Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

intihap yada kist öyle bunalıma girecek kafa yorman gereken şeyler değil bikere canım benim bikere rahat olman çok önemli ağrın var mide bunaltın var sen yarın git gelde dpğru dürüst bi dr ondan sonra konuşalım bunları.yoruldum yok daha yolun başında ananem derdi hep bekarken saçınla oynarsın evlenince başka tarafınla derdi hep kadın doğruymuş meğer

mide bulantım yok bitanem sadece sağ tarafta ağrı var , bir haftadır karın ve midede çeşit çeşit ağrılar yaşadım cumartesi sağa kaydı ve devam ediyor derdim bunlara bi sebep bulunamaması ee sebepte olmayınca insan ister istemez kendine bir sürü hastalık konduruyor acaba bişeyin başlangıcımı şu mu bu mu diye hayırlısı artık ne diyim yaaaa Rabbim ne derse o olacak

cnm arkasadım nasılsın gelmıs lanet olası kırmızılar saka gıbı bukadar beklettı bızı ıns son olur cnm bıdahakı ay aramıza katılırsın

Tanselim, ağrı kesici içtim bitane ağrım biraz hafifledi gibi daha iyiyim sabaha göre
Gelmedi gelmedi lanet olası sabaha karşı nası canımı yaka yaka geldi uyandırdı beni uykumdan
Yani neymiş belirti melirti yalanmış dün bile ne biçim akıntım vardı benim :)
İnşallah canım önümüzdeki aya geliyoruz aranızaaaaaaaaaaa serfik ben hatice sona aklıma gelmeyen daha kimler varsa :)

Yıllardan sonra belkide ilk kez 30. günümde oldum, demekki geç yumurtlamışım,
Demekki ben bu beyaz yapışkan sıvıyada güvenemicem daha önceki günlerde görmüştüm çnkü onu ayın 13ü gibi falan,
Ayy düşünmiycem artık yav kafama göre takılıcam tutuyosa öyle tutsun :)

Serfik'cim allah yardımcın olsun dualarımız seninle sende içini sıkma bişey çıkmayacak olsaydı kaç kere acile gitmişsin en azından bi fikir yürütülerdi ama bak bulamamışlar,
Sen şimdi yarın kendi doktoruna zaten herşeyi daha detaylı sorabilirsin, o sana güzelce anlatır,
Hayırlı haberlerle inş gel cnm
..

Ananen ne güzel de söylemiş hakkaten öyle, anca anlıyoruz...
Saçtan baştan süslenmekten daha önemli şeyler de var hayatta ama başına gelmeyince bilmiyor insan...

amin canım sağol inş hayırlıs haberlerle gelirim kadın doğumda bişey demezse artık başka branşlara kayacağım başka bir sıkıntı var demek ki bir mucize olsa da yarın hiçbir ağrım kalmasa

Merhaba kızlar, forumda yeniyim. haftalardır bu forumu takip ediyorum sadece okumakla kalmak istemedim artık

Adetime 2 gün kaldı ama ne adet belirtisi ne de burada okuduğum hamilelik belirtilerini yaşıyorum.
Kan ya da idrar tahlilini ise hayal kırıklığına ugramamak için yapmak istemedim ama içinizde herhangi bir belirti yaşamadan çift çizgiyi gören oldu mu?

şimdiden teşekkürler

Selam canım hoşgeldin,
Şunu söyleyeyim o belirtiler falan hikaye canım tamam hamile olanlar yaşadı ama olmayanlarda yaşıyo
Şekil 1-a ben :))
bu ay olabilecek tüm belirtiyi yaşadım insan kendini dinleyince herşey oluyomuş gibi geliyo
kendi haline bırakmak lazım
2 günün kalmış evde bi test dene istersen günü gelmeden öğrenen arkadaşlarımız oldu,
ama kesin sonuç için en azından günün 1 gün geçsin derim,
allah gönlüne göre versin inş..

Ben bu ay şu keçi boynuzu pekmezinden alıcam çok faydalıymış yaa
Birçok sağlık sorununa da iyi geliyormuş,
Hülyayla tanselde bu ay yedirmişler kocalarına bak nasılda geldi bebişler :)
Biz zaten hep hatayı kendimizde arıyoruz adamların spermlerine laf yokkkkk,
İnşallah uyuzluk yapmaz da yedirebilirim :))

kocam 1o gün olmucak yurt dışına gidiyor bu gece ve az önce vedalaştık ben onu çok özlücem biz hiç bu kadar ayrı kalmamıştık

kocam 1o gün olmucak yurt dışına gidiyor bu gece ve az önce vedalaştık ben onu çok özlücem biz hiç bu kadar ayrı kalmamıştık

Kıyamam ya sen yalnız mı kalıcaksın annende falan kal bari böle hamiş hamiş,

Çokmuş ta 10 gün, neyse sayılı gün çabuk geçer tatlım

yedir yedir sabahları aç karnına bi kaşık bende dün sabah elimde şişe koşturdum peşinde çocuk gibi yok tadı kötüymüş yok istemiyomuş kaktım ağzına kaşığı

Kıyamam ya sen yalnız mı kalıcaksın annende falan kal bari böle hamiş hamiş,

Çokmuş ta 10 gün, neyse sayılı gün çabuk geçer tatlım

sorma 10 gün çok annemde kalıcam kaynanamda kalıcam 10 gün göçebe gibi gezicem ordan oraya en nefret ettiğim sey

allah kavuştursun canım. çok zor bu ayrılıklar. bnde dün gece 4 de gönderdim. bugün sanki bi yanım eksik gibi

sağol canım sizide

ilgin için çok teşekkür ederim

2 gün daha sabredip testi yapayım en iyisi. yoksa düşün düşün nereye kadar

ilgin için çok teşekkür ederim

2 gün daha sabredip testi yapayım en iyisi. yoksa düşün düşün nereye kadar

allah kavuştursun canım iyidir biraz ayrılık özleyin birbirinizi 10 günmüş kız haftaya burda işte bak keyfine ohhhh ne güzel :)

keyfime mi bakıyım ama ama ama ben hiç ayrı kalmadım birde evde oturan bi insan olsam yine derim istediğim zaman gezer tozarım ama çalışıyorum ben özlücem onuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…