- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.701
allah razı olsun 2 gecedir kocacım yaptı yemekleri feci halde gribim eve gider gitmez yatıyorum salata et bi gecede salata yumurta :) bu gece adam yok aç kaldım kim doyurcak beni
iyi akşamlar yine beklerizz
lugesma hangi hastaneye gidiyorsun akşamları böyle pek çalışan dr yokta
haticem o yönden çok sanslıyım ben. özel umut hastanesine gidiyorum dotorum hergün hastanede sabah 9 akşam 6 ama haftanın 3 gnü nöbetci oluyo gece 4-5e kadar kalıyor hastanede. eğer ciddi anlamda kötüysem akşamları geliyor bile muayne edip gidiyo. çok şükür içime sinen bi doktorla karşılaştım. 24 saat arayabiliyorum.
hım dragostaki bülent kars benim dr da dr adı ne peki
fatih birol canm. dragosa gitmek nasip olmadı bi gitcem ama orayada gitcem. doktorumu değiştirme taraftarı değilim ama farklı doktorların görüşlerini almak çok şey öğretiyr.
birsen hanımın çok metini duydum.çok dr gezdim bende münibüs yolunda canım özel drogos yanında özel şifa var tamirhane diye geçiyor yol üzerinde zaten bület bey ye gittim 4-5 aydır bende çok iyi dr fakat randevu almak çok zor oluyor gerçi cepten arayıp gidiyorum ama çok sırası oluyor gece çalışıyor oda şehir dışından geliyor insanlar 2 ay sonrasına randevu veriyor hastaneyiş arayınca :)
günaydın kızlar......
meleğimi gördüm rüyamda erkek gibi bir kızım vardı , teni bembeyaz , gözleri babası gibi kara , saçları annesi gibi kumral , kısacık ve küçük suratlı üzerinde pembe bir tulum ardı 2-3 aylıktı kucağımda gülücükler atıyordu bana öpüyordu beni , annesinin ufaklığına benziyordu kızım , içim kıpır kıpır sabahtan beri rüyasını bile görmek ne kadar güzelmiş , ölürüm ben ona yaaaa:):)
Günaydın Kızlar..
Günaydın serfik' cim, sabah sabah gözlermi doldurdun zaten depresif kalktım bugün aşk ol yani
İnşallah geliyordurlar bu ay onun habercisidir.. bende geçen ay ne çok rüya gördüm insan çok fena oluyor
yokhh yaa bende fena oldum gözler dolu dolu ama nasıl güzeldi büyümüş bide kızım tıpkı bana benziyordu hiç aklımda yokken girdi rüyama bide o rüyadan önce bi gelin gördüm ama mezarlıkta kötüye yormuyorum sonrada kızımı gördüm nasıl mutluyduk ikimizde , eşime anlattım,o da mutlu oldu rüyayı yaşamak bile heyecan verdi içime kızım gelecek birgün biliyorum vaktini bekliyor biz de onu bekliyoruz:)
Düşünüyorum da beklemek bile güzel onları yaa...
Bunun için bile umudu olmayanlar var, yalnız insanlar, eşi ailesi olmayan çocuk hayali bile kuramayan,
Yada ne biliyim asla annelik duygusunu tadamayacak olan bunu bilen ve bilerek yaşayan kadınlar...
Biz çok şanslıyız...
Allahım almasın bu şansımızı elimizden, zaman zaman isyan ediyoruz tövbeler olsun,
Rabbim meleklerimizi bize göndersin inşallah en kısa zamanda...
amin canım yaa en azından umudumuz var doğru bin şükür çok şükür , inşallah gelirler en kısa sürede
ama ben bu ay pek umursamıyorum iyice boşladım yarın yine kadın doğuma gideceğim gel dedi neye bakacak bakalım
Kizlar gunaydin.....dunki yazdiginiz mesajlar icin sagolun cok tatlisiniz valla ben simdi test sonucumu almaya gidiorum dun aksamdan beri kasiklarimda hareketlilik basladi sanki rengli olcakmisim gibi herhalde yokh senin gibi olucam gibime gelio hayirlisi artikinnn zaten pek niyetim yoktaolursada hayir demem yaniii eeee hadiii gorusyrukkkkkk......
Kizlar gunaydin.....dunki yazdiginiz mesajlar icin sagolun cok tatlisiniz valla ben simdi test sonucumu almaya gidiorum dun aksamdan beri kasiklarimda hareketlilik basladi sanki rengli olcakmisim gibi herhalde yokh senin gibi olucam gibime gelio hayirlisi artikinnn zaten pek niyetim yoktaolursada hayir demem yaniii eeee hadiii gorusyrukkkkkk......
Bende öyle diyorum ama aklımdan çıkmıyor ya, ne yapıcam bu durumu bilemiyorum
Evde otobüste tuvalette iş yerinde mutfakta her yerdeeeeeeeeee minicikte olsa aklıma geliyor
Yinede kontrollü olucam elbet düşünürüm engel olamam buna
ama deli gibi takip etmiycem sadece sık çalışıcam bu ay o kdr kan testine gitmiycem bi kere
bu yıkımı bi daha kaldıramam,
Bekliycem gelirse gelir gelmezse o zaman zaten testlerde çıkıyo,
Valla bunaldım bu konudan..
Bu arada Kristal kız sen adamı çatlatırsın ne oldu anlatsanaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?