Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar akşam acilde benim doktorum varmış tüm gece nöbetteymiş hastaneye gitcem emin olmak için dua edin ne olur

kızlar kim topluyoo
ben 50 tane okudum yarında kısmet olursa 100 kadar okurum
varmı başka okuyan buraya bildiriyoruz değil mi

kızlar hepınızı ben çookkkk BEĞENDİM yaa kopmussunuz sız ben yokken ayy nerdeyım bılın hadı temıslık yapmaktayım halıllarımı yıkamaya verdım persembe getırcez dedıler hoppp bugun gelı verdı bende daha persembeye var dıe sıftındım durdum bugunde yardırdım yarında devamm aaa sıze ne dıycem kendı annem babam kaynanama oturmaya geldıler neyse ıs teklıfı oldugunu soyledım annem cok sevındı hadı kafa dagıtırsın ıyı olur dedı sonra esım pat dıe atladı konuya selma işe baslayınca tasınıcaz dedı şirkete yakın bı yere ahahh sok oldum esım cekınıyodu bılıyosunuz kırılırlar dıe kaynanam sok oldu hayırlısı olsun oglum dedı sız nasıl ıstersenız oyle olsun dedı annemde tabı dedı yakın olsun rahat edersınız dedı babam ve kaynatam bısıcık demedı kızlar esım bugun hep netten ev aramaya basladı benım ıcın dua edın kızlar hayırlısıysa gıreyım ıse bu hafta cıkcak bı kız var bıde ekımde cıkcak bı ogretmen var bu hafta gıremezsem ıse ekımde cıkcak kızın yerıne gırıcem sanırım ben. esımde kış gelmeden tasınırız dedı yaa benım ıcın cok ıyı haber bunlar inş aksılık olmaz ve benı işe kesın cagırırlar.

kızlar size sesleniorum hamişlerrr çocuk için uğraşan şekerlerimm değiştirin şu avatarlarınızı bakın size taze taze yeni avatarlar getirdimm hemde çok şekerleeeeeeerrr beğenirseniz avatar yapın kendinize seç beğen tanesi 100tl ona göre:))) öle beleş yokkkk

Son düzenleyen: Moderatör:

bunlarda gerisiiii beğenirsiniz inşallah bakalımm yarın denetlemeye gelicem avatarını değiştiren varmı yokmu die :==))) ona göreeee öptüm hepinizii şekerleeeeerrr

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın bayanlar nerelerdesiniz serfik,hatice,mfolcan,rose86,tansel daha aklıma gelmeyen diğer arkadaşkar nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzz!! buarda mfolcan en erken sen gelirdin seni merak ediyorum doktoruna gittin mi tatlım :94::94:

günaydınnn...
bugün kimse uyanamamış ya da işe gitmemiş. kimsecikler yok yaa....
sesime gelin kızlaarrr nerdesiniz....

günaydınnn...

zuhalcik nasılsın bebek nasıl... ben bu günlerde gaz sancısından kıvranıyorum yaa...
önerebilecğein bişi varmı bunun için?

Son düzenleme:
günaydınnn...

zuhalcik nasılsın bebek nasıl... ben bu günlerde gaz sancısından kıvranıyorum yaa...
önerebilecğein bişi varmı bunun için?

günaydın canım iyiz çok şükür bi sorunumuz yok hissettiğim kadarıyla bende de gaz sancısı fena oluyor kıvranıyorum hele süt içince felaketim bunun için yapabiledeck bişi yok malesef canım yaa gaz yapan yicekcekleri ayırt etmek ve bunları az tüketmek gerekiyor heralde böyle çekices başka yolu yok siz nasılsınız?

bizde iyiyiz şükür. bulantılar tatil dönüşü daha bi belirginleşti sanki ya da bu gaz sancızından dolayı bukadr çok hissediyorum çözemedm valla
baş ağrılarım çoğaldı migren atakta bu aralar . şu 2 hafta gecseydi tadını çıkarsaydık hamişliğin.

ay kıyamam ya benimde tatil dönüşü çok arttı ama şimdi yavaş yavaş geçiyor birde baş dönmesi çok var ama bazı hamileler 12 haftada baş dönmeleri çok fazla hissedebilirmiş bende o bazılarındanım heralde bazen benim başıma bi ağrı saplanıo ilaç içmemek için kendimi zor tutuyorum ama senn miğrenin varsa çok kötü allah yardımcın olsun buarada haftaya p.tesi aldım 2li test randevusunu özel bir klinikte yaptırıcmm prof. yapıcak inş cinsiyetinide söyler

canım inşallah öğrenirsin cinsiyeti bende acayip meraktayım. bnede ayın 17 gitcem doktora zaman geçmiyo 11+3 olcaz ozaman testide o gün yaptırabiliriz. inşallah güzel sonuçlar alırız.
mfalconn hoşgeldin canım merakımızı gider artık nasılsın, doktora gittinmi?

Günaydın kızlar nasılsınız tansel çok sevindim canım adına inşallah en kısa zamanda taşınırsın canım ne kadar uzak o kadar tatlı olur hep berabermi amann allah düşmanıma vermesin

canım benim çoksevindim bak sıkıntına değdimi o kadar üzüldün sabır gerek canım sabır , inşallah işe de girersin hayırlısı ile Allah gönlüne göre versin, aferin eşine de tebrik ettim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…