- Konu Sahibi haticemavi
-
- #27.461
Madem topikte herkes hamile benide alın aranıza da sizin şansınız banada geçsinnn
sen yıne hatırlamıycan belkım ama bulursam o msjı gondermek ısterım hamıle oldugumu ılan ettıgımde encok sen ve dunyam80 sevınmıstınızayyyy allahım kalbıne gore versın sağlıklı hayırlı evlat nasıp etsın INSALLAHH....
ben o gunlerı hıc unutmuyorum cnmmm cok seyler paylaştk estafurullah senı takıp ettıgımı bıl yeter kalbım dualarım senınle rabbım sıkı sıkı tutunmayı nasıp etsınnn tum ısteyenlerede annelıgı nasıp etsın ınsallahhh ıcım ıcıme sıgmıyooo eymene 1 kardes yapasım geldı ama tocayla aram bozuk uzun zamandırgıcık suratlı gergedan yavrusuuuu
canım bu topigimiz malesef çocuklar dogmaya başlayalı dagıldı pek bi sessizleşti aşağıdaki linkte takılıyorum bende gelmek istersen oraya buyur gel
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/547966-melegimiz-olacak-buraya-yaziyoruz-2549.html
o nasıl laf kı eymenime benm paşam çokmu çok tatlı maşallah kocaya naptın kı aran bozuk cadı
Yeni katıldım, 3 yillik evliyim, 9 aydir bebek istiyoruz ama henüz olmadıpolikistik overim , napc bilmiyorum, 4 aydan beride dr gidiyorum, dr artik hsg testi istedi, korkuyorum, napcam bilmiyorum, Bu arada bi sorum olcak, adet gunune 2 gun kala ara kanama olur mu? Yoksa ara kanama ay ortalarinda mi olur ???
kocaya ne yapım kız koca bana yaptıydıı uyuz keçııı alttan al alttan alll içim şişti beaa ne ise şu aralar iyiyiz bakalımm ....
size bişi danışıcam kızlar vana tur var 3 günlük eşimde geldi söyledi bende kaçırmak istemyrm çok bunaldım gezilcek güzel yerler varmış ama talhayı düşününce gerildk havalar sogukmuş oralarda hasta olmasın falan dedik bıraksakta olmaz artık tam tanıyor bizi bide sütsüz yapamaz ama geziyide deli gibi istyrm eşimde son çare götürelm dedi ama yinede ara ara aklımız kayıyor bide bana napalım oralar sogukmuş deyince götrmek istemyr diye anlayıp ozamn sen gidersn bende antebe ailemin yanında gidip bir ay tatil yaparım dedm niye kızıyrsn filan dedi sonuç olarak parayı yatırdı gidicez ama talhada hep düşündürecek
tesekkur ederız teyzesıı.. ahh o havasını hıc sorma zaten tam bır kucuk cadııkız bu ne böyle bu cimcime kocaman olmuş ve çokta alımlı görünüyor maşallah havasındanda geçilmyr kı tam talhaya göre aman fazla naz yapmasın çok şirin allahım korusun barekallah
hosgeldın senı gdıı kacak..Kuzular nasilsiniz vallahi herseye ragmen buvtopik ayakta duruyorya helal size gul maşallah sanada kizinada fistik gibisiniz bayildim ogze naber kuzumya ahh eski gunler ne ozledim be neyse deryamin izniyle haberler benden biz deryamla her daim bulusuyoruz gecen gun geztik yedik koca gobekli iyce kuzum dun aradi haftaya cuma ela miz geliyor ins kizlar cok dua edin eeee nevar ne yok sekerler
buyudu yaa tam bı cımcıme oldu baharcımmay maşallah buyumus prenses tokasına bayıldım :)
Allah razı olsun tatlımm benımm senınle kızınında resımlerını gorelım hayırlıszla ınsaalah canımmyerim ben siziiii allahımm nazardan korusunnn kuzununda senide canım benimm
Allah razı olsun tatlımm benımm senınle kızınında resımlerını gorelım hayırlıszla ınsaalah canımm
cınsıyet bellı dııl dmı melegımm benım ıcımden drek kız gectı bak Allah solettı sanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?