Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

insallah hamissindir bence kan testi yap

günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın miniklerm nasıl bu arada yeni hamişler var sanrm hayırlı olsn rabbim darısını olmayanlarada nasip etsn inş cinsiyet ögrenen varmı

guzelım zaten hep ılkınde sılık cıkıyor hep oyle oldu sen hamılesın yanı sılıkte olsa ıkı testtede cıkmıs hadı hayırlısı olsun bak bebek gelıyor
çok sevndm canım sende kürtaj olmştn hatırladgma göre rabbim sonunda nasip etti çok şükür inş sonuda güzel olsn canım bu arada ne kadar geçti kürtajın üstünden

Günaydınlarrrrrrrrrr herkeseeeeeeeeeeeeee

yarınıda geçireyimde çarşamba düşünüorum :))

Kristalim valla sen daha iste isteme derken gebesin bak, durumlar bunu gösteriyooooooooooooo :)
Tansele katılıyorum, silik milik çıktıysa bişey vardır gününde geçmiş hem..

guzelım zaten hep ılkınde sılık cıkıyor hep oyle oldu sen hamılesın yanı sılıkte olsa ıkı testtede cıkmıs hadı hayırlısı olsun bak bebek gelıyor

Günaydın canım, aminnnnnnnnn dualarına aynen katılıyorum

günayyyddddddddınnnn .....:79::79:

ne güzelll ne güzelll bi hamiş daha varr... kristal hamilesin cnm sen niye tereddüt ettin ki? bnm ilk yaptığım testte varla yok arasında çıkmıştı. hemen kan testi yaptırdım değerm çok düşük çıktı ama çıktı. sabah idrarıyla yapmamıştım bide. hayırlı olsun tatlım.... sabah sabah acayip bir enerji doldu içime...

günayyydınnn melekkk. yeni hamişler var maşallah en kısa zamanda diğer arakdaşlarda hamiş olcak inş. bu topic uğurlu kesinlikle.
zozdemirin tosun paşası geliyor. benmki henüz netleşmedi kaosa döndü valla. önce erkek gbi sanki dedi kendi doktorumz, başka doktor yok öle bişi dedi. son kontrolde kndi doktorumzda karasız kaldı ama bana bu sefer kız gibi geldi. çatlamak üzareyim meraktan allah hayırlısını nasip etsin inş.

günaydın canım nasılsın

amin canım rahat ol canım neyse o olcak zaten o yüzden hayırlısını iste rabbimden o biliyo ya yeter bize saglıgı iyi olsunda hangisi olursa gönlündeki neyse o olsn canım

günaydın canım nasılsın

günaydın melek'cim, iyiyim valla dün kırmızılarım geldi onlarla mutlu mesut yaşıyoruzzzzz :))
Sen nasılsın, çalışmalara başladın mı yeniden?

bu arada biz 15 haftayı bitircez kocaman oluyoruz bebeğim, göbeğim ve ben büyüdükce büyüyoz

Tatlım günaydın,
Ohoooooooo sizzzz kocaman oldunuzzz, yetişemiycez vallaaaaaa bizimkiler minik kalcak seninkinin yanında,
Ablalık mı yapcak desem abilikmi yapcak desem bilemedim
Hayırlısıyla bi öğrensek cinsiyeti bende merak ettimmmmm artıkkk

bende kürtaj sonrası ilk reglimi oldm canım korunmayıda düşünmyrm bu ay bitince başlayacagm allahım hayırlısını nasip etsn inş

bende kürtaj sonrası ilk reglimi oldm canım korunmayıda düşünmyrm bu ay bitince başlayacagm allahım hayırlısını nasip etsn inş

Amin canım inşallah rabbim en kısa sürede nasip etsin, kucağına almayı nasip etsin bu defa inşallaaaaaaaaaah

Benim ekimde 3. deneme olacak inş, ilk bebişşşş
yeniymş canım ya inş çok bekletmez gelir ama sakın stres yapma çünkü o çok etkili oluyo bizimkide belki stresten geç oldu benm ilkimde 10.ayımda oldu canım kısmeti yomş gerçi ama dedgm gibi hayırlısını iste

kristalllll canım hamilesin hayırlı olsuuun

yokh melek lugesmaa günaydın kızlaar nasılsınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…