- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.381
hoşgeldinnnnnnn bak 2. mesajın benden :)) evt hülya hamiş, tansel hamiş, serfik hamiş deil hastalandı benimde 1 ekimde olmam gerekiyor bakıcaz artık yarın gelirr kırmızılar akşama doğru :)) bu arada seninde en ksa zamanda olur inşalah sende hilal gibi takip yaptırasınmı acaba hiç yaptırın mı daha önce?kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınız bakalım ne var ne yok srdrhly canım hamilesin galiba çok sevindim ben regl oldum battaşlarım siz nasılsınız serfik tansel inş sizin iyi haberlerinizi alırım bugün geldim istanbula hemen bakayım dedim çokkkkkkkkkkkkkkkkk özledimmm ben sizi kimseler yok yarın görüşürüz artık iyi geceler
hoşgeldinnnnnnn bak 2. mesajın benden :)) evt hülya hamiş, tansel hamiş, serfik hamiş deil hastalandı benimde 1 ekimde olmam gerekiyor bakıcaz artık yarın gelirr kırmızılar akşama doğru :)) bu arada seninde en ksa zamanda olur inşalah sende hilal gibi takip yaptırasınmı acaba hiç yaptırın mı daha önce?
srdrhly tebrikler!!!!!!!!!!!!!!!! Allah bebeişlerinize kavuştursun hepinizi kızlar sağlıkla inşallah..
hatice naber sıra bizde hadi, ben biraz depresifim, hiçbişey yapmak istemiyorum aslında ama kadın doğumdan bir arkadaşımla konuştum bana ovulasyon takibi yapıcak bu ay, yarın klomen başlıyorum, bakalım 2 ay da böyle deniycem olmazsa aşılama, o da olmazsa tüp bebek... boş durmaktan iyidir hayırlısı.....................
rose 86,yokh,istbul arkadaşlar nasılsınız nerdesiniz yaww heyyyyyy millett
hoşgeldin hatcecim nasılsın canım tatilin nasıldı
ohh be şükür kavuşturana nerdesiniz hepiniz nereye kayboldunuz iyyim şükür canım sen nasılsın bebiş nasıl harika 15 gün geçirdim asıl sizler neler yaptınız ne var ne yok
hmmm cnım okuduğum kadarıyla ağır bi hastalık atlatmışsın sanırım (kanser) onun etkisinden dolayımı olmuyor.kusura bakma sana hatırlatıp üzmek asla istemem merakımdan soruyorum mazur gör benim kuzumm hiç sende takip yaptırdınmı? pekihoşgördük canım nasılsın bana harika haberler verdin inşallah kendi haberinide en kısa zamanda verirsin canım benim. benim hikayem çok ben 3 senedir uraşıyorum.tatil harikaydı valla tatil gibisi yok çok iyi geldi zımba gibiyim öpüyorum seni
slm canım nasılsın alışabildinmi işine evine daha yoğunsun burda galiba hadi hayırlısı olsun klomen başlıcaksın bugün galiba inşallah diğerlerine gerek kalmaz bu ay güler yüzün
hamileyim yazını aradım buldum tek tek o kadar çok sevindimki anlatamam yemin ederim ağlattın beni bu sefer herşey iyi olucak yolunda gidicek ve sağlıkla kucağına alacaksın inşallah bende yeğenimi görmeye gelicem söz beni çok mutlu ettin
kızlar selammmmm,
Canlarım...
Bugün kan testi yaptırdım beta hcg 1,20
Ama hala adet olmadım çok gerginim, deli gibi akıntım var bugün sırılsıklam oldu altım hep
Sonuçta hamile değilmişim yani test öyle diyor.
Neden hala olmuyorum bilmiyorum stresten geciktirdim sanıyorum...
Önümüzdeki aya artık hayırlısıyla inşallah rabbim nasip etsin
Size haber veriyim istedim,
Öpüyorum hepinizi pzt görüşürüzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?