Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Aman tatlım ya anmayalım adını grip mrip,
Yok iyisin sen çok iyisin, hiçbişeycik olmaz bebiş korur annesinii

günaydın kızlar serpilcim çok merak ettim seni ama şükür bişey çıkmamış sevindim hadi bakalım bol bol çalış bu ay :)

günaydın kızlar serpilcim çok merak ettim seni ama şükür bişey çıkmamış sevindim hadi bakalım bol bol çalış bu ay :)

Günaydın canım,
Ya senin şu garfield'i yiyecem bigün amma tıkınıyo yaa çok tatlı :))
Bir kedim bile yok anlıyormusunnnnnnnnnn

benim kocam öyle bir yiyorki bi görsen canım bayıldı nedense ona sabahları gidiyor iki kaşık hopp ağıza ben dayanamıyorum kokusuna öhhhh,
bu ayda geçer merak etme strres yok beni örnek al stres yaptım ne hale geldim , sakin ol hayatım gelir bebeğin merak etme:):)

günaydın haticemmm şükür canım şükür bişey çıkmadı daha iyiyim gazımı da attım mı tamamdır:):) benim daha yımırtam büyümemiş canım cuma yine gideceğim çağırdı doktor normal mi büyümemesi 1.4 dedi ama anlamadım

Yaaaa ne güzel, ben nasıl sevdirecem adama şunu bilmem hiç sevmez öyle tatlı şeyleri
Ballı süt içer bitek, olmadı süte katıcam bal niyetine yine faydası olur heralde dimi :44:
Bizde bişiler bulup yiyelim bari ya kadına ne iyi gelio yımırtaaaa gelişsin çatlasın patlasın diye
bu ay psikolojik baskkı yapacam bu yımırta ve sperme hadi bakalım nasıl döllenmiyoolar görecezzzzzz
yatacak yerleri yok bunların yitterr yaaaa

Son düzenleme:

inş canım çok sagol allah devamını getrsn inş

günaydın canlarım
dün doktora gittik ense ölçümümüz yapıldı herşey çok normal ve ikili test için kan verdim bu arada doktorumuz %80 kız dedi inşallah kesinleşir çook mutluyum
sizde ne var ne yok yeni hamiş varmı?

22 sinde olmuşun 6-8-9-10-12-14..... Verimli, günlerin

hayırlı olsn tatlım oglun vardı senn demi ay çok güzel oluck o zamn allahım gönlüne göre versn saglıkla dogurmyı nasp etsn inş

incir suyu iç incir de ye tabi hiç tadına baktımı eşin sever belki sevmesede sen her sabah aç karnına bi yemek kaşığı tık adamın ağzına

Günaydın tatlım,
Ayyy ne güzel çok sevindim herşeyin yolunda olmasına,
İnşallah kısçemiz geliyordurrrrr,
Topicte ilk olacak sanırım değil mi? Hep erkek bebiş haberi aldık uzun zamandır..
Şimdilik yeni gebe yok şekerim ..

bide haticecm arısütü polen bal kullan eşinde keçi boynuzunu kullansn ben hamiş oldgm ay kullandm faydasını görmştk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…