- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.481
haticem benim son iki adetim bir tuhaftı zaten, iki gün kahverengi olarak geldiler sonra bi kanama şiddetli ağrılarla öldüm geberdim bu ayki de böyle olunca aşırı stres yaptım zaten ondan sonra bende karın ağrısı da geçmedi, kist diye dolandım durdum buralarda sonra mide ağrıları başladı , acilde kadın doğumda kadın eli ile baktı sonra ultrasonla baktı ama o ara benim yine kasığım şişti çıksa çıkardı diyorum ama yenide oluşmuş olabilir üff napıyım yaa varsa var artık ya da başka bişey kafam karmakarışık oldu beynim kaldırmıyor artık yoruldum, zayıfladım sıkıntıdan yemek bile zor yiyorum
dua edin benim için canımmm
intihap yada kist öyle bunalıma girecek kafa yorman gereken şeyler değil bikere canım benim bikere rahat olman çok önemli ağrın var mide bunaltın var sen yarın git gelde dpğru dürüst bi dr ondan sonra konuşalım bunları.yoruldum yok daha yolun başında ananem derdi hep bekarken saçınla oynarsın evlenince başka tarafınla derdi hep kadın doğruymuş meğer
cnm arkasadım nasılsın gelmıs lanet olası kırmızılar saka gıbı bukadar beklettı bızı ıns son olur cnm bıdahakı ay aramıza katılırsın
mide bulantım yok bitanem sadece sağ tarafta ağrı var , bir haftadır karın ve midede çeşit çeşit ağrılar yaşadım cumartesi sağa kaydı ve devam ediyor derdim bunlara bi sebep bulunamaması ee sebepte olmayınca insan ister istemez kendine bir sürü hastalık konduruyor acaba bişeyin başlangıcımı şu mu bu mu diye hayırlısı artık ne diyim yaaaa Rabbim ne derse o olacak
intihap yada kist öyle bunalıma girecek kafa yorman gereken şeyler değil bikere canım benim bikere rahat olman çok önemli ağrın var mide bunaltın var sen yarın git gelde dpğru dürüst bi dr ondan sonra konuşalım bunları.yoruldum yok daha yolun başında ananem derdi hep bekarken saçınla oynarsın evlenince başka tarafınla derdi hep kadın doğruymuş meğer
Serfik'cim allah yardımcın olsun dualarımız seninle sende içini sıkma bişey çıkmayacak olsaydı kaç kere acile gitmişsin en azından bi fikir yürütülerdi ama bak bulamamışlar,
Sen şimdi yarın kendi doktoruna zaten herşeyi daha detaylı sorabilirsin, o sana güzelce anlatır,
Hayırlı haberlerle inş gel cnm..
Merhaba kızlar, forumda yeniyim. haftalardır bu forumu takip ediyorum sadece okumakla kalmak istemedim artık
Adetime 2 gün kaldı ama ne adet belirtisi ne de burada okuduğum hamilelik belirtilerini yaşıyorum.
Kan ya da idrar tahlilini ise hayal kırıklığına ugramamak için yapmak istemedim ama içinizde herhangi bir belirti yaşamadan çift çizgiyi gören oldu mu?
şimdiden teşekkürler
kocam 1o gün olmucak yurt dışına gidiyor bu gece ve az önce vedalaştık ben onu çok özlücem biz hiç bu kadar ayrı kalmamıştık
kocam 1o gün olmucak yurt dışına gidiyor bu gece ve az önce vedalaştık ben onu çok özlücem biz hiç bu kadar ayrı kalmamıştık
Ben bu ay şu keçi boynuzu pekmezinden alıcam çok faydalıymış yaa
Birçok sağlık sorununa da iyi geliyormuş,
Hülyayla tanselde bu ay yedirmişler kocalarına bak nasılda geldi bebişler :)
Biz zaten hep hatayı kendimizde arıyoruz adamların spermlerine laf yokkkkk,
İnşallah uyuzluk yapmaz da yedirebilirim :))
Kıyamam ya sen yalnız mı kalıcaksın annende falan kal bari böle hamiş hamiş,
Çokmuş ta 10 gün, neyse sayılı gün çabuk geçer tatlım
allah kavuştursun canım. çok zor bu ayrılıklar. bnde dün gece 4 de gönderdim. bugün sanki bi yanım eksik gibi
Selam canım hoşgeldin,
Şunu söyleyeyim o belirtiler falan hikaye canım tamam hamile olanlar yaşadı ama olmayanlarda yaşıyo
Şekil 1-a ben :))
bu ay olabilecek tüm belirtiyi yaşadım insan kendini dinleyince herşey oluyomuş gibi geliyo
kendi haline bırakmak lazım
2 günün kalmış evde bi test dene istersen günü gelmeden öğrenen arkadaşlarımız oldu,
ama kesin sonuç için en azından günün 1 gün geçsin derim,
allah gönlüne göre versin inş..
Selam canım hoşgeldin,
Şunu söyleyeyim o belirtiler falan hikaye canım tamam hamile olanlar yaşadı ama olmayanlarda yaşıyo
Şekil 1-a ben :))
bu ay olabilecek tüm belirtiyi yaşadım insan kendini dinleyince herşey oluyomuş gibi geliyo
kendi haline bırakmak lazım
2 günün kalmış evde bi test dene istersen günü gelmeden öğrenen arkadaşlarımız oldu,
ama kesin sonuç için en azından günün 1 gün geçsin derim,
allah gönlüne göre versin inş..
allah kavuştursun canım iyidir biraz ayrılık özleyin birbirinizi 10 günmüş kız haftaya burda işte bak keyfine ohhhh ne güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?