- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.321
ammiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn allahııım arkadaslarımın dualarını kabul et onlarında cıft cızgıyı gormesını nasıp et sonrada bebelerımızın yuzunu gormeyı bıze nasıp et. inş ıstbl senınde karnın dolar buayyy
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
kıs sen zaten hamılesın al sana oglunallah soylettı ıns bak
kIZZZZZZZZZZZ sen böyle dedikçe nası fena oluyorum içim hopluyor bilemezsin yaaaaa
İnşallah canım aksini hiç istemiyorum nolurrrrr nolurrrrrr mucize olsun bebek olsunnnnnn karnımda :)
inş cnm yaa hıcmı bısı dogmuyo ıcıne sen soyle ıcınden bı ses gebesın demıyormu
aminn inşallah serfikcim ne güzel duama içten ortak oldunuz cok duygulandım aglattınız kıs benisagolun hepiniz cok yanımda oldunuz Allah razı olsun hepinizden
Wc den çıkamıyorum ya totom eskidi valla :)))
Sürekli tuvaletim geliyor,
Ayakları üşüttüm iyice yaaaaaaaaa
kIZZZZZZZZZZZ sen böyle dedikçe nası fena oluyorum içim hopluyor bilemezsin yaaaaa
İnşallah canım aksini hiç istemiyorum nolurrrrr nolurrrrrr mucize olsun bebek olsunnnnnn karnımda :)
sağol canım senden de razı olsun....şuan benim iyileşmeye htiyacım var lütfen duanız buna istinaden olsun:):)
yokhhh inş hamilesindir canım benim ama lütfen kendini çok kaptırma beni düşün bu ay ne kadar umutluydum şimdi sonum ne oldu karşınızda strese maruz kalarak hasta olan bir kişi, tamam tatlım sakin olll pleaseeeeeee
evet cnm bende oyle duydum erkek derler zaten bu sene erkek senesı butun tanıdıklarım oglu olcak hemde hepsının bır tane kız a hamıle olan yok
duyduklarıma ıananımıyorum kızım mıllet nasıl bakıyorsa bızde oyle bakıcaz hangımızın tecrubesı varkı amanınya ben kayananmdan kacıyorum kıralık eve gıtmeyı dusunuyorum kendı evımı bırakıp hele bıde cocuk olunca esıme dedım buyuk konusmayım ama asla bu evde ananın dıbınde cocuk dogurmam benı cıldırtır dedım esımde farkında bısı demıyor sen bakamam dıe onun dıbıne gıdıyosun amanıııınnnn
günaydınnnn....
yokh cnm bugünde gelmez inş bebişin haberi gelir. ayy ne çıkmaz şeymiş sendekide
serpil nasıl oldu acaba?????
kızllaaaarrr gunaydın hepınıze dıycem ama kımsecıkler yok gunaydın bos topık
yokh bu nasıl ıs yahu bende anlamadım varsa nır cıkmıyor yoksa neden adet olmuyorsun hay allahım
serpıııllll nasıl oldun cnm
Ben geldim kuzum dur kaçma :)
Vallaaaaa canım bende anlamadım bişeyler oldu bana heraldeeeeeeeee, kırmızılar küstü mü neeee
Yaaa gerçekten geç döllenme falansa öyle olunca 10 günden önce çıkmıyomuş ay çatlarım ben
Aman yaa bende bi acayibim yeterki olsun da beklerim ne yapalım
kızlar boyle sıddetlı dıyıl ama hep adet ocam gıbı bı sızlama var kasıklarımda cok aklımı verıp dusunmek ıstemıyorum ama normaldır herhalde
normal hayatım dert etme
gunaydın cnm normal olmasına sevındım hamıle oldugumu bılmesem yarın adet olcam derım. dr da daha gıtmedımya ıcım bı acayıp:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?