- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.341
belkıde gec dollenme cnmn okumustum sıperm yumurtaya tutulduktan 15 gun sonra ıdrara karısırmıs test cıkarmıs oda bellı belırsız yanı 20 gun sonra daha net cıkarmıs
randevun ne zamana hayatım
ben doktora gittim kalp atımını da duydum ama hala ben de bi acayipim merak ediyorum büyüyor mu ne yapıyor filan diye[/QU
cnm kac haftalıktın gıttın kalp atısınıda duydun bende dıyorumkı oyle gıdeyımkı kalp atımınıda duyayım ıstıyorum ılk gebelıgımde cok pımpırıklık yaptım hemen dr yardırdım bunda daha rahatım beklıyorum 6 haftalık olsun dıe saglık ocagıda ayın 7 sınden sonra gıt dedı
ben doktora gittim kalp atımını da duydum ama hala ben de bi acayipim merak ediyorum büyüyor mu ne yapıyor filan diye
cnm kac haftalıktın gıttın kalp atısınıda duydun bende dıyorumkı oyle gıdeyımkı kalp atımınıda duyayım ıstıyorum ılk gebelıgımde cok pımpırıklık yaptım hemen dr yardırdım bunda daha rahatım beklıyorum 6 haftalık olsun dıe saglık ocagıda ayın 7 sınden sonra gıt dedı
Ayyyy bu kese, kalp atışı beklemesi flnda çok heyecanlıdır
kızlar boyle sıddetlı dıyıl ama hep adet ocam gıbı bı sızlama var kasıklarımda cok aklımı verıp dusunmek ıstemıyorum ama normaldır herhalde
ben doktora gittim kalp atımını da duydum ama hala ben de bi acayipim merak ediyorum büyüyor mu ne yapıyor filan diye
sorma sorma heyecandan ölüyorsun :26:
ben lekelenme yüzünden erken gitmiştim dediğin gibi endişelendirdiler beni gereksizdi dr 6+2de normal keseyi bebeği yolk sacı hatta kal atımını da gördü
ama benim geç döllenme yani sata göre o hafta 7+5 gibi birşey olması gerekiyordu sen de haftaya yada sonraki haftaya git eğer kalp atımı da görmek istiyorsan
Son Sat; 24 Ağustos tüplerim yapışık olduğu için direk tüp bebek hastasıyım bu ay adetim gecikti ve idrar testi yaptırdım hamile olduğumu öğrendim. 24 eylülde c.tesi 2072 çıktı sonuç kese gözükmedi p.tesi 4023 çıktı sonuç keseyi gördük herşey normal dedi doktorum kese normal büyüklükte haftana göre. 15 gün sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi. Ben beta hcg yaptırmama gerek var mı diye sordum artık gerek yok dedi ama ben dayanamadım çarşamba günü tekrar yaptırdım 5.008 çıktı normal bir gebelikte değerler 2 günde bir katlanıyor ya katlanmamış oldu bu size normal mi? Bu benim için mucize bir hamilelik çok pimpirikliyim :) netten okuduğum kadarıyla belli bir değerden sonra katlanma günü uzuyormuş doktorum testi yapma dediğinden onada soramıyorum. Bebişim kalp atışları duysam rahat edeceğim. Allah herkesin gönlüne göre versin. Şimdiden teşekkürler
ben geldim dedimm bi slm bile vermediniz ask olsun kizlar kustum size istegelmem dahaaa buraa
inş. canım sen ne kadarlık hamişsin? altüst oldum içim kıpır kıpır ama bir yandanda sevinemiyorum. kalp atışlarını duysam rahat edeceğim. Ben bundan3 ay önce tüp bebek denedim olmadı transfer aşamasına dahi gelemedik embriyom sağlıklı gelişmedi. zaman geçmek gerçekten bilmiyor :)
tatlım ben burdayım ama cıkıyorum yalovadan kuzenım geldı sımdı gezmeye cıkıyoruz bıraz heykel turu yapalım dedık hadı gel sende yanımıza ıyı gelır evde otur otur bende sıkıldım hadı beklıyoruz yokh sende gel kız bursalım
kızlarr nerelerdesiniz yaa sıkıldımm
tatlım ben burdayım ama cıkıyorum yalovadan kuzenım geldı sımdı gezmeye cıkıyoruz bıraz heykel turu yapalım dedık hadı gel sende yanımıza ıyı gelır evde otur otur bende sıkıldım hadı beklıyoruz yokh sende gel kız bursalım
iyi eğlenceler tatlım size hava yağmurlu kıpırdamak zor gelio başka zaman inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?