Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

rahat ol bitanem ya korkma yaşayanları bilyrm çünkü 5 e yeni giriysn 6 da başlıyo bide şu var illaki olucak diye bişeyde yok ayrıca bazılarında olmayablyr çünkü ve bak agız tadın bozukmş gögüslerde var bunları niye düşünmysn o yüzden kızıyrm sana at bunları aklından kendini ve minigimi üzme

Günaydın kızlar nasılsınız...

Serpil canım geçmiş olsun çok sevindim bişi çıkmadığına

tansel sakin bitanem bende öyle diyordum neden midem bulanmıyor neden midem bulanmıyor die geziniyordum ortada hemde ben öğrendiğimde 6 haftalıktım hala tık yoktu bende 8 haftalıkken başladı daha çok erken senin için kendine boşbpşuna stres yaratma

Polen evde var zayıfım diye annem getirmişti yiyim bari ya nasıl yiyorsunuz onu çok iğrenç
Ben suyla hap gibi içiyordum artık bi hiç tadını almadan,
Ama ne yapayım kocam bala karıştırıp ağzıma tıkmıştı bi kere kusuyordum iğrenç bişey
Sigara konusu benimde çok canımı sıkıyor bizde içiyoruz, bide ben bu ara bu streslerden falan iyice abarttım gıcık oluyorum kendime..

kaçıyorm kızlar kociş gelicek bişeyler hazırlayayım görüşmk üzere a.e.olun

Görüşürüz canım kendine iyi bak

zuhal oylemı gercekten erken yanı ayy ıcım rahatladı bebegım daha mınık bılkıyorum ama kendımı hamıle gıbı hıssetmıyorum tamam bılıyorum erken ama bebısımın varlıgını hıssetmeye ıhtıyacım var sanırım ılkı gıbı olmasından korkuyorum hulyada benı cok uzdu onunda ıkıncı bılıyorum onun bebegı saglıklı ama kızlar ılkınde sorun olucak ıkıncının sıtresı ınsanı mahvedıyor

Günaydın canım hoşgeldin,
İyiyiz senden naber?

kaç günde bir oluyorsun canım 29 diye söyledim kaç gün sürer adet gününe 14 say yumurtanın çatladıktan sonra o gece ve o genin devemındaki gün ve sonraki gün olarak hesapla 36. Saat ve 42. Saat olarak derler dr lar

28 sabah 5 4-5 gün sürer 12-14-15-16-18-20... Anlatabildimmi

Off neden anlayamıyorum çok aptalım
Döngüm son aylarda sapıtmış ta olsa 28 gün olarak sayıyıroum ort.
28-14 adetin 14. günü yani 3ünde oldum 3+14 = 17 sinde yumurtam mı çatlıyo benim şimdi

Son düzenleme:
hayırlı olsn tatlım oglun vardı senn demi ay çok güzel oluck o zamn allahım gönlüne göre versn saglıkla dogurmyı nasp etsn inş

günaydın canım ben demiştim kız diye

teşekkür ederim kızlar evet 1 oğlum var şimdi bide kızım olursa inşallah çok mutlu olucam henüz yüzdelik ihtimal ama sanırım doktorlar yanılmıyor çok fazla hatce sen bldiydin evet canımbirazdan çıkıp ikili test sonucumu almaya gidicem hayırlısı inşallah

Son düzenleme:
geçmş olsn serpilcm aman dikkat et tatlım ya havalarda degşyr saglık olmazsa herşey boş inan

sağol canım , evet sağlıktan daha önemli hiçbişey yok...

günaydın canım, daha iyiyim çok şükür ağrım var ama duymuyorum onu geçecek inş.

sen sopa istiyorsun galiba , benim kuzenin hiç bulantısı olmadı 2 ay sonra doğuracak tosun gibi maşallah oğluşu, sakin ol lütfen

günaydın canım sağolasın şükür daha iyiyim, sen nasılsn

hayirisi olsun canimin
kristal ben 6 haftaligim ama korkunc kilo aliyom hele karin bölgem simdiden 6 aylik gibi sence ne yapabilirim

Canim doktoruna soyledinmi sekerin falan olmasin belki hormonlar degisiyorya hamislikte senin sekerin yoksa bile baslamis olabilir..hemen doktoruna soyle tatlim

Kizlarrrr nabersinizzzz ben testi yaptirdim ama daha cikmamis :26: beklioruz bugun oglen gittim mikrobiyoloji cikmis ama hormon testleri cikmamis dedi yan tarafinda kirtasiye var oranin bayanida yaptirmis bir hafta sonra sonucu almis yuhhh dedim icimden 3-4 gibi yine gel bakalim dedi eczaneden test alipta yapmak istemiorum yaw netsem acepp bugun cikmazsa alip yapayimmi benim bat 30-31 i idi ne diosunuz

nerdesiniz kızlar yaww sıkıldımmmmmmmmmm

Bende çok sıkıldım haticemmmmmmmmm

Canım baya geçmiş günün hiç bekleme yaa koş bi test alıp yapıver bizi de çatlatma burda :)

kızımm ben yeni kuzucuğum geliyor diye iki göbek attım sen hala ne diyosun yawww

evet günüm geçti ama her şekildede belirtim yyok ne hastalanma beirtisi nede hamişlik eşime diorum menopozamı girdim ne :)))

Bende çok sıkıldım haticemmmmmmmmm

Canım baya geçmiş günün hiç bekleme yaa koş bi test alıp yapıver bizi de çatlatma burda :)

bakalımmm hayırlısıı artıkın kıssss çıkar inşallahhhhh bakalımmmm üşeniorum şimdi eczaneye gitmeye :))) sen alda bana gönder heleee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…