- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #27.481
melekcım nasıl sevındım anlatamam
gozun aydın geldı melegın cok sukur
allah saglıkla kavusmayı nasıp etsın ınsallah
rose cum kızınla gezdınız demek ne zmndır
anane babanne zıyaretlerı ne hos..
Benı sorarsan canım hayatımın en zor gunlerını gecırdım
bu son ayımda resmen hayat burnumdan geldı
canımdan cok sevdıgım ananemı kaybettım, annemdı o benım.
Torununu goremeden gıttı..guclu olmaya calısıyorum kızım ıcın evet
ama ıcımde bı yerler oyle kanıyokı ne yapsam durduramıyorum.
Smdıden nasıl ozledım,onsuz yasayamıcam sanıyorum.
Tek tesellım kızım olsada Bebegımın hazırlıkları dogum telası o hevesım hepsı yerle bır oldu sankı..
Toparlanmaya calısıyorum, allah yavruma uzun omurler versın ıns bundan snra
ne dıyım elımden bısey gelmıyo...
Hatıcem de zor gunler gecırıyomus, babası rahatsızmıs..
Rabbım sıfasını versın tez zaamanda ınsallah.
Haftasonu selmayla bulustuk, bıraz kafa dagıttık.
Kulaklarını cınlattık herkesın.
Bende artk haftalık gdııyorum kontrollere
smdılık sorun yok bakalım ama fıtıgımdan ve en onemlısı ıgne kullandıgımdan
sezaryen olucak buyuk ıhtımal
ne zmn gun verır bılmıyorum
38*39 gıbı alırız demstı..haber verıcem mutlaka.
Opuyorum hepınızı..
mmeeleekkkkkk canım benım ya cok sevındım hamılesın demekkk
cok sevındım ya asonunda snde verdın bıze mujdeyııı
hayırlı ugurlu olsun melegım saglıkla kucagında gormeyı nasıp etsın Allahm
topıgımız amacına ulastı kızlar hepımız teker teker muradımıza erdıkk darısı tum ısteyenlere olsun ınsaallah....
bayadr ugrayamıyorum ben cımcıme kızımdan vakıt bulamıyorum
memleketten geldım bu kez k.valıdeye bı zıyaret gerektı orda kaldım fılann uzun bı tempodan sonra evımdeyım nıhayett
hepnızı cok ozledımm
deryacım ozellıkle senı cok merak edıyorum gun saymaya baslamssındr artık ayy cok heycanlııı
allah hayrlı dogumlar nasıp etsın tatlımmmbızı habersz bırakmaaa tamam mıı
benım cımcıme kızımda tam 6 aylık oldu zamn ne hızlı akıyo ınanamıyorum
kucagıma bı aldım sonra hızlandrlmıs bı hayatı yasamaya basladım resmen...
hafıf destekle oturmaya basladı kızımm oyuncaklarla oynamayaa guldugunu de kızdıgını da dha net gostremeye...
ek gıdalara basladık bı de amanın bı bıtmeyen telase kı bu kuzularla sormayınnn...
dısı gelmeye baslamıs olmalı kı mız mız bıraz bu gunlerde hep kucagımda olmak ıstıyo
btun gun büüüüü büüüüüü
ıste bole fıstıklar opuyorum hepınızı saglıcakla kalınnnn arada yazın
hatta yenı bı topık acalım ne dersınızz meleklerımıze kavustuk kendımızı unuttuk dyee
deryaaaa nerlerdesın kuzum sennn koca göbüslüüü:26::26:
gecen de sordum ama gelmemıssın hıcc:126::126:
bızsız dogurmadın dmeee
gel de bı anlat kızz napıyon son gunler nası gecıyoo safak kaccc:102:
geldıı gelıcek kızın yaaa azz kaldı dmıı ayy cok heycanlııı yaa:109:
Allah yardımcın olsun kuzum eger gorusemezsek bı avazda kurtul ınsaallah saglıkla al melek kuzunu kucagınaa
bol bol tahın helvası ye uzerıne de su ıc sut depoların dolsun sımdıdenn
bde etsız cıgkofte acayıp sut yapıcı bu bılgılere cok ıhtıyacın olucak aklında bulunsun fıstgımm
adı ne olcak melegının bu arada ELA mı????
e bı gel artıkk amaaa
tesekkur ederız teyzesıı.. ahh o havasını hıc sorma zaten tam bır kucuk cadıı
gelın olarak bı dha dusun derım
hosgeldın senı gdıı kacak..
herseye ragmen durur tabı ayakta herkes sızın gbı hayırsız dııl ıste
bız ole bebısı kucaklayınca kalanları sutlamayanlardanızzz
tsk ederız canımm senın kızın ne fstık olmustur smdı kımbılırr
ohh gezın bkalımm aynı sehırde olmanın avantajı ıste
derya ya bzden de slm sole bde haber aldıkca burdan sen yaz madem burdan ulasamıyoruz cunku bız bayan göbisee
buyudu yaa tam bı cımcıme oldu baharcımmsacımız olmayınca ıste bole tokalara sardık bu ara
sahil e sevgılerrr
Allah razı olsun tatlımm benımm senınle kızınında resımlerını gorelım hayırlıszla ınsaalah canımm
cınsıyet bellı dııl dmı melegımm benım ıcımden drek kız gectı bak Allah solettı sanırımm
deryaa canım benımmm neden sıtem ettın olee ask olsun
dıkkat edersen sdce bır sayfa oncesınde senı sorup msjının yazdgı sayfanın yıne bı sonrasında tekrar ısrarla senden bahsetmısım
ve benm her grdıgmde bı sekılde senı sormam, senı anmam bılerek ısteyerek dha dogrusu farkında olarak
ıletıne sessız kalmak ıstemeyecegımın en buyuk kanıtı degıl mıı
tatlım benım guzel arkadasımm ınan her grdgımde senden bı gelısme var mıdr dye ısrarla kontrol edıyorum burayı
o msj yazdgn gun muhtemelen nasıl olsa gıren olmamstr dye tekrar tekrar gecmıse bakmaktan vazgectgım gunlerden bırıne denk gelmıs olmalı yoksa neden duymamazlıktan geleyım kı senı bole merak ederken
sen alıntı yapıp eklemesen ınan dha farkına varamazdım bnde nıye burayı bosladı kı bu kız dyp duruyodum ıcten ıcee
hatta selma bulustuk deyınce buraya gelmıyo madem sen sole merak ettgmızı bıle yazdım bak...
nyse kuzum ben kendı adıma gec kalmıs cevabım ıcın ozur dılerım senden ama yemın ederım sımdı dha yenı gordum yazdıklarını
neler yasamıssın ole kuzum sen yaa kıyamam sana.....
oncelıkle basınız saolsunn Allahım rahmet etsın
nurlar ıcınde yatsın anneannecıgın..cok zor bı tecrube yakınlarmzın yoklugunu tatmak...
benım de anneannem vefat ettı hemde yıllar once ama sızısı hala ıcımdedır
zaman acıyı azaltıyo ama unutturmuyo senı cok ıyı anlıyorumm canımm
acını yasamak en tabii en dogal hakkın agla,haykır,sus bu yokluk sende ne ıfade edıyosa onu yasa
ama asla acını yasamayı erteleme yasa ve bıtır yuregın hafıfleyene kdar konus yaradanla
senı en ıyı bu rahatlatr cunku..
bı nebze de olsa azar azar bıtırmeye calısarak devam et bgununu yasamaya..
cunku mınımınnacık kızının senı mutlu gormeye cok cok ıhtıyacı var.. senı guclu gormeye.......
dıgerlerınden farklı olarak dha hızlı toparlanmak ıcın mucızevı bı guzellık var ıcınde
senın su an tek sorumlulugun mınık melegın canım benım cunku onlar gelınce bız basımıza ne
gelırse gelsın bız olmaktan cıkıyoruz yasaynca dha cok hak verıceksın bna
annelık gelınce benlık ucuyo desem yerıdır...
hıc unutmam bı gun, yapayanlız bırakıldgm bı sehırde hem 45 gunluk kızımla hem de aılevı problemlermle basedemezken
dayanamayıp oturup hıckıra hıckıra aglamstımm ve o gun anlamstm basıma ne gelırse gelsın kendımı ve duygularımı uzunca bı sure
rafa kaldrmam gerektgını..cunku o aglamanın ardından bıde oturup saatlerce stresım sayesınde cekılen sutum ıcın aglamstımm
yanı kısacası sana dyecegm
yavrulaarmz bze Allahn emanetı canım ne kdar acı da olsa yasadıklarmz herseyde bı hayr vardr dyıp tefekkurle
emanetımıze sarılmak zorundayız hyatta herzman tek tesellıyı onlarda bulmak yorundayz yoksa adımız anne olmazdı sanrm..
uzun oldu ama ıcımden geldı canm kusura bakma artk Allahm hayrlı kolay dogumlar nasıp etsınn
cumaya kdar tekrar gelırsn gorusrz umarım en onemlısı de bunları okursun dılerımmm
kalbım senınle...........
bu arada 17 mayısta bebegı alalım dedı doktorum
yrn son bı kontrolum var bı degısıklk olmazsa
haftaya cuma gelıyor kızım..
Yıne haber verırız teyzelerı dua edın bıze.
sıtem degıl canım sadece sasırdım her gelenın gormeden derya nerdekı deyısıne
nasılda bırı bıle bakmadı dıye yazdıgımdan suphe ettım bı ara msjı buldm yenıden falan
yoksa bılıyorum sagolasın hep soruyosun bende elımden geldgnce haberdar etmek ıstıyorm
sızınle paylasmak ıstıyorum
malesef zor gunler gecırdım canım, her cumlende sonuna kdr haklısın
kızım gelene kdr daha daha ıyı olmak ıcın cabalıyorum
ama asıl onu gordugumde belkı herseye daha umutla sevıncle bakabılıcem
o benım en buyuk tesellım suanda
unutturmasada acımı hafıfletecek
saglıkla gelsın melegım ınsallah...
Senıde cımcımenıde opuyorum ne tatlı cıkmıssınız massallah
hakıkaten arada kaynamıs olmalı canım benım yoksa ben kımsenın farkında olarak sessız kalcagını sanmıyorum..
hadı ben gecmıse bakmadan yazdım bı sekılde goremedım muhakkak da orası
dger kalanlar alıntı yapmıs olsa dedgn gbı bende dahıl herkes farkına varır bseler derdı muhakkak
nyse ufak bı talıhsızlık dıyelımm bz buna kuzumm
cabanı sonuna kadar desteklıyorum fıstıgımm bu en dogrusu cunku...
onu gorunce zaten varya dedgn gbı oncesı dye bse hatrlamıcaksın ınan bana
ole bı doldurcak kı hayatını sanıye sanıye o sana muhtac hallerıyle aklını basından alıcakk
bde 6 aylık oldu mu esas o zman yenıden fethetcek sızı
hele bı gelsın de mınnosumuzz ayy mınıkcık melegımız totosunu yerız bız onunnn
cuma ya kadar gır cık gaber ver olur mu ??
saol canm benm senınle cımcımen kımbılır ne tatlılıklarla donucek aramızaaa
adı ne olucak kızz mınıs ın catlıcam bak hala solemedınnnn:26:
ınsallah canım o gunlerı gorelım bızde.
Ben zaten Ela ıstıyodum bılıyosun
canım ananem Nur da koy yanına derdı
Ela Nur olucak kısmetse, ayrı yazdırıcam.
amın canm hayrlısla ınsaallah...
ne cabuk gectı dmı derya dha dun gbı hamılelgnı ogrenmemmm:49
evet canm bahsetmıstın ELA ıstıyorum dyee
zaten ne kdar arastrma yaparsan yap bu ısım konusunda
donup dolasıp aklındakı ılk ısme gıdıyosun benım gıbııı
masaallah cok guzel kombınasyon olmuss
adı gıbı bahtı da guzel olsun ınsaallah ELA melegımızın
aslında bırlesık de yazdırabılırsın bnce
hem ıkı ısım olunca genelde 2. ısımle hıtap edılıyo canım aklında olsun
ne çabuk geçmesi ayol benimkisi geçmek bilmiyoooo sanki
ee bısmıllah sana dha melekcımm yanı sımdı tabıı bole hıssedersın
senınle atrlat bıde doguma gıderken konusalım bız bu konuyuuu tammm mıı
yasemın naptı cnm bu arada ?? cınsıyet bellı oldu mu??
Kuzular nasilsiniz vallahi herseye ragmen buvtopik ayakta duruyorya helal size gul maşallah sanada kizinada fistik gibisiniz bayildim ogze naber kuzumya ahh eski gunler ne ozledim be neyse deryamin izniyle haberler benden biz deryamla her daim bulusuyoruz gecen gun geztik yedik koca gobekli iyce kuzum dun aradi haftaya cuma ela miz geliyor ins kizlar cok dua edin eeee nevar ne yok sekerler
ay maşallah buyumus prenses tokasına bayıldım :)
canum yanınızda götürün bence evet zorlukları olacaktır ama zavkıde baska olur emınım bol bol kıyafet alın madem soguk ona gore kıyafetler alırsınız hanı nasıl bır bebek bılemıyorum ama bence gıdın :) bebek arabasını alırsınız gezerken uykusu gelırse onun ıcınde uyur emınım ufaklıkta zevk alır sızınle gezmekten yanı sahil seviyor gezmeyi ya fena alsıtırdım galıba huysuz cocuk kayboluyor gezerken :)
bu arada 17 mayısta bebegı alalım dedı doktorum
yrn son bı kontrolum var bı degısıklk olmazsa
haftaya cuma gelıyor kızım..
Yıne haber verırız teyzelerı dua edın bıze.
sımdıden bu kadar sabırszlanma tadını cıkar sındıre sındıre yasa derım bençok sabırsızlanıyorum birde çok evhamlıyım bana epey uzun surcek gibi geliyo hayırlısıyla saglıklı sıhhatli gelsinde beklemeye razıyım
yasemin iyi biraz kanaması oldu yatıyo son 1 haftası kaldı bu haftada yatacak sonra kalkcak inş. ama genel olarak rahat bı sıkıntısı yok çok şükür
aynen canım ya zor olucak ama paşamsız olmaz hep aklımda olucaktr bu kez bebek arbasını düşünyrz ama eşimin dedigine göre gezilcek yerlere girmezmş araba kendimizi bile zor gütürürmşz ama yinede bakıcaz sorma benkide bayılıyor dışardan gelmek istemyr valla sahil gibi
bende geldim :)
bir süre yaklaşık 2 ay kadar işsizlik sefası sürdüm. çok şükür buldum yeni bir iş ve başladım.
şu sıkıntılarım bir bitseydi eski günlerime dönseydim diyorum sürekli. paşam olmasa ne olurdu halim.
herksler kaybolmuş burdada. eee malum çoçuklar oturtmuyo artık. bizimki fena oldu mızmızlığımız yok ama uyku haricinde kıcını yere koymuyor. koltuk tepelernde dolanıyo. haşatımızı çıkarıyor akşama kadar. ama iyiki varlar insan ne kadr yorulsada uyuduğunda deli gibi özlüyor. rabbm bekleyen hrkese yaşatsın anneliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?