Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ay sorma sanki kainatı o yaratmış tövbe haşa... sanki 50 sene görmemiş gibi bi seviyo o cocuk mıncıklanmaktan bi hal oluyo..birdee kasımda falan hamile kalmak istiyorum falan yapmıyormu..sanki kendi koyuyo oraya..isteyince hemen yaparım havalarında saf yaa

midesi de bulanırmış aman da aman
canım sende yerleşme kanaması oldu mu

olmadı hayatım

kasımda hamile kalsın o zaman
sen canını sıkma hiç hayatım

inşallah kasıma kadar hamile kalırsında inşallahhhh orta yerinden çatırr çatırrr çatlarrr allahın kör cahilii sinir oldum bak şimdi

Rabbim tepesinden bir yumruk indirir , havası söner , gıcık kasımda hamile kalacakmış sevsinler rezervasyonla hamile kalınıyor sanki
olmadı hayatım

demek ki olmaya da biliyormuş , peki göğüslerde damar var mı canım, kamuoyu araştırması yapıyorum da

kasımda hamile kalsın o zaman
sen canını sıkma hiç hayatım

evet kızlar katılıyorum söylediklerinizee..iştee üstüne üstelik bide onlarla ugrasıyorum cahiller gercektende..kızlar ben mukabeleye gidiyorum gelince görüşürüz umarım..

hay ALLAH'ım ya o şekilde davranmasın söyle ona rabbim öyle bir dert verir ki neye uğradığını şaşırr farkına varabilecek kapasitedemi bilmiyorum ama fark ederse iş işten çoktan geçmiş olur yaaa ben anlamıyorum insan neden böyle karşı tarafı kıskandırmaya çalışırkı insanlar ne kadar art niyetli ne anlıyorlar bilmiyorum ki kafası başka şeylere çalışsın biraz

serfiik o belli belirsiz var canım

demek ki hemen çıkmıyor buda herkeste aynı belirtiler olmuyor sanırım ,sırf içimi rahatlamak için soruyorum canım
bu ayda hamiş kalmazsam, epilasyona başlayacağım , kpss ye hazırlanacağım plan yaptım artık napıyım olmayacak sanırım bebiş

ben bu ay belirtilere takılmadım canım hatta var olan belirtileri bile sallamamaya çalıştım psikolojik olarak ben yapıyorum dedim
kilo verdim 53le hamile kaldım ki benim için gayet güzel
ben 51-50 düşünüyordum ama bebiş geldi napalım bu da kabulüm
bende kafamı oraya odaklamıştım bu ay

bu arada kızlar kilolarınız nasıl bilmiyorum ama bir profun asistanından duydum
dedi ki doktor hanım kime 10 kilo ver gel dediyse hamile döndü ama bu kilolu bayanlar için söyleyim dedim

benim de günüm yaklaştıkça kafaya takmaya başladım yine ama düşünmeyeceğim hatice kızıyor neyse ben belirti durumları ile ilgili beynime uyarıyı verdim düşünmek yok artık , takmıyorum , takmayacağım:84::84:

ben 60 kiloydum en son tartım bozuldu bayağıdır tartılmıyorum ama zayıfladım ramazanda pantolonlar bol geliyor, inş dar da gelecek

hımm kızlar bu gece yalnızım napsammm aceppp

günaydınnnnn kızlarrrr

ingilizce dersindeydim yeni bitti... ev temizken temizlik yapılır mı sıkıntıdan temizlik yaparsam temizlik hastası olurum diye korkuyorum bi de bebiş varsa durmadan yormasam kendimi diyorum ne yapsam ki ???

ev temiken sıkıntıdan temizlik yparsan bir süre sonra kafayı sıyırırsın canım başka şeylerle oyalan canım, örgü ör falan

gel film izleyelim birazda atıştırmalık bişeyler yapalım yanına sonrada uyuyana kadar dedikodu...

ben de gelmek istiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…