- Konu Sahibi haticemavi
-
- #21.861
hoşgeldin cnm. ayy senn paşanın keyfi yerinde demekki gelmek istemiyo. bazı bebekler 41 haftaya kadar bekletiliyor. ama risk var dediyse doktorun riske atma. açılma olmayınca suni sancı veriyolar yine açılma olmazsa sezeryana alıyolar die biliyorum ben onuda sor bi cnm. suni sancı versinler açılma sancıyla bir olurmuş çünkü. olmazsa sezeryana alırlar cnm. umut hastanesinde bugün kim nöbetciymiş acaba bu gece? birsen nöbetciyse kesinlikle gitme. çünkü seni direk keserbnde yarın kontrole gitcem. bakalım ne dicek bnm acılmam vardı 1 cm bakalım ne olmuş. inşallah açılmışımdırda hemn doğurtur beni. yarın dicem zaten ver sancıyı çıkartcam artık tosunumu die
ayy kızlarr amcamın torunu aradı 3 yaşında teyzee nezamn çıkartcan artık yeter dio bana telefonda
inşaşşah dnz rabbim gönlüne göre versin
sağol canım allah sanada biir avazda doğum nasp etsin....hayırlı evlat versin
hahaha ayyy sıpa o da bıkmış beklemkten ne zaman çıkartacaksın diyor yerim onu ben:):)
cesaretli kadın seni ver sancıyı doktor yeter diyorsun:):)
sağdaki reklama bakın PROFESYONEL MEDYUM tövbe tövbe:):):)
neyse kızlar ben kaçar öpüyorum sizi kendinize dikkat edin emi
esma doğur artık doğur
canımmmmm yav veletler nasıl yerleşmişse hiç kalkıp gelmeye niyetleri yok
yaa 2 hafta çok uzun bi süre cidden riskli kaka fln yiyolar allah korusun
son bi kontrolünü ol bakalım canım yoksada sezaryen artık ne yapacaksın
sağlıkla gelsinde oğluşun..
korkma canım yaa yapacak bişey yok ki bak gelmiyor teo:) sezeryanla bir sürü kadın doğuruyor özellikle sezeryan isteyen oluyor olmadı epidural sezeryan olursun bebeğini de görürsün
hoşgeldin cnm. ayy senn paşanın keyfi yerinde demekki gelmek istemiyo. bazı bebekler 41 haftaya kadar bekletiliyor. ama risk var dediyse doktorun riske atma. açılma olmayınca suni sancı veriyolar yine açılma olmazsa sezeryana alıyolar die biliyorum ben onuda sor bi cnm. suni sancı versinler açılma sancıyla bir olurmuş çünkü. olmazsa sezeryana alırlar cnm. umut hastanesinde bugün kim nöbetciymiş acaba bu gece? birsen nöbetciyse kesinlikle gitme. çünkü seni direk keserbnde yarın kontrole gitcem. bakalım ne dicek bnm acılmam vardı 1 cm bakalım ne olmuş. inşallah açılmışımdırda hemn doğurtur beni. yarın dicem zaten ver sancıyı çıkartcam artık tosunumu die
sorma tatlım ya artık çok sıkıldım beklemekten bugun son günümdü işte tık yok gece benım koca heyecandan uyuyamadı zannedıyor gece sancım baslıcak butun gece beklemiş beni çok komik sabahın 5 de gelmiş yanıma gözlerinden uyku akıo aşkım hala sancın yok mu die ama eğer risk olmasaydı beklerdim de işte işin içine risk girince korktum bende
aman aman ne epidurali ya özelliklede ondan çok korkuorum
evet canım benimkinin keyfi yerinde valla gelemeye hiç niyeti yok :) doktorum dedi ki açılma falan olsaydı dedi suni sancı verirdik dedi ama acılma olmadıgı için onuda yapamiyoruz dedi valla umut hastanesinde kim var bilmiyorum görümcemin arkadasının kayınvalidesi çalışıyormuş baya eski ebeymiş bakalım aksama beni nstye alıcak hayırlısı olsun da
sorma tatlım ya artık çok sıkıldım beklemekten bugun son günümdü işte tık yok gece benım koca heyecandan uyuyamadı zannedıyor gece sancım baslıcak butun gece beklemiş beni çok komik sabahın 5 de gelmiş yanıma gözlerinden uyku akıo aşkım hala sancın yok mu die ama eğer risk olmasaydı beklerdim de işte işin içine risk girince korktum bende
aman aman ne epidurali ya özelliklede ondan çok korkuorum
evet canım benimkinin keyfi yerinde valla gelemeye hiç niyeti yok :) doktorum dedi ki açılma falan olsaydı dedi suni sancı verirdik dedi ama acılma olmadıgı için onuda yapamiyoruz dedi valla umut hastanesinde kim var bilmiyorum görümcemin arkadasının kayınvalidesi çalışıyormuş baya eski ebeymiş bakalım aksama beni nstye alıcak hayırlısı olsun da
canımm sabretmeye çalışıyorumda işte bazen okadar korkuyorumki ya hiç olmazsa diyeee arada geliyolar işte yumurtlamamda problem yok benim takip yaptırdıgım dönem öyle demişti doktorumm bakalım zaman bize neler getircek sende inş. tek avazda kurtulcaksın cnm bizleride unutma emi duandaa öpüyorumm senide tosunumuzudaakızlarr ben geldim... okadr yol yürüdümki nerdeyse 2 kmama banamısın demedi. gayet iyiyim:)
baharr serpil canlarım kıyafete çok para vermeyin şimdi aldığınızı diğer aylarda giyemiceksiniz çünkübnden tavsiye hamiş kıyafetleride çok pahalı. bn 3 tane hamiş pant almıştım onları giyiyom hala. dötüm büyümedi bide gömlek aldım ben hep göğüsten oturan aşağısı bol. hala giyiyorum onları. 4 5 gömlek son aylarda öle geçer. peye elbiselerim vardı onlarıda giydim esnek olduğu için sorun olmadı. boş yere para harcamaya değmiyo valla. bide siz yaz hamişi olcaksınız bol bol tşörtler alırsınız sonradan giyebileceğiniz şeylere bakın. özellikle hamile kıyafeti almayın. lcw de çok var o tarz şeyler. son dönemlerde en rahatı tayt oluyo ne kadar hamiş pant olsada oturup kalktıkca kasıklara baskı yapıyor.
melekk iyi ol kuzum ya. senn sıpan çok nazlı olcak çokk. ne bunalımlar atlattık cnm ne sınavalr verdk burda herşeyde hayır var bunu sende sölüyosun herseferinde. hiç üzülmee. doktoruna git. anlat durumu. yumurtlamanda sorun yoksa zaten klomen vermez ama yumurta takibi yapar. bu ay hergün çalış aksatma bnce senn sorunun günü tutturamamak.
deryaa huni yine çıkmış kız özlemişiz görmeyi.
günaydınn canlarım... bugün topici ben açım dedim. hiç uyumadım gece ağrıdan ağladım resmen bacaklarımı kesip atmak istedim okadar ağrıdıki sabahı zor ettim.hala ağlama isteği var içimde.
sabah kendimi inceledim azcıkda karnım çok aşağı inmiş. bugün kontrol var bakalım ne dicek doktor. dua edin bnm için hayırlsıyla kurtulayım artık dayanamaz oldum. isyan etmek istemiyorum allah korusun. bide akşamdan beri wc gitmekten helak oldum küçük çoçuk gibi hersefernde zor yetiştim resmen.
olumsuz başladım güne inş güzel şeyler olur. içim açılsın die dua okuyorum...sizde okuyun bana...
esmacım burdasınn anlasılan bu gecede olmadıı ya sen neden hep gece bekliyosunn gündüz vaktı ansızın vbaşlarsa sancınn :)))
cnm gunaydın tez zamanda tek avazda dogurursun inşallah. aklıma soyle bırsey geldi suni sancı ıgnesı yapsın doktor sana bır konus ıstersen bunu bugun hanı nasıl bırsey bılmıyorum ama doktoruna danıs olursa o sekılde sancı yaratsınlar ve dogur artık canım
cnm gunaydın tez zamanda tek avazda dogurursun inşallah. aklıma soyle bırsey geldi suni sancı ıgnesı yapsın doktor sana bır konus ıstersen bunu bugun hanı nasıl bırsey bılmıyorum ama doktoruna danıs olursa o sekılde sancı yaratsınlar ve dogur artık canım
akşam beklemiyom cnm heran bekliyomda gelmeye niyeti yok bnm sıpanın. akşamları çok daha dayanılmaz oluyo ağrılar. melekcim herşeye katlanabiliyomuş insan bebeği için allah sağlık versin onlara.
bahar günaydın cnm konuşcam valla. açılma varsa doktor iğne yapabiliyo dediğin gibi. sölicem dayalnılmaz bacak ağrılarım var die. sancımda oluyo artık çok yoruldum yaa. hiçbiyerim bnmle hareket etmiyo. açılmanın 2 cm olması gerekiyor ama bunun için. inş öledir. millet korkar doğumdan ben can atıyom.
aminnn esmammm valla güne kötü başlamış olabilirsin ama belki akşam üzeri oğlusunu kucagına bile alabilirsinn hiç belli olmazz ama lütfenn iyi ol suanda senin mutluluktan ayaklarını yere basmaması lazımm dimi amaa oğlanında moralini bozcan gelecegi varsada gelmicekk
cok dogal canım ıstemen baksana uykusuzsun cektıgın acılar cabası ınsallah acılmıstır bırazda ıgne ıle desdekleyıp dogurursun. gercı baslamıstı sende acılma bence acılmıstır 2 cm falan en azından hem bu agrılarda acılmadan kaynaklı olabılıyor yuruyebıldıgın adar yuru bence kendını fazla yormadan. benım arkadasım anlatmıstı son agır kaldırıyodum dogurmak ıcın dıyodu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?