kafadan kontağım ya
bizim burlarda da ki biçok yerde huni delilerin simgesidir malum
sıkılıp delirince huniyi takasım geliyo serpilde alıştırdı bi kere şu kırmızı huniye canım hep onu çekiyo :))))
çok özlemişim :))
yav şimdi ben azcık kafadan kontağım ya
bizim burlarda da ki biçok yerde huni delilerin simgesidir malum
sıkılıp delirince huniyi takasım geliyo serpilde alıştırdı bi kere şu kırmızı huniye canım hep onu çekiyo :))))
aynen katılıyorumm durum yokki boş boş bekliyorumm bana klomen verecek bi doktor arıyorum ama vermiyolar galiba aşılama görünüyo banaCanım Rabbim sabırlar versin inşalah.Gerçekten beklemek çok zor.Kafanda 1000 tane soru işareti.Etraftakiler konuşuyor ama sen başka yerlerde.Seni çok iyi anlayabiliyorum.Sende son durum nedir?
derya resmen bogazıma sarıldılarr sıkıyolar hiç bişe rahatlatmıyo nasıl bi gün bu yaaa gittim az açılayım diyeee yok olmuyo yani
canım benim bırakma kendini lütfen, bu ilk regl günleri biliyoruz hepimiz
çok sıkıntılı oluyor psikolojk açıdan insan yıkılıyor resmen, ama bikaç gün sonra yeniden umutla bakacaksın
ben buna inanıyorum. inşallah son olur, rabbimd aha fazla bekletmez bizleri.
kendini sıkma ağlamak rahatlamak istiyosan ağla içine atma daha beter olursun.
anladım canım, sakin ol ne olur demesi kolay diyeceksin ama nasıl teselli vereyim sana dualarımdasın senin için de dua ediyorum tez zamanda meleğine kavuşacaksın inşallah
aynen katılıyorumm durum yokki boş boş bekliyorumm bana klomen verecek bi doktor arıyorum ama vermiyolar galiba aşılama görünüyo bana
derya resmen bogazıma sarıldılarr sıkıyolar hiç bişe rahatlatmıyo nasıl bi gün bu yaaa gittim az açılayım diyeee yok olmuyo yani
allah razı olsun benim derdimin dermanı belli serpil acımı dindirecekk bana evladımı verecek bir tek rabbim sizler varlıgınızla rahatlatıyosunuz allah binkere razı olsun hepinizdenn
kızlar arkadan elbisemin dikişleri catladı yaacil alısverıs yapmam lazım yoksa işe gelmek için gıyecek kıyafet kalmadı pufff napcam ya
aynen katılıyorumm durum yokki boş boş bekliyorumm bana klomen verecek bi doktor arıyorum ama vermiyolar galiba aşılama görünüyo bana
allah razı olsun benim derdimin dermanı belli serpil acımı dindirecekk bana evladımı verecek bir tek rabbim sizler varlıgınızla rahatlatıyosunuz allah binkere razı olsun hepinizdenn
kızlar arkadan elbisemin dikişleri catladı yaacil alısverıs yapmam lazım yoksa işe gelmek için gıyecek kıyafet kalmadı pufff napcam ya
kızlar ben geldim nasılsınız? bugün doktora gittik yine kontrol olduk malesef açılma falan yok40+1 olduk hala sancı mancı da yok doktorum suyun azaldığını artık risk taşımaya başladığını sezeryana alabılecegını söyledi bende normal istiyorum başka doktora gittim oda aynı seyi söyledi normalde normal dogum isteyen bayanların 37. haftadan itibaren açılmaya başladığını söyledi ben 40 haftamdayım hala tık yok 2 hafta daha bekleyebilirsin dedi doktor ama bununda risk olduğunu unutma dedi aksama bizim burda ki umut hastanesine gidicem nstye tekrar giricem oda aynı seyi söylerse cuuma yada c.tesi sezeryan olacagım malesef
kızlar ben geldim nasılsınız? bugün doktora gittik yine kontrol olduk malesef açılma falan yok40+1 olduk hala sancı mancı da yok doktorum suyun azaldığını artık risk taşımaya başladığını sezeryana alabılecegını söyledi bende normal istiyorum başka doktora gittim oda aynı seyi söyledi normalde normal dogum isteyen bayanların 37. haftadan itibaren açılmaya başladığını söyledi ben 40 haftamdayım hala tık yok 2 hafta daha bekleyebilirsin dedi doktor ama bununda risk olduğunu unutma dedi aksama bizim burda ki umut hastanesine gidicem nstye tekrar giricem oda aynı seyi söylerse cuuma yada c.tesi sezeryan olacagım malesef
ayyy zuzum sakın riske atma kendni gelse gelirdi zaten normal olarak git sezeryan ol bence de ne dayanıklıymışsın sende maşallah ama 2 hafta sakın bekleme bak bence sonuç değişmeyecek artık oğluşuna kavuş annesi bizde yiğenimize:)
kızlarr ben geldim... okadr yol yürüdümki nerdeyse 2 kmama banamısın demedi. gayet iyiyim:)
baharr serpil canlarım kıyafete çok para vermeyin şimdi aldığınızı diğer aylarda giyemiceksiniz çünkübnden tavsiye hamiş kıyafetleride çok pahalı. bn 3 tane hamiş pant almıştım onları giyiyom hala. dötüm büyümedi bide gömlek aldım ben hep göğüsten oturan aşağısı bol. hala giyiyorum onları. 4 5 gömlek son aylarda öle geçer. peye elbiselerim vardı onlarıda giydim esnek olduğu için sorun olmadı. boş yere para harcamaya değmiyo valla. bide siz yaz hamişi olcaksınız bol bol tşörtler alırsınız sonradan giyebileceğiniz şeylere bakın. özellikle hamile kıyafeti almayın. lcw de çok var o tarz şeyler. son dönemlerde en rahatı tayt oluyo ne kadar hamiş pant olsada oturup kalktıkca kasıklara baskı yapıyor.
melekk iyi ol kuzum ya. senn sıpan çok nazlı olcak çokk. ne bunalımlar atlattık cnm ne sınavalr verdk burda herşeyde hayır var bunu sende sölüyosun herseferinde. hiç üzülmee. doktoruna git. anlat durumu. yumurtlamanda sorun yoksa zaten klomen vermez ama yumurta takibi yapar. bu ay hergün çalış aksatma bnce senn sorunun günü tutturamamak.
deryaa huni yine çıkmış kız özlemişiz görmeyi.
yok tatlım bu aksam umut hastanesine de gidicem o da yanı seyi derse cuma yada c.tesi sezaryan olucam umut hastanesinde görümcemin tanıdıgı var bakalım evet cok sabırlı ve dayanıklıymısım ama herkes normal dıogumdan korkuo bende sezeryandan korkuyorum
AYYY size imrendim allahım banada bir evlat verir inşallah bebeklerinize sğlıklı bir şekilde alınn.ne güzel hamilesiniz...inşalla benim de olur yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?