- 20 Ağustos 2011
- 231
- 1
- 116
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #2.801
Sadece kendini yıpratma başlarda insan aşırı tepki veriyor üzülüyor sonra sonra alışıyorsun heralde bu duruma kabullenmeye başlıyosun benimde arkamdan anneeee diye seslenen küçük bir ses olmıycak
içinde bir yerin resmen yandığını hissedebiliyorsun.burda çoğu arkadaşın ümidini bitirdiği anda bebeği geldi yada düşünmediği zamanlarda yada zakti zamanı o na denk geldi.ilk zamanlarıma benzetiyorum seni sadece üzlmeni istemiyorum üzülmenizi istemiyorum
sendende allah razi olsunekledim canım allah razı olsun
gözün ayin hayirlisiyla kucaginada alirsin insallahkızlaaar sonuç çıktı 127
çok şükür arttı
cuma 17.2
pazartesi 127.0
melek63 nerdesin canım benim hiç sayı vermedin 1110 canım
gögüslerimin üzerinde yani uçlerda değilde kenarlarında
aşkım heyecan yapma olabilir bende tam olarak bilmiyorum ki bu işleri çünkü biz bebek iztedik hemen oldu allah'ıma binlerce şükür darısı isteyen herkezin başına yani öle araştırma falan yapmadığım için pek bilgim yok okuduklarımla yetinioyrum inanki ama kasık ağrılarımda olmuştu aniden giriodu hemen geciodu bazen şiddetli oluodu bazende hissedilmeyecek kadar hafif
Sadece kendini yıpratma başlarda insan aşırı tepki veriyor üzülüyor sonra sonra alışıyorsun heralde bu duruma kabullenmeye başlıyosun benimde arkamdan anneeee diye seslenen küçük bir ses olmıycak
içinde bir yerin resmen yandığını hissedebiliyorsun.burda çoğu arkadaşın ümidini bitirdiği anda bebeği geldi yada düşünmediği zamanlarda yada zakti zamanı o na denk geldi.ilk zamanlarıma benzetiyorum seni sadece üzlmeni istemiyorum üzülmenizi istemiyorum
hg canimm anladgim kadaryla gurbettesin sende benim gbi gerci ben turkiyedeyim ama neler hissettgni cok iyi anliyorum esimle tanisip evlenince ailemle arama 16saatlik bi mesafe girdiiievet en güzeli düşünmemek ama nasıl yapacağım bilmiyorum :96:
ben isviçredeyim buraya geleli 5,5 ay oldu eşim çalışıyor ben türkiyede öğretmendim ama burada çalışmıyorum ve tüm gün kendi kendime kalıyorum tanıdığım kimsemde yoknasıl yapacağımda aklımda bebiş konuşunu çıkaracağım bilmiyorum hiç bilmiyorum
ya benim biraz ayip olacak ama kahverengilik buyudu uzerindede mavi mor bir damar var.ama bilemiyorum seninde hayirli olsun bebegin canim
hg canimm anladgim kadaryla gurbettesin sende benim gbi gerci ben turkiyedeyim ama neler hissettgni cok iyi anliyorum esimle tanisip evlenince ailemle arama 16saatlik bi mesafe girdiii
kimseyi tanimiyorum bilmiyorum daha once de okurken sehir disindaydim ama evlenip gelince baska oluyomus
hergun aglardim yalnizliktan... ama gunler haftalar nasi gecer derken hic anlamadan 2 yil gecti
kendime gore cevrem oldu derken uyum sagladim anlayacagin..
endiselenme etrafinda kimse olmasa bile sen kendine yetersin hem hep bole gtcek degil ya ister istemez birileriyle tanisabilcegin ortamlara dahil olacaksin..
buraya takilirsin hem bana cok iyi geldi mesela bnde burda yazmaya baslayali cok olmadi henuz siddetle tavsiye ederim ama burdaki arkidaslarim cok kafadengiler saolsunlar
bebis konusuna gelince aslinda onu da nasip diyip oluruna birakmak en guzeli ama biz kadinlar bunu yapamiyoruz iste...
bnde son 1 yildir ugrasiyorumm melegim icin henuz gelen giden yok ama hissediyorum bavulunu hazrladi coktan yola cikmak uzere
hepimizin hakkinda hyrlisi olsun insaallah ramazanin su son gunlerinde RABBIM bizden nusretini esirgemesinn
kesinlikle bencede bozma moralini herşeyin hayırlısı
sağol hayatım darsı isteyen herkezin başınaya ümitlendirmek istemem ama belirtilerde var büyüme biliyormusun bende oldumu bilmiyorum ama şuan benimkilerde genişledi mavi yeşil mor fark etmezde İNŞ. HAMİLESİNDİR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?