Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hahaha ayyy sıpa o da bıkmış beklemkten ne zaman çıkartacaksın diyor yerim onu ben:):)
cesaretli kadın seni ver sancıyı doktor yeter diyorsun:):)

ayyy çok heyecanlıııııııııı
ne zmn gelecek bu tosunlar vallaahi çatlayacağm meraktan
sizin heyecanınızı düşünemiyorum

sağdaki reklama bakın PROFESYONEL MEDYUM tövbe tövbe:):):)

neyse kızlar ben kaçar öpüyorum sizi kendinize dikkat edin emi
esma doğur artık doğur

sorma tatlım ya artık çok sıkıldım beklemekten bugun son günümdü işte tık yok gece benım koca heyecandan uyuyamadı zannedıyor gece sancım baslıcak butun gece beklemiş beni çok komik sabahın 5 de gelmiş yanıma gözlerinden uyku akıo aşkım hala sancın yok mu die ama eğer risk olmasaydı beklerdim de işte işin içine risk girince korktum bende

korkma canım yaa yapacak bişey yok ki bak gelmiyor teo:) sezeryanla bir sürü kadın doğuruyor özellikle sezeryan isteyen oluyor olmadı epidural sezeryan olursun bebeğini de görürsün

aman aman ne epidurali ya özelliklede ondan çok korkuorum

evet canım benimkinin keyfi yerinde valla gelemeye hiç niyeti yok :) doktorum dedi ki açılma falan olsaydı dedi suni sancı verirdik dedi ama acılma olmadıgı için onuda yapamiyoruz dedi valla umut hastanesinde kim var bilmiyorum görümcemin arkadasının kayınvalidesi çalışıyormuş baya eski ebeymiş bakalım aksama beni nstye alıcak hayırlısı olsun da

hadi bakalım canım allahın izniyle güzel haberlerini bekliyoruz
inşallah gönlüne göre olur normal bi şekilde doğurursun oğlunu
ama olmazsada sağlık olsun siz iyi olun da gerisi boş,
allah yardımcın olsun canım kendine dikkat et

kızlarrrrr ben kaçıyorum bugünlük bu kadarrrrrr bayıldım resmen
öptüm hepinizi muckkk

hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm. bnde sezeryandan çok korkuyorum. inşallah bi aksilik çıkmazda normal doğum yaparım. benm açılmam başlamıştı 34 haftada sansım var o konuda inş bi avazda kurtuluruz.

serpilim cesaretliyim valla normal doğum konusunda gecen gün izledim birsürü video:) ama banamısın demedi korkmadım yani. sakın sakın izlemeyin bn deliyim bu konuda cesaretim fazlacana var :) dicem yarın çıkart artık herks bekliyo die bakalım doktor ne dicek bu tepkime
dünden beri telefonlarım hiç susmadı eşimide arıyomuş arakadaşlar gelmedimi hala neden bekliyo bu velet die herkes heycan içinde. annem bile günde 10 kere arıyo. en son aradığında sancım var die ara beni artık dio dua edin doğuruyım bu gece yaa nekadar meraklıyım doğurmaya

canımm sabretmeye çalışıyorumda işte bazen okadar korkuyorumki ya hiç olmazsa diyeee arada geliyolar işte yumurtlamamda problem yok benim takip yaptırdıgım dönem öyle demişti doktorumm bakalım zaman bize neler getircek sende inş. tek avazda kurtulcaksın cnm bizleride unutma emi duandaa öpüyorumm senide tosunumuzudaa

günaydınn canlarım... bugün topici ben açım dedim. hiç uyumadım gece ağrıdan ağladım resmen bacaklarımı kesip atmak istedim okadar ağrıdıki sabahı zor ettim. hala ağlama isteği var içimde.
sabah kendimi inceledim azcıkda karnım çok aşağı inmiş. bugün kontrol var bakalım ne dicek doktor. dua edin bnm için hayırlsıyla kurtulayım artık dayanamaz oldum. isyan etmek istemiyorum allah korusun. bide akşamdan beri wc gitmekten helak oldum küçük çoçuk gibi hersefernde zor yetiştim resmen.
olumsuz başladım güne inş güzel şeyler olur. içim açılsın die dua okuyorum...sizde okuyun bana...

Allah'ım bebeğimi nur kıl,Aklını nur kıl,kulaklarını ve gözlerini nur kıl,üstünü nur kıl,altını nur kıl,sağını,solunu,etini,kemiğini,kanını nur kıl...Allah'ım

Ey nurlandırıcı Allah'ım,Zatının,Sıfatının ve Habibinin sevgisi ve hürmetine bebeğimi nurlandır...

Bebeğimin nurunu çoğalt ...

Amin...ALLAHIM

RABBiM
Sevginin ışığı çocuğumun üzerinde parlasın.
Bütün hastalıklardan ve zararlardan koru onu..
Küçük ruhunda gülücükler yeşert ve rahmetinle onu rahatlat ki huzurlu uyusun..
O,benimle konuşmak için çok küçük,isteklerini ve cilvelerini insan sözlerine çevirmek çok zor.
Ama senin için,onun küçük sesleri birer duadır biliyorum.
Ağlamasıyla senden yardım istiyor ve merhametin için ağlıyor.
Küçük bir çocuk olmasına rağmen senin yollarını öğrenmesini sağla.
Büyüdüğünde senin sevgin yolunda,senin sözünün rehberliğinde yürüsün.
Ona hayırlı bir ömür nasip et.
Ve yaşlılık çağına geldiğinde sonsuz sevgi ve merhametinin bilincinde,emin bir sevinçle ölsün.
Senden onun zengin veya ünlü olmasını istemiyorum.
Ama seni severek,gerçek tevazu ile insanlara hizmet ederek,dua ile yaşamasını senden istiyorum
Onu sev Rabbim..Ona gülümse...

aminnnnn

esmacım burdasınn anlasılan bu gecede olmadıı ya sen neden hep gece bekliyosunn gündüz vaktı ansızın vbaşlarsa sancınn :)))

cnm gunaydın tez zamanda tek avazda dogurursun inşallah. aklıma soyle bırsey geldi suni sancı ıgnesı yapsın doktor sana bır konus ıstersen bunu bugun hanı nasıl bırsey bılmıyorum ama doktoruna danıs olursa o sekılde sancı yaratsınlar ve dogur artık canım

esmacım burdasınn anlasılan bu gecede olmadıı ya sen neden hep gece bekliyosunn gündüz vaktı ansızın vbaşlarsa sancınn :)))

akşam beklemiyom cnm heran bekliyomda gelmeye niyeti yok bnm sıpanın. akşamları çok daha dayanılmaz oluyo ağrılar. melekcim herşeye katlanabiliyomuş insan bebeği için allah sağlık versin onlara.

bahar günaydın cnm konuşcam valla. açılma varsa doktor iğne yapabiliyo dediğin gibi. sölicem dayalnılmaz bacak ağrılarım var die. sancımda oluyo artık çok yoruldum yaa. hiçbiyerim bnmle hareket etmiyo. açılmanın 2 cm olması gerekiyor ama bunun için. inş öledir. millet korkar doğumdan ben can atıyom.

aminnn esmammm valla güne kötü başlamış olabilirsin ama belki akşam üzeri oğlusunu kucagına bile alabilirsinn hiç belli olmazz ama lütfenn iyi ol suanda senin mutluluktan ayaklarını yere basmaması lazımm dimi amaa oğlanında moralini bozcan gelecegi varsada gelmicekk

cnm günaydın nasılsınn?

cok dogal canım ıstemen baksana uykusuzsun cektıgın acılar cabası ınsallah acılmıstır bırazda ıgne ıle desdekleyıp dogurursun. gercı baslamıstı sende acılma bence acılmıstır 2 cm falan en azından hem bu agrılarda acılmadan kaynaklı olabılıyor yuruyebıldıgın adar yuru bence kendını fazla yormadan. benım arkadasım anlatmıstı son agır kaldırıyodum dogurmak ıcın dıyodu :)

mutluyum cnm inşallah dediğin gibi olur alırım oğlumu kucağıma bugün. ağrıdan duramıyom ama ağrım var diede seviniyom. okadr karmaşık bişeyki anlatamıyom bile. tuaf bi heycanda var içimde. biyerde okudum kadınlarda doğuma gitmeden önce ağlama isteği olurmuş huzursuz olurlarmı bndekilerde bunun belirtisimi acaba

bnde yürüyorum cnm dün çok yürüdüm pazara gittim gezdim poşet taşıdım, evi sildik süpürdük falan. artık çıksın die uğraşıyom. hayırlısıyla inş. ben tembellik yapmadım hiç hareketli oldum buna rağmn ağırlaştım hantal olsaydım demekki kalkamıcaktım yerimden. aman aman hamişler yürüyün hareketli olun. çok şükür ki elim yüzüm şişmedi. neseki biz sonundayız artık kurtulduk sayılır rabbm sizleride kurtarsın hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…