Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

çok şükür tatlım ya sorma canım yaaaaaaaa çok yaramaz haylaz yaaaaaaa bide bi cılızki sorma sürekli hasta oluyo yaaaa bünyesi zayıf halbuki varya herşeyide veryrz yani faydalı herşeyden ama boş

ayy severim ben onun yaramazlıklarını bagışıklıgını güçledircek seyleri araştır kuzucuk onlardan vermeye çalış

kimse bakmıyormu sayfaya baya kaymış yaaaaaaaaaaaaaa kızlar yaaaaaaa size derdimi anlatıcam bana akıl vern evliligimin ilk zamanlarından beri ilişki esnasında yanma ve agrım oluyo ve şimdide vajina girişi yanıyor kızarıklıkmı olmuş ne bir iki gün yanma oluyor idrardada oluyor aynı şekldde yanma bide şu var ilişki esnası karnımda agrı oluyo kasıklarda yani sanki bazı pozisyonlar dahada bunu ortaya çıkarıyor ya bunu anlatmakta baya zorlandım gerçi size ama en yakınlarım sizsiniz bu sıkıntım bayadr var dr gidiyrm hep antibiyotik veryr bide mantar var deyp vajinal ovul verp göndryr ama hiç fayda vermyr eşimle sıkıntı yaşıyoruz bundan dolayı ilkten sonra ikinci gün korkuyrm mesela ister diye ama oda haklı nereye kadar kaçıcam akıll vernnnnnnnnnnnnnnn

canım idrarda da varsa belkide enfeksiyon vardır onu mutlaka kontrol ettir. ve tedavisini yap bunun dısında tam sorun nasıl bir agrı bılemıyorum ama vajınan kuruysa ve zorluyorsanız oda tahriş yapıp agrı verıyro olabılır. bunu engellemek için kayganlastırıcı kullanın. bende evlılıgımın ılk basında oyle oluyordum hatta ara vermek zorunda kaldıgımızda tekrarlanıyor. ilişkiye girecegn için gerilmende agrıyı artırı. başka ne diyecegımı bılemıyorum ama önemlı bır sorun cozmelısın

aynen öyle baharcım ya hemde çok önemli bi sorun eşime hep isteksizmişim gibi gelyr dr götryr hani sıkıntı olunca ama hep antibiyotikle geçiriyrlr eşimde geçmştr sanıyor ve yine istemeyince isteksz gibi göryr beni bu durum sıkıyr canımı bi yandanadan haklı adam nereye kadar olmayacakki agrıryı tam anlatamıyorum ama şöyle ilşki esnasında gidip gelmede kasıgımda agrı oluyor karnımda gibi yani bişey batarcasına ya bide kayganlaştırıcı ilk zamanlar bende kullandm ama fayda göremedm artı bu sıkıntılar ola ola sanırım vajinada kuru oluyor ister istemez napçam bilemedm ama artık bu sorun çok önemli boyutlara gelmemeli

kızlar rabbımın ıznı ile hamileyimm inş tamamına erdirir rabbım

ama bu çok güzel bi haber yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allahım korusun canım benm hayırla hamileligini geçirip dogumunu yaparsın inş tatlım çok sevndm ben yaaaaaaaaaaaaaa desene hamilelik tablomuz böylece senle kapandı hayırlara vesile olsun tatlım şimdiden içimden geçen bi paşan olacak gibi erken ama söylim dedim

evet bu topikte hamile kalmayan kalmayacak diyoduk kalmadı gerçektende hayırlısı inş. rabbime sıgınıyorum korusun bizleri

mmeeleekkkkkk canım benım ya cok sevındım hamılesın demekkk
cok sevındım ya asonunda snde verdın bıze mujdeyııı
hayırlı ugurlu olsun melegım saglıkla kucagında gormeyı nasıp etsın Allahm
topıgımız amacına ulastı kızlar hepımız teker teker muradımıza erdıkk darısı tum ısteyenlere olsun ınsaallah....

bayadr ugrayamıyorum ben cımcıme kızımdan vakıt bulamıyorum
memleketten geldım bu kez k.valıdeye bı zıyaret gerektı orda kaldım fılann uzun bı tempodan sonra evımdeyım nıhayett
hepnızı cok ozledımm
deryacım ozellıkle senı cok merak edıyorum gun saymaya baslamssındr artık ayy cok heycanlııı
allah hayrlı dogumlar nasıp etsın tatlımmmbızı habersz bırakmaaa tamam mıı
benım cımcıme kızımda tam 6 aylık oldu zamn ne hızlı akıyo ınanamıyorum
kucagıma bı aldım sonra hızlandrlmıs bı hayatı yasamaya basladım resmen...
hafıf destekle oturmaya basladı kızımm oyuncaklarla oynamayaa guldugunu de kızdıgını da dha net gostremeye...
ek gıdalara basladık bı de amanın bı bıtmeyen telase kı bu kuzularla sormayınnn...
dısı gelmeye baslamıs olmalı kı mız mız bıraz bu gunlerde hep kucagımda olmak ıstıyo
btun gun büüüüü büüüüüü

ıste bole fıstıklar opuyorum hepınızı saglıcakla kalınnnn arada yazın
hatta yenı bı topık acalım ne dersınızz meleklerımıze kavustuk kendımızı unuttuk dyee

canımm saolasınn evet sizin görüp geçirdiginiz heyecanları ben yaşıyorum şimdide rabbim inş. sağlıklı sıhhatli sekilde kucagıma almayıda nasip etsinnn kuzunu öp benim içinnnnn fotoda eklede bakalım annesiii

ayyyyyyyyy tatlışşşkoooooo yasasınnnn bebiş var haaaa allahımmm cok mutlu oldummm rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsın guselimmmm

canımm yaa kusuruma bakma uzduysem seniii duanada kocamann bir aminnn diyorumm allah seninde evladına saglık mutluluk huzur versin inş.

canımm yaa kusuruma bakma uzduysem seniii duanada kocamann bir aminnn diyorumm allah seninde evladına saglık mutluluk huzur versin inş.
ben o gunlerı hıc unutmuyorum cnmmm cok seyler paylaştk estafurullah senı takıp ettıgımı bıl yeter kalbım dualarım senınle rabbım sıkı sıkı tutunmayı nasıp etsınnn tum ısteyenlerede annelıgı nasıp etsın ınsallahhh ıcım ıcıme sıgmıyooo eymene 1 kardes yapasım geldı ama tocayla aram bozuk uzun zamandır gıcık suratlı gergedan yavrusuuuu

aminnn canım aminn cümlesine etsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…