Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

doopler ne ya bıbılgım yok cnm pekı dr ıh mıh bısıler dedımı

melege ne olmus canim anlamadim mfolkonu yazacaktimki yazisini gördüm

mfolcon insallah birsey yoktur.allah yavrunu 4 gözden uzak etmesin

kuzucummmmm hoşgeldinnnnnnnn,

ben de merak ediyorum kızları bişey de yazmıyorlar , melek için pek olumlu düşünmüyorum güel haberi verirdi mutlaka bize

kuzucummmmm hoşgeldinnnnnnnn,

ben de merak ediyorum kızları bişey de yazmıyorlar , melek için pek olumlu düşünmüyorum güel haberi verirdi mutlaka bize

evet cnm melek konusunda haklısın zaten sorun oldugu ap acıktı 9 haftada 6 haftalık bebek gelısmedıgı ıcın alınmaz zorunda kalınıyo aynı benım dururumum yanı yuzde yuz kurtaj olmustur ama hanı ıyı yada kotu bısey yazsa ıyı olurdu zor cok zor allah yardımcısı olsun gecıp gıdıyo bak yıne basladım bebek calısmalarına ama gecene kadarkı sure acı

canım iyisin ama dimi moraller yerinde , şimdi sizin batlar ne bakıyım ben artık sizinle aynı değilim

cnm yefrıcıye baslamıssın hayırlı olur ıns bende aksama yıkanır ve kısmetse yarın baslarım bakalım hatıcemm bebem ya tabloyu yenılesek hem tefrıcıye hem bekleme tablosunu herkezın duzen sastı neyse bıtane gebe cıkardık mfalcon

doopler ne ya bıbılgım yok cnm pekı dr ıh mıh bısıler dedımı

Doktorum olumsuz birsey soylemedi ama benim moralim dunden beri cok bozuldu ya
Doppler bi ultrason cesidi renkli ultrason da diyorlr benden bebege kan akisina bakilacak dun birsey soylemedi karindan bakti kese duzgun ama kucuk carsamba doppler ile bakalim dedi hamilelikte tek gozden kontrol onemli dedi filan
Iyi yada kotu her ikisini de bekliyorum kizlar hayirlisi olsun ne deyim nasipse yarin guzel haberler alirim diye bekliyorum
Doktor dun olumsuz birsey soylememesine ragmen benim moralim cok bozuldu yaa

evet canım başladık hayırlısı ile inşallah tamamlarız , bu ay benim için herşey süpriz olacak ne adet tarihimi ne de yumurtlama zamanı tam olarak biliyorum, bakalım bekleyelim ve görelim

moralini bozma canım benim hep olumlu düşün ama hayırlsını iste Allah tan...

Kizlar yaa bisey sorcam bebegin once gorunup sonra kesenin bos gorunmesi gibi birsey daha once duydunuz mu yaa bugun isyeri doktorum ilk defa duydum bebek nereye gider diyor aklim karisti :26:

Kizlar yaa bisey sorcam bebegin once gorunup sonra kesenin bos gorunmesi gibi birsey daha once duydunuz mu yaa bugun isyeri doktorum ilk defa duydum bebek nereye gider diyor aklim karisti :26:

cnm hemen soylıyım sana allah benzetmesın tabıykı sımdı dıyelım 5 haftana gore bebek ıcınde ve dr goruyo mesela 6 hafta oluyosun kese buyumeye devam edıyor hanı soyle bısı bebek buyumedıgı ıcın yavas yavas olmus ve kuculmeye baslıyo ve kesende buyudugu ıcın gozukmuyor dıyorumya 5 hafta dr kesemı gormemıstı 6da kesede bebekte burda dedı 7dedı kesen haftana gore gıdıyo ama bebek gerıde dedı 8 de gec dollenme ola bılır ama anormallık var dedı cunkı kesem normal cocugu gormek zorlasıyordu hep allah allah derdı dr 9 haftada kanama var kalp atısı duyulmadı kurtaj oldu sonu ıns acıklaya bılmısımdır

slm kıslar naber?
mfolcon çok şaşırdım yah ilk defa duyuyorum bende böle bişi peki kan değerlerin nasıl:97:

Benim 5+5te bebekte gorundu kesede ama vajinal ultrasonla bakilmisti dun hkarindan baktilar onun da farki olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…