Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

serpill cnm hala doktor arayışındasın inş bulursun cnm ya. aklıma ne geldi zuhalinde doktoru mecidiyeköyedeydi sanki öle hatırlıyorum onada bi sorsan.
olmadı devlet hastanesine git cnm ya para veripte moral bozan doktora ne die gitcen. kaan kocatepe en uzman doktor gibi görünüo cnm nette falan 1 kerede olsa git bnce aklındaki herşeyi sor için rhatlasın. geç kalma ama doktor bulmakta. inş iyi biri çıkar karşına.etrafında özel hastaneler vrdır mutlaka ordaki doktrlara bak şikayet.comdan araştır o hastaneleri ve doktorları. buda doktor bulmak için bi yol cnm.

aynen canım sıyırmış durumdayım, şikayet.com a baktım her hastane ile ilgili problem mevcut kafa karıştırıyor, ne yapacağımı şaşırdım yaa, zuhal e de ulaşamki anca faceden yazarım ama okuyamaz sanırım eşim benim doktordan bi çıksında bakalım ne olacak çok sıkıldım hiç bir doktora gidesim yok

vallaa sanırım artık bu sektöre parmak atmam gerekiyor
çakma diploma alıp muaynane açma fikri hala cazip geliyor
baksanıza doktor diye ortada gezenlere
vallaa hepsine bin basarım beeeeee
hem jinekolojik hemde psikolojik destek tam gazzzzz
bi ultrason makinam eksik onuda para birleştirip alcaktık nasılsa,
kar ortağı yaaprım sizide

sen var ya çok fenasın kızım kopardın beni yaaa:d

bu arada kocam aradı, doktorlar konuşmuş , sıvı alınmayacak diye imzaattırmış sağlık bakalığı bu tür testleri mecbur tutuyormuş
hastayı bilgilendirin diye , topu bize atmak amaçlı hani ilerde niye yaptırmadın dememek için bu testleri mecbur yaptırıyormuş, doktor bebeğin
ense kalınlığı normal içimi rahatlatan şey bu herşeyi güzel gözüküyor ama risk yok diyemem demiş , çoğu hastanın testlerinde de hep risk .ıkmış
ve kimse sıvı aldırmıyormuş, hatta bi hastasının çocuğunun ense kalınlığı çok fazlaymış o bile aldırmamış ne ile karşıaşacağım bilmiyorum demiş,
eşim rahatlamış zaten rahattı da keşke sende gelseydin dedi bana testleri vermiş yapılacak olan , 3 hafta sonra gelin diyor ve sürekli beni sormuş:)

ohh ne güzel sefam olsun eğer güldürebildiysem siziiiiiiiiiiiiii ne mutlu bana
eneee ne testi istemiş gene ay bayılacayimmmm.. hadi bakalım hayırlısı
yalnız karı tırsmıştır şmdi ne yapsın
bu şimdi kocasını gönderdi yarın öbürgün mahalleyi toplar dövdürürler beni diye
canının derdine düştü napsın
geri vitese taktı o yüzden wınnnnnnnnn

hahahah canımsın yaaaa:)
yok o testleri fehmi bey verdi virüs taraması için bağırsaklarında bişey mi var kuzucuğun ona bakacalar inşallah bişy çıkmaz
dua edin kızlar...tırstı sanırsam heee beni arayacakmış zaten bu kız neden gelmedi niye aramıyor diye merak etmiş

afferimmmm yola gelsin işte böyle arasın gönlünü alsın çabuk
dualarım seninle bitanemm, ne zmn olacak testler ne zmn çıkacak
inşşş güzel haberler alacağız..

afferimmmm yola gelsin işte böyle arasın gönlünü alsın çabuk
dualarım seninle bitanemm, ne zmn olacak testler ne zmn çıkacak
inşşş güzel haberler alacağız..

:):):) yarın kan veririm canım herhalde, hayırlısı artık biraz daha rahatladım gibi
inşallah yavrum sağlıkla doğacak ileriki haftalarda sıkıntı yaşamayacağız...
çıkıyorum canlarım sizi seviyorum :)

öpüyorum çokkkkkkkkkkkkkkk canım bnm

bende kaçıyorum kızlar görüşürz yrn

serpil koşuyolu medipol hakan apaydına da gelebilirsin inan seni döve döve ikna eder bişey olmayacağına biraz daha iyisin sevindim şöyle ol aferin

herkes iyi mi geçmişe pek bakmadım, biz bugün bebek odamızı gördük boyasız halini, tam istediğimiz gibiydi, renkleri de açık kahve bebek pembesi ve beyaz kombinasyonu olarak seçtik heyecanlandımm,2-3 haftaya kadar gelecek odamız inşallah isimde de son noktayı koyduk zeynep miray olarak, kayınvalidem pek beğenmiyor başka isimler öneriyor ama eşim çok alıştı değiştirmem diyor, benim bişey dememe gerek kalmıyo yani

dün bi bebekli arkadaşa gittim bu arada çok minik daha bebişi 3 aylık ayy nasıl büyütücez bu çocukları diye içimi arada korku kaplamıyor desem yalan olur, ama Allah ın izniyle bizim sevgimiz ilgimizle büyüyecekler işte, ayağında çorabı külodu olmayan çocuklar da büyüyüp gidiyor görüyoruz değil mi..

hılalcımmm odası hayırlı olsun kızının
guzel gunlerde kullansın ınnss
bu arada karıkature bayıldımmm haha tam bızlık valla

selmacım kı hamilelik çok yakışmış maşallah ya allahım saglıkla aldırsın kızını kucagına inş ama pek kilo almamışsın canım ya ben baya aldım ama göstermyrm pek kızlarda çok tatlı çıkmış ya ne güzel gün geçirdnz kimblr

hayırlı olsun odanız kızının hilalcim inş gönlüne göre olmştr kızının ismide çok tatlıymış ismiyle büyür inş canım benm

ozgecım saol cnm begendıgıne sevındık evet harıka bır gun gecırdık ve sonunda hunı bızı kopardı ama superdı cok cabuk gectı ve keske bıraz daha uzun surseydı sat 1de bulustuk 6 yı gecıyordu dagıldık yınede yetmedı sankı

kımbılır belkı bırgun bıyerde senlede bır araya gelırız inş

cokmu kılo aldın cnm kac kılo almıs oldun

canım allah yardımcın olsun bebegini sağ salim al kucagına inş.

iyiyim canım sen nasılsın? bebeginn hareketleri akşam nasıldı :)

uykuluyum canım ya birde iş arkadaslarıma canım sıkıldı ıkısıde sozde hasta olmus gelmediler bugun de işe buyuk ıhtımal pazartesıne kadar da gelmezler 3 kişinin işi bır bana kaldı bugun işyerinde isyan cıkartırsam kımse şaşmasın. kızım akşam tamamdı canım arada hareket ettı ama artık uyudugu ıcın eskısı gıbı deil hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…