Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Sağol canım inş hepimiz için hayırlısı olsun, Amin inş tüm bekleyenlerin son kırmızısı olur buuuuuuu

Serfikcim cnm konuştuğumuz gibi stres çok ön planda görünüyor sende ama tabi yarın doktorun yine bakacaktır detaylı umarım farklı bişey çıkmaz

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn kızlar nasılsınız

günaydın canım hoşgördük inşallah son gelişidir o kırmızıların çok ağrılı oluyorsan ağrı kesici falan kesmiyorsa yani volterenin fitili var onu al çok dua edersin

Günaydın Haticem, inşallah canım son görüşümüz olsun bu ay, ekim'e yeni umutlarla başlıyoruz bakalım,
Ağrı kesici bulmaya çalışıcam öğle yemeğnden sonra, tavsiyeni dikkate alıcam cnm
Aslında şuan sıcacık bir yatakta yorgana bööle dolanıp büzülüp yatmak en güzeli şu belimi bi yere dayasam ahhhhh ahh

Son düzenleme:

perşembemi başladınız canım kızlarrrrrrrrrrrrrrr sopalarım vallaa herkes sayı yazıcak hadi bakayımmmm

belmi aman allah yardımcın olsun ben çok ağrılı olurum bel kemiğim batar etime resmen anneme gittikçe belime bardak vurduruum çok iyi gelir zeytinyağla ov bak oda iyi gelir çekmeyen bilmez valla ben çarşafları yırttığı bilirim ağrıdan

perşembemi başladınız canım kızlarrrrrrrrrrrrrrr sopalarım vallaa herkes sayı yazıcak hadi bakayımmmm

bn perşembe başladım cnm. biraz araştırma yaptım illa perşembe başlanmasına grek yokmuş.
inşallah biter cnm ya gerildim valla. işyernde çokda okuyamıyorum akşamlarıda sızıp kalıyorum yemekten sonra. bide gaz sancısı çekiyorum bi biteydi şu sancılar.

bu arada cuma günü doktora gittim gaz sancısı yüzünden serum taktılar lağma yapalım dediler kesnlikle yaptırmam dedim:)gerçi dayanamasaydım yaptırırdım. bide öğrendimki gaz sancısı erken doğuma eden olurmuş yedklerimede dikkat ediyorum ama neden oluyosa anlamadım. kucuzuğumuda gördüm maşşallahhh çok büyümüş elleriyle oynuyodu. allahım acısını göstermesn inş.

Şuan aynı durumdayım cnm çığlık atıcam yani kasık karın ağrısı bi yana bel ağrım çok feci
Biran önce akşam olsun geçmezse zeytinyağını deneyeyim bari,
Off yatmak uyumak istiyorum allahım..

sabah cvp yazdım sana bak hemide ilk :)

gözümden kaçmış canım şimdi gördüm, kist olsa söylerlerdi amayokmuş yarın olsun bakalım, kasığım yanıyor , acıyor belime ve ayağıma vuruyor kimse bişey bulamadı bulduğum hapı içiyorum bende neyseeee canım dur resimlerine bakıyım bi:):)

imdattttttt ! kızlar masamı görseniz sıçan enceğini kaybetse bulamaz dosyalar zarflar ne ararsanız var tatilin işte bu yönünden nefret ediyorum bissürü takip etmem gereken dosya var ama bananee ben sizi özledim ben dosya sevmimmmm

ooooooo kimler gelmiş günaydın güzel anne nerelerdesin sen saat kaç oldu yaw

cnnmmmm kankalarım benım hatıcem serfıkım nasılsınız kızlar evet gec kaldım malum esım vardıyalı calısıyor ve bu hafta oglene kadar evde bıde kuzenım var pek gıremedım kac gundır nasılsın hatıcem SERFIKIM benım yıne drlarda gezmıssın cnm gecmıs olsun sorunda cıkmamıs neyse yarın nasılsa kendı dr gıdıceksın ıns ıyı haberlerle donersın

cnm arkasadım nasılsın gelmıs lanet olası kırmızılar saka gıbı bukadar beklettı bızı ıns son olur cnm bıdahakı ay aramıza katılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…