Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ama çok duygulandım şimdi niye öyle konuştun ki, biliyorum üzülmemi istemiyorsun ama ben de senin üzülmeni istemiyorum

ekledim canım allah razı olsun
sendende allah razi olsun

kızlaaar sonuç çıktı 127
çok şükür arttı
cuma 17.2
pazartesi 127.0
gözün ayin hayirlisiyla kucaginada alirsin insallah

melek63 nerdesin canım benim hiç sayı vermedin 1110 canım

sence yetisirmi malum bayram haftasi

ya benim biraz ayip olacak ama kahverengilik buyudu uzerindede mavi mor bir damar var.ama bilemiyorum seninde hayirli olsun bebegin canim

kızlar kusura bakmayın aynı cvbı bi kaç kez yolladım yanlışlıkla ama nette sorun var heralde çok ağır gitmedi gösteriyo ama meğer hepsi gitmiş

kızlar kusura bakmayın aynı cvbı bi kaç kez yolladım yanlışlıkla ama nette sorun var heralde çok ağır gitmedi gösteriyo ama meğer hepsi gitmiş

haticeeeee o ne demek öyle
moral bozmak yok canım
inşallah senin arkandan anne diyen küçük bir ses olmayacak biden fazla ses olacak inşallah

hg canimm anladgim kadaryla gurbettesin sende benim gbi gerci ben turkiyedeyim ama neler hissettgni cok iyi anliyorum esimle tanisip evlenince ailemle arama 16saatlik bi mesafe girdiii
kimseyi tanimiyorum bilmiyorum daha once de okurken sehir disindaydim ama evlenip gelince baska oluyomus
hergun aglardim yalnizliktan... ama gunler haftalar nasi gecer derken hic anlamadan 2 yil gecti
kendime gore cevrem oldu derken uyum sagladim anlayacagin..
endiselenme etrafinda kimse olmasa bile sen kendine yetersin hem hep bole gtcek degil ya ister istemez birileriyle tanisabilcegin ortamlara dahil olacaksin..
buraya takilirsin hem bana cok iyi geldi mesela bnde burda yazmaya baslayali cok olmadi henuz siddetle tavsiye ederim ama burdaki arkidaslarim cok kafadengiler saolsunlar
bebis konusuna gelince aslinda onu da nasip diyip oluruna birakmak en guzeli ama biz kadinlar bunu yapamiyoruz iste...
bnde son 1 yildir ugrasiyorumm melegim icin henuz gelen giden yok ama hissediyorum bavulunu hazrladi coktan yola cikmak uzere
hepimizin hakkinda hyrlisi olsun insaallah ramazanin su son gunlerinde RABBIM bizden nusretini esirgemesinn

ya benim biraz ayip olacak ama kahverengilik buyudu uzerindede mavi mor bir damar var.ama bilemiyorum seninde hayirli olsun bebegin canim

sağol hayatım darsı isteyen herkezin başına ya ümitlendirmek istemem ama belirtilerde var büyüme biliyormusun bende oldumu bilmiyorum ama şuan benimkilerde genişledi mavi yeşil mor fark etmezde İNŞ. HAMİLESİNDİR

ben buranın dilini de bilmiyorum (almanca konuşuyorlar) ben az biraz ingilizce biliyorum onunla idare etmeye çalışıyorum eşim çok destek oluyor alllahtan yoksa gerçekten hergün ağlayarak geçirmek zor olurdu desteğin için teşekkürler...

biz daha 3 aydır uğraşıyoruz yaramaz işte gel deyince gelmiyor... umarım bir gün hepimizin bebişleri olacak

anliyorum cnm esinin destek olmasi uyum surecini hizlandirir dilerim..
bir dil i ogrenebilmenin en etkili yolu o dilin konusuldugu ortamda bulunmak zaten onu da halledersin zamanla...
destek konusuna gelince diyorum ya bnde kendimi de gurbette saydgimdan bu konuda cok hassasim
yazdiklarini gorunce tutamadim kendimi..
nyse...
dedgn gbi bebislerimizin geldigi gunleri gorurz de bde onlarin muhabbetini yapariz insallah hep beraber burda

sagol canim dusuncen icin bende umuitlenmiyyorum.ama insanin icinde bir kusku olurya arada takiyom iste.zaten farkindaysan sohbete pek katilmiyom sizleri okuyunca rabbim öne hic olmayanlara ver sonra bize sira gelsin diyorum.ama biride binide ayni biliyormusun.benim ilk ayim zaten bu ay.hayirlisi canim ya
belirtiye gelince kahverengilik kocaman oldu rengide cok acildi önceye göre.ucunun alt tarafindada dunden beri kocaman kalin bir damar var.ne bileyim hakkimizda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…