- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.601
heyecanını hiç kaybetme cnm. allahım ne kadr istediğini görüyo biliyo sanada en kısa zamanda nasip edecektr inş. sabrınla sınanıyosun biraz. sen böyle heycanlı ve umutlu vede istekli ol duanı eksik etme.
grip olursam ne yaparım bilemiyorum ya. alerjık nezlemde var bnm ayy normaldede çok ağır geçiririm bn giribi. allahım sen koru yarabbim....
sol kasığımda batmalaar var hala devam ediyor. bi yerleşemedi bizim pıtırcık diyom. bu ay rahimn en hızlı büyüdüğü zamanmış oda kasık ağrısı yaparmış. pank yapmamaya çalışıom ama aklımada gelmiyo deil ya bişi olursa diye. allahım sen herkesin yavrusunu koru.
günaydın kızlar serpilcim çok merak ettim seni ama şükür bişey çıkmamış sevindim hadi bakalım bol bol çalış bu ay :)
Anlıyorum canım haklısın tabi önce can sonra canan demişler :)
Biz iyi olalımda bebek fln gelir nasılsa..
Bende valla nasıl olayım bekliyorum şunlar gitsin artık diye, daha çok var bu ay geçer mi yavs
Rahat olacağım kendimi telkin ediyorum,
Keçi boynuzu pekmezi alacağım onu kocama nasıl içireceğimi düşünüyorum bi yandan
Öyle yani hayatım
Aman sende rahatla artık şöyle bir güzel, iyi yapıyorsun ayaklara dikkat alıyoruz sogukları sonra heryerden çıkıyor valla
Dikkat etmek lazım
günaydın kızlar serpilcim çok merak ettim seni ama şükür bişey çıkmamış sevindim hadi bakalım bol bol çalış bu ay :)
benim kocam öyle bir yiyorki bi görsen canım bayıldı nedense ona sabahları gidiyor iki kaşık hopp ağıza ben dayanamıyorum kokusuna öhhhh,
bu ayda geçer merak etme strres yok beni örnek al stres yaptım ne hale geldim , sakin ol hayatım gelir bebeğin merak etme:):)
merhaba cnm evet bende kurtaj oldum ve senı cok cok ıyı anlıyorum nısan 25 olmustum tatlım dr 3 ay korunma verdı ama rahımın ıyı toparlanması ıcın ramazan bayramına kadar dıkkat et dedı cok sukur son adetımı bayramda gordum serlerya kurtajın bır ayagı ıcerdeymıs dıe dogru sanırım ılk gebelıgım 9 ay sonra olmustu bu korunmayı bırakınca 3.ay hamıle kaldım rabbım senınde yuzunu guldursun cnm
Aleyküm Selam canımm hoşgeldin:80:
benim kocam öyle bir yiyorki bi görsen canım bayıldı nedense ona sabahları gidiyor iki kaşık hopp ağıza ben dayanamıyorum kokusuna öhhhh,
bu ayda geçer merak etme strres yok beni örnek al stres yaptım ne hale geldim , sakin ol hayatım gelir bebeğin merak etme:):)
günaydın haticemmm şükür canım şükür bişey çıkmadı daha iyiyim gazımı da attım mı tamamdır:):) benim daha yımırtam büyümemiş canım cuma yine gideceğim çağırdı doktor normal mi büyümemesi 1.4 dedi ama anlamadım
hayırlı olsn tatlım oglun vardı senn demi ay çok güzel oluck o zamn allahım gönlüne göre versn saglıkla dogurmyı nasp etsn inşgünaydın canlarım
dün doktora gittik ense ölçümümüz yapıldı herşey çok normal ve ikili test için kan verdim bu arada doktorumuz %80 kız dedi inşallah kesinleşir çook mutluyum
sizde ne var ne yok yeni hamiş varmı?
yaaaa ne güzel, ben nasıl sevdirecem adama şunu bilmem hiç sevmez öyle tatlı şeyleri
Ballı süt içer bitek, olmadı süte katıcam bal niyetine yine faydası olur heralde dimi :44:
Bizde bişiler bulup yiyelim bari ya kadına ne iyi gelio yımırtaaaa gelişsin çatlasın patlasın diye
Bu ay psikolojik baskkı yapacam bu yımırta ve sperme hadi bakalım nasıl döllenmiyoolar görecezzzzzz
yatacak yerleri yok bunların yitterr yaaaa
hoşgördm canım iyisiniz inş
günaydın canlarım
dün doktora gittik ense ölçümümüz yapıldı herşey çok normal ve ikili test için kan verdim bu arada doktorumuz %80 kız dedi inşallah kesinleşir çook mutluyum
sizde ne var ne yok yeni hamiş varmı?
melekcim hoşgeldin canım nasılsın
günaydın canlarım
Dün doktora gittik ense ölçümümüz yapıldı herşey çok normal ve ikili test için kan verdim bu arada doktorumuz %80 kız dedi inşallah kesinleşir çook mutluyum
Sizde ne var ne yok yeni hamiş varmı?
leptop servsteydi giremedm merak ettm sizi ilk reglimi oldm canım zamanı beklyrm sen naptın
napayım bende umudum ekim diyorumYeni bitti reglim haftaya çalışmalar başlıcak .82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?