Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

çok şükür bitanem ilk reglimi oldm dua edin nolur bu başlayacagm çalışmalara allah izin verirse minigim nasıl büyüyor galiba

bilmem hayatım büyüyor galiba en son 2 hafta önce görmüştüm
inşallah hayırlısı ile en kısa zamanda bebişin gelir bu sefer sonu kucağına almakla tamamlanır sağlıkla inşallah

inşallah hayırlısı ile en kısa zamanda bebişin gelir bu sefer sonu kucağına almakla tamamlanır sağlıkla inşallah

büyüyor canım benm saglıkla inş allah razı olsn tatlım ya bakalım inş hayırlısıyla olur inş

İnşallah canım bebişlerimiz bekletmesin annelerini daha fazla..
Çok özledik onları çok :)
Stres gerçekten insanı bitirir bu ay daha iyi anladım artık hiç düşünmeyeceğim

kristalllll canım hamilesin hayırlı olsuuun

yokh melek lugesmaa günaydın kızlaar nasılsınız bakalım

Günaydın canım iyiyizzzzz sen nasılsın, bebişşş nasıllllll ?
Ben dünkü ağrılarımdan sancılarımdan kurtuldum çok şükür bugün daha iyi hissediyorum kendimi,
Bu hafta çabuk geçsede çalışmalara başlasak diye bekliyorum :))

kristalllll canım hamilesin hayırlı olsuuun

yokh melek lugesmaa günaydın kızlaar nasılsınız bakalım

günayydınn canım... büyüyodur bebek merak etme. ayy bu sefer gördüğünde çok şaşıracaksın çok büyük bi mutluluk. küçüçk gördüğün koca bi insan gibi görünck kıpır kıpır bn 10+6 da gördüğümde şok etkisi yapmıştı. zıplıyodu resmen.
kızlar kasıklarımda sızlnma var bugün endişeleniyorum ama sonrada diyorum ki büyüdüğü için sıkışıyo oturdukca. allahım onları bize bağışlasın.

amin hayatım
bilemiyorum ki emin olamıyorum bi türlü ilk başta biraz sıkıntı yaşadık ondan galiba

bebiş iyi herhalde teyzesi
ağrıların geçmiş maşallah ee kaç gün sürüyor senin reglin benim çok uzun sürerdi 8-9 gün filan kocama sıkıntı basardı

hapşuuuu hapşuuwwww....
hapşırmaktan burnum sızladı yaa... kötü bi sinyal bu sanırım grip olcam.... :84::84:

hapşuuuu hapşuuwwww....
hapşırmaktan burnum sızladı yaa... kötü bi sinyal bu sanırım grip olcam.... :84::84:

dikkat et kendine ben 2-3 haftadır nerdeyse hergün hapşuruyorum yaa
herkes grip oldum olacağım diye bakıyo ama iyiyim şimdilik aman dikkat et bol c vitamini ve bal ye

Günaydın güzel anneler
aman dikkat et grip salgını var yine herkez grip bende dahil olmak üzere dün bi kaç kez hapşurunca boğazımda yanıyordu akşam iş çıkışı hastaneye gittim bi güzel iğnemi oldum serumumu aldım bissürüde ilac yazdı ama ben işteyim Her yerim ağrıyorr ıhlamır için papatya için bol bol iyice tutulmadan elma yiyin

inşallah olmam ama üşümeyede başladım
bide bende alerjik nezle var daha bi kötü oluyorum grip olunca. akşam bolca limon sıkıp içine bal ve ılık su koyup içim bişicik olmaz inş. bide okadr dikkat ediyorum ki grip olmım diye. alerjim azmasın die ama yakaladımı yakalıyo lanet olasıca...

:84::84::84:Kızlaaaaaaarrrrrr canım çok sıkılıyooooooooo:84::84::84:

çok sevndm canım sende kürtaj olmştn hatırladgma göre rabbim sonunda nasip etti çok şükür inş sonuda güzel olsn canım bu arada ne kadar geçti kürtajın üstünden

merhaba cnm evet bende kurtaj oldum ve senı cok cok ıyı anlıyorum nısan 25 olmustum tatlım dr 3 ay korunma verdı ama rahımın ıyı toparlanması ıcın ramazan bayramına kadar dıkkat et dedı cok sukur son adetımı bayramda gordum serlerya kurtajın bır ayagı ıcerdeymıs dıe dogru sanırım ılk gebelıgım 9 ay sonra olmustu bu korunmayı bırakınca 3.ay hamıle kaldım rabbım senınde yuzunu guldursun cnm

canlarım nasılsınız yaa bu ara hıc gıremedım sımdı kuzenım gıtcek arkadasım oturmaya gelcek bı dunya ısım var evde ona ragmen oturdum gecmısı okudum kızlarr hemencıcık haftaya salı olsun ıstıyorum bebegımı gorup ondan ıyı haberlerını almak ıstıyorum cok sukur sorunum yok ılk bebegımde lekelenmelerım hıc bıtmemıstı bundaysa cok sukur hıc gormedım agzımın tadı berbat ıstahım kactı yemek yemek ıstemıyorum bıde goguslerım resmen bomba oldu sıstı acıyor ucları sızlıyor mıgdemde bı acayık ogurmuyorum ama agzımda gezıyorum uykumm var heeeepppp puuffff sıkıldım SERFIKKK gel artık merak ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…