Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hoşbulduk kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor hayat ??
benim bildiginiz üzere büyük bir fiyaskodan sonra kendimi toplamaya calışıyorum..eltimin kıskandırmaları ve kaynanamın patavatsızlıklarını saymazsak bende iyi sayılırım...
eşimlede konuştuk cok üzüldüm odaa kıyamadı..bayram dönüşü doktor takibine başlıyalım ne olacaksa olsun dedi canım benim..aslında hiç sevmez hastaneleri falan .ama artık oda farketti daha dayanamayacagımı

bebiş iyi herhalde cuma yada cumartesi günü doktora gitcem işte bu arada midem gerçekten bulanıyo netten bakındım bazı durumlarda 3 haftadan itibaren başlayabilirmiş
bi de arada bir sancı giriyo kasıklarıma :44: öyle

eltinle kaynana slm söyle üzmesinler seni parçalarımmmm onlarıı

günaydın canım yaaa tansel nerde dünde yoktu bugünde yok

bilmiyoırum yaa gelsin pataklayacağım onu

aman boşver kaynanayı , eltiyi , sen keyfine bak nasıl olsa gelecek bebişin o zaman sen çatlatırsın sevdirmezsin de

benim de karnım çok ağrıyor , halimde yok, kasığıma da arada ağrı giriyor , yorgunum dostlarım yorgunum , bağırsaklarım yüzünden karnım ağrıyor sanırım, afedersiniz zar zor çıktım bugün

bence de gidin doktora en azından bir sorun yoksa bile içini rahatlatır.
benim sadece muayene etmişti rahim filmi filan çekilmemişti ama herşey çok güzel sen normal hamile kalabilirsin tam istediğim tablodasın filan verdi gazı yolladı
e bende o gazla 40-45 gün içinde hamileyim

kaynana kaynana dillerini kesmek lazım onların o eltinede söyle böbürlenmesin ondan büyük ALLAH var

ahhh kıyamammm adaçayı papatya iç rahatlatır biraz

midesi de bulanırmış aman da aman
canım sende yerleşme kanaması oldu mu

benim eltim hmile ekimde doğum var inşallah
kayınvalide kayınpeder sürekli onlardan çocuk istiyordu dua ediyorlardı filan
eltim hamile kaldı bana dua etmeye başladılar ki ben o zmanlar düşünmüyordum
şimdi ben söyleyince diğer eltiye dua edip sıkıştıracaklar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…