Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bende denıyım bakalım bu albume resımler nasıl eklenıyor yada bırı bana desın anlatsın bakıyım

kuzum ben bilmiyorum hatice nere gittiki yaaaa gösterseydi sana bilen yokmu kızlarrrrr

esmaaaaaam
ben kızlara gösterdim göbüşümü inandılar yani artık bana bıngıl bıngıl :))
hunimmmmi çok sevdim battal boy aldı haticem sağolsun kafam içime gömüldü

değiştireceğim baharım tekrar usg ye gireceğim ama belki bu doktora gideirm bi , sonra bi hastane bulurum kendime doğurana kadar devam soğudum artık yemin ederim

deryaa gömlegin bolya sankı sendede bebek varmış gibi hayal ettim nede yakışır arkadaşımaaa inş. bizde en kısa sürede kavuşuruz yavrularımızaaa

ordaki kızın ve sokakta oturan adamın surat ifadelerini unutamıyorum off karnım ağıdı gülmekten :)))))))))))))))
bide demezmi iddia için taktım diye herkes bize bakıyor pazarın ortasında :))))))

deryaa gömlegin bolya sankı sendede bebek varmış gibi hayal ettim nede yakışır arkadaşımaaa inş. bizde en kısa sürede kavuşuruz yavrularımızaaa

ahh canım ağzın bal yesin :))) inşşş canım bebeklerimiz gelir tez zmnda.
zati bunlara ayak uydurim diye masus öyle giyindim
sıska kalcaktım yksa aralarnda iyi oldu böle, göbeğide şişirdim öyle gezdik altın kızlarla

ordaki kızın ve sokakta oturan adamın surat ifadelerini unutamıyorum off karnım ağıdı gülmekten :)))))))))))))))
bide demezmi iddia için taktım diye herkes bize bakıyor pazarın ortasında :))))))

hahahahahaaaaaa bursa halkı artık ztn alıştı bnm manyaklıklarıma
huni derdine düştük hatice yaptığı alışveriş poşetlerinide içerde unutuyodu az kalsın
pohhahaha

bu arada bende öğlende gittim fiizik tedaviciye baktı fln
senin belden geliyo gibi dedi röntgen istedi
ben dedim bebe istiom bu ara korunmuyom yumurtalama günümdeyim bilginiz olsn dedim
haa o zmn hiç gerek yok emar alalım onda bişi olmaz işimizi sağlama alalım dedi :))
snraada sonuca göre bakarız dedi, bende 27 yaşnda doğurdum çok ideal bi yaş dedi
genç bi kızdı zati doktorlarla kanka oldum artık acıbadem maaş bağlıcak bana
şmdi brzdan çıkçam 3 te emarım varrrrrrrrrr korkuyom yaaa öyle mezar gibi içerimi gircem şmdi

allah şifa versin cnmmm ay benimde nefesim kesilir öyle yerlerdee

kız hatce benım albumum dahaq guzel oldu sen 2 tanecık yuklemısın

canım bıldıgım kadarıyla acık emralarda var artık ama tabıı sen hangısınde cektıreceksın bılmıyorum ama sakın olmaya calıs panık yapma cektır rahatla ınsallah guzel haberler le donersın

resimler süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ellerinize sağlık canlarım
ben bi dr a gidip geliyorum hemen
beni özleyin anaıııııaım baaaaaaaaaaay

ekledım kızlar arkadas olarak hepıunızı kabul edıp albumumuze baka bılırsınız

ben hatcenınkını hıc begenmedım

ekledım kızlar arkadas olarak hepıunızı kabul edıp albumumuze baka bılırsınız

ben hatcenınkını hıc begenmedım

saol canım benıde listene aldığın için. kızlar süper cıkmıssınız ayrıca derya kırmızı huni sana coook yakısmıs :) ay kızlar gobıslerınıze bayıldım valla ne guzel bebısler ben burdayım diyor. benım de yenı belli oluyor dar gıyınce oda bol gıyınce hıc bellı olmuyo ama yınede kılo bakımından rekorumu kırdım ve 8 kılo alarak 50 kilo oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…