- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #22.181
bende denıyım bakalım bu albume resımler nasıl eklenıyor yada bırı bana desın anlatsın bakıyım
hep gül cnm artık stres yapacağın bişi yok bak netteki doktor bile görmeden böle sölemiş. serpil ya kaan kocatepe varya nette sitesi falan var. ara onu randevu al birazz tuzlu ama bnce gerçekten iyi bi doktor. oda sizin o taraflarda die biliyorum.
bu arada resimlere bayıldımm o göbişlerinizi yirim sizinhunili kıscemm en güzeli sensin hiç göbişinin şişmesinede gerek yok huninle bi bütün olmuşsun :)
canım en kısa zamanda doktorunu degıstırıyosun !!! ya 2 lı temmız cıkmıs ya hıc korkma bende ıkılıden baska test yaptırmadım doktorum en guvelınır olanı ıkılı demıstı dıgerlerının guvenırlıgı cok dusuk gerek yok ama sıtersen yaptırırız sana bende ıstememıstım. ıcını rahat tut artık gayet saglıklı bebegın var senın uzulupte kendını yıpratma bebegını de yorma stresse sokma
kuzum ben bilmiyorum hatice nere gittiki yaaaa gösterseydi sana bilen yokmu kızlarrrrr
esmaaaaaam
ben kızlara gösterdim göbüşümü inandılar yani artık bana bıngıl bıngıl :))
hunimmmmi çok sevdim battal boy aldı haticem sağolsun kafam içime gömüldü
deryaa gömlegin bolya sankı sendede bebek varmış gibi hayal ettim nede yakışır arkadaşımaaa inş. bizde en kısa sürede kavuşuruz yavrularımızaaa
ordaki kızın ve sokakta oturan adamın surat ifadelerini unutamıyorum off karnım ağıdı gülmekten :)))))))))))))))
bide demezmi iddia için taktım diye herkes bize bakıyor pazarın ortasında :))))))
bakın bakayım albume olmusmu
bu arada bende öğlende gittim fiizik tedaviciye baktı fln
senin belden geliyo gibi dedi röntgen istedi
ben dedim bebe istiom bu ara korunmuyom yumurtalama günümdeyim bilginiz olsn dedim
haa o zmn hiç gerek yok emar alalım onda bişi olmaz işimizi sağlama alalım dedi :))
snraada sonuca göre bakarız dedi, bende 27 yaşnda doğurdum çok ideal bi yaş dedi
genç bi kızdı zati doktorlarla kanka oldum artık acıbadem maaş bağlıcak bana
şmdi brzdan çıkçam 3 te emarım varrrrrrrrrr korkuyom yaaa öyle mezar gibi içerimi gircem şmdi
bu arada bende öğlende gittim fiizik tedaviciye baktı fln
senin belden geliyo gibi dedi röntgen istedi
ben dedim bebe istiom bu ara korunmuyom yumurtalama günümdeyim bilginiz olsn dedim
haa o zmn hiç gerek yok emar alalım onda bişi olmaz işimizi sağlama alalım dedi :))
snraada sonuca göre bakarız dedi, bende 27 yaşnda doğurdum çok ideal bi yaş dedi
genç bi kızdı zati doktorlarla kanka oldum artık acıbadem maaş bağlıcak bana
şmdi brzdan çıkçam 3 te emarım varrrrrrrrrr korkuyom yaaa öyle mezar gibi içerimi gircem şmdi
resimler süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ellerinize sağlık canlarım
ben bi dr a gidip geliyorum hemen
beni özleyin anaıııııaım baaaaaaaaaaay
ekledım kızlar arkadas olarak hepıunızı kabul edıp albumumuze baka bılırsınız
ben hatcenınkını hıc begenmedım
ekledım kızlar arkadas olarak hepıunızı kabul edıp albumumuze baka bılırsınız
ben hatcenınkını hıc begenmedım
selma albümün çokkkkk begendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?