Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

aminn inşallah serfikcim ne güzel duama içten ortak oldunuz cok duygulandım aglattınız kıs beni sagolun hepiniz cok yanımda oldunuz Allah razı olsun hepinizden

Wc den çıkamıyorum ya totom eskidi valla :)))
Sürekli tuvaletim geliyor,
Ayakları üşüttüm iyice yaaaaaaaaa

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

kıs sen zaten hamılesın al sana oglun allah soylettı ıns bak

kIZZZZZZZZZZZ sen böyle dedikçe nası fena oluyorum içim hopluyor bilemezsin yaaaaa
İnşallah canım aksini hiç istemiyorum nolurrrrr nolurrrrrr mucize olsun bebek olsunnnnnn karnımda :)

kIZZZZZZZZZZZ sen böyle dedikçe nası fena oluyorum içim hopluyor bilemezsin yaaaaa
İnşallah canım aksini hiç istemiyorum nolurrrrr nolurrrrrr mucize olsun bebek olsunnnnnn karnımda :)

inş cnm yaa hıcmı bısı dogmuyo ıcıne sen soyle ıcınden bı ses gebesın demıyormu

inş cnm yaa hıcmı bısı dogmuyo ıcıne sen soyle ıcınden bı ses gebesın demıyormu

Demez mi nasıl diyo hem car car hiç susmuyo var diyorum bu sefer var bişeyler

Bu yaşadıklarım boşuna olamaz diyorum 10 gün önce başlayan kasık sancıları vs.
Tam çnkü yerleşme dönemine fln denk geliyo şuanda o sancı geçti mesela, adet olacakmşm gibi ara ara sancım geliyo..

Ama Ama bir yandan da bunları psikolojk yaşayanlarda olabiliyo ve ben temmuzda da bu kdr olmasada yine heveslenmiştim bi umut vardı
O zmn hüsran oldu o yüzden korkuyorum temkinli yaklaşmak istiyorum..

Of karışığım cnm valla tarif edemiyorum gel gitler yaşıyorum..

aminn inşallah serfikcim ne güzel duama içten ortak oldunuz cok duygulandım aglattınız kıs beni sagolun hepiniz cok yanımda oldunuz Allah razı olsun hepinizden

sağol canım senden de razı olsun....şuan benim iyileşmeye htiyacım var lütfen duanız buna istinaden olsun:):)

Wc den çıkamıyorum ya totom eskidi valla :)))
Sürekli tuvaletim geliyor,
Ayakları üşüttüm iyice yaaaaaaaaa

yokhhh inş hamilesindir canım benim ama lütfen kendini çok kaptırma beni düşün bu ay ne kadar umutluydum şimdi sonum ne oldu karşınızda strese maruz kalarak hasta olan bir kişi, tamam tatlım sakin olll pleaseeeeeee

İnşallah tatlım,
Evet çok temkinli yaklaşmaya çalışıyorum o yüzden,
Olmazsa elbet üzülürüm ama kesinlikle büyütmeyeceğim,
Her iki sonuca da hazırım şuanda
İkimizde daha çok yeniyiz ben inanıyorum birgün olacak, ama bugün ama yarın vakti varsa da vardır ne yapalım hayırlısı olsun da

evet cnm bende oyle duydum erkek derler zaten bu sene erkek senesı butun tanıdıklarım oglu olcak hemde hepsının bır tane kız a hamıle olan yok

benmde çevremdeki bütün doğum yapanların oğlu oldu hiççç kız yok

aslında bende çok gitmek istemiorum canım ama
ordaki evimi daha çok seviorum 1 sene orda durdum evlenince herşeyimi kendim aldım
burda oturduğum evdeki eşyaları eşim aldı nişanlıyken ben gidemedim şehir dışındaydım

ya bende bakarım bakmasına ama şimdi doğum yapıcam kendi annem kalamaz kayınvalidem de
başkasında hiç kalmamış kalamaz başka evde mecburum bi nevi
aman ne yapalım katlanıcaz 3 sene

çok büyük ders aldım artık beni tek ilgilendiren çocuğum

aynı binada olucaz ama çok sık inip çıkmıoruz ilk 1 senem orda geçti

Kızlar günaydın,
Dün eve giderken test aldım, gece dayanamayıp yaptım,
Biraz sıkıştım tuttum idrarımı öyle yaptım,
Tek çizgi çıktı yine
Kırmızılar hala gelmedi bugünde beklemeye devam yine gelmezse yarın artık kan testi yaptırıcam,
Herşey ortaya çıkacak

günaydınnnn....
yokh cnm bugünde gelmez inş bebişin haberi gelir. ayy ne çıkmaz şeymiş sendekide
serpil nasıl oldu acaba?????

günaydınnnn....
yokh cnm bugünde gelmez inş bebişin haberi gelir. ayy ne çıkmaz şeymiş sendekide
serpil nasıl oldu acaba?????

İnşallah canım, gerçekten sinir oldum yaaaa bende

Evet serpili merak ettim inş iyi olmuştur gelmedi de..

kızllaaaarrr gunaydın hepınıze dıycem ama kımsecıkler yok gunaydın bos topık
yokh bu nasıl ıs yahu bende anlamadım varsa nır cıkmıyor yoksa neden adet olmuyorsun hay allahım
serpıııllll nasıl oldun cnm

Ben geldim kuzum dur kaçma :)

Vallaaaaa canım bende anlamadım bişeyler oldu bana heraldeeeeeeeee, kırmızılar küstü mü neeee
Yaaa gerçekten geç döllenme falansa öyle olunca 10 günden önce çıkmıyomuş ay çatlarım ben
Aman yaa bende bi acayibim yeterki olsun da beklerim ne yapalım

Son düzenleme:

belkıde gec dollenme cnmn okumustum sıperm yumurtaya tutulduktan 15 gun sonra ıdrara karısırmıs test cıkarmıs oda bellı belırsız yanı 20 gun sonra daha net cıkarmıs

kızlar boyle sıddetlı dıyıl ama hep adet ocam gıbı bı sızlama var kasıklarımda cok aklımı verıp dusunmek ıstemıyorum ama normaldır herhalde

gunaydın cnm normal olmasına sevındım hamıle oldugumu bılmesem yarın adet olcam derım. dr da daha gıtmedımya ıcım bı acayıp:18:

randevun ne zamana hayatım
ben doktora gittim kalp atımını da duydum ama hala ben de bi acayipim merak ediyorum büyüyor mu ne yapıyor filan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…