Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kasığın batar karnın ağrır şiş olursa kist,günün geçip bel ve kasık ağrın varsa iltihap kaşınıp yanıyorsan mikrop kapıp mantar olur inşallah hiç biri değildir yarın ola hayr ola

kız hatıcem benıde ekle facene yaaaaaa bende ıstıyorum ama benım resmım yok kocam kızıyooorrr

sizi gördük daha iyi olduk dosyaların arasında boğuşuyom napayım dön dolaş aynı yer yani :) ben anlamam kuzen muzen kemalpaşalıyım bak ben açtırma ağzımı özledik heralde yaw dimi

sizi gördük daha iyi olduk dosyaların arasında boğuşuyom napayım dön dolaş aynı yer yani :) ben anlamam kuzen muzen kemalpaşalıyım bak ben açtırma ağzımı özledik heralde yaw dimi

tmm tmmm kızma hemen burdayım ben daha yarın gıdıcek zaten kuzenım hep sızınle olucam

ooo ben anlamam öyle resmin yoksa olmaz kardeş resim koy ondan sonra

ben kızlara anlattm sanada anlatayım ben resım koyuyoyrum herıf sılıyor ben koyuyorum adam sılıyor ben sınırlendım resım doldurdum sonra adam bana bı kızdı butun resımlerımı sıldı bıdaha koydugunu gorursem yemın ederım facenıde sılerım dedı korktum bende koyamıyuorum sımcık

kıskançççççççççççççççççççççççççç şeyyyyyyyyyy seniiiiiiii deseydinn özeline baktınmı

iyi olmaya çalışıyorum canım acillerde süründüm yine ama ağrım var ve sinirlerim bozuluyor artık bakalım yarın dktor ne diyecek, sen nasılsın canım sııntın falan var mı bebeiş nasıl

iyi olmaya çalışıyorum canım acillerde süründüm yine ama ağrım var ve sinirlerim bozuluyor artık bakalım yarın dktor ne diyecek, sen nasılsın canım sııntın falan var mı bebeiş nasıl

cnm sukur bız ıyıyız ıns daha dr gıtmedıgım ıcın bıraz endıselıyım ama ıyıyım suanda agzımın tadı kotu hatta berbat dr randevu aldım ama drum okadar dolukı 11 ne verdıler yanı haftaya salı 4 te kontrolum bakalım beklıyoruz.ıns sende ıyı ol cnm buara cok sıkıntı yasadın zor senın ıcınde allah yardım etsın ama bak sımdı bebek dusunmuyosun aklın baska yerde ama calısmaları bırakma olurmu

kasığın batar karnın ağrır şiş olursa kist,günün geçip bel ve kasık ağrın varsa iltihap kaşınıp yanıyorsan mikrop kapıp mantar olur inşallah hiç biri değildir yarın ola hayr ola

iltihap ve kaşıntı yok zaten idrar tahlili de yaptılar hiçbişey çıkmadı, ayakta olunca bir derdim yok ama oturunca ve ani hareketlerde sanki içeride bişey kasılıyor ve belim sağına ağrısı vuruyor ve yanma da var herşeyime bakıldı ama bişey yok bu durumda cumartesi başladı gerçi anlam veremiyorum kist olsa çarşamba günü çımaz mıydı 3 günde mi oluştu, zaten sağ damarda şişlik vardı ona da baktılar fıtık falan da değil bilmiyorum haticem sıyırmış vaziyetteyim Allah sonumu hayır etsin

hayırlısı bitanem git bebeği gör kucaklaş onunla uzun süredir bekliyorsun Rabbim ayırmasın....hiç bebek yok aklımda yaşadığım şu sıkıntı yetiyor bana tanselimmm çalışma başladı da ne yumurta takibi ne ateş ölçme folik asit bile içmiyorum o derece unuttum anlayacağın sıkıntım büyük yani bu ağrıların sebebi bi belli olsa

kızlar size bişi soracağım göbeğimin altı ara ara arıyor sizce neden olsbili acaba bir sorun mu var:18:

zuhalcim bendede var o. dünden beri göbeeemm ağrıyo diye dolanıyorum. rahim büyüdüğü için bu haftalarda ağrılar artarmış cnm öle dediler bana. göbek deliğinde iğne batmaları hissedermişsin. bide bnm sol tarafım seyriyor sanki. bugün daha çok hissediyorum. içim bi tuaf oluyo. acaba bağırsaklarımmı yoksa bebeğimmi çözemedm. babamz bnm bebişim diyo ama bilemedm.

bu arada hatice 30 daha okudum cnm son sayı 850

gecıcek cnm bu gunlerınde sabırlı ol dualarımız senınle evet orcme ates falam yumurta takıbıde yapma ama folık asıtı ıhmal etme yınede yatarken atı ver agzına dusunmede bebek falam bosver dusunmedıgınde gelıyor o velet zaten

valla tanselim hiç derdim bebek değil şu sebepsiz ağrılarımdan kurtulayım başka da bişey istemiyorum sağlığım yerinde olsun da gerisi kolay bakalım yarın doktorum ne diyecek iş bi sürprizle karşılaşmam üzülmem hayırlıı tabiki, şuan o kadar çok ilaç içiorum ki folik hiç aklıma gelmiyor , bunalımdayım valla

anlattıkların kist belirtileri canım ama dr baktı diyosun olsaydı çıkardı 3 günde değil sabah 6 cm di gece 25 cm oldu benim nur toplarım dur hemen sende sıyırdım mıyırdım ne o ya valla yersin sopayı sende yapıyon biraz psikolojik olarak düşünme kızım hiç bişey iyi düşün iyi olsun kötü şeyler getirme aklına

anladım cnm ıyı bakalım yarın ola hayrola ozaman ne dıyelım ıyı haberlerle gel sende ıns cnm dogru soyluyosun once saglıklı ol sonra hersey gelır

haticem benim son iki adetim bir tuhaftı zaten, iki gün kahverengi olarak geldiler sonra bi kanama şiddetli ağrılarla öldüm geberdim bu ayki de böyle olunca aşırı stres yaptım zaten ondan sonra bende karın ağrısı da geçmedi, kist diye dolandım durdum buralarda sonra mide ağrıları başladı , acilde kadın doğumda kadın eli ile baktı sonra ultrasonla baktı ama o ara benim yine kasığım şişti çıksa çıkardı diyorum ama yenide oluşmuş olabilir üff napıyım yaa varsa var artık ya da başka bişey kafam karmakarışık oldu beynim kaldırmıyor artık yoruldum, zayıfladım sıkıntıdan yemek bile zor yiyorum

anladım cnm ıyı bakalım yarın ola hayrola ozaman ne dıyelım ıyı haberlerle gel sende ıns cnm dogru soyluyosun once saglıklı ol sonra hersey gelır

dua edin benim için canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…