- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.641
ne bıleyım cnm cok uzgununm aslında oyle boyle deıl esımede bısı caktırmıyorum ama acayıp sınırlerım bozuk yarın 5 hafta dolcak 6 ya gırcem ssadece belırtı agzımın tadı kotu bıde goguslerım zonkluyor resmen ogurmek kusmak ıstıyorm kontrolum salı gunu sabırla beklıyorum panık yapmamak ıcın dr gıtmıyorum hemen
ne bıleyım cnm cok uzgununm aslında oyle boyle deıl esımede bısı caktırmıyorum ama acayıp sınırlerım bozuk yarın 5 hafta dolcak 6 ya gırcem ssadece belırtı agzımın tadı kotu bıde goguslerım zonkluyor resmen ogurmek kusmak ıstıyorm kontrolum salı gunu sabırla beklıyorum panık yapmamak ıcın dr gıtmıyorum hemen
Polen çok iyidir ben sevemedim onu keçi boynuzu yiyemedim mesala bi ara eşim aktarda na buluyorsa getiryordu eve cepleri ceviz fındık doludur. Sigarayı bırak dedi ama bırakamadı malesef bikaç gün denedi boğazlıyorduk birbirimizi nerdeyse ben verdim yak diye bende içiyorum zıkkımı malesef
kaçıyorm kızlar kociş gelicek bişeyler hazırlayayım görüşmk üzere a.e.olun
Günaydın kızlar nasılsınız...
Serpil canım geçmiş olsun çok sevindim bişi çıkmadığına
tansel sakin bitanem bende öyle diyordum neden midem bulanmıyor neden midem bulanmıyor die geziniyordum ortada hemde ben öğrendiğimde 6 haftalıktım hala tık yoktu bende 8 haftalıkken başladı daha çok erken senin için kendine boşbpşuna stres yaratma
tansel sakin bitanem bende öyle diyordum neden midem bulanmıyor neden midem bulanmıyor die geziniyordum ortada hemde ben öğrendiğimde 6 haftalıktım hala tık yoktu bende 8 haftalıkken başladı daha çok erken senin için kendine boşbpşuna stres yaratma
yaa canım ben tam anlamadım 19u geç olmazmı bana ben 31 ekim gibi bekliyorum bu ay 15-16 sından sonra yumurtlarım sanki gibi gelioodu
senin o dediğin 36 ve 42 saat ne oluyo
ay ne cahilim azcık anlat bakim hayatım
tanselll, çok ayıp amaaaaa
daha 4. Haftadasın 6. Haftadan sonra midemiz bulanıyo diyo kızlar duymadın mı
başladın yine kurmaya canım allahaşkına böyle olumsuz şeyleri düşünüp çağırma
ne düşünürsen o olur allah korusun,
duymiyim bi daha
kaç günde bir oluyorsun canım 29 diye söyledim kaç gün sürer adet gününe 14 say yumurtanın çatladıktan sonra o gece ve o genin devemındaki gün ve sonraki gün olarak hesapla 36. Saat ve 42. Saat olarak derler dr lar
28 sabah 5 4-5 gün sürer 12-14-15-16-18-20... Anlatabildimmi
hayırlı olsn tatlım oglun vardı senn demi ay çok güzel oluck o zamn allahım gönlüne göre versn saglıkla dogurmyı nasp etsn inş
Günaydın tatlım,
Ayyy ne güzel çok sevindim herşeyin yolunda olmasına,
İnşallah kısçemiz geliyordurrrrr,
Topicte ilk olacak sanırım değil mi? Hep erkek bebiş haberi aldık uzun zamandır..
Şimdilik yeni gebe yok şekerim ..
günaydın canım ben demiştim kız diye
geçmş olsn serpilcm aman dikkat et tatlım ya havalarda degşyr saglık olmazsa herşey boş inan
canlarım gunaydın hepınıze nasılsınız bakalım serfıkım cnm ıyı olmana cok sevındım ve ıyı oldugunu zaten bılıyorduk sen bosuna kesın kıst var dıe panık yaptın
yokh hatıcem nasılsınız bakalım baska kımler varkı topıkte
aksamdan berı aklıma takıldı kendımı yemeye basladım sanırım bıraz arastırdımda daha erkenmı bılmem ama benım mıgdem hıc bulanmıyor kızlar buda benı urkutuyor aksam okudum saglılı bebekler mıgde bulanması yaparmıs korkum var benımde ılk gebelıgımde hıc mıgdem bulanmıyordu anlıyacagınız pacalarım tutustu kızlar
hayirisi olsun canimin
kristal ben 6 haftaligim ama korkunc kilo aliyom hele karin bölgem simdiden 6 aylik gibi sence ne yapabilirim
nerdesiniz kızlar yaww sıkıldımmmmmmmmmm
Kizlarrrr nabersinizzzz ben testi yaptirdim ama daha cikmamis :26: beklioruz bugun oglen gittim mikrobiyoloji cikmis ama hormon testleri cikmamis dedi yan tarafinda kirtasiye var oranin bayanida yaptirmis bir hafta sonra sonucu almis yuhhh dedim icimden 3-4 gibi yine gel bakalim dedi eczaneden test alipta yapmak istemiorum yaw netsem acepp bugun cikmazsa alip yapayimmi benim bat 30-31 i idi ne diosunuz
bliorum şekerim yaaa hayırlısı artıkın :)))guzelım zaten hep ılkınde sılık cıkıyor hep oyle oldu sen hamılesın yanı sılıkte olsa ıkı testtede cıkmıs hadı hayırlısı olsun bak bebek gelıyor
Kizlarrrr nabersinizzzz ben testi yaptirdim ama daha cikmamis :26: beklioruz bugun oglen gittim mikrobiyoloji cikmis ama hormon testleri cikmamis dedi yan tarafinda kirtasiye var oranin bayanida yaptirmis bir hafta sonra sonucu almis yuhhh dedim icimden 3-4 gibi yine gel bakalim dedi eczaneden test alipta yapmak istemiorum yaw netsem acepp bugun cikmazsa alip yapayimmi benim bat 30-31 i idi ne diosunuz
Günaydınlarrrrrrrrrr herkeseeeeeeeeeeeeee
Kristalim valla sen daha iste isteme derken gebesin bak, durumlar bunu gösteriyooooooooooooo :)
Tansele katılıyorum, silik milik çıktıysa bişey vardır gününde geçmiş hem..
Günaydın canım, aminnnnnnnnn dualarına aynen katılıyorum
Bende çok sıkıldım haticemmmmmmmmm
Canım baya geçmiş günün hiç bekleme yaa koş bi test alıp yapıver bizi de çatlatma burda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?