- Konu Sahibi haticemavi
-
- #2.761
hoşgeldin nlydgn, güzel ifade etmişsin , canları istemiyor ki gelmiyorlar dimi
şimdiden onların dedikleri oluyor sonradan ne olacak acaba
haattceeee bende özledim seniiiiiiii
Bende bu haftasonu tatile gidicem sonra 1 hafta yokum özleyin biziiiii
zuhalcim on kere anlatmışsındır ama senin ilk hamişlik belirtilerin ne zaman başladı
olurmu aşkım anlatayım ben 3 haftalık hamileymişim haberim yok gögüslerim çok şişti 4 haftada mavi damar çıktı o kadar bende pek bişi olmadı birde beyaz akıntı
olurmu aşkım anlatayım ben 3 haftalık hamileymişim haberim yok gögüslerim çok şişti 4 haftada mavi damar çıktı o kadar bende pek bişi olmadı birde beyaz akıntı
bende ayın 16 sında gitçem 15 gün yokummmmmmmmmmmmmmmm
canim 30 daha eklermisin.bugunku 3.bildirimim.hepsini saydin degilmi
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bebek yolu gözlüyorum. inşallah hepimizin duaları kabul olur
kaçın gidin hepiniz
bu sene bitmek bilmedi bana çok uzunn sürdü yoruldum artık biran önce gitmek istiyorum tatil istiyorum çok sıkıldım
bu sene bitmek bilmedi bana çok uzunn sürdü yoruldum artık biran önce gitmek istiyorum tatil istiyorum çok sıkıldım
kızlaaar sonuç çıktı 127
çok şükür arttı
cuma 17.2
pazartesi 127.0
canim toplam 130 oldu aksamda eklemeye calisirim.sence yetisirmi cumaya.pek takip edemiyyrom sayilarida
bu mavi damar tam nerde oluyor.bendede bir iki gundur öyle birsey varda
zuzuzm yaa bu ay daha başka bir his var bende anlamadım gitti, eğer hamişsem demekki benim de haftaya başlayacak göğüs ağrıları gerçi ufaktan ağrıyor ama, sürekli kontrol ediyorum , sanırsam kafayı yedim bu ay ben , güya takip etmeyecektim ama yaşadıklarım heveslendiriyor ne biliyim, dün çalışmadan sonra kasığıma çok ağrı girdi karnım çok ağrıdı , kocamda şaşırdı , adtime de 10 gün var bide bende bu ay yumurtlama belirtileri olmadı son bir haftadır beyaz akıntılar geliyor az az, acaba diyorum ovulasyondan önce adet bittikten hemen sonra çalışmalara başladık bebiş tuttu mu hemen ne biliyim karmakarış kafam
kızlaaar sonuç çıktı 127
çok şükür arttı
cuma 17.2
pazartesi 127.0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?