Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

allah razı olsun 2 gecedir kocacım yaptı yemekleri feci halde gribim eve gider gitmez yatıyorum salata et bi gecede salata yumurta :) bu gece adam yok aç kaldım kim doyurcak beni

hahaha

Neyse çok şükür menemende karar kıldık biz de

Ben çıkıyorum kızlarrrrrrr

yarın görüşürzzz kendinize iyi bakın

iyi akşamlar yine beklerizz

lugesma hangi hastaneye gidiyorsun akşamları böyle pek çalışan dr yokta

haticem o yönden çok sanslıyım ben. özel umut hastanesine gidiyorum dotorum hergün hastanede sabah 9 akşam 6 ama haftanın 3 gnü nöbetci oluyo gece 4-5e kadar kalıyor hastanede. eğer ciddi anlamda kötüysem akşamları geliyor bile muayne edip gidiyo. çok şükür içime sinen bi doktorla karşılaştım. 24 saat arayabiliyorum.

hım dragostaki bülent kars benim dr da dr adı ne peki

adetime 4 gün var ovulasyon testi yaptım az önce silik çizgi çıktı bununla hamile olduğunu öğrenenler varmış acaba bir bilginiz varmı

fatih birol canm. dragosa gitmek nasip olmadı bi gitcem ama orayada gitcem. doktorumu değiştirme taraftarı değilim ama farklı doktorların görüşlerini almak çok şey öğretiyr.

birsen hanımın çok metini duydum.çok dr gezdim bende münibüs yolunda canım özel drogos yanında özel şifa var tamirhane diye geçiyor yol üzerinde zaten bület bey ye gittim 4-5 aydır bende çok iyi dr fakat randevu almak çok zor oluyor gerçi cepten arayıp gidiyorum ama çok sırası oluyor gece çalışıyor oda şehir dışından geliyor insanlar 2 ay sonrasına randevu veriyor hastaneyiş arayınca :)

birsene ben bıçakcı diyorum canm. hergelen sezeryana yapıyor. ççok cici bi kadın ama işinde iyi olduğu söylenemez. bnm 3 arkadaşımda onun yüzünden çok çektiler.
tamirhane bnm büyüdüğüm yer:) atalarda evmde çok yakınım yani oralara. evet biliyorum randevulu çalışıyo dragos bnde o randevu olayından nefret ediyorum.....

Merhaba ,benim doktorum Kartal Umut Hastanesinde görevli Dr.Fatih Birol.'Süper Doktor' tanımı az kalır gibi geliyor onun için.Bence tanımlanamayacak kadar zeki,saygılı,sevgi dolu.Üstelik genç yaşına rağmen çok profesyonel.Onun yetişmesinde emeği geçen tüm hocalarına saygı duyuyor ve teşekkür ediyorum.Ben sırf mükemmel sezaryen ameliyatımdan haberdar olun istedim.Eğer normal doğum yapsaydım da eminim harika bir doğum olacaktı.Fakat en ufak riski bile göze alamadığımdan sezaryen olmaya karar verdim.Doktorum tüm kararları bana bıraktı tabi kendi denetiminde.Bence idealist ve mesleğine aşık bir doktor.Harika bir hamilelik geçirdim.Doktorumun benim yağmur gibi sorularıma rağmen sabrı, çok net ve açık cevapları,anlayışı,bizimle paylaştığı heyecanı,bebeğimi beklerken en az bizim kadar sevindiğini görmem bana çok güven verdi.Sanki hamilelik sürecini o yaşamış ben sadece onu izlemişim gibi hissettirdi bana.sanki o doğurmuş bana hediye etmiş gibi.Hatta o kadar kendimi inadırmışım ki buna , doğumdan sonra uykusuz kaldığım bir gecenin sabahında hastaneye uğrayıp , çok yoruldum bunu iade etmeye geldim dedim.Espriyle karışık tabi.Ameliyatımın tamamı 30 dakika kadar sürdü.Annemin anlattığına göre beni ameliyathaneye aldıktan 10 dakika sonra bebeği , 20 dakika sonra da beni çıkarmışlar.Annem 1 saat sonra ayağa nasıl kalktığıma bebeğimi nasıl kucağımda taşıdığıma inanamadı.Pansuman yapılırken dikiş izlerini bulamadı.Gözle görülen hiçbir dikiş izim yok.Doktorum ameliyattan sonra beni hiç yanlız bırakmadı.20 dakika da bir yanıma uğradı.Beni hastaneden kendisi uğurladı.Öyle güzel bir estetik dikiş yapmış ki bu yüzden bebeği nereden çıkardığına akıl sır erdiremiyorum.Bu saydığım nedenlerden dolayı herkese canım doktorumu tavsiye ediyorum.Ben bu şekilde iki çocuk daha yapabilirim diyorum.Nasıl olsa bütün angaryalarla doktorum uğraşıyor..Allah ona sağlık versin.Onun doğum günü ulusal tatil ilan edilsin.

randevu almaya gerek varmı bi akşam gideyim bende bide o görsün bakalım :) ben münibüs yolunda oturuyorum canım yakınız

Arkadaşlar foruma yeni girdim ama üye olmadan önce buradaki doktor tavsiyelerini falan okuyordum. 11 haftalık hamileyim. Yazılan tüm övgülerden sonra Gülen Tıp'tan Dr. Bülent Kars'a gitmeye karar verdim geçen ay. Devamlı doktor değiştirmeden, hamileliğimin başından sonuna aynı doktorla devam etmek istiyorum. Fakat burada da arkadaşların söylediği gibi Bülent Bey'in randevuları çok dolu. Gülen Tıp'ta beni başka bir doktora yönlendirdiler. Dr. Cenk Demir. 2 kez gittim, birkaç sefer de telefonla aradım. Tüm sorularımı sabırla yanıtlıyor, açıklıyor, sakinliği ve bilgisiyle beni de rahatlatıyor. Çok memnunum ben de paylaşayım istedim.

günaydın kızlar......

meleğimi gördüm rüyamda erkek gibi bir kızım vardı , teni bembeyaz , gözleri babası gibi kara , saçları annesi gibi kumral , kısacık ve küçük suratlı üzerinde pembe bir tulum ardı 2-3 aylıktı kucağımda gülücükler atıyordu bana öpüyordu beni , annesinin ufaklığına benziyordu kızım , içim kıpır kıpır sabahtan beri rüyasını bile görmek ne kadar güzelmiş , ölürüm ben ona yaaaa:):)

Günaydın Kızlar..

Günaydın serfik' cim, sabah sabah gözlermi doldurdun zaten depresif kalktım bugün aşk ol yani
İnşallah geliyordurlar bu ay onun habercisidir.. bende geçen ay ne çok rüya gördüm insan çok fena oluyor

yokhh yaa bende fena oldum gözler dolu dolu ama nasıl güzeldi büyümüş bide kızım tıpkı bana benziyordu hiç aklımda yokken girdi rüyama bide o rüyadan önce bi gelin gördüm ama mezarlıkta kötüye yormuyorum sonrada kızımı gördüm nasıl mutluyduk ikimizde , eşime anlattım,o da mutlu oldu rüyayı yaşamak bile heyecan verdi içime kızım gelecek birgün biliyorum vaktini bekliyor biz de onu bekliyoruz:)

Düşünüyorum da beklemek bile güzel onları yaa...
Bunun için bile umudu olmayanlar var, yalnız insanlar, eşi ailesi olmayan çocuk hayali bile kuramayan,
Yada ne biliyim asla annelik duygusunu tadamayacak olan bunu bilen ve bilerek yaşayan kadınlar...
Biz çok şanslıyız...
Allahım almasın bu şansımızı elimizden, zaman zaman isyan ediyoruz tövbeler olsun,
Rabbim meleklerimizi bize göndersin inşallah en kısa zamanda...

amin canım yaa en azından umudumuz var doğru bin şükür çok şükür , inşallah gelirler en kısa sürede
ama ben bu ay pek umursamıyorum iyice boşladım yarın yine kadın doğuma gideceğim gel dedi neye bakacak bakalım

Kizlar gunaydin.....dunki yazdiginiz mesajlar icin sagolun cok tatlisiniz valla ben simdi test sonucumu almaya gidiorum dun aksamdan beri kasiklarimda hareketlilik basladi sanki rengli olcakmisim gibi herhalde yokh senin gibi olucam gibime gelio hayirlisi artikinnn zaten pek niyetim yokta olursada hayir demem yaniii eeee hadiii gorusyrukkkkkk......

Bende öyle diyorum ama aklımdan çıkmıyor ya, ne yapıcam bu durumu bilemiyorum
Evde otobüste tuvalette iş yerinde mutfakta her yerdeeeeeeeeee minicikte olsa aklıma geliyor
Yinede kontrollü olucam elbet düşünürüm engel olamam buna
ama deli gibi takip etmiycem sadece sık çalışıcam bu ay o kdr kan testine gitmiycem bi kere
bu yıkımı bi daha kaldıramam,
Bekliycem gelirse gelir gelmezse o zaman zaten testlerde çıkıyo,
Valla bunaldım bu konudan..

Bu arada Kristal kız sen adamı çatlatırsın ne oldu anlatsanaaaaaaaaaaaaaaa

Tamam canım bekliyoruz heyecanla, inşallah hayırlıs haberlerle gelirsin.

günaydın canım hadi hayırlı haberlerle gel inşallah, aldığın gibi koştur eve yaz bize:)

canım sakın stres yapma ilk iki ay senin gibiydim hatta 3 ay diyim ne oldu bak halime kafayı sıyırdım ekosistemim değişti:):) valla ben unutmayı öğrendim zaten bu hastalık unutturdu herşeyi bana stressiz yaşamam lazım akıllandım eğer bende ve eşimde bir sorun yoksa elbet bizde çocuk sahibi olacağız hayırlısı tatlım sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…