- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.721
derya sen bu ilaci kullanirken sakin kur felan yapayim ayni zamanda deme bakalim
yeni aklima geldi de hatrlatayim dididmmmm
ohhh mis gbi isleri yaptin desene..
ellerine saglik canimmm su sorunu nun halledilmesine de ayriyeten sevindim
oruc oruc bde nelerle ugrastin kuzummm ama icin rahatlamis ya iste bu herseye bedel..
aahh ahhh bnde bi totosu kaldirip harekete geceydim su evi bi parlatsaydim hic fena olmicekti
ama varya iyiki de su kadini cagirip camlari felan sildirmemisim Allahin sevdgi kulu olmaliyim ki su an yagmur basladi
bosa gtcekti walla iyiki de tembellik yapmisim
((ayyy ben artik o mektup yalan olur diyodum ya geldi demek fena ugrastrdi beni neyseki okumussun))
yokk yavrum yaparmıyım hiçç kazare bal bile yemiyorum
bu arada tabloda gördüğüm
barisozlem ve tmyomr arkadaşlar sizin pıhtılaşmada hangi genlerde sorununuz?
ve doktorlarınız nasıl bi tedavi uyguluyor azcık bahsedermisiniz
artık başından aşağı sular damlamıyor mu yani yasemen??bir demet yasemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen..ooo .(devamını bilmiyorum)
aaa burda benim adım geçmiş hayırdır inşallah, başımdan aşağı kaynar suları döken kimmiş bakim
ayy canım benim inşallah uğurlu gelir, ilkbhar çiçekleri gibi tomurcuklaşırız bide göbeklerimizdeno guzel ellerinin uguruyla besmeleyle basladik hadi hayrli olsun kuzum designer imizda sensin ya daha nolsun
is bitek minnoslara kaldi onlarda geldi mi tamamdir bu is
cizelgemiz hayirli olsun tez vakitte gobisler dolsun ins
slogan da benden
yokk yavrum yaparmıyım hiçç kazare bal bile yemiyorum
bu arada tabloda gördüğüm
barisozlem ve tmyomr arkadaşlar sizin pıhtılaşmada hangi genlerde sorununuz?
ve doktorlarınız nasıl bi tedavi uyguluyor azcık bahsedermisiniz
aaa burda benim adım geçmiş hayırdır inşallah, başımdan aşağı kaynar suları döken kimmiş bakim
ayy canım benim inşallah uğurlu gelir, ilkbhar çiçekleri gibi tomurcuklaşırız bide göbeklerimizdenslogan da süpermiş
bak deryacığım gördün mü tablomuzun faydalarını, aynı ertten muzdarip olan arkadaşlarımızla dertleşme imkanıda buluyoruz bu vesile ile
hatlar karıştı yasemin..başından aşşağı sular damlayan ipekti zaten mesajıda ipek'in masajınan alıntı yaparak gönderdim ama sanırım benim kafada da bi su başması olayı var..borular patlamış kafamın içi suyla dolmuş sanırım..çok karıştırıyorum bu aralar..yoksa hamilemiyim
hatlar karıştı yasemin..başından aşşağı sular damlayan ipekti zaten mesajıda ipek'in masajınan alıntı yaparak gönderdim ama sanırım benim kafada da bi su başması olayı var..borular patlamış kafamın içi suyla dolmuş sanırım..çok karıştırıyorum bu aralar..yoksa hamilemiyim
vaooovvv süper bir isim yaa yeni bir topik mi açsak çok reyting alırız.yasemincim hmmm bi düşünelimmm 'göbekten tomurcuklaşanlar kulübüüüü' evett kulağa gayet hoş geliyoooor
neyse artık su akar yolunu bulurr bence hamilesinnnnn
annaaaa evet seni o yuzden o gun elektrk carpti demek kiii bak goruyomusun dikkat et canimmmvalla arkadaşım taktıydım ben kafama zaten bekliyodum tavanların kurumasınıı,iyiki de bulabildiler kaçağıı,bulunamayanlarda oluyormuşş..
demek ki su kaçağı perşembe akşamından başlamış ki ben ütünün fişini çekerken ondan çarpıldım azcık,suyla kablo temas ettiyse...neyse bitti geçti gitti şükür,önümüzdeki günlere bakalım artıkk
ahh kuzuşumm arkadaşına kıyamazmışşşbide sabahtan sağlık ocağına da gittim rahatsızlandım evde..ateşime baktılar 37.6 ..midem çok fenaydı zaten..ayaklar buz..kendim yanıyorumm..ilaç verdi doktor..kanda gebelik testi yaptırmıştım,sonucunu aldımm 1.20 yani negatif..
ama adetde olamiyorummm,haftaya doktora gidicem inş hapım bitince...
gülcüm yakın olsaydıkk bi güzel yardım ederdim ben sana temizlik konuusunda,hamiş hamişşş zor olurr farkındayımm
sabah ezanından sonra yola çıkmıştık bizde eşimle istanbula gelirken bi ara yağdı..ama şimdi yok bişi..sadece hava kapalı..zaten hep camları dilince yağar illlakii
mektubun yalan olmamışş bitanecimmm,ama çok güzel masal gibi olmuşş..okumaktan çok büyük keyif aldım ve en yakın zamanda iadeyi postalamayı yapıcam inşşş
(şimdik burdasın ya )
vaooovvv süper bir isim yaa yeni bir topik mi açsak çok reyting alırız.
kızlar tabloda buketi hamileler bölümüne alayımmı artık kesin gibi bişey ne dersiniz
heheheheheeeeevaooovvv süper bir isim yaa yeni bir topik mi açsak çok reyting alırız.
bence kesin tutar patlar gider hatta yeni topikk
kızlar tabloda buketi hamileler bölümüne alayımmı artık kesin gibi bişey ne dersiniz
herkiseee benden birer limonataaaaa !!!!!!!!!!!!!!1
yagan yagmurun serefineeeee
ohh yandan yandanherkiseee benden birer limonataaaaa !!!!!!!!!!!!!!1
yagan yagmurun serefineeeee
evet yaaa yeni topiğimizin fikir anası sensin artık yasemincimmm
bence almalısınnn,buketçimm bu arada başka hangi belirtiler oluyorrr ???
ohh yandan yandanşıkıdım şıkıdım
ah canıııımmm ben ancak fikir anası olurum zaten, çocuğumun anasını olmam için ne yapmam lazım acaba, buket gibi su mu kaçırsam biyerlerime
kız buket sustun kaldın meraktan ölüyoruz burda, ayyy kafasındaki suları kusmaya mı gitti ne oldu kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?