Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

en güzeli senin yaptığın canım, hiçbir şey bilmeden hamile kalmak , psikolojini bozmadan , benim yaptığım en büyük hata merakımdan her şeyi bilir oldum neyse beni yine kafamı kurcalamayayım , unutayım bari , ufffff

mfalcon konuyu bilmiyorum ama güzel bi haber olduğu belli. gözün aydın

Son düzenleme:
insan böyle dört gözle beklerken araştırmadan duramıyoki
sonra bişeyler öğrenip kafanda yorumlamak çok kötü varmı yokmu diye
hep umutlanıyo insan sonuç negatif oluncada hayal kırıklığı.
bi kaç kez negatif sonuç aldıktan sonrada sanki hiç olmıcakmış gibi gelyo

evet en güzeli düşünmemek ama nasıl yapacağım bilmiyorum :96:
ben isviçredeyim buraya geleli 5,5 ay oldu eşim çalışıyor ben türkiyede öğretmendim ama burada çalışmıyorum ve tüm gün kendi kendime kalıyorum tanıdığım kimsemde yok nasıl yapacağımda aklımda bebiş konuşunu çıkaracağım bilmiyorum hiç bilmiyorum

amin canım, hatice kızacak bana ama belirtilerin var mıydı canım, ne zaman başladı bide

meraktan çatlıcan dii mi
söylüyorum canım iyi yaz

akıntım var hala da var nerdeyse ıslak geziyorum regl olmuşum gibi
kasıklarımda ve belimde ağrı var
mide bulanması baş dönmesini saymıyorum çünkü onlar bende hipo tansiyondan dolayı normalde olan şeylerdi
gözlerim kararıyordu ara ara 5-10 saniyo sonra geçiyordu

şimdilik bu kadar canım :97:

kafaya takmamakla olmuyor, sonuçta istiyosun istediğin bişeyi de bekliyoruz ve neden olmuyor diye takıyorsun , gerçi ben son iki aya istinaden bu ay daha iyiyim pek takmadım kafaya umursamadım ama son 10 gün ve bu ay yumurtlamayı pek anlamdım daha yeni yeni akıntılar başladı, kasık ağrıları falan gel de takma yani

merabaaaa ben geldimmm
ay mfalcon hamissin sen inanmiyorummmmmmmm ay cok sevindim senin adina yaaaaaa
aramiza bole melekler sizmaya basladi bu topic uguru olmali ayyy darisi bize ins. cok mutlu oldum bitanem hayrli ugurlu olsun meleginnnnnn !!!!!!!!!!!!!!
sanirim bi kac yeni arkidas var aramizda hepiniz hosgeldiniz kizlarrr
goruldugu uzre topicte seytanin bacagini kirdik devami gelicek insallah ALLAHIMMM
tansell yok sanirim bgun onsuz buralar cok sessiz yaaaa tansell nerdesin gel artikkk

bende akıntı yok sadece kasıklarımda biraz ağrı var birde sık idrara gitme var başka hiç bişey yok ve adetime 1 hafta var ne olacak bilmiyorum sanırım gene hamile değilim

amin canım, hatice kızacak bana ama belirtilerin var mıydı canım, ne zaman başladı bide

Sadece kendini yıpratma başlarda insan aşırı tepki veriyor üzülüyor sonra sonra alışıyorsun heralde bu duruma kabullenmeye başlıyosun benimde arkamdan anneeee diye seslenen küçük bir ses olmıycak
içinde bir yerin resmen yandığını hissedebiliyorsun.burda çoğu arkadaşın ümidini bitirdiği anda bebeği geldi yada düşünmediği zamanlarda yada zakti zamanı o na denk geldi.ilk zamanlarıma benzetiyorum seni sadece üzlmeni istemiyorum üzülmenizi istemiyorum

elde değil takmamak doktorlarda hep düşünmeyin diyo ama imkanı yok.
bende bu ay hiç takmıyodum ama adet günü yaklaştıkça acaba demeden edemedim ve bugün dananın kuyruğu kopacak inşallah tutmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…