Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

22 sinde olmuşun 6-8-9-10-12-14..... Verimli, günlerin

Haticeeeeeeeeeeee banada bi takvim oluştur yaa 3 Ekimde oldum daha bitmedi gerçi :))))))

incir suyu iç incir de ye tabi hiç tadına baktımı eşin sever belki sevmesede sen her sabah aç karnına bi yemek kaşığı tık adamın ağzına

Tıkıcam hiç şansı yok canımı sıkmasın o kaşığı kavanozu bile yedirriim haaaaaaa:84:

incir iyi geliyormuş yumurtaya canım internette bak kürü nasıl yapılıor....

slmn alykm kızlar

aleyküm selam canım nasılsın

maşallah canım , kısçe geliyor demek:)

22 sinde olmuşun 6-8-9-10-12-14..... Verimli, günlerin

yarın başla diyorsun yani haticem ama beni yımırta daha küçük sanırım doktor cumartesi dedi ama :44:

bide haticecm arısütü polen bal kullan eşinde keçi boynuzunu kullansn ben hamiş oldgm ay kullandm faydasını görmştk

yememmi kız ay ben neler yemedimki Komedi resmen tüm duyduğum koca karı şeylerini yerim bu ay eşim atlamadan her sabah aç karnına bi kaşık keçi boynuzu pekmezi yiyor bende üzüm pekmezi içiyorum su bardağı kadar her akşam tereyağ bal.ekmek kızartıtıp üstüne çikolata sürüp kocanın ağzına tıkmalar hanimişte hanimişşş uçak geliyorrrrrrrrrrrrrrrr deyip nayapyım anacım

Haticeeeeeeeeeeee banada bi takvim oluştur yaa 3 Ekimde oldum daha bitmedi gerçi :))))))

Tıkıcam hiç şansı yok canımı sıkmasın o kaşığı kavanozu bile yedirriim haaaaaaa:84:

valla benmkde tadını sevmedi ama bebek için istemeyerekte olsa içti kıyamam ona ama bazıları hiç içmiyomş ama benmki yapmadı içti

Hahahahaa
Kocamın arayıpta bulamadığı ilgi ve alakaa heralde uçaklar muçaklar
Sahtekar diyecek bana bebek için besliyorsun beniiiiiiiiiii
Bende nevet diyeceğim seni kullanıyorum

canlarım gunaydın hepınıze nasılsınız bakalım serfıkım cnm ıyı olmana cok sevındım ve ıyı oldugunu zaten bılıyorduk sen bosuna kesın kıst var dıe panık yaptın
yokh hatıcem nasılsınız bakalım baska kımler varkı topıkte

ne hale geldk demi tatlım ya ama dedgmi nette araştr istersen ben baktım döllenmeyi arttırmş hatta bir ayla kalma iç tekrarda ben o ay kullandm eşimde pekmezi yedi o ay kaldm kısmette oldu demek

haticeeeeeeeeeeee banada bi takvim oluştur yaa 3 ekimde oldum daha bitmedi gerçi :))))))

tıkıcam hiç şansı yok canımı sıkmasın o kaşığı kavanozu bile yedirriim haaaaaaa:84:

19 21-22-23 25.... Tir canım adetinin başından sonra 14 say 36. Saat ve 42. Saat say sonrasıda gün aşırı

bikaç inciri cezvede kaynat ama çok değil çıkan suyu iç biraz tarçında koy içine inciride ye ama taze olcak bekletme

aksamdan berı aklıma takıldı kendımı yemeye basladım sanırım bıraz arastırdımda daha erkenmı bılmem ama benım mıgdem hıc bulanmıyor kızlar buda benı urkutuyor aksam okudum saglılı bebekler mıgde bulanması yaparmıs korkum var benımde ılk gebelıgımde hıc mıgdem bulanmıyordu anlıyacagınız pacalarım tutustu kızlar

Kuşum günaydınnnnnn, senden naber asıllllll
İyiyim bugün telleri yaktım gene azcıkın laflıyoruz kızlarla koca karı karışımlar fln

korkma tatlım erken olucak kusmaların arkadaşların hep öyle oldu 5 6haftada fila başlıyo takma sakın kafaya

Kuşum günaydınnnnnn, senden naber asıllllll
İyiyim bugün telleri yaktım gene azcıkın laflıyoruz kızlarla koca karı karışımlar fln

evet cnm kuru ıncır yemıstım bende ılk bebekte ama bunda yemedım ama esım kecıboynuzu suyu ıctı koca karı da olsa onlarında bı bıldıgı var ama dımı hepsınde 10 tane cocukkkk

Yaa canım ben tam anlamadım 19u geç olmazmı bana ben 31 ekim gibi bekliyorum bu ay 15-16 sından sonra yumurtlarım sanki gibi gelioodu
senin o dediğin 36 ve 42 saat ne oluyo
ay ne cahilim azcık anlat bakim hayatım

Tanselll, çok ayıp amaaaaa
Daha 4. haftadasın 6. haftadan sonra midemiz bulanıyo diyo kızlar duymadın mı
Başladın yine kurmaya canım allahaşkına böyle olumsuz şeyleri düşünüp çağırma
Ne düşünürsen o olur allah korusun,
Duymiyim bi daha

tanselcm daha 1 aylıksın başlaması erken bide şu var bazılarında bulantı hiç olmuyo başka belirtiler oluyo o yüzden çok düşünüp sıkıntı etme kendine bebişi üzme

korkma tatlım erken olucak kusmaların arkadaşların hep öyle oldu 5 6haftada fila başlıyo takma sakın kafaya

ne bıleyım cnm cok uzgununm aslında oyle boyle deıl esımede bısı caktırmıyorum ama acayıp sınırlerım bozuk yarın 5 hafta dolcak 6 ya gırcem ssadece belırtı agzımın tadı kotu bıde goguslerım zonkluyor resmen ogurmek kusmak ıstıyorm kontrolum salı gunu sabırla beklıyorum panık yapmamak ıcın dr gıtmıyorum hemen

Polen çok iyidir ben sevemedim onu keçi boynuzu yiyemedim mesala bi ara eşim aktarda na buluyorsa getiryordu eve cepleri ceviz fındık doludur. Sigarayı bırak dedi ama bırakamadı malesef bikaç gün denedi boğazlıyorduk birbirimizi nerdeyse ben verdim yak diye bende içiyorum zıkkımı malesef

yokh bılmıyorum tatlım tamam kızıyorsunuz ama ılkındede hıc mıgdem bulanmayınca tobede rabbım benzetmesın allahım zaten hulyayada cok uzuldum ayy bılmıyorum cnm belkı benım rahat geccek ama puuffff:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…