- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.361
inş. canım sen ne kadarlık hamişsin? altüst oldum içim kıpır kıpır ama bir yandanda sevinemiyorum. kalp atışlarını duysam rahat edeceğim. Ben bundan3 ay önce tüp bebek denedim olmadı transfer aşamasına dahi gelemedik embriyom sağlıklı gelişmedi. zaman geçmek gerçekten bilmiyor :)
Şimdi wcye gidip geldim
günlük ped var altımda böle işaret parmagım uzunluğunda sarı akıntı olmuş pedin üstü :18:
yemeğimizi yedik ve geldik oturduk masamıza. napıyonuz kızlar.
bursalılar bizim yerimizide gezin yaa ooff sıkıldım bnde işyernde.
yokh bi sonuca varaydık hepimiz rahtlıcaz valla yaa...
allahım sen bu mübarek cuma günü dualarımızı kabul et. yokh inşalallh hamiledir. serpil inşallah düzelir bir sonraki ay sevndirir bizi. bebek bekleyen diğer arkadaşlar kavuşur inş bebeişlerine. biz hamişler sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlarımıza kavusuruz inş. aminnnnnnn
dr sordum bu akıntıyı hamilelik belirtisi olabilir dedi normalde kuru olur regl önce dedi
ama varsa geç döllenme olmuştur % 90 canım yoksa çıkardı testte bence yarında bekle sonra kan testi yaptır istersen
regl tarihlerine baktım düzensizlik yk en geç 28 29 günde olmuşsun
serpil niye girmedi acaba
Kızlar bakın topiclerden birinde ne buldum,
Bol bol erkek geliyor bu ay hakkaten doğrumudur nedir
Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Osman Demirhan, anne adaylarına kız ya da erkek çocuk isteyip istemediklerini soran jinekologlar tarafından, Çin takvimine göre annenin yaşı ve gebe kaldığı ayın bebeğin cinsiyeti üzerindeki etkileri konusunda bilgi verildiğini söyledi.
Demirhan, birçok kadın doğum uzmanının tavsiye etmesine karşın bu takvimin açıklanabilir bir bilimsel izahının bulunmadığını ifade etti.
Annenin gebe kaldığı ay, yaşı, bazı çevresel faktörler ile alkol ve sigara kullanımının cinsiyet üzerine etkisi ve önerilen Çin takviminin doğru olup olmadığını ortaya çıkarmak için çalışma başlatıklarını belirten Demirhan, “Bu kapsamda ÇÜ Tıp Fakültesi kadın Hastalıkları ve doğum Anabilim Dalı'na gelen 2 bin 155 anne adayı ile fakültenin Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Genetik Ünitesinde amniyosentez ile bebeğin doğum öncesi cinsiyet tayini ve anket çalışması yaptık” dedi.
Demirhan, araştırmada, anne adaylarının hamile kaldıkları ayın bebeğin cinsiyeti üzerinde Çin takvimi ile ilgili herhangi bir ilişki bulunmadığının ortaya çıktığını ifade etti.
Araştırmada, eylül dışındaki diğer aylarda istatistiksel olarak herhangi bir fark gözlenmediğini kaydeden Demirhan, şöyle konuştu:
“Ancak, eylül ayındaki erkek-kız oranı diğer aylara oranla oldukça yüksek bulundu. Eylül dışındaki diğer aylar esas alındığında, erkek-kız oranı yaklaşık bire bir çıkarken (yüzde 50,5 erkek ve yüzde 49,5 dişi), bu oran eylül ayında erkek cinsiyeti yönünde yaklaşık iki katına yakın bir oranda saptandı (yüzde 64,2 erkek ve yüzde 35.8 dişi). Bu durum, eylül ayında hamile kalan annelerin erkek çocuğa sahip olma şanslarının yaklaşık iki kat daha fazla olduğunu ortaya çıkardı.”
Kızlar bakın topiclerden birinde ne buldum,
Bol bol erkek geliyor bu ay hakkaten doğrumudur nedir
Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Osman Demirhan, anne adaylarına kız ya da erkek çocuk isteyip istemediklerini soran jinekologlar tarafından, Çin takvimine göre annenin yaşı ve gebe kaldığı ayın bebeğin cinsiyeti üzerindeki etkileri konusunda bilgi verildiğini söyledi.
Demirhan, birçok kadın doğum uzmanının tavsiye etmesine karşın bu takvimin açıklanabilir bir bilimsel izahının bulunmadığını ifade etti.
Annenin gebe kaldığı ay, yaşı, bazı çevresel faktörler ile alkol ve sigara kullanımının cinsiyet üzerine etkisi ve önerilen Çin takviminin doğru olup olmadığını ortaya çıkarmak için çalışma başlatıklarını belirten Demirhan, “Bu kapsamda ÇÜ Tıp Fakültesi kadın Hastalıkları ve doğum Anabilim Dalı'na gelen 2 bin 155 anne adayı ile fakültenin Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Genetik Ünitesinde amniyosentez ile bebeğin doğum öncesi cinsiyet tayini ve anket çalışması yaptık” dedi.
Demirhan, araştırmada, anne adaylarının hamile kaldıkları ayın bebeğin cinsiyeti üzerinde Çin takvimi ile ilgili herhangi bir ilişki bulunmadığının ortaya çıktığını ifade etti.
Araştırmada, eylül dışındaki diğer aylarda istatistiksel olarak herhangi bir fark gözlenmediğini kaydeden Demirhan, şöyle konuştu:
“Ancak, eylül ayındaki erkek-kız oranı diğer aylara oranla oldukça yüksek bulundu. Eylül dışındaki diğer aylar esas alındığında, erkek-kız oranı yaklaşık bire bir çıkarken (yüzde 50,5 erkek ve yüzde 49,5 dişi), bu oran eylül ayında erkek cinsiyeti yönünde yaklaşık iki katına yakın bir oranda saptandı (yüzde 64,2 erkek ve yüzde 35.8 dişi). Bu durum, eylül ayında hamile kalan annelerin erkek çocuğa sahip olma şanslarının yaklaşık iki kat daha fazla olduğunu ortaya çıkardı.”
selam kizlar ,ncelikle
insallah dedigin gibidcir canim ben erkek istiyorumda
canim ya srdrhly hamilemi avatari hamiste
selam kizlar ,ncelikle
insallah dedigin gibidcir canim ben erkek istiyorumda
canim ya srdrhly hamilemi avatari hamiste
evet canım hamileyim
ay yazarken bile bi tuhaf oluyo insan
Neden kimsecikler yok ne uyuz bi gün
cnm ben burdayım kimsecikler yok işler sıktı.
ve benm çok gaz sancımmm varrrrkıvrandırıyo bni.
serpilde gelmedi zuhalde yok ortalarda nasıllar acaba
ben de burdayım ama işler var canım sıkılıyor filan yazmayı canım istemiyo
Kızlar vallahi bende nasıl daraldım anlatamam,
Geliyorum gidiyorum burda da bi muhabbet yok imdat diye bağırıcam şimdi
Lugesma'cım ayaklarını falanmı üşüttün ya o sancı çok gıcıktır bilirim
Mfalcon canım bugün herkes sıkıntıda vallahi havadan mıdır nedir..
caanımm hayırlısı olsun inşalahh sonucun güzel olur sende en kısa zamanda arakadaşlar gibi gelir bize hamiş duyurusu yaaparsın:))srdrhly tebrikler!!!!!!!!!!!!!!!! Allah bebeişlerinize kavuştursun hepinizi kızlar sağlıkla inşallah..
hatice naber sıra bizde hadi, ben biraz depresifim, hiçbişey yapmak istemiyorum aslında ama kadın doğumdan bir arkadaşımla konuştum bana ovulasyon takibi yapıcak bu ay, yarın klomen başlıyorum, bakalım 2 ay da böyle deniycem olmazsa aşılama, o da olmazsa tüp bebek... boş durmaktan iyidir hayırlısı.....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?