- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.761
bende aşılama yaptırdım, bana doktor 18-22 arası olması isteriz demişti..benim bildiğim bu..
bende aşılama yaptırdım, bana doktor 18-22 arası olması isteriz demişti..benim bildiğim bu..
terazidir.. ne olacak başkaa..
turkcemize kattigin bu nadideee "alternatip" sozcugu icin sana millet olaraktan minnettariz ipekcimmm var ol sagoltabiiside yazarızzz,sen iste yeter ki yasemencim
ama bak bu tür dostluklar bir tarifle başlıyor..racon böyle yaniiii..baştan anlaşalımda
şaka bi yanaaa tabii yazarım arkadaşımm..
işte herşey gücüğümün ifade ettiği gibi geliştiiipatladı gitti velhasılı kelam...
aaaa 'alternatif tıp' yerine yeni bir kavram buldumm 'alternatıp' nası ama ???
arkadaşım valla mis gibi kokusu üzerinde bir tarhana pişirmiş kadar oldun,çok tşk ederimm...
(iftar yaklaştıkça hayaller daha bir ayrıntı kazanıyor daha bir somutlaşıyorlar...bknz;beynimin çorba kavramından tarhana çorbasına uzanması gibi,hemde mis kokulu...)
Canlarım ballarım ben çıkıyorum yavaş yavaş hepinizi sevgiyle selamlıyorum
gül ve ipekcim sizin mektuplarınıza en kısa zamanda katılacağım bende de tarifler var misler gibi
buketcim sen bu akşam kendine hamilelik kıyafetleri al anacım sen hamişsin bak tarhana kıvamına geldin artık doğum yaklaşıyor.
"kendimden" bende 18-24 diye olacak biliyorum
herkese iyi iftarlar.
ah buket ahhhşimdi tabii doğru sözede ne hacett..teraziyim canım ben..buketçiğime malum olduğu üzre...
hoscakallll minik kus.....Canlarım ballarım ben çıkıyorum yavaş yavaş hepinizi sevgiyle selamlıyorum
gül ve ipekcim sizin mektuplarınıza en kısa zamanda katılacağım bende de tarifler var misler gibi
buketcim sen bu akşam kendine hamilelik kıyafetleri al anacım sen hamişsin bak tarhana kıvamına geldin artık doğum yaklaşıyor.
herkese iyi iftarlar.
canım benim protein c düşük başka problem yok tedavim hamilelikten önce coraspin ve folbiol sonrasında bunlara ek innohep 0,7 ama doktordeğiştiricem tedavi nasıl olur bilmiyorum
anacım tarifle oluyosa bu iş bende de var:)
tariflen oluyo da sekercimmmanacım benim kocamda terazi gülün kocası da terazi..burası teraziler topiği maşallah
hoscakallll minik kus.....
mektubunu bekliyoruz 4gozle....
bbuket artik bana emanet merak etmeee hatta biz onunlan eminonune felan gtcez alisverise
lohusa pijamasi, bebek bezi,emzirme sutyeni filan alcezzz ohooo tutmayin bizi burdaaa is cookkk
dmii kizzzz??!!!
heeee heeeeeeeheeeeeeeivivttt vivitttt kesin dogururummmm
ohooo sende cok masrafli oldun amaaa bak bze ne rozet var ne bsiii kuru kuru tebrik ediyolar ancak
zaten kizim bi dogsun da kimseler gostertmicemmm yuz gorumlugu isticem en az 5i 1 yerde
hakketen haaaaa bak ben bunu hic hesaplamamstimm
siz bde besiz mesiz dogurursunuz o zaman gorurz skorun babasini
ipekkkk anlat hadi maceraniii yne naptin tipitip terazi olaraktan
bu arada esim de beni kararsizliklaryla bunalima soktu yne haftasonu simdi hatrladim bak midem bulandi yneee
kiz senin yazdgin bu folbiol u bende kullandimm ilk 3 ay deryaainnohep dediğin iğne degil mi gebelik öncesi mi iğneyi veerdi?
ya bende homozigot mutant çıktım proteinler fln normal.
ama bana bu önemsiz diyo. iğneye gerek yok fln diyo
diğer genlerde fln bi problem olsaymış daha büyük sorunmuş vs..
sadece yogun folic asit destegi yapcaz diyo.
bu arada bu folbiol in farkı nedir ben şuan solgarın folic asidini kullanıyorum 400 mg günde bi tane.
folbiol dahamı farklı banada dedi onu.
coraspin bile al demedi şmdiden onu ben kendim alıyorum.
fazla mı rahattır nedir..
düşüğün varmı senin?
Canlarım ballarım ben çıkıyorum yavaş yavaş hepinizi sevgiyle selamlıyorum
herkese iyi iftarlar.
tipitip olaraktan şöyle bişi yaptım canımcım;pazar günü kayınvalidemleri umreye yolcu etmek için hava alanına gittik,hani orada güvenlik kapıları oluyor ya hamişlere,bebişlere zararlı diye okumuştumm...ee tabii kan tahlili yaptırdım ama sonucunuda almadım daha yaa şüphe içindeyim ya hamişsem de bebeğime bişi olursa diye (annelik işteekenarından kıyısından)
neyseciiime..e tabi ben kuruyorum kafamdaa nasıl söylicem ordakilere 1.hamile değilim ki hamileyim diyim de geçmeyeyim sadece şüphe ediyorum 2.çok kalabalık gittik kayınvalidemleri geçirmeye,herkes etrafımdayken nasıl söylicem..şok olur insancıklar..neysee ben yavaştann güvenlik görevlisinin yanına gittim ve dedim kii en düşük ses tonumla ;hamilelerin geçmesinin bi zararı oluyor mu ???
buraya kadar iyi..hoş..güzellll...ama adam birden hoparlör gibi sesiyle 'hamile vaaaarr,elle aranıcakk' demez mii kapının öte tarafında bekleyen bayan görevlilere...
valla ne yalan söyliyim kendimi çok özel hissettim kısa bir süre ama hemen akabinde havam söndüüü..ve tırıs tırısss kimsenin yüzünee bakmadan yoluma devam ettim...dünde diyorum kiii kocişe ama canımm kimse duymadı demiiiiii...o da heeee duymadılar !!! özellikle annemin o anki bakışlarııını sen görseydinn diyene kadar yine avutuyodum,kandırdıydım ben kendimi ne güzell duymadıklarınaa...işte böyle arkadaşlar rezil mi oldum artıkın vezir mi oldum bilmiyorumm
kiz senin yazdgin bu folbiol u bende kullandimm ilk 3 ay deryaa
hani benimde bundan once bi dusuk olmustu ya onun patalojide sebebi bilinmeyen dye teshis konmustu
sonra doktorum ikincide de ayni seyi yasamayayim dye 36.haftaya kadar coraspirin verdi halen devam ediyorum onada
senin icin corasprini gebelikten sonra baslatabilir bence bde folbiol le solgarin icerigine bak bakalim bi netten
prospektus lari oku ayniysa devam at diilse doktorun yazdgndan al ama bnce aynidir
tipitip olaraktan şöyle bişi yaptım canımcım;pazar günü kayınvalidemleri umreye yolcu etmek için hava alanına gittik,hani orada güvenlik kapıları oluyor ya hamişlere,bebişlere zararlı diye okumuştumm...ee tabii kan tahlili yaptırdım ama sonucunuda almadım daha yaa şüphe içindeyim ya hamişsem de bebeğime bişi olursa diye (annelik işteekenarından kıyısından)
neyseciiime..e tabi ben kuruyorum kafamdaa nasıl söylicem ordakilere 1.hamile değilim ki hamileyim diyim de geçmeyeyim sadece şüphe ediyorum 2.çok kalabalık gittik kayınvalidemleri geçirmeye,herkes etrafımdayken nasıl söylicem..şok olur insancıklar..neysee ben yavaştann güvenlik görevlisinin yanına gittim ve dedim kii en düşük ses tonumla ;hamilelerin geçmesinin bi zararı oluyor mu ??? (bknz:hamileyim demedim ama şimdi yanii benim hiçbi suçum yok)
buraya kadar iyi..hoş..güzellll...ama adam birden hoparlör gibi sesiyle 'hamile vaaaarr,elle aranıcakk' demez mii kapının öte tarafında bekleyen bayan görevlilere...
valla ne yalan söyliyim kendimi çok özel hissettim kısa bir süre ama hemen akabinde havam söndüüü..ve tırıs tırısss kimsenin yüzünee bakmadan yoluma devam ettim...dünde diyorum kiii kocişe ama canımm kimse duymadı demiiiiii...:26da heeee duymadılar !!! özellikle annemin o anki bakışlarııını sen görseydinn diyene kadar yine avutuyodum,kandırdıydım ben kendimi ne güzell duymadıklarınaa...işte böyle arkadaşlar rezil mi oldum artıkın vezir mi oldum bilmiyorumm
ayy sen hic dert etme arkidasimmm ben hepicigini ogretirm sana dune kadar bnde bse bilmiyodum bakvalla artık yardımlarınızı bekliyorum..benim hiç bi hazırlığım yok.. doğuma kadr ki bütün aşamalar ve çocuk bakımı felan tamamda hamilelek hakkında inan hiç bişey bilmiyorum.bu gerçek bak.. hamileler ne yer ne içer aşıları ne zamandır hiç bilmem..inşallah yaşayarak öğrenecem sayenizde..tecrübelilerde yardım elini uzattı bile çoktan.. sağol gülcüm..
turkcemize kattigin bu nadideee "alternatip" sozcugu icin sana millet olaraktan minnettariz ipekcimmm var ol sagol
ama seni odulsuz birakamayiz litfeen hatrlat bi ara heykelini dikelim forumun en guzel yerine
ayyy buranin tarhanasi pek meshurdur malum ege bolgesi...
canim yaa Allahtan baska bisi istesen olcekmis ay bi tarhana yapar k.validemler
oluyu bile diriltir yani o cins hasta oldum mu tek ilacim odur benim..icinde de
yok yokkk bebislere bile veriyolar burda..
sen simdi ondan bi icsen ilaca felan gerek kalmaz istersen yollayabilirim sna bak kargoyla cidden ipekcimmm
nasil da dusunemedimmmm bunu bennn
ay çok hoşşmuşş..bende başım çatlasa bile ilaç içmediğimi hatırlıyorum..ama kimse.. aaa ilaç içmiyooo hamile var diye bağırmadı.. benim okuduğum adarıyla canımcım x-ray cihazlarının bi sakıncası yokmuş.. çünkü radyasyon yada röntgen filmi değil..sadece metal dedektörü gibi bişeymiş.. ama sen yine de geçme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?