- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.521
şekerimmmm :)) bu rasııı benim ilk göz ağrım buraya yazmadan olmass tabi :))) burdakilerin hepsiii hamiş olmayı bekleyen ve hemiş olanlar :)) sende gelsene aramızaa hainn köfteeeher topigede laf yetistirmesen olmaz
kızlar yarın yine yapıcammm bugün iki tane yaptım biri bozuk çıktı sadece T işaretiin olduğu yerde çizgi çıktı G de ise silik çıktı eltim hamilesin galiba dedi ama bozukdu o testt :)) bencee sonra yine yaptım bu sefer T silik çıktı yani nası diim T nin çizgisi hafif belirginleşti bilemiorum yarın 4. günüm geçelii tekrardan yapıcam yine silik çıkarsa ne yapayım çarşamba kan testimi yaptıraym akıl verin hele kızlarrr bakk yarın sabah bakıcam gelin ne aklı verdiniz die :)) içinde bi heyecan var (bide sabaha doğru hastalanıomuşum) al sana heyecan dimiii :)))) hayırlısı tabikii kendimiyoklamaktan sıkıldım ha şimdi geldi he gelicek falan filan
yarınıda geçireyimde çarşamba düşünüorum :))insallah hamissindir bence kan testi yap
yarınıda geçireyimde çarşamba düşünüorum :))
çok sevndm canım sende kürtaj olmştn hatırladgma göre rabbim sonunda nasip etti çok şükür inş sonuda güzel olsn canım bu arada ne kadar geçti kürtajın üstündenguzelım zaten hep ılkınde sılık cıkıyor hep oyle oldu sen hamılesın yanı sılıkte olsa ıkı testtede cıkmıs hadı hayırlısı olsun bak bebek gelıyor
yarınıda geçireyimde çarşamba düşünüorum :))
guzelım zaten hep ılkınde sılık cıkıyor hep oyle oldu sen hamılesın yanı sılıkte olsa ıkı testtede cıkmıs hadı hayırlısı olsun bak bebek gelıyor
günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın miniklerm nasıl bu arada yeni hamişler var sanrm hayırlı olsn rabbim darısını olmayanlarada nasip etsn inş cinsiyet ögrenen varmı
kızlar yarın yine yapıcammm bugün iki tane yaptım biri bozuk çıktı sadece T işaretiin olduğu yerde çizgi çıktı G de ise silik çıktı eltim hamilesin galiba dedi ama bozukdu o testt :)) bencee sonra yine yaptım bu sefer T silik çıktı yani nası diim T nin çizgisi hafif belirginleşti bilemiorum yarın 4. günüm geçelii tekrardan yapıcam yine silik çıkarsa ne yapayım çarşamba kan testimi yaptıraym akıl verin hele kızlarrr bakk yarın sabah bakıcam gelin ne aklı verdiniz die :)) içinde bi heyecan var (bide sabaha doğru hastalanıomuşum) al sana heyecan dimiii :)))) hayırlısı tabikii kendimiyoklamaktan sıkıldım ha şimdi geldi he gelicek falan filan
günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın miniklerm nasıl bu arada yeni hamişler var sanrm hayırlı olsn rabbim darısını olmayanlarada nasip etsn inş cinsiyet ögrenen varmı
günaydın canım nasılsınGünaydınlarrrrrrrrrr herkeseeeeeeeeeeeeee
Kristalim valla sen daha iste isteme derken gebesin bak, durumlar bunu gösteriyooooooooooooo :)
Tansele katılıyorum, silik milik çıktıysa bişey vardır gününde geçmiş hem..
Günaydın canım, aminnnnnnnnn dualarına aynen katılıyorum
günayyyddddddddınnnn .....:79::79:
ne güzelll ne güzelll bi hamiş daha varr... kristal hamilesin cnm sen niye tereddüt ettin ki? bnm ilk yaptığım testte varla yok arasında çıkmıştı. hemen kan testi yaptırdım değerm çok düşük çıktı ama çıktı. sabah idrarıyla yapmamıştım bide. hayırlı olsun tatlım....sabah sabah acayip bir enerji doldu içime...
günayyydınnn melekkk. yeni hamişler var maşallah en kısa zamanda diğer arakdaşlarda hamiş olcak inş. bu topic uğurlu kesinlikle.
zozdemirin tosun paşası geliyor. benmki henüz netleşmedi kaosa döndü valla. önce erkek gbi sanki dedi kendi doktorumz, başka doktor yok öle bişi dedi. son kontrolde kndi doktorumzda karasız kaldı ama bana bu sefer kız gibi geldi. çatlamak üzareyim meraktan allah hayırlısını nasip etsin inş.
bu arada biz 15 haftayı bitircez kocaman oluyoruz bebeğim, göbeğim ve ben büyüdükce büyüyoz
günaydın canım nasılsın
bu arada biz 15 haftayı bitircez kocaman oluyoruz bebeğim, göbeğim ve ben büyüdükce büyüyoz
bende kürtaj sonrası ilk reglimi oldm canım korunmayıda düşünmyrm bu ay bitince başlayacagm allahım hayırlısını nasip etsn inşgünaydın melek'cim, iyiyim valla dün kırmızılarım geldi onlarla mutlu mesut yaşıyoruzzzzz :))
Sen nasılsın, çalışmalara başladın mı yeniden?
Tatlım günaydın,
Ohoooooooo sizzzz kocaman oldunuzzz, yetişemiycez vallaaaaaa bizimkiler minik kalcak seninkinin yanında,
Ablalık mı yapcak desem abilikmi yapcak desem bilemedim
Hayırlısıyla bi öğrensek cinsiyeti bende merak ettimmmmm artıkkk
bende kürtaj sonrası ilk reglimi oldm canım korunmayıda düşünmyrm bu ay bitince başlayacagm allahım hayırlısını nasip etsn inş
Amin canım inşallah rabbim en kısa sürede nasip etsin, kucağına almayı nasip etsin bu defa inşallaaaaaaaaaah
inş canım allahın iznyle sen naptın ne kadardr istysn ve başka varmı bebiş
yeniymş canım ya inş çok bekletmez gelir ama sakın stres yapma çünkü o çok etkili oluyo bizimkide belki stresten geç oldu benm ilkimde 10.ayımda oldu canım kısmeti yomş gerçi ama dedgm gibi hayırlısını isteBenim ekimde 3. deneme olacak inş, ilk bebişşşş
kristalllll canım hamilesin hayırlı olsuuun
yokh melek lugesmaa günaydın kızlaar nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?