Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

gördük canım bebeği doktor kese etrafında kanama gördü ultrasonda
offkorkuorum

benim arkadaşımın 9. haftada filan bildiğin kanaması olmuştu kesilmedi bebeğin yanında bir de kan kesesi vardı o kadar yanii
çok korktu epey bi süre raporlu yattı en son kan pıhtılaşma sorunu olduğu ortaya çıktı şimdi iğne kullanıyor ve iyi
korkma bebek sağlıklı ise ve yaşayacak ise tutunur sana inşallah
ama sağlıksızsa ve yoksa kaderinde bu dünyaya gelmek hiç kanaması olmayanlarda bebeğini kaybediyo
kendini yıpratma olumlu düşün ve bol bol dua et elimizden başka hiç birşey gelmiyor canım ben de o korkuları yaşadım biliyorsun öldüm dirildim
ama şimdilik iyiyiz galiba
halen daha çok emin değilim her an bir sorun olabilir die düşünüyorum ama yıpratmıyorum kendimi sadece herşeyimi ona bağlayıp bir anda herşeyimi kaybetmemek için herşeyimi bağlamıyorum evet bebişim var onun için süt içmeli yumurta yemeli vs onları yapıyorum dua ediyorum ama çok bağlamıyorum kendimi sen de öyle yaparsan rahat edersin stres olmuyo insan

ayy cnm benım gecmıs olsun allah yardımcın olsun arkadasım hamıle benım 12 haftalık ılk 6 haftasında onunda kanaması vardı ama sımdı cok ıyı bebekte oda ıcını ferah tut sende bebekte cok ıyısınız cnm

ilk hamile kaldığım dada aynısı oldu
bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendimm
allahım tekrar aynı acıyı yaşatmasın

cnm benımya ıcım hopladı neyapcagımı sasırdım puff yaa zor bılıyorum cnm benım allah ılkıne benzetmesın ıns benımde ılk gebelıkte lekelenmelerım hıc bıtmemıstı ama korkma bısıcık olmaz yaaa

hamile arkadaslar ben korkunc kilo aliyorum sizde böyle bir durum varmi oysa yemem asiri degil
böyle gidersem 3 ay demeden hamileliklerle dolasacam simdiden olmuyor cogu sey acaba anormal birseylermi var

Canim yaptirdim sonucu yarin cikicakmis aile hekimime gittim orda yaptirdim bu arada digeer testleride yaptirdim hormon testi falan internetten takip ediorum ama daha cikmamis bakalim hayirlisi ya var ya yok gonlumde pek olmasindan yana deil acikcasi bu aralar hic bebwk istegim yok :))))))

hayirisi olsun canimin
kristal ben 6 haftaligim ama korkunc kilo aliyom hele karin bölgem simdiden 6 aylik gibi sence ne yapabilirim

günaydınn güzellerrrr....

hamile arkadaslar ben korkunc kilo aliyorum sizde böyle bir durum varmi oysa yemem asiri degil
böyle gidersem 3 ay demeden hamileliklerle dolasacam simdiden olmuyor cogu sey acaba anormal birseylermi var

hayirisi olsun canimin
kristal ben 6 haftaligim ama korkunc kilo aliyom hele karin bölgem simdiden 6 aylik gibi sence ne yapabilirim

canm bnde çok şişmiştim kilo almak deil aslında o bünyen uyum sağlamaya çalışıo. 2 ay sonunda normal haline dönersn. bnde biçok şeyimi giyemedim şuanda 4 ay içindeyiz hamilelik giyiyorum artık baya belirginlşti göbeğim. ilk başlardaki şişlik gaz vs. bide genişliyo vücut ondan kaynaklanıyo. yinede dikkat et aman fazla kilo alma. bn şuana kadr 2 kilo kadr aldım ama ilk aylarda felaket şişmiştim fos fos

kristal bebekk hakkında hayırlısı olsun cnm.

serpilll gelmedinmi hala çatladım meraktan...

hülya bugün nasılsın cnm durumundan haberdar et bizi.

yokh sen nasılsın biran önce zaman geçsede güzel haberler alsak sendende.

hamişler mfalcon ve tansel nasılsınız bebişler nasıl.

bize gelince grip olma yolunda hızla ilerliyoruz sanırım bugün donuyorummmm resmen...:2::2:

Son düzenleme:

Tatlım günaydınn, aman yaa dikkat et kendine salgın mı vardır nedir grip falan olmayın inşallah
Normalken bile iyileşmek nasıl zor oluyo bide bebişler var
Hülyayı Serpili bende merak diyorum neredeler noldu acaba habersiz bırakmasalar bizi,
Canım sorma zaman geçmiyor sanki biran önce şu kırmızılar gitsede çalışmalara başlasam vee bebişim gelsee heyecanlıyım yine :))

heyecanını hiç kaybetme cnm. allahım ne kadr istediğini görüyo biliyo sanada en kısa zamanda nasip edecektr inş. sabrınla sınanıyosun biraz. sen böyle heycanlı ve umutlu vede istekli ol duanı eksik etme.

grip olursam ne yaparım bilemiyorum ya. alerjık nezlemde var bnm ayy normaldede çok ağır geçiririm bn giribi. allahım sen koru yarabbim....
sol kasığımda batmalaar var hala devam ediyor. bi yerleşemedi bizim pıtırcık diyom. bu ay rahimn en hızlı büyüdüğü zamanmış oda kasık ağrısı yaparmış. pank yapmamaya çalışıom ama aklımada gelmiyo deil ya bişi olursa diye. allahım sen herkesin yavrusunu koru.

günaydın kızlarrrrrrrrrr ben geldim............

çok şükür bugün daha iyiyim ağrım var ama tınlamıyorum artık, dün kadın doğuma gittim rahimde biraz sıvı var dedi, apandistden şüphelendi genel cerraha yönlendirdi ultrason çekildi bişey çıkmadı tekrar doktoruma gittim rahimde az sıvı var cuma gel dedi ne anlama geliyor bilmiyorum yumurtam var 1.4, 1.5 diye saydı sesli bir şekilde cumartesi çalışmalara başla dedi, bu nedemek peki kızlar , sonuç olarak bişey çıkmadı sanırım gaz var bende eğer geçmezse gastrolojiye gideceğim kalçamda vuruyor ağrı ortopedi de görsün bakalım şu gazı atsam kurtulacağım ama çıkmıyor mübarek.....

siz nasılsınız özlediniz mi beni:):)

özledik cnm özledk çatladıkda meraktan. çok şükür bişicik çıkmamış çok sevndm boşuna yedn bitirdin kendini. gaz sancısı ayy bn cuma günü serum yedm onun yüzünden lanet olasıca...
cumartesi çalışmalara başla demek yumurtalarının çatlama dönemi demek oluyo hadi hayrlısı ayy valla üstümdn bi yük kalktı sanki. gaz sancısı için bana lağmayı önerdilr siz kendinize yapın dedim rahatlatıcı olabilir belki

napıyım ama kuzum korktum geçmek bilmedi ki çok şükür ama artık gaz diyorum buna ılık su içiyorum bağırsak ilacı kullanıyorum moralim daha iyi toparlanacağım inş...salgın mıdır nedir herkeste bir gaz problemi varr illet bişey yaaa....

canım geç değil dimi yumurtlamam 22 sinde adet oldum yaa bide rahimde sıvı olması ne demek acaba?

Çok şükür iyi haberlerle geldin canım, allah bir daha düşürmesin şu hastanelere
Sadece bebeklerimiz için gidelim :)
Üşütme kendini koru bu ara herkes hasta havalar limoni zaten, dikkat et kendineeeeeeeeeeee

Çok şükür iyi haberlerle geldin canım, allah bir daha düşürmesin şu hastanelere
Sadece bebeklerimiz için gidelim :)
Üşütme kendini koru bu ara herkes hasta havalar limoni zaten, dikkat et kendineeeeeeeeeeee

çok şükür canım yaaa , gaza yoruyorum artık bi atabilsem , çorapla yatırıyorum valla aklım çıkıyor psikolojim bozuldu yaaa,
valla bebek falan unuttum ben derdimden bitanem aklımda bile yok önce sağlık yani, sen nasılsın geldi kırmızılar bu aya inş olur sakın stres yapma

Anlıyorum canım haklısın tabi önce can sonra canan demişler :)
Biz iyi olalımda bebek fln gelir nasılsa..
Bende valla nasıl olayım bekliyorum şunlar gitsin artık diye, daha çok var bu ay geçer mi yavs
Rahat olacağım kendimi telkin ediyorum,
Keçi boynuzu pekmezi alacağım onu kocama nasıl içireceğimi düşünüyorum bi yandan
Öyle yani hayatım
Aman sende rahatla artık şöyle bir güzel, iyi yapıyorsun ayaklara dikkat alıyoruz sogukları sonra heryerden çıkıyor valla
Dikkat etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…