Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

e aşkolsun tubiş yani bizde çok çok sevnmştk hep tek yürektk yaaaaaaa bu arada melegi hatırlamadım bende kı ozaman varmıymış

o nasıl laf kı eymenime benm paşam çokmu çok tatlı maşallah kocaya naptın kı aran bozuk cadı

Yeni katıldım, 3 yillik evliyim, 9 aydir bebek istiyoruz ama henüz olmadı😔polikistik overim , napc bilmiyorum, 4 aydan beride dr gidiyorum, dr artik hsg testi istedi, korkuyorum, napcam bilmiyorum, Bu arada bi sorum olcak, adet gunune 2 gun kala ara kanama olur mu? Yoksa ara kanama ay ortalarinda mi olur ???

melekcım nasıl sevındım anlatamam
gozun aydın geldı melegın cok sukur
allah saglıkla kavusmayı nasıp etsın ınsallah

rose cum kızınla gezdınız demek ne zmndır
anane babanne zıyaretlerı ne hos..
Benı sorarsan canım hayatımın en zor gunlerını gecırdım
bu son ayımda resmen hayat burnumdan geldı
canımdan cok sevdıgım ananemı kaybettım, annemdı o benım.
Torununu goremeden gıttı..guclu olmaya calısıyorum kızım ıcın evet
ama ıcımde bı yerler oyle kanıyokı ne yapsam durduramıyorum.
Smdıden nasıl ozledım,onsuz yasayamıcam sanıyorum.
Tek tesellım kızım olsada Bebegımın hazırlıkları dogum telası o hevesım hepsı yerle bır oldu sankı..
Toparlanmaya calısıyorum, allah yavruma uzun omurler versın ıns bundan snra
ne dıyım elımden bısey gelmıyo...

Hatıcem de zor gunler gecırıyomus, babası rahatsızmıs..
Rabbım sıfasını versın tez zaamanda ınsallah.

Haftasonu selmayla bulustuk, bıraz kafa dagıttık.
Kulaklarını cınlattık herkesın.

Bende artk haftalık gdııyorum kontrollere
smdılık sorun yok bakalım ama fıtıgımdan ve en onemlısı ıgne kullandıgımdan
sezaryen olucak buyuk ıhtımal
ne zmn gun verır bılmıyorum
38*39 gıbı alırız demstı..haber verıcem mutlaka.
Opuyorum hepınızı..

hsgni çektir rahatla canım korkulacak bişey yok gerçekten ben korkudan 6 ay erteledim hsgyı ama çektirdigimde bukadarcıkmıymış dedim inanki o yuzden biran evvel çektir

deryaaaa nerlerdesın kuzum sennn koca göbüslüüü:26::26:
gecen de sordum ama gelmemıssın hıcc:126::126:
bızsız dogurmadın dmeee
gel de bı anlat kızz napıyon son gunler nası gecıyoo safak kaccc:102:
geldıı gelıcek kızın yaaa azz kaldı dmıı ayy cok heycanlııı yaa:109:
Allah yardımcın olsun kuzum eger gorusemezsek bı avazda kurtul ınsaallah saglıkla al melek kuzunu kucagınaa
bol bol tahın helvası ye uzerıne de su ıc sut depoların dolsun sımdıdenn
bde etsız cıgkofte acayıp sut yapıcı bu bılgılere cok ıhtıyacın olucak aklında bulunsun fıstgımm
adı ne olcak melegının bu arada ELA mı????
e bı gel artıkk amaaa

size bişi danışıcam kızlar vana tur var 3 günlük eşimde geldi söyledi bende kaçırmak istemyrm çok bunaldım gezilcek güzel yerler varmış ama talhayı düşününce gerildk havalar sogukmuş oralarda hasta olmasın falan dedik bıraksakta olmaz artık tam tanıyor bizi bide sütsüz yapamaz ama geziyide deli gibi istyrm eşimde son çare götürelm dedi ama yinede ara ara aklımız kayıyor bide bana napalım oralar sogukmuş deyince götrmek istemyr diye anlayıp ozamn sen gidersn bende antebe ailemin yanında gidip bir ay tatil yaparım dedm niye kızıyrsn filan dedi sonuç olarak parayı yatırdı gidicez ama talhada hep düşündürecek

tabi buarada bırakmayı düşündügümüzde nasıl yaparım deyip durdum belki huysuz filan ogluşum ama en azından yanımda olsun varsın yedigimden gezdgmden anlamayayım napayım onsuz asla gidememki

Kuzular nasilsiniz vallahi herseye ragmen buvtopik ayakta duruyorya helal size gul maşallah sanada kizinada fistik gibisiniz bayildim ogze naber kuzumya ahh eski gunler ne ozledim be neyse deryamin izniyle haberler benden biz deryamla her daim bulusuyoruz gecen gun geztik yedik koca gobekli iyce kuzum dun aradi haftaya cuma ela miz geliyor ins kizlar cok dua edin eeee nevar ne yok sekerler

annisim le alısvers turlarımız....
buyumus muyuz teyzoslarrrEki Görüntüle 706141

ay maşallah buyumus prenses tokasına bayıldım :)

canum yanınızda götürün bence evet zorlukları olacaktır ama zavkıde baska olur emınım bol bol kıyafet alın madem soguk ona gore kıyafetler alırsınız hanı nasıl bır bebek bılemıyorum ama bence gıdın :) bebek arabasını alırsınız gezerken uykusu gelırse onun ıcınde uyur emınım ufaklıkta zevk alır sızınle gezmekten yanı sahil seviyor gezmeyi ya fena alsıtırdım galıba huysuz cocuk kayboluyor gezerken :)

kız bu ne böyle bu cimcime kocaman olmuş ve çokta alımlı görünüyor maşallah havasındanda geçilmyr kı tam talhaya göre aman fazla naz yapmasın çok şirin allahım korusun barekallah
tesekkur ederız teyzesıı.. ahh o havasını hıc sorma zaten tam bır kucuk cadıı
gelın olarak bı dha dusun derım
hosgeldın senı gdıı kacak..
herseye ragmen durur tabı ayakta herkes sızın gbı hayırsız dııl ıste
bız ole bebısı kucaklayınca kalanları sutlamayanlardanızzz
tsk ederız canımm senın kızın ne fstık olmustur smdı kımbılırr
ohh gezın bkalımm aynı sehırde olmanın avantajı ıste
derya ya bzden de slm sole bde haber aldıkca burdan sen yaz madem burdan ulasamıyoruz cunku bız bayan göbisee
ay maşallah buyumus prenses tokasına bayıldım :)
buyudu yaa tam bı cımcıme oldu baharcımm sacımız olmayınca ıste bole tokalara sardık bu ara
sahil e sevgılerrr
yerim ben siziiii allahımm nazardan korusunnn kuzununda senide canım benimm
Allah razı olsun tatlımm benımm senınle kızınında resımlerını gorelım hayırlıszla ınsaalah canımm
cınsıyet bellı dııl dmı melegımm benım ıcımden drek kız gectı bak Allah solettı sanırımm

aminn inş. yok canım cinsiyetimiz belli deil ama senin gibi herkes kız diyo bakalım rabbim hangisini nasip ettiysesaglıklı olması en baştaki dilegimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…