- Konu Sahibi haticemavi
-
- #2.781
kızlaaar sonuç çıktı 127
çok şükür arttı
cuma 17.2
pazartesi 127.0
kızlaaar sonuç çıktı 127
çok şükür arttı
cuma 17.2
pazartesi 127.0
gögüslerimin üzerinde yani uçlerda değilde kenarlarında
aşkım heyecan yapma olabilir bende tam olarak bilmiyorum ki bu işleri çünkü biz bebek iztedik hemen oldu allah'ıma binlerce şükür darısı isteyen herkezin başına yani öle araştırma falan yapmadığım için pek bilgim yok okuduklarımla yetinioyrum inanki ama kasık ağrılarımda olmuştu aniden giriodu hemen geciodu bazen şiddetli oluodu bazende hissedilmeyecek kadar hafif
en güzeli senin yaptığın canım, hiçbir şey bilmeden hamile kalmak , psikolojini bozmadan , benim yaptığım en büyük hata merakımdan her şeyi bilir oldum neyse beni yine kafamı kurcalamayayım , unutayım bari , ufffff
kızlar çok sağolun darısı başınıza inşallah en kısa zamanda
kızlaaar sonuç çıktı 127
çok şükür arttı
cuma 17.2
pazartesi 127.0
en güzeli senin yaptığın canım, hiçbir şey bilmeden hamile kalmak , psikolojini bozmadan , benim yaptığım en büyük hata merakımdan her şeyi bilir oldum neyse beni yine kafamı kurcalamayayım , unutayım bari , ufffff
amin canım, hatice kızacak bana ama belirtilerin var mıydı canım, ne zaman başladı bide
evet en güzeli düşünmemek ama nasıl yapacağım bilmiyorum :96:
ben isviçredeyim buraya geleli 5,5 ay oldu eşim çalışıyor ben türkiyede öğretmendim ama burada çalışmıyorum ve tüm gün kendi kendime kalıyorum tanıdığım kimsemde yoknasıl yapacağımda aklımda bebiş konuşunu çıkaracağım bilmiyorum hiç bilmiyorum
kafaya takmamakla olmuyor, sonuçta istiyosun istediğin bişeyi de bekliyoruz ve neden olmuyor diye takıyorsun , gerçi ben son iki aya istinaden bu ay daha iyiyim pek takmadım kafaya umursamadım ama son 10 gün ve bu ay yumurtlamayı pek anlamdım daha yeni yeni akıntılar başladı, kasık ağrıları falan gel de takma yani
amin canım, hatice kızacak bana ama belirtilerin var mıydı canım, ne zaman başladı bide
elde değil takmamak doktorlarda hep düşünmeyin diyo ama imkanı yok.
bende bu ay hiç takmıyodum ama adet günü yaklaştıkça acaba demeden edemedim ve bugün dananın kuyruğu kopacak inşallah tutmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?