Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

düşük yaa çok sevinemedim
ama evet hamileyim

BAK SIRF SENİN MELEĞİN İÇİN ARATIRDIM BULDUM LUGESMANIN YAZISINI AAA TEMMUZ TPİĞİNDEN

LUGESMA
canlarım günayyyydddddınnnnn...
2 gn önce olan değerim tam 4 takına çıkmış
19.52 olan değerim dn gce 86 çıktı. doktorum bile şaşırdııı ve dediki ikiz olabilirrr......
çok mutluyum çokkkk.... allah hepinize inşallah yakın zamnda nasip etsn bu duyguyu....

SENİNDE BEBİŞİN ÇOK ÇOK YENİ LUGESMANIN 3 HAFTALIKTI İNŞ BEBİŞİN SANA SIKI SIKI TUTUNUR BİTANEM HAYIRLISI OLUR İNŞ.

sağolun kızlar
doktordan çarşamba günü için randevu aldım
benim doktorum değil ne yazıkki o bayrama kadar doluymuş
neyse hemen eylül başına da ona alıcam

eveeet geldik asıl soruya eşime nasıl söylesem

aşkım ya inan o başka bi duygu ben işyerine çiçek çiçeğin üzerine notla beraber minik beyaz bebek ayakkabısı iğneleyip göndermek istedim ama kısmet olmadı sende öyle bişi yapabilirsin ben çok istemiştimmmm

iş yerine gönderemem canım yaa bizimki odada durmaz başkası alırsa da anlamı olmaz :97:
aklımda şimdi izin alıp gidip söylemek var ya da akşam iftara dışarı gitcez dönüşte söylemek kararsızım:97:

O zaman hiç durma git söyle ikinizde uzun zamandır bu haberi bekliyorsunuz öğrenmeyi hemen hak ediyor bence

ona söylemedim kendim gittim test yapmaya filan die kızcak bana ama napıyım dayanamadım
o anda yanımda olmak isterdi

bu arada arkadaşımla konuştum pazartesi tekrarla dedi

yemekte abimin doğumgününü kutlayacağız annemler abimler babamlar filan
ama erken çıkcam eşim evdeymiş bugün işe gitmemiş (rahat bi işi var)
eve giderken patik alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…