- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.441
günaydın güzel arkadaşlarım...
yokh cnm hayırlısı olsun hakkında ağrın geçer inş. kırmızıları son görüşün olsun die dua ediyorum.
zuhal hoşgeldin cnm. nasıl oldun toparlanırsın inş biran önce.
serpil hala yok ortalarda, haticede gelmemiş.
2 gecedir berbat rüyalar görüyorum. çok etkilendim bu olaylardan. hala toparlayamadım kendmi
günaydın kızlar,
cuma günü giremedim kötüydüm, perşembe gecemde acilde geçti, cuma da doktora gittim hiçbişey bulamadılar, bağırsaklarıdan kaynaklanıyor dediler, röntgen ultrson herbişeyle bakıldı, sonuç cumartesi günündenberi sağ kasığımda devam eden bir ağrı bacağımı kasan ve belime vuran, bağırsaklar ve midem de henüz düzelmedi, gerginim anlayacağınız....kasığımda bir sertlik var şiş eğilip kalkınca ve skışınca kasıyor ve ağrıyor kadın doğumda gördü ama bişey yok dedi, yarın doktoruma gideceğiim neyin nesi bilmiyorum.....
haticem hoşgeldin şükür kavuşturana sen gittin hasta oldum ben dayak yemeyi özledim ihtiyacım oldu arada:) nasıl geçti tatilin inşallah bütün stresi üzerineden atmışsındır, her şey yolundadır....
kızlar siz nasılsınız geçmişi okuyamadım herkesler iyidir umarım...
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn kızlar nasılsınız
günaydın canım hoşgördük inşallah son gelişidir o kırmızıların çok ağrılı oluyorsan ağrı kesici falan kesmiyorsa yani volterenin fitili var onu al çok dua edersin
cnm kötü bişi çıkmamasına çok sevndim. Inşallah geccek biran önce ağrıların.
Saol canım benm. Kafam bi dünya.
Kızmanı hakettik valla. Döv bizi hatice döv...
Son sayı 820 cnm okuyom şimdi biriktiriym sölerim takrar.
sağol canım inş hepimiz için hayırlısı olsun, amin inş tüm bekleyenlerin son kırmızısı olur buuuuuuu
serfikcim cnm konuştuğumuz gibi stres çok ön planda görünüyor sende ama tabi yarın doktorun yine bakacaktır detaylı umarım farklı bişey çıkmaz
günaydın haticem, inşallah canım son görüşümüz olsun bu ay, ekim'e yeni umutlarla başlıyoruz bakalım,
ağrı kesici bulmaya çalışıcam öğle yemeğnden sonra, tavsiyeni dikkate alıcam cnm
aslında şuan sıcacık bir yatakta yorgana bööle dolanıp büzülüp yatmak en güzeli şu belimi bi yere dayasam ahhhhh ahh
ay inşallah senin oğlun vardı dimi ay buda kız oluyormu ikisinin tadı farklı derler aman sağlıklı olsunda cinsiyeti farketmez
perşembemi başladınız canım kızlarrrrrrrrrrrrrrr sopalarım vallaa herkes sayı yazıcak hadi bakayımmmm
serfikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
belmi aman allah yardımcın olsun ben çok ağrılı olurum bel kemiğim batar etime resmen anneme gittikçe belime bardak vurduruum çok iyi gelir zeytinyağla ov bak oda iyi gelir çekmeyen bilmez valla ben çarşafları yırttığı bilirim ağrıdan
canımmmm yazdım ama görmedinnnnnnn
canımmmm yazdım ama görmedinnnnnnn
neyi atladım yawwben serfikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk diye bağırmayıda özledim
serfikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sabah yazdım da onu görmedin sandım haticemmmm meğersem bana bağırayı özlemişsinnnben de seni özledimmm yaaaaaaaaaa
sabah cvp yazdım sana bak hemide ilk :)
vayyy haticemm resimler de süper güzel geçmiş belli ki sen de fıstık gibi çıkmışsın:):)
ooooooo kimler gelmiş günaydın güzel anne nerelerdesin sen saat kaç oldu yaw
he yaww beğendinmi beni :) her bulduğun hapı içme öyle alttan muayene ettimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?