Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hahahaha baharrrr o bende de oluyordu yaaa tövbe tövbe şeyden gaz çıkar mı hiç fosssss diye

günaydın kızlar ben hala kendime gelemedim
malum ara ara girip çıkmamdan belli oluyodur...
neyse ya ben bu ara çok taktım bebek konusuna galiba 2 gündür bebek bebek diye aklımı yicem
acaba babaannemin acısını dindirmek için
beyin kendiliğinden transa geçmiş olabilir mi ?
bide hala regli olmadım psikolojim bozuk hastane fln görmek istemiyorum..
nasıl regli olabilirim olamazsam bebek hayallerim fos olur of ben çok fenalardayım ya soğan kürü falan yapsam mı acaba
hadi benmle ilgilenin

bursadayım canım iyi geldi burası ohhh :))) ne gördüysem aldım sen nasılsın kan sonucunu ne zaman alıcan

iyi canım bol bol gezin ohhh keyfine bak ne güzel....iyiyim şükür toparladım kendimi bu akşam alacağım kan sonuçlarımı inşallah bişey çıkmaz,
7 sinde bi daha ayrıntılıya gireyim diyorum belki süpriz olur da parlaklık gider bi ohh çekerim

canım yakaç gun gecıkmen oldu oncelıkle o cok onemli eger bır haftadan fazla olduysa once bır kan testı yap hamıle olmadıgını garantıle normalde doktora konusmadan ılac alınmasına karsıyım ama suankı durumunu goze alarak dıyorum eger negatıf cıkarsa sonuc eczaneden sokturucu al ve ıc reg dongun baslasın. ama regl olman gereken tarıhı en az 10 gun gecır bunları yapacaksan

canım benim hadi toparla kendini günah değil mi sana da dimdik ol artık bi çare buluruz şu adetine ama ilk önce kendini toparlayacaksın tamam
rabbim dermansız dert vermez, bak netten baktım söktürücü bitkilere

Şifalı bitkiler uzmanı olan Prof. Dr. Ahmet Maranki adet kanaması söktürücü şifalı bitkiler olarak; maydanoz, papatya, civanperçemi, kimyon, nane, nergis, rezene, safran, havuç tohumu, anason, karabaş otu, misk gibi bitkilerinden hazırlanacak adet söktürücü çayları önermektedir.

bende öle düşünüyorum eczaneden söktürücü alayım
nerdeyse 2. regli günüm geldi hala bende tık yok 1 hafta öncede ihtimal olarak test yapmıştım negatifti

bende öle düşünüyorum eczaneden söktürücü alayım
nerdeyse 2. regli günüm geldi hala bende tık yok 1 hafta öncede ihtimal olarak test yapmıştım negatifti

yanı bır ay regl olmadan gectı yanı canım ya kesek bır doktora gıdebılsen bu gecıkmenın nedenını bır arastırsanız daha ıyı olur sankı ama yok gıtmem dıyosan sokturucu al eczaneden kullan ama şiddetle doktora gitmeni tavsıye edıyorum

saol serpilim artık toparlanmam gerekiyo farkındayım ama kendimede engel olamıyorum
neyse artık bebişim olsun istiyorum kendimi nette bebek le ilgili ne varsa onlara attım biraz daha unuttum gibi acımı böle böle geçicek
yara kalıyo ama ilk zamanki gibi kanamıyo acıtmıyo zaman herşeyin ilacı...ya ben çok korkmaya başladım kızlar kendimi güçsüz hissediyorum ya olmazsa diye kafayı yiyo olabilirmiyim ?

yorumdum ya gerçekten güç hissedemiyorum kendimde 2 yıl oldu hastanelerde ömrüm çürüdü resmen
pkoluyum ben 2 yıldır zaten düzenli regli olamıyodum ama ilaçlarla son 4-5 aydır düzeenliydi ama ilaç bittiktan sonra düzen devam etmedi ben bundan olabileceğini düşünüyorum ...
söktürücü de dr en son orgametril vermişti bunun zararı olmaz diğer söktürücülere nazaran demişti ondan mı alsam acaba ?

bitanem iyi bir doktora görünsen yani doktorunu değiştirsen bi baksınlar yaaa detaylı bir açıklama yapsınlar sana rahatlarsın en azından , bahar ın dediğin gibi son kere kan ver sonuca göre hereket et canım adet olamamak daha geriyor seni, bebeğin olmayacak diye de lütfen kafana takma olumsuz düşünme bunun da çaresi var biliyorsun sürekli dua ediyorum hepinize vakti zamanını bekliyor, bak haticenin abisi 3 kere tüp bebek denemişler olmamış şimdi yengesi hamile ve hiç beklemezken umudunu yitirme

günaydın kızlar keyifler nasıl
esmam hala doğurmamışsın
bursadayım sabah akşam geziyorum alışverişim bitti sayılır artık :))))

haticeeeeeeee kızzzzz yetttiii vallaaaa bursayı talan ettin bee
batacan artık ne alıyon hala :)))
bizide unuttun zatennnn o pcyi boşuna getirmişin anlaşılan
özendim yaa çalşmasam gezerdik ne güzel

bendede oldu o, hava kaçıyo sanırım
çok utanıyorum ama

canımmm
biraz kendini rahatlatacak bi meşgale bulmaya çalış
ne bileyim ne olurki sana şunları unutturacak
ben inanıyorum bebeğin sana gelecek en kısa zmnda bu zor günleri unutturacak
ama kendini salma güçlü olman lazım, bak hepimiz bi sınav veriyoruz
rabbim beterinden saklasın..

hehehe ne tuhaf sesler çıkıyor dimi niyen acaba:):)

evet burcum hepimiz sınavdan geçiyoruz bebek olmaması ayrı bir acı ama karnında bebeğin varken onun hakkında kötü şeyler söylenmesi
daha beter biliyor musun acının en büyüğünü yaşıyorsun, güçlü ol ki karşına çıkabilecek diğer güçlüklere karşı ayakta durabilesin

ay bir bende oluyor zannedıyodum ben :)

kızlar ya kızım bısıler yapıyor sabahtan berı ama anlayamadım karnımın sag tarafında yumru olusturuyor ya karnımın sag tarafı anıden sertlesıyor

Son düzenleme:
kızlar size katılıyorum güçlü olmam lazım
daha yeni kendimi toparlamıştım hsg temiz çıktıktan sonra pozitiftim ama işte kader
hiç beklemediğim bir haberle yıkıldım inanın toparlanamıyorum
oyalanacak bişey nerden bulayım derya ?

kızlar ya kızım bısıler yapıyor sabahtan berı ama anlayamadım karnımın sag tarafında yumru olusturuyor ya karnımın sag tarafı anıden sertlesıyor

kızımm mııııı :44:

canım ya bılıyomusun en iyi oyalanma aracı spor bence ben ne zaman depresyona gırsem dırek salona baslıyodum bısklettı kosu bandıydı vs. derken 3 saatımı harcıyodum ohh butun stress gıdıyodu oyle rahatlıyodum ki .eger salona gıtmek gıbı ımkanın yoksa yuruyuse cık bırde turkıyede parklarada spor aletlerı kondu dıye blıyorum sızın oralarda varsa orada da spor yapabılırsın olmadı plates cd sı al onunla beraber plates yap. ay ınsanın ruhuna cok ıyı gelıyor

benim kızımda hiç bişey yapmıyor sağolsun,ne kdar tembel yaaa uyuyor mu hep acaba bgün hiç tepki yok korkuyorum gerçi ama küçük diye kendimi avutuyorum

evet burcu toparla canım örgü falan ör ne biliyim kursa falan git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…