- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.421
günaydın kızlar,
cuma günü giremedim kötüydüm, perşembe gecemde acilde geçti, cuma da doktora gittim hiçbişey bulamadılar, bağırsaklarıdan kaynaklanıyor dediler, röntgen ultrson herbişeyle bakıldı, sonuç cumartesi günündenberi sağ kasığımda devam eden bir ağrı bacağımı kasan ve belime vuran, bağırsaklar ve midem de henüz düzelmedi, gerginim anlayacağınız....kasığımda bir sertlik var şiş eğilip kalkınca ve skışınca kasıyor ve ağrıyor kadın doğumda gördü ama bişey yok dedi, yarın doktoruma gideceğiim neyin nesi bilmiyorum.....
haticem hoşgeldin şükür kavuşturana sen gittin hasta oldum ben dayak yemeyi özledim ihtiyacım oldu arada:) nasıl geçti tatilin inşallah bütün stresi üzerineden atmışsındır, her şey yolundadır....
kızlar siz nasılsınız geçmişi okuyamadım herkesler iyidir umarım...
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn kızlar nasılsınız
çok geçmiş olsun.rabbim şifa versin inşallah..
hmmm cnım okuduğum kadarıyla ağır bi hastalık atlatmışsın sanırım (kanser) onun etkisinden dolayımı olmuyor.kusura bakma sana hatırlatıp üzmek asla istemem merakımdan soruyorum mazur gör benim kuzumm hiç sende takip yaptırdınmı? peki
canım bu arada ben hala hastalanmadım bugün ufaklığı biraz parka götürdüm eczaneden bi test alayımm die düşündğm ama sonra vazgeçtim yokmuş gibi gelio hayırlısı tabii kırmızıları beklemeye devam :)) pazartesiye kadar en azından bekliyim olmassam pazartesi bi test yaparık artıkınn:)))
canım benım bıtanem oncelıkle hosgeldın tatılının ıyı gecmesıne cok sevındım evet tatlım hamıleyııımmmve hala sokta ve hala saskınım cnm cok mutluyum allahıma bınlerce sukur senınde tez zamanda rabbım karnını doldursun hatıcem kucagımıza alıp meleklerımızın yuzunu gormek nasıp olsun cok ozledık senı hep andık topık bı sessızdı sen yokken allah razı olsun kızlarda sende bebegıme cok sevındınız ıns teyzesı bursaya gelıceksın bebelerımzı bebek arabasına koyup heryerı gezdırıcez 40 mızın karısıp buayda senden bebek haberı almamız ıcın dua edıyırum
merhaba kızlarr....
berbat br haftasonu geçiriyorumyakın arkadaşımda hamişti aramızda 20 gün vardı. dün birlkte kahvaltı yaptık. bebeşime aldığımız cicilere baktık alışverişe çıkalım die dşündük hayaller kurduk. wcye gitti baya bi lekelenme tarznda akıntısı gelmişti. hemen doktora koştur koştur gittik ama yıkıldık. bebeğini kaybetti. 7 haftalık görünüyodu ve kalp atışı durmuştu. sonra başka hastane orası burası derken kürtaj oldu. berbat bi geceydi. bn ve eşimde çokk etkilendik allah kmseye yaşatmasın. psikolojim bozuldu resmen.artık onun karşısında nasıl durcam ben beni gördükce hep hatırlıcak bebeğini yavrum bnm. dua edin kızlar toparlasın kendini.
hatşcemmm hoş geldin. çok özledk bizde seni. çok şükür iyiyizz biz. biraz kötü bi haftasonu geçiriyoruz. sanırım bizimde tosun paşamız gelcek ama netleşmedi hala. ilk doktorumuz erkek gibi dedi, başka doktor yok öle bişi dedi.son kontrolde doktorumuz kararsız kaldım bidahaki kontrolde net sölim dedi. ama ultrasonda bna kız gibi geldi pipisi yoktukıpır kıpır teyzesi maşallah artık ufaktan ufaktan hissediyorum sanki
ewet haticem duayı boşladık dürtemedk birbirimizi. bana okunuyo cnm şimdi 800 tane okudum çok şükür okumaya çalışıyorum. sen geldin ya şimdi hemenck toparlarsın bizi duamız son gaz devam eder. bn dedim valla hatice kızcak bize diye bizde hakettik ama. zuhalcik okuyamıyorum bn dedi esma ya devam edilsin dedi ölelikle kaldı duası bana başlandı. çok kız bize hakettk haticem.
hatceeee hoşgeldin sefalar getirdinn biz iyi sayılırız perş. günü rahatsızlandım çok grip :2: olduk ağır geçirdik daha yeni yeni kendimize geliyoruz..sen nasılsın nasıl geçti tatil
burada kızlar günaydın
günaydın canım hoşgördük inşallah son gelişidir o kırmızıların çok ağrılı oluyorsan ağrı kesici falan kesmiyorsa yani volterenin fitili var onu al çok dua edersingünaydın kızlarrrr,
sabaha karşı şiddetli sancıyla uykumdan uyandıracak boyutta geldi kırmızlar,
saolsunlarrr :)
mahvoldum çok sancım var ama neyseki en azından geldiler içim rahatladı,
yoksa doktora gidip başka şeyler arayacaktım,
şimdi şu ağrım geçse bugün başka bişey istemiyorummm
kristal bebek amin canım hepimiz için hayırlısı ben bu ay sıramı savdım, inş sen olmazsın veeeeeeee hamilesindir :)
hatice de döndü çok şükür artık aramıza, tekrar hoşgeldin canım..
Serfik'i merak ettim cumadan beri haber yok ..?
Zozdemir çok geçmiş olsun canım ya inş toparlanırsın en kısa sürede..
Veeee diğerleriiiii nasılsınız görüşemedik dün de kimseler yoktu..
günaydın kızlaaar nasılsınız bakalım
haticeee hoşgeldin canım
lugesma canım arkadaşın için üzüldüm hayırlısı diyelim zor bir durum ama
yokh ve kristal_kelebek bugün test yapın bakalım ne çıkacakGüzel haberlerle gelirsiniz inşallah
greenmoon özlettin kendini hayatım gel böyle arada selam ver bize durumunu bildir
günaydın kıslar
Serfikcim geçmiş olsun kötü bişey çıkmadığına çook sevindim biras toparlan istersen psikolojik olabilr canım
Lugesma arkadaşına çook üzüldüm hatta öyleki gözümden yaşlar geldi okurken kendimi onun yerine koydumda bi an
Yokh adet oldumu bilen varmı??
Haticem merhaba canım
Eee daha nasılsınız:13:
günaydın canım hoşgördük geçmiş olsun canım amann dikkat bol bol ıhlamur ist herkes hasta bu hava ne böyle ya şuan çok üşüyorum ben beğenmedim bu şehri ben şortlarla dolanıyordum bune be hırka giydim valla yine üşüyorum
yokh un msjını şimdi gördüm...zozdemire noldu:44:
günaydın canım hoşgeldin naber nasılsın
yokh malesef adet olmuş canım
evet donuyoruz bizde klimamızı açtık 30 da çalışıyor
canım grip oldum :2: Biraz ağır geçti yeni yeni atlatıyorum
iyiyim canımcım sağol yarın ense ölçümümüzü yapıcak daktır amca birde cinsiyeti söyleyebilir çokk heyecanlıyım :81:
günaydın kızlar,
cuma günü giremedim kötüydüm, perşembe gecemde acilde geçti, cuma da doktora gittim hiçbişey bulamadılar, bağırsaklarıdan kaynaklanıyor dediler, röntgen ultrson herbişeyle bakıldı, sonuç cumartesi günündenberi sağ kasığımda devam eden bir ağrı bacağımı kasan ve belime vuran, bağırsaklar ve midem de henüz düzelmedi, gerginim anlayacağınız....kasığımda bir sertlik var şiş eğilip kalkınca ve skışınca kasıyor ve ağrıyor kadın doğumda gördü ama bişey yok dedi, yarın doktoruma gideceğiim neyin nesi bilmiyorum.....
haticem hoşgeldin şükür kavuşturana sen gittin hasta oldum ben dayak yemeyi özledim ihtiyacım oldu arada:) nasıl geçti tatilin inşallah bütün stresi üzerineden atmışsındır, her şey yolundadır....
kızlar siz nasılsınız geçmişi okuyamadım herkesler iyidir umarım...
günaydın canım çok geçmiş olsun rabbim kimseyi evlat ile sınamasın en büyük acı oymuş çünkü eş anne babadan herkesten çok evlat yakarmış içini
bende sizleri çok özledim canım artık burdayım okuyunca kızdım valla ne yalan söylim bide giderken okadar bağrındım duayı sakın es geçmeyin farkındamısınız 2 ay da ne kadar çok yeğen sahibi olduk kızlar duanın etkisinin çok olduğuna inanıyorum bu konuda ben bu haftamı okunuyor sana son sayı kaç canım inşallah bitiricez dimi kızlarrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?