- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.581
gördük canım bebeği doktor kese etrafında kanama gördü ultrasonda
offkorkuorum
mrb kızlar
cuma akşamı kanamam oldu hastaneye gittik yatırdılar serum iğne falan derken bugün evdeyim
çok şükür bebeğim iyi ama kesenin şekli bozulmuş biraz kanamadan dolayı
çok korkuyorum
lekelenmelerim oluo hala
ne olur dua edin bana
ilk hamile kaldığım dada aynısı oldu
bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendimm
allahım tekrar aynı acıyı yaşatmasın
Herkes gitmiş
ben burdayım ama gitcem az sonra iyi akşamlar şimdiden :80:
Canim yaptirdim sonucu yarin cikicakmis aile hekimime gittim orda yaptirdim bu arada digeer testleride yaptirdim hormon testi falan internetten takip ediorum ama daha cikmamis bakalim hayirlisi ya var ya yok gonlumde pek olmasindan yana deil acikcasi bu aralar hic bebwk istegim yok :))))))
hamile arkadaslar ben korkunc kilo aliyorum sizde böyle bir durum varmi oysa yemem asiri degil
böyle gidersem 3 ay demeden hamileliklerle dolasacam simdiden olmuyor cogu sey acaba anormal birseylermi var
hayirisi olsun canimin
kristal ben 6 haftaligim ama korkunc kilo aliyom hele karin bölgem simdiden 6 aylik gibi sence ne yapabilirim
günaydınn güzellerrrr....
canm bnde çok şişmiştim kilo almak deil aslında o bünyen uyum sağlamaya çalışıo. 2 ay sonunda normal haline dönersn. bnde biçok şeyimi giyemedim şuanda 4 ay içindeyiz hamilelik giyiyorum artık baya belirginlşti göbeğim. ilk başlardaki şişlik gaz vs. bide genişliyo vücut ondan kaynaklanıyo. yinede dikkat et aman fazla kilo alma. bn şuana kadr 2 kilo kadr aldım ama ilk aylarda felaket şişmiştim fos fos
kristal bebekk hakkında hayırlısı olsun cnm.
serpilll gelmedinmi hala çatladım meraktan...
hülya bugün nasılsın cnm durumundan haberdar et bizi.
yokh sen nasılsın biran önce zaman geçsede güzel haberler alsak sendende.
hamişler mfalcon ve tansel nasılsınız bebişler nasıl.
bize gelince grip olma yolunda hızla ilerliyoruz sanırım bugün donuyorummmm resmen...:2::2:
Tatlım günaydınn, aman yaa dikkat et kendine salgın mı vardır nedir grip falan olmayın inşallah
Normalken bile iyileşmek nasıl zor oluyo bide bebişler var
Hülyayı Serpili bende merak diyorum neredeler noldu acaba habersiz bırakmasalar bizi,
Canım sorma zaman geçmiyor sanki biran önce şu kırmızılar gitsede çalışmalara başlasam vee bebişim gelsee heyecanlıyım yine :))
günaydın kızlarrrrrrrrrr ben geldim............
çok şükür bugün daha iyiyim ağrım var ama tınlamıyorum artık, dün kadın doğuma gittim rahimde biraz sıvı var dedi, apandistden şüphelendi genel cerraha yönlendirdi ultrason çekildi bişey çıkmadı tekrar doktoruma gittim rahimde az sıvı var cuma gel dedi ne anlama geliyor bilmiyorum yumurtam var 1.4, 1.5 diye saydı sesli bir şekilde cumartesi çalışmalara başla dedi, bu nedemek peki kızlar , sonuç olarak bişey çıkmadı sanırım gaz var bende eğer geçmezse gastrolojiye gideceğim kalçamda vuruyor ağrı ortopedi de görsün bakalım şu gazı atsam kurtulacağım ama çıkmıyor mübarek.....
siz nasılsınız özlediniz mi beni:):)
özledik cnm özledk çatladıkda meraktan. çok şükür bişicik çıkmamış çok sevndm boşuna yedn bitirdin kendini. gaz sancısı ayy bn cuma günü serum yedm onun yüzünden lanet olasıca...
cumartesi çalışmalara başla demek yumurtalarının çatlama dönemi demek oluyo hadi hayrlısı ayy valla üstümdn bi yük kalktı sanki. gaz sancısı için bana lağmayı önerdilr siz kendinize yapın dedimrahatlatıcı olabilir belki
günaydın kızlarrrrrrrrrr ben geldim............
çok şükür bugün daha iyiyim ağrım var ama tınlamıyorum artık, dün kadın doğuma gittim rahimde biraz sıvı var dedi, apandistden şüphelendi genel cerraha yönlendirdi ultrason çekildi bişey çıkmadı tekrar doktoruma gittim rahimde az sıvı var cuma gel dedi ne anlama geliyor bilmiyorum yumurtam var 1.4, 1.5 diye saydı sesli bir şekilde cumartesi çalışmalara başla dedi, bu nedemek peki kızlar , sonuç olarak bişey çıkmadı sanırım gaz var bende eğer geçmezse gastrolojiye gideceğim kalçamda vuruyor ağrı ortopedi de görsün bakalım şu gazı atsam kurtulacağım ama çıkmıyor mübarek.....
siz nasılsınız özlediniz mi beni:):)
Çok şükür iyi haberlerle geldin canım, allah bir daha düşürmesin şu hastanelere
Sadece bebeklerimiz için gidelim :)
Üşütme kendini koru bu ara herkes hasta havalar limoni zaten, dikkat et kendineeeeeeeeeeee
çok şükür canım yaaa , gaza yoruyorum artık bi atabilsem , çorapla yatırıyorum valla aklım çıkıyor psikolojim bozuldu yaaa,
valla bebek falan unuttum ben derdimden bitanem aklımda bile yok önce sağlık yani, sen nasılsın geldi kırmızılar bu aya inş olur sakın stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?