Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yedir yedir sabahları aç karnına bi kaşık bende dün sabah elimde şişe koşturdum peşinde çocuk gibi yok tadı kötüymüş yok istemiyomuş kaktım ağzına kaşığı

Tatlı kaşık mı yemek kaşıkmı kaktırıyorsun bakiyim haticecim :))
Yaaa biri bana tadı güzel dedi kandırıldım mı yoksa ay tadi kötüyse kesin içmez benimki:84:
Ballı sütü sever normalde bal diye sütüne katarım napayım haha :)

yemek kaşığı canım bizimkinin uyuzluğu ya tadı fena değil kıvamı çok koyu yalnız üzüm pekmezi gibi değil. rizeden geliyor bana pekmez mermalat gibi koyu kaynanamlar yapıyor ben onu sulanırıp şekerde atıyom içine meyve suyu gibi içiyorum mesela

Hımm,
Bende tam onu sorucaktım bizde içsekmi ki yımırtalarımıza faydası olur mu :)

kız hatıcem benıde ekle facene yaaaaaa bende ıstıyorum ama benım resmım yok kocam kızıyooorrr

kardeşiminkini kullanıorum benimde kocam kızıyor açtırmıyor :))) bende eski arkadaşlarımı falan hep abimnkine ekledim ordan görüşüorum.. abim zaten hiç kullanmıo adı onun tadı benimm :)) bende farmville için girdim face işine :) sonra arkadaşları bulunca iyi olduuu

Hımm,
Bende tam onu sorucaktım bizde içsekmi ki yımırtalarımıza faydası olur mu :)
içinn içinnn erkeklik hormonlarınız yükselsin :))))
siz incir kürünü için kocalara pekmez kürü
birde söylemesi ayıp günlük pede yada tampona adaçayı yağı damlatın iltihabı falan söküomuş...

relaxx relaxxx kafaya taktıkça olmuyor bişiler engelliyoo allah nasip edicek inşalah bu arada geçmiş olsun çok zordur kasık ağrısı bence ayaklarını sıcak suya sok çok iyi gelio ben genç kızkan ağrılarımı böyle hafifletiyordum valla

gönder bize gönderrr :))) hattceme yardım edelimmmm

tesekkürler canim okumaya sen gelmeyince kimse baslamadi
umarim tatilin iyi gecmistir yakinda sende bize güzel haberler verirsin ben duaya inannanlardanim

bu arada arkadaslar sizede selamlar umarim iyisinizdir

ayy canım ben istiyormuyum istemiyormuyum bilemiorumm şuan çok ikilemdeyim :)) ayrı bi evim olsa hemen isticemmm çocuğu bi ara öyle bi an geliyorki olsun istiorum sonra düşünceler sarıyor ayrı ev olmadan olmaz diorum ama tabi korunmuyorumda yani ne yaptığımı hiç bilmiorum :) çok karrasızım yalnızımmm ve ayrı bir ev istiorummm bazen öyle krizim tutuoki o günü kendime oğlum ve kocama istemeden zehir ediorum sonrada çok üzülüorum (((

her topigede laf yetistirmesen olmaz

canımmm ben yaptım ama biri bozuk çıktı birindede ikinci çizgi çok silik çıktı benim aslında cumartesi olmamm gerekiodu olmadım hiç bi adet belirtiside yok mesela önceden göğüslerim çok hassaslşırdı şimdi hiç bişi yok ama acaip kasık ağrım ve bel ağrım oldu geçen hafta şimdi onlarda azaldı mesela hiç akıntım yok :)) bilemiorummm yarın sabah yine yapıcam ilk idrarla oda belirginleşmiş ise kan testi yapıcam bakalım hayırlısıı geçen eşimle konuşuoruz çocuktan konu açıldı erkek olursa HASAN BUĞRA kız olurs NİSA TUĞBA koyalım falan dedik oda abilerinin isimlerine uysun die :)) oğlumun adı HÜSEYİN TUĞRA ona uygun seçtik :)) bizde kendi kwendimizeee gelin güvey oluoruz

canım çok çok geçmiş olsunnn allah yardımcın olsunnn tatlımm birazda psikolojik olabilirmi belkide bişeyin yok ama moralin bozuk olduğundan belki kafana takmışsındır he tatlımmmm iyi ol olurmuuu:) öpüorum senii canım arkadaşımmm

klomeninmi yan etkisi aman alllahım o kadar çokkadın kullanıoki klomeni allah kimseye yaşatmasınn yarabbaimmmm iyi çok şükür atlatmşsın inşallah zamanla olucakkk isteyen herkese nasip edicek allah :)

klomeninmi yan etkisi aman alllahım o kadar çokkadın kullanıoki klomeni allah kimseye yaşatmasınn yarabbaimmmm iyi çok şükür atlatmşsın inşallah zamanla olucakkk isteyen herkese nasip edicek allah :)

sanirim klomen herkeste farkli etki yapiyor bende kullandim bu ay ve gebe kaldim ama bende bir sorun olmamisti bu arada avatarin cok guzel

kızlar yarın yine yapıcammm bugün iki tane yaptım biri bozuk çıktı sadece T işaretiin olduğu yerde çizgi çıktı G de ise silik çıktı eltim hamilesin galiba dedi ama bozukdu o testt :)) bencee sonra yine yaptım bu sefer T silik çıktı yani nası diim T nin çizgisi hafif belirginleşti bilemiorum yarın 4. günüm geçelii tekrardan yapıcam yine silik çıkarsa ne yapayım çarşamba kan testimi yaptıraym akıl verin hele kızlarrr bakk yarın sabah bakıcam gelin ne aklı verdiniz die :)) içinde bi heyecan var (bide sabaha doğru hastalanıomuşum) al sana heyecan dimiii :)))) hayırlısı tabikii kendimiyoklamaktan sıkıldım ha şimdi geldi he gelicek falan filan

sanirim klomen herkeste farkli etki yapiyor bende kullandim bu ay ve gebe kaldim ama bende bir sorun olmamisti bu arada avatarin cok guzel

hmm bende 3 ay denedim bişi olmadı tutmadı hatta sonuncu kiste çevirdi sonra ramazan girdi ara verdim :)) bu arada avatarımı beğendiğine sevindim :)) bende avatar arayışı içinde idim bişi bulamadım die yakınıodum :))

bu arada sanada hayırıı hamişlikler diorum arkadaşım inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişiniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…