Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

oyyy kuzum ama bende mıgdem bulansın ıstıyorum bılıyorum erken ama bulansın ve beebgımı hıssedeyım agzımın tadı kotu cnm mıgdem bı acayıp ama bulanmıyor kasındıgımdan ıstemıyorum tabı onun saglıklı varlıgını bılmek ıcın fedaker edıyorum kendımı ona

niye böyle oldun ki canım dikkat et kendine

Kuzum istermiyim seni üzmek, ama evde 2 kere test yaptım 2 gün önce çıkmıyo
yarını da bekleyip kana gitçem artık olmazsa ne yapayım

tamam yarın sabah kan ver o zaman

Bu konu hakkında bir fikri olan varmı kızlar?

Canım, aslında hesabına göre doğru sayılabilir, benimde max 27 günde hasta olmam lazım
Dünkü testte bişey çıkmadı, belkide bişey varsa bile daha çok geçince çıkıcak demekki
Yada ben psikolojimi bozdum stresten fln gecikiyooo

cnm herkezın erken cıkcak dıe bı kanun yok bende adet tarıhımde ogrenmıs oldum ama ılk gebelıgımde gunum gecmıstı 2 gun sonra tahlıl yapmıstım cıkmamıstı 4 gun gecıncekı tahlılde cok sılık cıkmıstı varsa kesın gec dollenme olabılır sen yarın test yap bak sabah

Yarın sbh idrarla yapıcam:18:

bulantının psikolojik olduğunu söylüyorlar canım bazı doktorlar da sağlıklı olduğunu gösterir diyor ama bünyesel bence
benim hamilelikten önce de midem çok bulanırdı zaten takılma ben de hareket etse de hissetsem diyorum

kızlarr yaaaaa topıkte yıne bı kopukluk var kımsecıkler kımsecıkler bısı yazmıyor zuhal hıc ugramadı bugun ne oluyor bıze yaprak dokumu olmayalım gebe kaldık dıe topıgı terk etmeyelım bugun kımse yok yahuuuuu persembe perısanlık gunu bak perısanmı olduıkkkkk

Yarın sbh idrarla yapıcam:18:

tansele göre yarın 3. günündesin benim 3. gün öğlen çıkmıştı yani ilk idrarla olmamasına rağmen çıkmıştı
sende de çıkar belki ama çıkmazsa ve regl olmazsan ümidini yitirme daha geç çıkanları da duydum senin süreç biraz karışmış ya bu ay ondan daha geç olabilir

yokh yap bakalım ne cıkcak olmadı dedıgın gıbı cumartesı kana gıdersın olmadı pztsı dr gıdersın puufff bugun cnm sıkılıyor gezmek ıstıyorum ama bugunler onemlı otur dıyorum kendıme ama geldıler benım afakanlar

yokh ben hıssetmıstım cnm hamıle oldugumu ınsana boyle ınanılmaz bı hıs doguyor adet sancısı gıbı gelıyor tamm olcam dıyosun ama ıcınden bı ses gebesın dıyor ben emındım hamıle olduguma daha 10 gun onceama hayal kırıklıgı olmasın dıe ne sıze ne kendıme ıtıraf etmedım ınsan anlıyor yahuuu

serfıkkk gel tatlımya kımsecıkler yok burda tatta yok sohbet yok gıren ıkı cumle yazıp kacıyor

kızlar mide ağrısından ölmek üzereyimmmmmmmmmm:84::84:

ne oldu kuzum sana boyleya saka gıbı hersey bence senın cekap a ıhtıyacın var yanı ıyce bı herseyını kontrol etmelerı lazım pskolojınıde keske onunda bı testı olsa kan gıbı baksalar ne ıyı olurdu dımı

psikolojim bozuk sanırım canım aşırı stres bu hale getirdi beni herşeyin farkındayım ama bu stresten nasıl kurtulacağım bilmiyorum sakin olmaya çalışıyorum ama çok ağrım var geriyor beni

Bende öyle karışık duygular içindeyimki 10 gündür belki bende öyle hissediyorum,
Ama bir yanım da fazla ümitlenme diyor, bilmiyorum canım hayırlısı olsun..

psikolojim bozuk sanırım canım aşırı stres bu hale getirdi beni herşeyin farkındayım ama bu stresten nasıl kurtulacağım bilmiyorum sakin olmaya çalışıyorum ama çok ağrım var geriyor beni

Ahh canım kendi kendimze ediyoruz vallahi,
Stres insanı en çok yığpratan şey,
Allah sağlık sıhhatimizi bozmasın en önemli şey dikkat et kendine canım

üşüyorummmmmmmmmmm:2::2:

hayddddaaaaaaaaaaaaaaaaa ne oluyor kızım sana hay allahım herseyı aynı anda yasıyorsun ne dıcegımı sasırdım sen soyle 1 hafta ızın kulansana bence senın dınlenmeye ıhtıyacın var kafa dınlemeye ya nebılyım daha ıyı olcaksan topıge ara ver bak onemlı bı rahatsızlıgın yok olsa acılde muhakkak cıkardı ama herseyın temız ıns salıda ıyı haberlerle geleceksın puuuff canımya ne dıyecegımı sasırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…