- Konu Sahibi haticemavi
-
- #22.561
kızlar gaz olayını konusmussunuz ben size benım bir hikayemı anlatayım da gülün . bız esımle cocu calısması yaptık malum olay bıttı bendeo ara ayaklarımı dikiyodum havaya ay benden bır ses cıkmaya basladı ama tahmın edemeyecegınız bır yerden gaz adresı kacırmıs spermlerın gırdıgı yerden cıkıyodu ayy bıan bır utandım sonra basladım gulmeye ben gulunce esımde basladı gulmeye bak cocuklarımızı sersemlettın sımdı yumurtaya ulasamaycaklar dıye dalga gecmeye baslamıstı ayy bır saat gulmekten yıkılmıstım ya :)
hoşgeldin hatice , iyice boşladın bizi daha dönemedin mi bursa dan neler aldın bakalım
oğluna:)
hoşgeldim şekerimm ohhh ne güzel yaa gez anacım gezz yarasın sanada paşamızada
bursadayım canım iyi geldi burası ohhh :))) ne gördüysem aldım sen nasılsın kan sonucunu ne zaman alıcan
günaydın kızlar ben hala kendime gelemedim
malum ara ara girip çıkmamdan belli oluyodur...
neyse ya ben bu ara çok taktım bebek konusuna galiba 2 gündür bebek bebek diye aklımı yicem
acaba babaannemin acısını dindirmek için
beyin kendiliğinden transa geçmiş olabilir mi ?
bide hala regli olmadım psikolojim bozuk hastane fln görmek istemiyorum..
nasıl regli olabilirim olamazsam bebek hayallerim fos olur of ben çok fenalardayım ya soğan kürü falan yapsam mı acaba
hadi benmle ilgilenin
neyse ya ben bu ara çok taktım bebek konusuna galiba 2 gündür bebek bebek diye aklımı yicem
nasıl regli olabilirim olamazsam bebek hayallerim fos olur of ben çok fenalardayım ya soğan kürü falan yapsam mı acaba
hadi benmle ilgilenin
canım yakaç gun gecıkmen oldu oncelıkle o cok onemli eger bır haftadan fazla olduysa once bır kan testı yap hamıle olmadıgını garantıle normalde doktora konusmadan ılac alınmasına karsıyım ama suankı durumunu goze alarak dıyorum eger negatıf cıkarsa sonuc eczaneden sokturucu al ve ıc reg dongun baslasın. ama regl olman gereken tarıhı en az 10 gun gecır bunları yapacaksan
bende öle düşünüyorum eczaneden söktürücü alayım
nerdeyse 2. regli günüm geldi hala bende tık yok 1 hafta öncede ihtimal olarak test yapmıştım negatifti
canım benim hadi toparla kendini günah değil mi sana da dimdik ol artık bi çare buluruz şu adetine ama ilk önce kendini toparlayacaksın tamam
rabbim dermansız dert vermez, bak netten baktım söktürücü bitkilere
Şifalı bitkiler uzmanı olan Prof. Dr. Ahmet Maranki adet kanaması söktürücü şifalı bitkiler olarak; maydanoz, papatya, civanperçemi, kimyon, nane, nergis, rezene, safran, havuç tohumu, anason, karabaş otu, misk gibi bitkilerinden hazırlanacak adet söktürücü çayları önermektedir.
yanı bır ay regl olmadan gectı yanı canım ya kesek bır doktora gıdebılsen bu gecıkmenın nedenını bır arastırsanız daha ıyı olur sankı ama yok gıtmem dıyosan sokturucu al eczaneden kullan ama şiddetle doktora gitmeni tavsıye edıyorum
saol serpilim artık toparlanmam gerekiyo farkındayım ama kendimede engel olamıyorum
neyse artık bebişim olsun istiyorum kendimi nette bebek le ilgili ne varsa onlara attım biraz daha unuttum gibi acımı böle böle geçicek
yara kalıyo ama ilk zamanki gibi kanamıyo acıtmıyo zaman herşeyin ilacı...ya ben çok korkmaya başladım kızlar kendimi güçsüz hissediyorum ya olmazsa diye kafayı yiyo olabilirmiyim ?
günaydın kızlar keyifler nasıl
esmam hala doğurmamışsın
bursadayım sabah akşam geziyorum alışverişim bitti sayılır artık :))))
kızlar gaz olayını konusmussunuz ben size benım bir hikayemı anlatayım da gülün . bız esımle cocu calısması yaptık malum olay bıttı bendeo ara ayaklarımı dikiyodum havaya ay benden bır ses cıkmaya basladı ama tahmın edemeyecegınız bır yerden gaz adresı kacırmıs spermlerın gırdıgı yerden cıkıyodu ayy bıan bır utandım sonra basladım gulmeye ben gulunce esımde basladı gulmeye bak cocuklarımızı sersemlettın sımdı yumurtaya ulasamaycaklar dıye dalga gecmeye baslamıstı ayy bır saat gulmekten yıkılmıstım ya :)
hadi benmle ilgilenin
haticeeeeeeee kızzzzz yetttiii vallaaaa bursayı talan ettin bee
batacan artık ne alıyon hala :)))
bizide unuttun zatennnn o pcyi boşuna getirmişin anlaşılan
özendim yaa çalşmasam gezerdik ne güzel
bendede oldu o, hava kaçıyo sanırım
çok utanıyorum ama
canımmm
biraz kendini rahatlatacak bi meşgale bulmaya çalış
ne bileyim ne olurki sana şunları unutturacak
ben inanıyorum bebeğin sana gelecek en kısa zmnda bu zor günleri unutturacak
ama kendini salma güçlü olman lazım, bak hepimiz bi sınav veriyoruz
rabbim beterinden saklasın..
haticeeeeeeee kızzzzz yetttiii vallaaaa bursayı talan ettin bee
batacan artık ne alıyon hala :)))
bizide unuttun zatennnn o pcyi boşuna getirmişin anlaşılan
özendim yaa çalşmasam gezerdik ne güzel
bendede oldu o, hava kaçıyo sanırım
çok utanıyorum ama
canımmm
biraz kendini rahatlatacak bi meşgale bulmaya çalış
ne bileyim ne olurki sana şunları unutturacak
ben inanıyorum bebeğin sana gelecek en kısa zmnda bu zor günleri unutturacak
ama kendini salma güçlü olman lazım, bak hepimiz bi sınav veriyoruz
rabbim beterinden saklasın..
ay bir bende oluyor zannedıyodum ben :)
kızlar ya kızım bısıler yapıyor sabahtan berı ama anlayamadım karnımın sag tarafında yumru olusturuyor ya karnımın sag tarafı anıden sertlesıyor
kızlar size katılıyorum güçlü olmam lazım
daha yeni kendimi toparlamıştım hsg temiz çıktıktan sonra pozitiftim ama işte kader
hiç beklemediğim bir haberle yıkıldım inanın toparlanamıyorum
oyalanacak bişey nerden bulayım derya ?
kızımm mııııı :44:
ay bir bende oluyor zannedıyodum ben :)
kızlar ya kızım bısıler yapıyor sabahtan berı ama anlayamadım karnımın sag tarafında yumru olusturuyor ya karnımın sag tarafı anıden sertlesıyor
kızlar size katılıyorum güçlü olmam lazım
daha yeni kendimi toparlamıştım hsg temiz çıktıktan sonra pozitiftim ama işte kader
hiç beklemediğim bir haberle yıkıldım inanın toparlanamıyorum
oyalanacak bişey nerden bulayım derya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?