Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

sızı gıdı kacaklar sizi uzun zamandır grmıyrm arda baktım temmuz topıgınden kımse kalmamış ya hepınız kacmıssınz neysekı buldum sızı bu arada bende 3.asılamayı oldum ama umutlu degılım dıkkat bıle etmıyrm acıkcası hepımızın ıcın hayırlısı ınsallah grmedıgım zamanlarda sızlerıde unutmadım dualarımda bu mubarek ayda hepımız hamiş oluruz inşallah

kızlar yaa ben kendi derdime düştüm sizinlen ilgilenemiyorum hiç kusura bakmayın
şu değerler yükselsin normal bi şekilde inşallah ilgileneceğiz teyzeleri hep dua edeceğiz size
bayram dönüşünde burası böyle olcak inşallah

ben yeni katıldım kulübe

ben ve eşim 1 yıllık evliyiz son 3 aydır bebişimiz olsun diye uğraşıyoruz daha bi ses gelmedi kendilerinden canı isteyince gelecek galiba napalım mutlu olsun da

herkese hayırlı bebişler

öyle canım bebeklerin canı ne zaman isterse o zaman gelecekler artık napalım bize beklemek düşüyor

kızçeler bu arada öyle çok bi temizlik filan yapıp yeğenlerime kötü davranmayın bakıyım belki ordaydı bebişin hatice ne biliyosun

öyle canım bebeklerin canı ne zaman isterse o zaman gelecekler artık napalım bize beklemek düşüyor

kızçeler bu arada öyle çok bi temizlik filan yapıp yeğenlerime kötü davranmayın bakıyım belki ordaydı bebişin hatice ne biliyosun

hoşgeldin nlydgn, güzel ifade etmişsin , canları istemiyor ki gelmiyorlar dimi

canım bende aynı senin gibiyim, 1 yıllık evliyim ve şimdi bebiş istiyoruz. Kendini ağırdan satıyor bebiş, hemen gelmiyor bakalım ne zaman teşrif ederlerse....

canım bende aynı senin gibiyim, 1 yıllık evliyim ve şimdi bebiş istiyoruz. Kendini ağırdan satıyor bebiş, hemen gelmiyor bakalım ne zaman teşrif ederlerse....

canım beni adetime 1 hafta kaldı eğer bu ay teşrif edecek olurlarsa anlayacağım ama bilemiyorum bi bakıyorum bütün hamileleik belirtilerini kendimde hissediyorum sonra kayboluyorlar sende de aynı mı oluyor yoksa ben mi çok kafama takıyorum acaba :18:

mfalcon cnm walla ben gitmedim doktora falan çünkü..1.gün bi kac damla geldi.2. gün kahverengimsi bi kac damla bugün bayagı yogun geliyor ......:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…