- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.681
melekcim not aldım sağol. hoşgeldin bu arada.
buketcim senin sorun neydi canım?
hosbuldumm findigimmm....hoşgeldin tatlımmmm ne gitmesi kızzz otur oturdugun yerde
benim sorun ne değil ki anacım.. endometrioma, yumurta çatlamama, anti tpo falan filan hepsinide yazabilirsin..
ayyhhhh simardik bak simdi deeee siz bizi begeniyosunuz demekkamin canım ALlah razı olsun.
oyy yerim ben seni, aklımdasınız hepiniz, sen hilal hatice vs vs ama işte topiğe girdikçe bana tüm bilgilerinizi yazın bende düzgün ekliyim diye yazmadım.
sende yaz hayatım yaşını , evlilik yılını, ne sorun geçirdiğini, hangi tarihte hamiş olduğunu hemen düzenliyim olurmu?
ve ben seni ve cocukunuda yerim yaaa nereye gidiyorsunuz olmaz, siz bizim uğurumuzsunuz
hosbuldumm findigimmm....
gitmemkine zaten sakaciktan gitmis gbi yaparim ole de yuzsuzumdur yani
nasilsin bakalim gorusmeyeli...
ben cok miskin, bitkin, mayisik ve tembellik halerindeyim
haftasonu misafir vardi sonra biz bi yerlere gttik felan isler gucler birikti evde her yer toz icinde
yardimci bi kadin cagirayim dedimm tek basima altindan kalkabilcegim gbi diil cunku
o da bayram programi doleyisile baya bi doluymus haftaya kadar
moralim bozuluyo etrafi bole gorunce totomu kaldirip harekete de gecemiyorum ole
surunuyorum yani anlayacagin
kıyamam yaa valla ramazan dolayısıyla benden aynı hallerdeyim benim evdede bir batman toz varr hiç yapasım yok regl yakın gelirse ozaman yapayım diyorummmm
sorma canimm hepimizin basinda ayni dert....kıyamam yaa valla ramazan dolayısıyla benden aynı hallerdeyim benim evdede bir batman toz varr hiç yapasım yok regl yakın gelirse ozaman yapayım diyorummmm
bende geldim kızlarr
nasılsınz bakalım.çok bitkin yorgun ve huysuzum bugn. sabah geç kaldım işe
oğluşumla uyuyakalmışım. onun yanından kalkıpta işe gelmek hiç çekilir gibi değil. cokk özlüyorum çokkk....
özgeee bebeişinden şikayet etmişsin kıyamam yaa anne olmak çok zor . zamanla düzene girer. ama şimdiki hallerini çok arıcaksın. şimdi bnm oğlum dönmelere başladı tek başına bırakamıyorum. bi bulaşığı 1 saatte anca yıkıyorum. küçükken yatrdığın yerde duruyodu şimdi döne döne dolanıyo heryeri:) allah sağlıklarını versn gerisine takılma....
bende geldim kızlarr
oğluşumla uyuyakalmışım. onun yanından kalkıpta işe gelmek hiç çekilir gibi değil. cokk özlüyorum çokkk....
özgeee bebeişinden şikayet etmişsin kıyamam yaa anne olmak çok zor . zamanla düzene girer. ama şimdiki hallerini çok arıcaksın. şimdi bnm oğlum dönmelere başladı tek başına bırakamıyorum. bi bulaşığı 1 saatte anca yıkıyorum. küçükken yatrdığın yerde duruyodu şimdi döne döne dolanıyo heryeri:) allah sağlıklarını versn gerisine takılma....
süper yaaa bukadarmı detaylı anlatılır bir hamilesizlikYasemin bende gebelik takvimi yaptım nasıl olmuş???
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : sonsuz
Hamileliğimin 0. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 'belirsiz' gün kaldı.
Bebeğiniz yaklaşık olarak 000-000 gr. ağırlığında. Bebeğinizin derisinin altındaki kılcal damarların görünmüyor.bebeğinizin rengi henüz yok..ama gayret edin olacak..Ve bebeğinizin cildide henüz yok. Kan dolaşımınızın daha sağlıklı olması için sık sık pozisyon değiştirmeyi unutmayın.hamile olmasanızda pozisyon değiştirmek iyidir..
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 000 gr. - Yaklaşık boyu : 000 cm. (Baştan Topuğa)
HENÜZ İÇİ BOŞ!!
tamam canım sağol eksik bişey kalmamış hemen yazdımyasocuğum 24 yaşındayım 2010 evlilik tarihim rahatsızlığım pko sat 08.haziran 2012
başka yazmam gereken bişey var mı unutmuş olabilirim ?
nasılsınız bakalım ben biraz dinlendim ve burdayım ...
bende geldim kızlarr
yasocuğum 24 yaşındayım 2010 evlilik tarihim rahatsızlığım pko sat 08.haziran 2012
başka yazmam gereken bişey var mı unutmuş olabilirim ?
nasılsınız bakalım ben biraz dinlendim ve burdayım ...
gül'cüğüm ; ilk zamanlarda şişkinlik normal mi ?
acayip mide bulantılarım var ama kusma şikayetim çok fazla yok
bundan dolayıda iştahsızım canım bişey istemiyo halsizlik yorgunluk uykusuzluk hey allahım ya verdiğin nimetlere binlerce kez şükürler olsun
arada sanki ateşim çıkıyo korkuyorum ne yapmam lazım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?