- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.281
tatlım polikistik teşhisi koymaları için hormon tahlillerinide yapmaları gerekiyor unutma sakın. oda regl 3. günü yapılıyor daha sağlıklı sonuç veriyormuş. ve polikstiğin en belrgin özelliği regl olmamak. sende böle bişi olduğunu sanmıyorum ben. tamamen kendin yaptın sn bu hastalığı okadr stres bi yerden çıkmalıydı oda karnından midenden çıktı bnce.
şimdi evde olup ılık bi duş alıp yatmak vardı ozamn stres mitres kalmaz valla. bide yatmadan önce sıcak bi kahve hafif bir müzik. ahh ahhhhhhhhh
ben de pek düşünmüyorum canım ama geçen düzensiz oldu belki o zaman geçici yumurtlama sorunu yaşamışımdır bilmiyorum ama kist olmadığına o kadar memnunum ki çocuklara şeker dağıtacağım, ahh bu stresten bir kurtulsam ama kendime söz verdim sakin olacağım artık çok canım yanıyor çünkü ben de evde olmak istiyorum(
cnm bnmde ilk zamanlarda çok basım dönüyodu. hormonların etkisi ve tansiyonun ani düşüp çıkmasından kaynaklanıyor. ayaklarını kaldırıp uzanmaya çalış. ani oturup kalkma daha yavaş hareket et.
kızlar başımmmm çatlıyorrrrrrr bugün.....soğuk soğuk ter atıyom sanki gözlerimi kapasam açılmıcak gibi
Kuzum istermiyim seni üzmek, ama evde 2 kere test yaptım 2 gün önce çıkmıyo
yarını da bekleyip kana gitçem artık olmazsa ne yapayım
Şuan kendime bende inanamıyorum biliyomusun :)
Tek amacım üzülmemek o çizgiden nefret ediyorum kızlar deliresim geliyor görünce bu ay 3 kere gördüm,
Dün sabah test yaptım en son çıkmadı ondan bugün yarında durayım diyorum...
İşte ne oluyosa günümden tam emin olmayışımdan oluyo, geçtimi geçmedimi günüm bilemiyorum ki.
Ayrıca benim size asıl sormak istediğim bişey var,
Ben şu beyaz akıntıyı takip ettim bu ay, ayın 12 yada13'ydü eminim ikisinden birinde geldi.
Hatta görünce akşama çalışma yapalım diye düşünmüştüm ama misafirliğe gidip geç dönünce eve yapamamıştık bende tüh demiştim,
sonra ayın 14'ünde çalışma yaptık,
Eğer ben o akıntı geldiği gün yumurtlamış oluyosam, ayın 13ü+14 batım 27'si olmazmı?
Yada bu akıntı şaşırtabilyormu?
yohk senın son adetın 3 eylul yanı benıde 1 eyluldu sımdı benden 2 gun sonrasın yanı senın 14 yumurtlma 14 ustune ekle 28 deolman lazım cnm yanı dun olman gerekırdı suan ıtıbarıyle 2 gun gunun gecıyor gecıyor ama neden
Bu konu hakkında bir fikri olan varmı kızlar?
Canım, aslında hesabına göre doğru sayılabilir, benimde max 27 günde hasta olmam lazım
Dünkü testte bişey çıkmadı, belkide bişey varsa bile daha çok geçince çıkıcak demekki
Yada ben psikolojimi bozdum stresten fln gecikiyooo
cnm herkezın erken cıkcak dıe bı kanun yok bende adet tarıhımde ogrenmıs oldum ama ılk gebelıgımde gunum gecmıstı 2 gun sonra tahlıl yapmıstım cıkmamıstı 4 gun gecıncekı tahlılde cok sılık cıkmıstı varsa kesın gec dollenme olabılır sen yarın test yap bak sabah
oyyy kuzum ama bende mıgdem bulansın ıstıyorum bılıyorum erken ama bulansın ve beebgımı hıssedeyımagzımın tadı kotu cnm mıgdem bı acayıp ama bulanmıyor kasındıgımdan ıstemıyorum tabı onun saglıklı varlıgını bılmek ıcın fedaker edıyorum kendımı ona
Yarın sbh idrarla yapıcam:18:
kızlar mide ağrısından ölmek üzereyimmmmmmmmmm:84::84:
ne oldu kuzum sana boyleya saka gıbı hersey bence senın cekap a ıhtıyacın var yanı ıyce bı herseyını kontrol etmelerı lazım pskolojınıde keske onunda bı testı olsa kan gıbı baksalar ne ıyı olurdu dımı
yokh ben hıssetmıstım cnm hamıle oldugumu ınsana boyle ınanılmaz bı hıs doguyor adet sancısı gıbı gelıyor tamm olcam dıyosun ama ıcınden bı ses gebesın dıyor ben emındım hamıle olduguma daha 10 gun onceama hayal kırıklıgı olmasın dıe ne sıze ne kendıme ıtıraf etmedım ınsan anlıyor yahuuu
psikolojim bozuk sanırım canım aşırı stres bu hale getirdi beni herşeyin farkındayım ama bu stresten nasıl kurtulacağım bilmiyorum sakin olmaya çalışıyorum ama çok ağrım var geriyor beni
üşüyorummmmmmmmmmm:2::2:
üşüyorummmmmmmmmmm:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?