- Konu Sahibi haticemavi
-
- #27.401
...QUOTE]
yakaladımm seniiii
kıızzz ne çok özledim haaa kk yı. ateşe gittimde kaçtım valla. hiç kimse yok artık bızden. bırden burnumda tüttü eski topık sohbetlerimiz:2:
o yüzden yazayım dedim sana seni burda bulmusken.
napıon kuzum iyi misin? gözlerm açık kaldı görünce, 30 haftalık olmussun olummm yaaa. maşallah size
kıscenin gelmesine cok az kalmıs vallaaa. inanamadım. barı bu ay tüpüm tutsunda, sen dogurmadan gebeliğim sana yetişsin yaff
tamamm affettım senıı cekırgeee
ozluyorum merak edııyorum canm benım anla bu yuzden tum sıtemım...
yuzyuze gorussek bu kadar sevmezdım sızın herbırınızıı
bde cok sey paylastık vaktı zamanındaa..kopamıyorum kopsun ıstemıyorum ne burdan ne sızden
nyseeee...bu kadar romantızım yeterr ozume donmem lazımm
nasılsın ela melegı nasıl canım gobıs resmını gordum ama olmamıs oobız soyle boydan guzel yuzunun toca gobısının net gorundugunden ısterız solımm
hımm anladım sen kres konusunda baya bı onyargılısın canımm:44: ben kendımde bı ara kreste calısmıstım o kadar olumsuz bı ortam oldugunu dusunmuyorum
ama tabı sen bılırsın yınede her yerdekı bır olmaz sonucta...
Allah yardmcımz olsun canm sende yaslı maslı kaynana vrmıs bnde o da yukknyse artık buyucekler bı sekıldee
Allaha emanet canları sagolsun yeter
kızım 4aylık oldu ıste buyumus dmııısımdıden ılk dogdugu anlardakı halını ozlemey basladım yaa evlat nasıl bıseymıs bolee
hıc mı doyamaz ınsannn
ıns hava degısklıgını sorunsuz atlatrz canımm gtmek zorundayım yoksa ben kafayı yerım burdaa yalnız yalnızzz
optum oglusunu ve senı fıstıkımm keske dha sık gelebılsenn
özgem naber ben tugba canım namı deger leader bak ya oğlun olmus gordun mu bak oglun olcak dıyıp basını yıyodum senin allah analı babalı buyutsun napıyo tatlıs zorlanıyosun sanırım benım canavarda felaket oldu yurumeye başladı 1 ay once şimdilerde deli gibi kosuyoo ordan oraya yetişmek mumkun değil benimde annem bakıyo 3 ay oldu çalışmaya başladım senden haber alamayınca bakayım buralara dedım
canlarım ben geldim. ne güzel olmuş burası canlanmış yine. gözlerim doldu valla....
çok özlemişim....
ben hala bunalım takılıyorum. hakkımda hayırlısı olsu isyan etmeyim diye dua ediyorum bol bol.
konuşacak çok şeyim olmasına rağmen hep susuyorum. sahte gülücükler takındım gülüyorum:)
bunalım yaratmıcam nese bitti geçti ara ara yazarım böle beni toparlayın:)
ne günler gelip geçti yaaa şimdi meleklermizi anlatıyoruz birbirimize, gün sayıyoruz yine....
deryaaa çok az kalmış canm ya hayırlısıyla gelsin inş.
diğer meleklerimizde kocaman olmuş.
bnde paşamı anlatayım size biraz :) yaklaşık 2 aydır yürüyoruz.9 aylık başladık yürümeye. 4 tane dişimiz var tembeliz o konuda:)
çok hareketli ama huzurlu ve mutlu bir bebek çok şükür. ufaktan konuşmalarada başladık bilinçli olarak. dede, baba, gel gol al ver koy gibi kısa kelimelerle birsürü cümle kuruyo.
anne demeye alışamadı henüz ebbaaa diye bağırıyo bana:)
çok güzel zamanlar geçiriyorum onunla bir görseniz allah ansip etsn herkese inş. bilinçlendikce oyunlarda istediği yönlendiriyo beni. sürekli atraksiyon peşinde. dolap altları çekmeceler vs gibi neresi varsa ilgi alanımız.
1 ay sonra yaşımıza girecez. onun için hazırlıklaramam gerek ufaktan ama hiçbir fikrim yok şimdilik.
hadi bana fikir verin....
evet kızlar doğum yaptım 6 gün oldu pcmiz bozuldu giremiyorum dua edin biran önce yapılsın hemen foto koycam dualar ettim hepinize özellik tabiki melek ve yasemin deryadiğerlerinede özel dualar ettim kızım çok güzel tabiki her evlat annesine dünya güzeli gelir neyse çok özledim sizi yine girip yazcam merak etmeyin seviyorum sizi
...QUOTE]
yakaladımm seniiii
kıızzz ne çok özledim haaa kk yı. ateşe gittimde kaçtım valla. hiç kimse yok artık bızden. bırden burnumda tüttü eski topık sohbetlerimiz:2:
o yüzden yazayım dedim sana seni burda bulmusken.
napıon kuzum iyi misin? gözlerm açık kaldı görünce, 30 haftalık olmussun olummm yaaa. maşallah size
kıscenin gelmesine cok az kalmıs vallaaa. inanamadım. barı bu ay tüpüm tutsunda, sen dogurmadan gebeliğim sana yetişsin yaff
şenayımmmm ayy sen buralara gelirmiydin kızzzzz sevindirik oldum
ateş mateş duman oldu kuzummm bende özledim ama nafile hiçbiriniz yoksunuz
inş yigenim gelecek bu ayy kızımın kardeşiiii
iyiyim çok şükür canım sende iyisin inş dimi bgn msjını görünce sevindimmm ohh sefamız olsun
yumoşlarımız bol bol :8:
şenayımmmm ayy sen buralara gelirmiydin kızzzzz sevindirik oldum
ateş mateş duman oldu kuzummm bende özledim ama nafile hiçbiriniz yoksunuz
inş yigenim gelecek bu ayy kızımın kardeşiiii
iyiyim çok şükür canım sende iyisin inş dimi bgn msjını görünce sevindimmm ohh sefamız olsun
yumoşlarımız bol bol :8:
kız valla pek bi özlem çöktü içime, bi bakayım dedim. resmen burnum da tütüyo burdaki sohbetlerimiz ya.
kızına maşallah kuzum ya, rabbim kucagına aldıgını duymayı nasıp etsın bıze inş.
kardeşsiz kız olur mu hiç yaff. acilen ona bi kardeş yapmak lazım dimi. az dursun geliyo kardeşi :))
hesabıma göre ortalama 20-25 kişi olacak.
pastayı seçtim.
mercimek köftesi, çikolata soslu kurabiye, yufkadan börek düşündüm.
ama bide böle ortaya minik atıştırmalık bişiler istiyorum. muflın keklerden yapıp seker hamuru ile süsleyim diyorum. çok zor bu işler yaaa.
büyük misafir ağırlamak geriyo beni:d
tubişim nbr ya aşkolsun diger siteye giriydm senn için ama sen olmuyodun cvp yazmadın bana hep msj attım sana çok sagol canım ya evet yaramaz bi oglum oldu sorma başım dertte uyku yok ha bire hasta oluyo kilo almıyoruz pek napçagımı şaşırdım demek eymen yürümeye başladı yerm ben onu yaaaaaaaaaaaaaa işe başladın ha hadi hayırlısı tatlım sık gir buraya
bak yaramaza sen büyüdükçe daha iyi olurlar diyrm ama tam tersi benmkide öyle uyku falan yok sıfır valla albüm falan yapamıyorum ben tubişim ya anlamıyorum benm yaramaz zayıf kaldı biraz pek bi çirkin duruyr o yüzden kilo alsa çok tatlıdır aslında ama habire diyet yapmak için zorluyor kendini eymen eminim çok şirin olmuştur şimdi bi görsem ısırırdım valla daha sık gir tubişim özledm vallatatalım iyiym ya bi ara giremez oldum ondan denk gelmişindir biz orda bi aileyiz biliyonburaya spor egzersizlerim için girdim yaramazlar valla pertim ben mahvoluyorum özgem yaa alah seni inandırsın 40 lı bebekler gibi gecede 10 kez kalkıyo benim sıpa toto sallattırıyo bana işe mi gidersin die düşünen yok tum gun işte ayakta sallanıyorum sonra kaç defa kafam klavyenin üstüne düştü
bak album yapcam sadece arkadaşlarıma açık olcak ordan eymene bakarsın sende ekle bende senin paşanı görüyim bebeem
selam kızımın teyzelerııı
keyıfler nasıl bakalım?
Bız bgn dra gıttık
cok sukur kızım ıyı hersey yolunda 1500 gr olmus kuzum
gelısımı onde hala 5*6 gun kadar.
Ha bıde donmus bas asagı dogum pozısyonuna
tırsmadım degıl erkenmı sızce? Sızınkıler kacıncı haftada donmustu?
Dr normal 34 haftaya kdr donerler zztn dıyo.
Sımdılık bızden haberler bu kdr bıdaha 3 hafta snra kontrolumuz.
kızlar yaaaaaaaa bide benm gögüs ucu yaralarım yine başladı çok şükür atlattım dedm 8 ay sonra yine tekrarladı napçam ya ölüyorum agrıdan ilk günler aklıma geliyr delryrm akıl vern nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
girerim melegim daha sık eymende öle asırı zayıf duruyo boyu ayına göre 10 cm önde gidio kg ortalaması max da olsa boyda ınanılmaz zayıf duruo ...
bak albümüme ordan görürsün yaramaz paşanı aglak suratını yediğim... 10 kişiyi parmağında oynatıyo ...
gögüs ucu yaralarına lansinoh kullan balım emririkende yıkamadan emzirebilirsin ama cıddı boyutlardaysa benim iç kanallarım zadelenmişti kan sagıyodum bıldıgın cerrah e vitamini kapsülü(evicap) ile bepantanhen merhem yazdı 3 güne bitirdi benim o açık yaralarımı...
ben yiyip bitrrm onu yaaaaaaaaaaaa yaramaz sorma tubişim yine başladı agrılar ne kullandım geçmedi ilk zamanlar bende felakettm ama herşeyi denedm lashınon çoktan aldım ama oda boş geçmiyr bepanten mi dersin zeytinyaglarımı dersn nafile iki gündr acıyla veryrm inanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?