Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hoşgeldinnnnnnn bak 2. mesajın benden :)) evt hülya hamiş, tansel hamiş, serfik hamiş deil hastalandı benimde 1 ekimde olmam gerekiyor bakıcaz artık yarın gelirr kırmızılar akşama doğru :)) bu arada seninde en ksa zamanda olur inşalah sende hilal gibi takip yaptırasınmı acaba hiç yaptırın mı daha önce?

kıslar bugün hastalanmmam gerekiyorrr.... hayırlısı artkk :)) umudum yok ama bakalımmmm yokhcum inşallah hamişsindir bence pazartesiye kadar hastalanmazsan bi kan testi yaptır

bu arada hamile kalmayı kolaylaştırıcı jeller varmış kızlar ilişkiden önce sürüyormussun spermi besliyor kuvvetlendiriyormuş ve yumoşlara ulaşmasını hızlandırıyormuş biyadı 100-120 tl arası sizce doğrumudur....

hoşgördük canım nasılsın bana harika haberler verdin inşallah kendi haberinide en kısa zamanda verirsin canım benim. benim hikayem çok ben 3 senedir uraşıyorum.tatil harikaydı valla tatil gibisi yok çok iyi geldi zımba gibiyim öpüyorum seni

hamileyim yazını aradım buldum tek tek o kadar çok sevindimki anlatamam yemin ederim ağlattın beni bu sefer herşey iyi olucak yolunda gidicek ve sağlıkla kucağına alacaksın inşallah bende yeğenimi görmeye gelicem söz beni çok mutlu ettin

geçmiş olsun rahatsızsın ayın 4 dr randevun sanırım inşallah kötü bişi çıkmaz ama bune bunalım ya kardeşim inan sopalarım bak özlemişsindir sen benim sopamı deli kız hani iyiyide kötüyüde burda paylaşıcaktık ne o öyle kaçmak yok intihap kistin alasını en babasını geçirdim kanseri yendim kızım ben biliyosun üzülmek yok allahın yardımıyla herşey yoluna girecek inşallah canım benim özledim yaww nerdesin

okurken bir yerde gördüm beni dövün yazmışsın geldim artık bol bol yiceksin :)

benim hamişlerlerim nasıllar artık yeğenlerim ben burdayım demeye başladımı topiğe 2. erkek adam geliyormuş maşllah kızlar hepinize sağlıklı olsunlarda zozdemir lugesma m falcon kk bayansu srdrhly tansell hsnbrl maşşalah kızlar bu topik uğurlu buna inanıyorum hepinizi çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
selamlaşma olayı bitti gelelim konuya bu topik niye boşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bakayım nerdesiniz hepiniz niye kimse yok sabahtan beri burdayım saat kaç oldu 15 gün yoktum iyiki kızlar yani afferin size duayıda boşlamışınız zozdemirin duası niye tamamlanmadı lugesmaya okundumu cvp verinnnnnnnnnnnnnnnnnn kızdım size

slm canım nasılsın alışabildinmi işine evine daha yoğunsun burda galiba hadi hayırlısı olsun klomen başlıcaksın bugün galiba inşallah diğerlerine gerek kalmaz bu ay güler yüzün

ohh be şükür kavuşturana nerdesiniz hepiniz nereye kayboldunuz iyyim şükür canım sen nasılsın bebiş nasıl harika 15 gün geçirdim asıl sizler neler yaptınız ne var ne yok

ben iyiyim tatlım bebişte iyi çok şükür aramızda hamişlerimiz arttı sen yokken serfik bunalımda okuduysan eğer biliosundur yumurta kistinden şüpheli henüz doktora gitmemişti ama son durumu bende bilmiom zaten eskisi gibi coşmuyor sayfalar sen geldin ya toplarsın kızları belkim

hmmm cnım okuduğum kadarıyla ağır bi hastalık atlatmışsın sanırım (kanser) onun etkisinden dolayımı olmuyor.kusura bakma sana hatırlatıp üzmek asla istemem merakımdan soruyorum mazur gör benim kuzumm hiç sende takip yaptırdınmı? peki

canım bu arada ben hala hastalanmadım bugün ufaklığı biraz parka götürdüm eczaneden bi test alayımm die düşündğm ama sonra vazgeçtim yokmuş gibi gelio hayırlısı tabii kırmızıları beklemeye devam :)) pazartesiye kadar en azından bekliyim olmassam pazartesi bi test yaparık artıkınn:)))

slm canım nasılsın alışabildinmi işine evine daha yoğunsun burda galiba hadi hayırlısı olsun klomen başlıcaksın bugün galiba inşallah diğerlerine gerek kalmaz bu ay güler yüzün

hatice ve kristal güzel dilekleriniz için teşekkürler, bu topicte kısa sürede çok kişi hamile kaldı, artık biz de kalacağız inşallah... ben iyi olmaya çalışıyorum, işime alışıyorum, yoruluyorum ama işim de olmasa heralde depresyondan kurtulamazdım, olumlu düşünmeye çalışıyorum işte... hamile kalsam internet ulaşabileceğim bir yerdeyse heralde eşim ve annemden sonra ilk siz öğrenirsiniz kızlar, hatta belki onlardan da önce, eşime nasıl söyleyeceğim konusunda fikirler alırım o günler de gelecek inşallah. hiç olmazsa tüp bebekle olur, ilkinde olmasa 2.de olur, Rabbim ol der ve olur inşallah..... sağlığım yerinde olsun da..

canım benım bıtanem oncelıkle hosgeldın tatılının ıyı gecmesıne cok sevındım evet tatlım hamıleyııımmm ve hala sokta ve hala saskınım cnm cok mutluyum allahıma bınlerce sukur senınde tez zamanda rabbım karnını doldursun hatıcem kucagımıza alıp meleklerımızın yuzunu gormek nasıp olsun cok ozledık senı hep andık topık bı sessızdı sen yokken allah razı olsun kızlarda sende bebegıme cok sevındınız ıns teyzesı bursaya gelıceksın bebelerımzı bebek arabasına koyup heryerı gezdırıcez 40 mızın karısıp buayda senden bebek haberı almamız ıcın dua edıyırum

kızlar selammmmm,
Canlarım...
Bugün kan testi yaptırdım beta hcg 1,20
Ama hala adet olmadım çok gerginim, deli gibi akıntım var bugün sırılsıklam oldu altım hep
Sonuçta hamile değilmişim yani test öyle diyor.
Neden hala olmuyorum bilmiyorum stresten geciktirdim sanıyorum...
Önümüzdeki aya artık hayırlısıyla inşallah rabbim nasip etsin
Size haber veriyim istedim,
Öpüyorum hepinizi pzt görüşürüzzzzzzzz

cnm evet degerın yok dıyor ama ayy neden olmuyosun pekı sımdı yaaa ne guzel umutla sevınmıstık neyse yarın konusuruz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…