- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.541
çok şükür bitanem ilk reglimi oldm dua edin nolur bu başlayacagm çalışmalara allah izin verirse minigim nasıl büyüyor galiba
bilmem hayatım büyüyor galibaen son 2 hafta önce görmüştüm
inşallah hayırlısı ile en kısa zamanda bebişin gelir bu sefer sonu kucağına almakla tamamlanır sağlıkla inşallah
yeniymş canım ya inş çok bekletmez gelir ama sakın stres yapma çünkü o çok etkili oluyo bizimkide belki stresten geç oldu benm ilkimde 10.ayımda oldu canım kısmeti yomş gerçi ama dedgm gibi hayırlısını iste
kristalllll canım hamilesin hayırlı olsuuun
yokh melek lugesmaa günaydın kızlaar nasılsınız bakalım
kristalllll canım hamilesin hayırlı olsuuun
yokh melek lugesmaa günaydın kızlaar nasılsınız bakalım
bilmem hayatım büyüyor galibaen son 2 hafta önce görmüştüm
inşallah hayırlısı ile en kısa zamanda bebişin gelir bu sefer sonu kucağına almakla tamamlanır sağlıkla inşallah
günayydınn canım... büyüyodur bebek merak etme. ayy bu sefer gördüğünde çok şaşıracaksın çok büyük bi mutluluk. küçüçk gördüğün koca bi insan gibi görünck kıpır kıpırbn 10+6 da gördüğümde şok etkisi yapmıştı. zıplıyodu resmen.
kızlar kasıklarımda sızlnma var bugün endişeleniyorum ama sonrada diyorum ki büyüdüğü için sıkışıyo oturdukca. allahım onları bize bağışlasın.
İnşallah canım bebişlerimiz bekletmesin annelerini daha fazla..
Çok özledik onları çok :)
Stres gerçekten insanı bitirir bu ay daha iyi anladım artık hiç düşünmeyeceğim
Günaydın canım iyiyizzzzz sen nasılsın, bebişşş nasıllllll ?
Ben dünkü ağrılarımdan sancılarımdan kurtuldum çok şükür bugün daha iyi hissediyorum kendimi,
Bu hafta çabuk geçsede çalışmalara başlasak diye bekliyorum :))
kızlar günaydınnnnnnnnn amannn allahım yeni bir bebiş daha geliyor yaşasınnn sabah sabah ohh be içim açıldı
amin hayatım
bilemiyorum ki emin olamıyorum bi türlü ilk başta biraz sıkıntı yaşadık ondan galiba
hapşuuuu hapşuuwwww....
hapşırmaktan burnum sızladı yaa... kötü bi sinyal bu sanırım grip olcam.... :84::84:
Serfikk çabuk gelll merak ediyorum
:84::84::84:kızlaaaaaaarrrrrr canım çok sıkılıyooooooooo:84::84::84:
çok sevndm canım sende kürtaj olmştn hatırladgma göre rabbim sonunda nasip etti çok şükür inş sonuda güzel olsn canım bu arada ne kadar geçti kürtajın üstünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?