Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yok canım benm karşı deglmde sadece bebişler açısından pek olumlu gelmyr bana neyse canım mecburi durumlar olunca iş farklı tabi ya kaynanam var ama dedm ya kendi bakıma muhtaç zaman çabuk geçyr tatlım daha yeni gibi hamileyken konuşmalarımız şimdi ise bebişler kocaman oluyor ben hep evdeym sık gireblrm aslında ama bazen kimse olmuyor canım ya

tubişim nbr ya aşkolsun diger siteye giriydm senn için ama sen olmuyodun cvp yazmadın bana hep msj attım sana çok sagol canım ya evet yaramaz bi oglum oldu sorma başım dertte uyku yok ha bire hasta oluyo kilo almıyoruz pek napçagımı şaşırdım demek eymen yürümeye başladı yerm ben onu yaaaaaaaaaaaaaa işe başladın ha hadi hayırlısı tatlım sık gir buraya

büyümüşte dogum günleri yapılırmış maşallah kız esma kocaman oldu kuzum kız çok şirin olmuş paşa ya o ne telefon tutuş öyle barekallah ya benmkide tembeln teki anca örümcekte uçsun 8 aylık oldu emeklemek yok bi sinirlenyr yere koyunca sorma

maşallah canım ya allah analı babalı büyütsün tatlım nasılsınız durumunuz iyi inş

eeeeeeeeeeeeee kızlar nasılsınız deryam 30 haftalıkta oldun ha nasıl akıyor zaman hayırla dogumunu yaparsın inş canım baharcım sendn nbr kızın iyice büyümştr benmki baya yaramaz oldu emekliyormu senn kuzun benmki tembel yada çok örümcekte oldugundanmıdır artık bilmyrm melekçim çalışmalar nasıl gidyr görüşemedk tatlım ya kız selmaaaaaaaaaaaaaaa öyle kaçak girip çıkma yaaaaaaaaaaaaa

teyzeleri bakın bu da benim nazlı kızım
taa 22 haftalıkken alabildigimiz tek poz bu
ohh sonunda yükleyebildim

kendi resmimi de albümüme ekledim göbüşlü olanı ordan bakabilirsinizzz
gerçi 1 ay önceki halim ama yenisini de çekince koyarım yine.

Milföy Pastası, Milföy Pastası tarifi yapılışı yapımı hazırlanışı » Kadınlar

esmacım bak bu çok lezzetti hemde çok basit denemeni tavsiye ederim

tatalım iyiym ya bi ara giremez oldum ondan denk gelmişindir biz orda bi aileyiz biliyon buraya spor egzersizlerim için girdim yaramazlar valla pertim ben mahvoluyorum özgem yaa alah seni inandırsın 40 lı bebekler gibi gecede 10 kez kalkıyo benim sıpa toto sallattırıyo bana işe mi gidersin die düşünen yok tum gun işte ayakta sallanıyorum sonra kaç defa kafam klavyenin üstüne düştü

bak album yapcam sadece arkadaşlarıma açık olcak ordan eymene bakarsın sende ekle bende senin paşanı görüyim bebeem

bak yaramaza sen büyüdükçe daha iyi olurlar diyrm ama tam tersi benmkide öyle uyku falan yok sıfır valla albüm falan yapamıyorum ben tubişim ya anlamıyorum benm yaramaz zayıf kaldı biraz pek bi çirkin duruyr o yüzden kilo alsa çok tatlıdır aslında ama habire diyet yapmak için zorluyor kendini eymen eminim çok şirin olmuştur şimdi bi görsem ısırırdım valla daha sık gir tubişim özledm valla

kızlar yaaaaaaaa bide benm gögüs ucu yaralarım yine başladı çok şükür atlattım dedm 8 ay sonra yine tekrarladı napçam ya ölüyorum agrıdan ilk günler aklıma geliyr delryrm akıl vern nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

selam kızımın teyzelerııı
keyıfler nasıl bakalım?
Bız bgn dra gıttık
cok sukur kızım ıyı hersey yolunda 1500 gr olmus kuzum
gelısımı onde hala 5*6 gun kadar.
Ha bıde donmus bas asagı dogum pozısyonuna
tırsmadım degıl erkenmı sızce? Sızınkıler kacıncı haftada donmustu?
Dr normal 34 haftaya kdr donerler zztn dıyo.
Sımdılık bızden haberler bu kdr bıdaha 3 hafta snra kontrolumuz.

selam kızlarr
nasılsınız gorusmeyelı
kalabalık gorebıldım nıhayet burayı cok sevındımm
memleketteyım ben tızımla bosalan moral ve enerjı depolarımı tazelıyorumm
kızım da gununu gun edıyo kucaklardaaakeyfımız gıcır yaniii
bı tek su havalara sinir oldumm geldımden berı kapalı sogukk
nyse dha bı kac haftamız dha varr
tam okuymadım kaynattıklarınızı fırsatm olursa bakarım bı ara
hepınızı opuyorum fıstıklar gorusmek uzreee

masaallah canım kuzunaa
tocamannn olmus kızzzyesınler onuu
benm kızım sanırım hep dogum pozısyonundaydı cunku doktorumz hıc ole bı sey solemedı bıze
sadece 36. haftalar cıvarı dogum kanalına dogru gırdgını solemstıı senınkı sımdıye kadar ters pozısyondaydı demek kı hazır ol bak ahandaa gelıyom dedııı
korkma canm benımm tabıkıde normal erken degıl bncee
bu arada resmını de gordum cok tatlısınız yaa masaallah analı kızlı kokoşlar siziiii
cok ozledım bılıyomusun gobısını gorunce hamıslıgımı
opuyorum cnm Allaha emanet ol

girerim melegim daha sık eymende öle asırı zayıf duruyo boyu ayına göre 10 cm önde gidio kg ortalaması max da olsa boyda ınanılmaz zayıf duruo ...
bak albümüme ordan görürsün yaramaz paşanı aglak suratını yediğim... 10 kişiyi parmağında oynatıyo ...

gögüs ucu yaralarına lansinoh kullan balım emririkende yıkamadan emzirebilirsin ama cıddı boyutlardaysa benim iç kanallarım zadelenmişti kan sagıyodum bıldıgın cerrah e vitamini kapsülü(evicap) ile bepantanhen merhem yazdı 3 güne bitirdi benim o açık yaralarımı...

ben yiyip bitrrm onu yaaaaaaaaaaaa yaramaz sorma tubişim yine başladı agrılar ne kullandım geçmedi ilk zamanlar bende felakettm ama herşeyi denedm lashınon çoktan aldım ama oda boş geçmiyr bepanten mi dersin zeytinyaglarımı dersn nafile iki gündr acıyla veryrm inanki

kızlar ben epilasyon aleti almayı düşünyrm sizin kullanıpta memnun kaldıgınız varmı acısı az olsun yanlız parası önemli degl

ye teyzesii op biyir onu
allah yardımcın olsun hiç kolay degil benimki bıraktı 6 aylıkken beni o yuzden bilemiyorum dişleriyle acıtıyosa o yapabilir doktora bi çık istersen güzelim ama e vitamini kapsulu yaraları cabuk ıyılestırıyo kapsülü iğneyle delip gögsune sıkıyosun masaj yapıosun 5 dk emmesini bekleyip ardındanda bepanten merhem faydasını görürsün denemende fayda var güselim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…