Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kusura bakmayın bu sayfayı ziyan etmek zorundayım, hepimizin aklında kalması için 2666 no'lu sayfaya ulaşmaya çalışıyorum

bazı güzel sözler yazayım bari

Günün Sözü
Geçmişe ait olan ben değilim. Geçmiş bana ait.
Mary Antin

Dünyayı, akıllılar yaşasın diye budalalar kurmuştur.
Oscar Wilde

Kulak yüreğe giden bir caddedir.
Voltaire

İşinizin çok önemli olduğunu düşünüyorsanız, bu sinirlerinizin ciddi biçimde bozulduğunun en açık göstergesidir.
Bertrand Russell

Denizi öv, fakat sahilde kal.
John Floiro

Övülmek isterseniz, alçakgönüllülüğü yem olarak kullanınız.
Lord Chesterfield

Mutluluk, gençlikte beklenmedik şeylerde, yaşlılıkta ise alışkanlıklarda aranır.
P. Courty

Bu kadar adam gördüm, içlerinden hiçbiri dünyadan hoşnut değil, hiçbiri de dünyadan gitmek istemez.
Namık Kemal

Bozulan dostluktan sonraki nefret, meyvelerin en öldürücüsüdür.
G.E.Lessing

Ne kadar çok söylersen karşındaki o kadar az hatırlar. Az söyle de kazancın çok olsun.
Fenelon

Güzel gençler doğanın rastlantı sonucu yaratılmasıdır; güzel yaşlılar yaşlanmasını bilen sanat eserleridir.
Walter Winchell

Suçsuz insanların çoğunu, kendi suçlarından haberi olmayanlar cezalandırır.
Cemil Sena

Bir iyiliği yapan değil, iyiliği gören hatırlamalıdır.
Cicero

yine dolduramamışım sayfayı

Dostluk, toprak bir maşrapa gibidir, önemsiz bir nedenden birdenbire kırılır ve bir daha kullanılmaz.
Çicero

Ey hayat! Ölüme şükret, seni, onun yüzünden seviyorum.
Seneca

Bir sözün ardından koşmamalıyız, söz bizim ardımızdan koşmalı, bize hizmet etmeli.
Montaigne

Şen adam güneşe benzer, girdiği yeri aydınlatmış olur.
Cenap Şehabettin

Hafif acılar konuşabilir ama derin acılar dilsizdir.
Seneca

Bir iş adamının yeteneği; bir malı çok olduğu yerden değerli olduğu yere getirebilmektir.
Emerson

Yalanlar gerçeklerle bağdaşmadığı gibi, genellikle kendi aralarında da çatışırlar.
Daniel Webster

Mutluluk, gençlikte beklenmedik şeylerde, yaşlılıkta ise alışkanlıklarda aranır.
P. Courty

[table="width: 650, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]nick[/td]
[td]bat[/td]
[td]evlenme tarihi[/td]
[td]hamişlik isteği[/td]
[td]son durum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]graphicdesigner[/td]
[td]5 ağu.[/td]
[td]2010[/td]
[td]7 ay[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]melek2828[/td]
[td]3 ağu.[/td]
[td]?????[/td]
[td]?????[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yokh[/td]
[td]?????[/td]
[td]?????[/td]
[td]?????[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]buketdemet[/td]
[td]20 ağu.[/td]
[td]2008[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]bat'tan sonra tüp bebiş[/td]
[/tr]
[tr]
[td]barisozlem[/td]
[td]6 ağu.[/td]
[td]2009[/td]
[td]1 yıl[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tmyomr[/td]
[td]?????[/td]
[td]?????[/td]
[td]?????[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]benjamin_ipek[/td]
[td]?????[/td]
[td]?????[/td]
[td]?????[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]E_lvan[/td]
[td]?????[/td]
[td]?????[/td]
[td]?????[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
evet canlarım artık bizimde 2666 No'lu sayfada, herzaman güncel tutulacak olan bir tablomuz var.
Hepimize hayırlı uğurlu gelsin inşallah, sıralamayı öylesine yaptım, en baştaki 3 kişi eski üyeler yalnızca, azıcık torpil koydum onlara okadar

şuanki duruma göre 3 kişinin bat'ı çok yakın hadi bakalım inşallah peş peşe alırız hamiş haberini

şuanki duruma göre 3 kişinin bat'ı çok yakın hadi bakalım inşallah peş peşe alırız hamiş haberini

inşallah canım, senle ard arda batlarımız bakalım
bu arada tabloya eklemek istediğiniz bişeyler filan olursa bana söyleyin, her türlü öneriye açığım en güzel tablo bizim olsun

slm kızlar ..
yasocuğum çok güzel ellerine sağlık
kızlar ya şimdi ben arkadaşları tanımıyorum ya sohbete giremiyorum bi kıl olma durumu oluştu bende ...
ne biçim ev sahibiyim beennnn

ben çok beğendim.. belki varsa problemlerdende bahsedilebir,pko-endometrioma gibi..
canım çok iyi fikir bunuda ekliyim
slm kızlar ..
yasocuğum çok güzel ellerine sağlık
kızlar ya şimdi ben arkadaşları tanımıyorum ya sohbete giremiyorum bi kıl olma durumu oluştu bende ...
ne biçim ev sahibiyim beennnn

burcummmm canımm hoşgeldin tatlım, istersen tabloyu daha detaylı yapayım, eğer kızlar da tamam derse isimleri yazayım, hangi şehir onu yazayım, yaş yazmayı unutmuş bakın şimdi aklıma geldi
akıl verin bana
bu arada canım kıl olma durumu nasıl yani tüylendin mi yoksa bize mi kıl oldun yoksa biz mi sana kıl olduk ay kafam durdu

yasemin çok güldüm valla bu yazına Allah da seni güldürsün "bu arada canım kıl olma durumu nasıl yani tüylendin mi yoksa bize mi kıl oldun yoksa biz mi sana kıl olduk"

kendi kendime kıl oldum çok geride kaldım diye :)
bencede dediğin gibi yap çok daha aydınlatıcı olur neden benim adım yok

bak yine midem bulandı
ne zaman sohbete dahil olayım desem ya midem bulanıyo yada uykum geliyo kusura bakmayın kızlar yine çıkıyorum
azcık dinleneyim

özleeeeeeeeeeeem..
seni ekleyecem derken başka bi özlemi ekledim..senide ekledim mi eklemedim mi ondanda emin değilim..şimdi ötekini nasıl çıkaracam yahuu..??:44::44:

burcu canım tabloyla ilgileniyordum kusura bakma. tabiki hamişlerimizide ekleyeceğim, henüz demo aşamasındayım tatlım, her türlü istek ve öneriye göre düzenlemeler yapıyorum sık sık. fakat mesaj düzenleme butonu görünmüyor şuanda bende, o yüzden güncelleyemedim henüz. senin yaş, evlilik tarihin, sorunun filan tam olarak neydi tatlım onuda yazda ekliyim

bu arada özlemcim artık resmi olarak arkadaşız. inşallah çift çizgiyi görrünce test resimlerimizi albümümüze koyarız burcu gibi

özleeeeeeeeeeeem..
seni ekleyecem derken başka bi özlemi ekledim..senide ekledim mi eklemedim mi ondanda emin değilim..şimdi ötekini nasıl çıkaracam yahuu..??:44::44:

profilinde arkadaş listende isimlerin hemen üstünde daha fazlası diye biryer var ona tıkla başka bir yer açılıyor isimlerin yanındas çarpı işareti var sanırım o şekilde silebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…