Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

belkıde gec dollenme cnmn okumustum sıperm yumurtaya tutulduktan 15 gun sonra ıdrara karısırmıs test cıkarmıs oda bellı belırsız yanı 20 gun sonra daha net cıkarmıs

Belkide canım olablir, zaten ya bu ihtimal yada işte adet olacağım ..
ama olcaksam da gecikiyorum yani bugün döngünün 27. günü,
artık yarınıda geçerse anormal bişiler var yani

Son düzenleme:

Ayyyy bu kese, kalp atışı beklemesi flnda çok heyecanlıdır

Son düzenleme:

ben lekelenme yüzünden erken gitmiştim dediğin gibi endişelendirdiler beni gereksizdi dr 6+2de normal keseyi bebeği yolk sacı hatta kal atımını da gördü
ama benim geç döllenme yani sata göre o hafta 7+5 gibi birşey olması gerekiyordu sen de haftaya yada sonraki haftaya git eğer kalp atımı da görmek istiyorsan

kızlar boyle sıddetlı dıyıl ama hep adet ocam gıbı bı sızlama var kasıklarımda cok aklımı verıp dusunmek ıstemıyorum ama normaldır herhalde

tanselim merak etme tam adet döngün olduğu için oluyor o ağrılar kasılmalar. lekelenmende olabilir. bnmde var bugün sancım kasılıyorum sanki iğne batırıolar göbeğime tuaf bişi büyüyo artık ondan diyorum.

randevun ne zamana hayatım
ben doktora gittim kalp atımını da duydum ama hala ben de bi acayipim merak ediyorum büyüyor mu ne yapıyor filan diye

merak etme cnm herşey yolundadr. ama insan duramıyor yinede. ben başka doktorlara gidiyorum sırf görmek için uzun sğre bekleyemiyorum çok sabırsızım çok...

cnm bnde 6 haftanın içinde duydum kalp atışını. bncede ozaman git hemenck kurtulursun sıkıntıdan keseyi görünce rahatlıyosun ama bu seferde kalp atışını ne zaman duycam diye pankliyorsun.

Son düzenleme:

evet kuzum ayın 10da gıdıcem nıyetın oyle benım ılk bebekte lekelenmelerım hıc bıtmemıstı cok sukur bunda bısıcık yok

Son Sat; 24 Ağustos tüplerim yapışık olduğu için direk tüp bebek hastasıyım bu ay adetim gecikti ve idrar testi yaptırdım hamile olduğumu öğrendim. 24 eylülde c.tesi 2072 çıktı sonuç kese gözükmedi p.tesi 4023 çıktı sonuç keseyi gördük herşey normal dedi doktorum kese normal büyüklükte haftana göre. 15 gün sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi. Ben beta hcg yaptırmama gerek var mı diye sordum artık gerek yok dedi ama ben dayanamadım çarşamba günü tekrar yaptırdım 5.008 çıktı normal bir gebelikte değerler 2 günde bir katlanıyor ya katlanmamış oldu bu size normal mi? Bu benim için mucize bir hamilelik çok pimpirikliyim :) netten okuduğum kadarıyla belli bir değerden sonra katlanma günü uzuyormuş doktorum testi yapma dediğinden onada soramıyorum. Bebişim kalp atışları duysam rahat edeceğim. Allah herkesin gönlüne göre versin. Şimdiden teşekkürler

bence dert etme 15 gün sonra git kalp atışlarını dinle işte benim de kafam allak bullak oldu filan bu çoook düşünmekten oluruna bırak

inş. canım sen ne kadarlık hamişsin? altüst oldum içim kıpır kıpır ama bir yandanda sevinemiyorum. kalp atışlarını duysam rahat edeceğim. Ben bundan3 ay önce tüp bebek denedim olmadı transfer aşamasına dahi gelemedik embriyom sağlıklı gelişmedi. zaman geçmek gerçekten bilmiyor :)

ben geldim dedimm bi slm bile vermediniz ask olsun kizlar kustum size istegelmem dahaaa buraa

Selam, öğle yemeğine çıkıyorum gitmeden bi uğriyim dedim kızlar sizeeee,
ama görüyorum kiii herkes dağılmış :))

Rose canım hoşgeldin şmid gördüm naber

Canım hayırlısı olsun benim bu konularda hiçbi fikrim yok o nedenle yorum yapamıyorum,
Ama inş en kısa zmnda kalp atışlarını duyup rahatlarsın,
Allah kucağına almayı nasip etsinn sen içini ferah tut

tatlım ben burdayım ama cıkıyorum yalovadan kuzenım geldı sımdı gezmeye cıkıyoruz bıraz heykel turu yapalım dedık hadı gel sende yanımıza ıyı gelır evde otur otur bende sıkıldım hadı beklıyoruz yokh sende gel kız bursalım

iyi eğlenceler tatlım size hava yağmurlu kıpırdamak zor gelio başka zaman inş

kızlarr nerelerdesiniz yaa sıkıldımm

iyi eğlenceler tatlım size hava yağmurlu kıpırdamak zor gelio başka zaman inş

Kızlarrr yemekten geldim,
Valla tanselcim nasıl güzel olurdu ama işyerindeyim ahhhhh ahh
Hava da gerçekten çok sinir bozucu içim karardı vallahi

Ya kızlar son 5 aylık regl takvimimi çıkardım da bi baksanıza;

29 mayıs
24 Haziran
21 Temmuz
10 Ağustos (Bu ay çok erken olmuştum)
3 Eylül

bu takvime göre max 27 gün sürmüş haziranda siklusum,
Sonraki ay ağustos zaten anormal hayatımda ilk kez öyle bişey olmuştu,ertesi gün apandist ameliyatı oldum zaten bünye şaşırmış iyice :)
Velhasıl ben aylardır 30 günde regl olmuyorum yarın 29. gün olacak
bugün de hiç belirtim yok karnım agrımıo fln,
Daral geldi valla sabah olsun artıkkkkkkk şu testi göreyim

tansell sena kutucu mu kürtajını yaptı

ayy o doktordan nefret ediorum muaynanesine gitmiştim bi kaç kez
çok sinirli ya hiç evlenmemiş kendisi bana dediği şey bu yaşta ne çocuğu ben şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…