Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

esma hoşgeldim kuzum yaa allah sabırlar versin kolaylıklar versin canım içine atma kuzum anlat bize biz hep buradayız oğlun çok yakışıklı olmuş tam ısırmalık valla ne diyeyim ha birde sanki gittikçe sanamı benzemeye başlamış ne bian öyle gibi geldi seni seviyoruz canımm

MELEKKK bana benzetmene çok sevindim yaaa:))
bunu ilk söyleyen kişi olarakta seni seçtim:)
babanın kopyası diyorlar. birazda dayıdan almış sanki diolar. bana benzetemiyolar ama ben taşıdım ve doğurdum onu
allahım herkesin gönlüne göre bir evlat versin inş. ben ilk hamileliğimi öğrendiğimden inşallah babasına benzeyen bir oğlum olur demiştim rabbim kabul etti duamı:)

esmaaam canım ıyıkı gelmıssın
senı merak edıyorduk allah sabır versın ıns gececek bugunler..
Su tosun pasanın guzellıgıne bı bakın yaa tu tu massallaaah
nasıl bıı tatlılık bu cok yakısıklı annesııııııı
esını gormedım ama yuz hatları sana benzıyo bencede bıraz.
Okdr tasıyoz vallaa benzemesse bozulurum bende :)

ona ne şüphe çocukla didişir durursun neden bana benzemedi diye ama bencede presesin sana benzesi senin gibi çıtı pıtı ama hanım hanımcık olsu :)))))))))))

CANLARIM GÜNAYDIN....
deryaaa çok özlemişi buraları ben...
keşke eskisi gibi heycanlarım olsa diyorum bu sayfayı her actığımda.
düzeldi düzelecek demekle geçiyo zaman:)

beni bildiğiniz için bana benzetiyosun siz ve bu benm çok hoşuma gitti.
bozulmuyorum bana benzememesine duamdı çünkü babasına benzemesi
bidahaki kız olursa inş onuda kendime benzetrim

günaydın canım . valkla benim kız ayni babasının kopyası :) yani kız oluncada babaya benziyor ilk olmalarından dolayı mı bilemiyorum :)

bende cok ozledım kuzum ya eskıden neler kaynatırdık
yıne olucak yenı heyecanlarımız gelıp paylasacaksın ınsallah..

Sen ozmn kocanı bıze hıc gostermee bırak bız oyle bılelım
pasa sana benzesın

yavv oyle bı aclıkla uyanıyorumkı sankı senelerce ac bırakmıslar benı
smdı mutfaga nasıl gırdıgımı bılemıcem ah bıde hazır onıme gelse tam super olacak

ah canım 30 lu haftalar oyle oluyor zaten esas kiloyu o zaman alıyorsun :) bende o zamanlar hazır gelsın ıstıyordum dogrusu tembellıgımden ne bulursam onu yıyordum :)

ah canım 30 lu haftalar oyle oluyor zaten esas kiloyu o zaman alıyorsun :) bende o zamanlar hazır gelsın ıstıyordum dogrusu tembellıgımden ne bulursam onu yıyordum :)

evt yaaa sanırım oyle olcak
smdı baslıcak kılolar gelmeyee
tokluk hıssımı kaybettım 3 gundur resmen
ac kalkıyom sofradan hep :))
bıde yedıgımı gorsenız normalde ben onları yesem mıde fesatından olurdum
bazen bende cok usenıyom vallaa bırı yemege cagırdımı pek mutlu oluyoz kızımla

evet canım oyle oluyor bende oyleymısım ben hıc farkında degıldım konusuyoruz ben benım iştahım açılmamıstı dıyorum eşim atıldı beni de yeycektin azkalsın dedi :)

ben gecenin bir körü yine acıktım diye ağlayarak kalktığımı biliyorum.
nasıl ağlıyodum bir görseniz:) eşimde bişi oldu sanıp fırlıyodu
adamcağız gecenin bir körü az yemek hazırlamadı bana....

hatunlar oğlumun doğum günü için bana güzel ve pratik pasta çörek tarifleri verin lütfen.....
ne ikram edeceğim konusunda kafayı yicem...:) başına geçince yapılır bişiler ama karar vermek zorr

ay canım ya neden ağlıyodun ki ? ben 2 kez ağladım gece o da kucuk hanım ayagı ıle böbregıme baskı yapıyordu hastaneye bıle gıtmeyı dusunmustuk ahhh kalkıp yuruyoum aglayarak rahatsız edıyordum kızı ayagnı cekıyordu da rahatlıyordum

bende o moddayım
acıkma hıssı gelınce zırlayasım gelıyo
sureklı ne yıcegını sasırıyo ınsan yaa

bahar esımde oylee bırlıkte yemek yıyoruz mesela
1 saat snra ben aranmaya baslıyom yuhh genemı acıktın ben patlıcam dıyo
senle ben bırmıyız suss dıyorum
oburıks kızım yapıyo demıyoda

hatunlar oğlumun doğum günü için bana güzel ve pratik pasta çörek tarifleri verin lütfen.....
ne ikram edeceğim konusunda kafayı yicem...:) başına geçince yapılır bişiler ama karar vermek zorr

oyy esmaam dusunelım duu
ama bende hıc yok ole tarıfler hep netten baktıgım ıcın
kac cesıt yapabılırsın mesela ona gore seyler secebılırız
bı tatlı bı tuzlu bıde salata mesela yetermıı yoksa daha mı yapcan
bıde kısı sayısı onemlı tabııı

hesabıma göre ortalama 20-25 kişi olacak.
pastayı seçtim.
mercimek köftesi, çikolata soslu kurabiye, yufkadan börek düşündüm.
ama bide böle ortaya minik atıştırmalık bişiler istiyorum. muflın keklerden yapıp seker hamuru ile süsleyim diyorum. çok zor bu işler yaaa.
büyük misafir ağırlamak geriyo beni:d

canım cup cake yap sayıya gore tarif istiyorsan ben fazla tarıflere göre yapmıyorum aklımdan uyduruyorum. ama genelde bu tarife yakın yapıyorum

yumurtasız kakolu kek :
1 1/2 su bardağı (195 gram) un

1 su bardağı (200 gram) şeker
1/4 su bardağı (25 gram) elenmiş şekersiz kakao
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
1 tatlı kaşığı karbonat
1/4 tatlı kaşığı tuz
1/3 su bardağı (75 gram) erimiş tuzsuz tereyağ
1 su bardağı (240 ml) sıcak su
1 çorba kaşığı limon suyu yada sirke
1 tatlı kaşığı vanilya

bunu yapınca renklı cupcake kalıplarına koyup pişiriyorum üstüne de krem yaşanti yada kendın yaptıgın kremayla kaplarsın. ustunede renkli şekerlemeler koyup süslersin .

bide poğaca yaparsınız tarıfı yok suan yanımda hımm kanape yapabılırsın kare ekmeklerı bıraz kucultursun ustune domatsle ugur bocekleri yaparsın . yada daha basıt zeytın ezmesı surersın bır kacına bırkacına da peynır renklı kurdan kullanırsın. bunla beraber kurabıye yapabılırsın şeker hamuru ile suslersın . bırde marshmellow alırsın. tahta cubuklara sokarsın erritiğin çıkolataya batırırsın ve suslersın oo aklımda bır suru sey var ben duzenleyeyeım tarıf yazayım sana canım da gondereyım ozelden bana mailini atsana :)

canım 20- 25 fazla değil bizim kızım doğum gununu bekleyen yaklasık 100 kısı var ve sureklı soruyolar yapıcakmısınız tatılımızı ona gore ayarlıycaz diye :) eşimin de benim ailemde cook kalabalık :)

baharın verdıgı fıkırr guzel bak
seker hamuruyla kurabıye de olabılır
guzel sekıllı kalıplar alırsın ısmının bas harfı falan olabılur ne bılım
renk renk sole kurabıyeler guzel olurrr

BAHAR SÜPERSİN KUZUM YAAA:)
kanepe aklıma gelmemişti. uğur böcekli çok yaparım ben:)
kalabalığa gelince çağırsan birsürü kişi olur bu kafayla okadr kişiyi çekemicem ondan sınırlı tutuyorum listemi.
inan insanlardan okadar uzaklaştım ki bu durumda kendimle çebelleşiyorum. böle oluncada sadece rahat edeceğim kişileri çağırıyorum. napım

baharın verdıgı fıkırr guzel bak
seker hamuruyla kurabıye de olabılır
guzel sekıllı kalıplar alırsın ısmının bas harfı falan olabılur ne bılım
renk renk sole kurabıyeler guzel olurrr

cnm ya seker hamurunu kurabiyede kullanmayı ben sevmiyorum. taş gibi oluyo mufın keklerle falan daha güzel oluyo. bakalım yapcaz bişiler.
fikirlerinizi paylaşın ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…