Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar ben epilasyon aleti almayı düşünyrm sizin kullanıpta memnun kaldıgınız varmı acısı az olsun yanlız parası önemli degl
ben uzunca bir süre epilasyon aleti kullandım ama ınanılmaz batıga neden oldu en guseli sir ağda kartuşları yazın için epilasyon iyi malum tuyleri fazla uzatamıyosun agdaya gelmio.marka olarak braunun makıneleri ıyı tavsiye ederim özgem

zaten şu zamana kadar agda yaptım tubişim b uaralar kolay diye tüy dökücü krem kullanıyorum ama oda kötü yaramazım var diye epilasyon düşünüyrm çok vaktim olmyr çünkü

canımsınnn saol bitanemmm darısı tüm isteyenlereee bu topikte bi ben kaldım bakalım nasip ederse rabbim bekliyorum dört gözle

evet canım bi sen kaldın belki ama inanki tam gönlüne görede olucak bebişin tam gönlüne göre gelicek ben inanıyorum buna tatlım rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsn hayırlı zamn ne zamansa

kızlar reklamı olan hürrem yagı dogrumu sizce tüye son diyorya sizce nasıl ben pek inanamıyorum gerçi dogalmış sıkıntısı olmaz yapsakta ama bilemedim

evet canım bi sen kaldın belki ama inanki tam gönlüne görede olucak bebişin tam gönlüne göre gelicek ben inanıyorum buna tatlım rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsn hayırlı zamn ne zamansa

aminnnnn inş. canım dualarınıza ihtiyacım var nolur eksik etmeyin benide

nerdesnz kızlarrrrrrrrrr sayfa baya kaymış gerilere eeeeee bebişler yoruyor bizi bende kaç gündr uyku yok talha hasta yine bogazı iltihaplanmış ateş baya yüksek bi mız mız sormayın yaaaaa hep hasta bu çocuk o kadar üstüne düşüyrz yinede sık sık hasta napçam bilmyrm kiloda almıyor tam tersi zayıflıyor saryrm nki kızlar ya siz neler veryrsnz bebişlere vermedgm şey kalmadı her çeşit meyve veyrm vitamin olsun diye muhallebisi ayrı tahıllı ürünlermi dersn çorbalarmı dersn ama nafile çocuk habire kemik gibi çıldırcam ya bide hasta olması tam delirtti akıl vern kızlar yaaaaaaaaaaaaa sizden nbr baya dertliyim bende haaaaaaa

tubişim eymen çok tatlı olmuş kızzzzzzz bayıldım ona maşallah kuzuma kız o ne pasta olmuş öyle çok şirin inan yiyesim geldi valla kocaman olmuş ufaklık yaaaaaaa nasıl geçmş zaman bu arada baya iyi kilo vermşsn kı

hangi pasta hayatım nerde
eymen çok tatlı olduda pek haydut her şeri kurcalıoo 2 sn oturmuoo
kg gelince sagol ya istikrarla devam ediyom ama yerimde baskası olsa bu rejime 20 kg bile verirdi metabolizmam acayip yavas

bu pasta mı eşime yaptım :) nihahaa ama yiyemedim alıntılamada sileyim sonra

canım benim talhanın bagısıklıgı dusuk olabilir buna yapacagın bişi yokki sebebi bebekken hasta olmaması olabilir mikroorganizlamara alışık olmayan çocuk sık sık hasta olurmuş...
zayıflığınada kafayı takma saglıklı olsun yeterki tavsiye edebileceğim tek şey balık yağı verebilirsin ben oktamar kullanıyorum sabah kahvaltısına koyuyorum genelde portakallı seviyo kerata dene derim bide

selam kızlar.. Topıc yıne kan kaybetmıs ne yazık
bende uzun zamandır gırıp yazamadım
hazırlıklar vs carsı pazar ıslerı bıtırme derdındeyım
cantamı hazırladım neyse o cıktı aradan barı..
Bıkac gundurde ananem rahatsız ona canım sıkkın
annemdeyım bende ınslaah bıran once ıyılesır tontısım ıcın dua edın sızde..

Yasemın hamıleymıs tebrık ederım gozu aydın
saglıkla kucagına alır ıns kendısını goremedıgım ıcın burdan yazıyım

melekcım talhanın zayıflıgı senı cok uzuyo anladıgım kdrıyla
anne yuregı az cok tahmın edıyorum belkıde sen abartıyosundur ama
benım tavsıyem kendın bıseyler vermeden once
cocuk doktoruna bı gotursende o yonlendrse senı
belkıde yavrucak yasına gore normal kılodadır
yada degılsede ne yapılması gerektıgını dr en ıyı bılır ıhmal etme canım.

Melek28 cnm sende ıyısındr ıns dualarımız hep senınle

burcu napıyo acaba melegıyle ıns ıyıdırler resım de goremedık

rose da gelmemıs hıc serpıl esmaa nerdesınz kızlarrrrrr

yok kız eymenin diş bugdayının pastası resimlere baktım canım sen istikrarlısın zaten kilon konusunda eminim senden maşallah

ya sorma habire hasta oluyo havadan nem kapıyo haylaz balık yagımı billmyrmki balık veryrm aslında yapınca ama yagı duymştm bakıcam artık belki verrz sen neler yadiriyrsn anlat belki kaçırdıgım şeyler vardr

deryacım geçmş olsn annene tatlım acil şifalar diliyrm ayyyy sende hayırla dogurursun inş canım ya sorma dr talhaya normal dedi ama genelde herkese normal diyrlr ama gören herkes zayıf diyr ogluma çok moralim bozuluyr napçam bilemedm tam çırpı yaaaaa bide yaz gelyr don kilot kalıcak tam çıkıcak çırpılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…