- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.461
gözümden kaçmış canım şimdi gördüm, kist olsa söylerlerdi amayokmuş yarın olsun bakalım, kasığım yanıyor , acıyor belime ve ayağıma vuruyor kimse bişey bulamadı bulduğum hapı içiyorum bende neyseeee canım dur resimlerine bakıyım bi:):)
cnnmmmm kankalarım benım hatıcem serfıkım nasılsınız kızlar evet gec kaldım malum esım vardıyalı calısıyor ve bu hafta oglene kadar evde bıde kuzenım var pek gıremedım kac gundır nasılsın hatıcem SERFIKIM benım yıne drlarda gezmıssın cnm gecmıs olsun sorunda cıkmamıs neyse yarın nasılsa kendı dr gıdıceksın ıns ıyı haberlerle donersın
sizi gördük daha iyi olduk dosyaların arasında boğuşuyom napayım dön dolaş aynı yer yani :) ben anlamam kuzen muzen kemalpaşalıyım bak ben açtırma ağzımı özledik heralde yaw dimi
kız hatıcem benıde ekle facene yaaaaaa bende ıstıyorum ama benım resmım yok kocam kızıyooorrr
ooo ben anlamam öyle resmin yoksa olmaz kardeş resim koy ondan sonra
ben kızlara anlattm sanada anlatayım ben resım koyuyoyrum herıf sılıyor ben koyuyorum adam sılıyor ben sınırlendım resım doldurdum sonra adam bana bı kızdı butun resımlerımı sıldı bıdaha koydugunu gorursem yemın ederım facenıde sılerım dedı korktum bende koyamıyuorum sımcık
cnnmmmm kankalarım benım hatıcem serfıkım nasılsınız kızlar evet gec kaldım malum esım vardıyalı calısıyor ve bu hafta oglene kadar evde bıde kuzenım var pek gıremedım kac gundır nasılsın hatıcem SERFIKIM benım yıne drlarda gezmıssın cnm gecmıs olsun sorunda cıkmamıs neyse yarın nasılsa kendı dr gıdıceksın ıns ıyı haberlerle donersın
iyi olmaya çalışıyorum canım acillerde süründüm yine ama ağrım var ve sinirlerim bozuluyor artık bakalım yarın dktor ne diyecek, sen nasılsın canım sııntın falan var mı bebeiş nasıl
iyi olmaya çalışıyorum canım acillerde süründüm yine ama ağrım var ve sinirlerim bozuluyor artık bakalım yarın dktor ne diyecek, sen nasılsın canım sııntın falan var mı bebeiş nasıl
kasığın batar karnın ağrır şiş olursa kist,günün geçip bel ve kasık ağrın varsa iltihap kaşınıp yanıyorsan mikrop kapıp mantar olurinşallah hiç biri değildir yarın ola hayr ola
cnm sukur bız ıyıyız ıns daha dr gıtmedıgım ıcın bıraz endıselıyım ama ıyıyım suanda agzımın tadı kotu hatta berbat dr randevu aldım ama drum okadar dolukı 11 ne verdıler yanı haftaya salı 4 te kontrolum bakalım beklıyoruz.ıns sende ıyı ol cnm buara cok sıkıntı yasadın zor senın ıcınde allah yardım etsın ama bak sımdı bebek dusunmuyosun aklın baska yerde ama calısmaları bırakma olurmu
22 sindemi oldun
kızlar size bişi soracağım göbeğimin altı ara ara arıyor sizce neden olsbili acaba bir sorun mu var:18:
iltihap ve kaşıntı yok zaten idrar tahlili de yaptılar hiçbişey çıkmadı, ayakta olunca bir derdim yok ama oturunca ve ani hareketlerde sanki içeride bişey kasılıyor ve belim sağına ağrısı vuruyor ve yanma da var herşeyime bakıldı ama bişey yok bu durumda cumartesi başladı gerçi anlam veremiyorum kist olsa çarşamba günü çımaz mıydı 3 günde mi oluştu, zaten sağ damarda şişlik vardı ona da baktılar fıtık falan da değil bilmiyorum haticem sıyırmış vaziyetteyim Allah sonumu hayır etsin
hayırlısı bitanem git bebeği gör kucaklaş onunla uzun süredir bekliyorsun Rabbim ayırmasın....hiç bebek yok aklımda yaşadığım şu sıkıntı yetiyor bana tanselimmm çalışma başladı da ne yumurta takibi ne ateş ölçme folik asit bile içmiyorum o derece unuttum anlayacağın sıkıntım büyük yani bu ağrıların sebebi bi belli olsa
gecıcek cnm bu gunlerınde sabırlı ol dualarımız senınle evet orcme ates falam yumurta takıbıde yapma ama folık asıtı ıhmal etme yınede yatarken atı ver agzına dusunmede bebek falam bosver dusunmedıgınde gelıyor o velet zaten
iltihap ve kaşıntı yok zaten idrar tahlili de yaptılar hiçbişey çıkmadı, ayakta olunca bir derdim yok ama oturunca ve ani hareketlerde sanki içeride bişey kasılıyor ve belim sağına ağrısı vuruyor ve yanma da var herşeyime bakıldı ama bişey yok bu durumda cumartesi başladı gerçi anlam veremiyorum kist olsa çarşamba günü çımaz mıydı 3 günde mi oluştu, zaten sağ damarda şişlik vardı ona da baktılar fıtık falan da değil bilmiyorum haticem sıyırmış vaziyetteyim allah sonumu hayır etsin
hayırlısı bitanem git bebeği gör kucaklaş onunla uzun süredir bekliyorsun rabbim ayırmasın....hiç bebek yok aklımda yaşadığım şu sıkıntı yetiyor bana tanselimmm çalışma başladı da ne yumurta takibi ne ateş ölçme folik asit bile içmiyorum o derece unuttum anlayacağın sıkıntım büyük yani bu ağrıların sebebi bi belli olsa
valla tanselim hiç derdim bebek değil şu sebepsiz ağrılarımdan kurtulayım başka da bişey istemiyorum sağlığım yerinde olsun da gerisi kolay bakalım yarın doktorum ne diyecek iş bi sürprizle karşılaşmam üzülmem hayırlıı tabiki, şuan o kadar çok ilaç içiorum ki folik hiç aklıma gelmiyor , bunalımdayım valla
anlattıkların kist belirtileri canım ama dr baktı diyosun olsaydı çıkardı 3 günde değil sabah 6 cm di gece 25 cm oldu benim nur toplarım dur hemen sende sıyırdım mıyırdım ne o ya valla yersin sopayı sende yapıyon biraz psikolojik olarak düşünme kızım hiç bişey iyi düşün iyi olsun kötü şeyler getirme aklına
anladım cnm ıyı bakalım yarın ola hayrola ozaman ne dıyelım ıyı haberlerle gel sende ıns cnm dogru soyluyosun once saglıklı ol sonra hersey gelır
kızlar size bişi soracağım göbeğimin altı ara ara arıyor sizce neden olsbili acaba bir sorun mu var:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?