Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Ben işte olduğum için okuyamıyorum allah dularınızı kabul etsin serpilcim inşallah dular sana ulaşır ve en kısa zamanda mutlu haberini alırız..

gusul abdestin varsa okuyabilirsin canım boy abdestinin olmasının şartı yok kuran tutmadığın için herkesten bekliyorum kızlar kimin duası kabul olunur bilinmez çünkü

gusul abdestin varsa okuyabilirsin canım boy abdestinin olmasının şartı yok kuran tutmadığın için herkesten bekliyorum kızlar kimin duası kabul olunur bilinmez çünkü

ayynennn katiliyorum haticecim su son satrlarina inan hakketen cok begendim bilmeni isterim begen butonu olsa begencektim
arkadasim ama gel gor ki yok olsa dukkan senin biliyosun
begen imiz olmasa da biz mikemmel bi ekibiz

ayynennn katiliyorum haticecim su son satrlarina inan hakketen cok begendim bilmeni isterim begen butonu olsa begencektim
arkadasim ama gel gor ki yok olsa dukkan senin biliyosun
begen imiz olmasa da biz mikemmel bi ekibiz

BEN ANLAMAM ÖYLE BEĞEN YAZISINI GÖRECEM

BİZ HARİKA BİR EKİBİZ AMA SAYILARI ALAYIM HERKESTEN BOŞ GEÇMEM 5-10 ALAYIM

Ayy aklıma avrupa yakasındaki şu özürlü tip geldi, Peker Açıkalın canlandırıyordu ya ,

Beni be"y"enmiyormusünüzzzzzzzzz deyip duruyordu ya hahaha :))

Son düzenleme:
ooo kızlar muhabbet beğenmekten açılmış ben de ceviz almaya gitmiştim malum burda bi reklamı yapıldı
hoş ben zaten yiyordum da bitmişti o da küçük ve mayhoş olanlarından varmış almadım

he bu arada beğenme muhabbetlerini
<<<<<<<<<BEĞEN>>>>>>>>>>>

BEN ANLAMAM ÖYLE BEĞEN YAZISINI GÖRECEM

BİZ HARİKA BİR EKİBİZ AMA SAYILARI ALAYIM HERKESTEN BOŞ GEÇMEM 5-10 ALAYIM

sana soyle en suslusunden bi {{{{{BEGEN}}}}}} yolluyorum cicim oleyse sayilar konusunda suphen olmasin bizler duyarli organizmalariz yemicez icmicez okucaz dualari
ayrica su abdest konusunu aydinlatman iyi oldu ben her seferinde boy abdestli alinmasi gerek saniyodum ne salagim dmi
bundan sonra daha cok okurum madem abdest sarti yokmus

Ayy aklıma avrupa yakasındaki şu özürlü tip geldi, Peker Açıkalın canlandırıyordu ya ,

Beni be"y"enmiyormusünüzzzzzzzzz deyip duruyordu ya hahaha :))

evet evet ordan aklıma geldi, hissettirdim demek ki

serfikide kaybetikkk ahanda tam olduk şimdi sıyırıklar kampı

sıyırmak hakkım sanırım haticem son günlerde yaşadıklarımdan sonra eğlen çoş hayat boş

serfikide kaybetikkk ahanda tam olduk şimdi sıyırıklar kampı

Evett ya yokmu huni takalım hepimiz birer tane, hunisizz olmazzzzzzzzzzz

evet biz harika bir ekibiz, sizinle gurur duyuyorum kızlar , biz bir bütünüz en güzel topik bizim topik heyoooooo

Evveeet bu bizizzz, biz buyuz ! Allahım iyiki varızzz çok alçak gönüllüyüzzzzzzz :))

lugesma bunu beğendii

Yokh buna bayıldı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…