Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Heee o taraftaa
annemlerle gitmiştik oraya bi kere biz ama kaç sene oldu
isim olarak bilemiyorum işte :)
neyse anladım şimcikkk

Ya bende ne yemek yapıcam onu bilmiyorum, ne yiycezzzzz bugünnnnnnnnn

Dolapta makarna var dünden, yanına bişi yapmak lazım ama neee:44:

Of çok yorgunum ya pizza söylesek falan çok memnun olucam

Ya bende ne yemek yapıcam onu bilmiyorum, ne yiycezzzzz bugünnnnnnnnn

Dolapta makarna var dünden, yanına bişi yapmak lazım ama neee:44:

Of çok yorgunum ya pizza söylesek falan çok memnun olucam

Ertuğrulkent şube: Görükle-Özlüce ve FSM Bulvarı şube: Nilüfer, Beşevler, NOSAB
big mammas tan pizza söyle

Son düzenleme:
hahahaha
ay ne fenayızz yaaaa, yaşasın kötülük

Kimsecikler yok vallaa iki başımıza bırakıp gittiler bizi burda haticeeeeeee

hergün yemek hergün yemek olurmu arada sürpriz de lazım diymi ama bazen eşim sorar biliyo dolap boş akşam ne yicez sürprizz sana kendi ellerimle bak neler yaptım derim giderken bişeyler yaptırır masayı kurarım sürprizzzzzzz napalım be canım akşam 9 oluyor eve gitmem nerdeyse o saaten sonra ne zaman ne yapıcamda olucakta ohooo zaten bi dünya olmuşum milltle uraşmaktan en sevdğimm yemek menemennn yaşasın menemennn yaşasınnnn en büyük kk

kızlarrrr kızlar gelemmiii nerdesiniz yaww

Son düzenleme:
burdayım beennn ama çok yoğunum bugün. eve gitmek istiyorummm......
off bugün dayanamayıp bebeğimi görmeye gitcem sanırım. çok özledim görmek istiyorum. bu gidişle eve bi ultrason alıp bakcam hergün ne var ne yok die
idrar yolu enfeksiyonundan çok korkuyorum oda bebeğe zarar verebiliyormuş allah korusun. iş ortamında birsürü insan kullanıyo wcleri. gerçi çok temiz bizim ofis ama havadan nem kaparım ben. bunu engellemenin ne gibi yolları var biliyomusunuz.

Valla aynen canım, bizimkide can,
Ben 7'ye doğru evde oluyorum ama ne fayda heryerim agrıoo..
Eğer o gün yemek yapıyorsam koltuğa oturmam 9 bçk oluyo yaa yap ye topla ofz
Bu ara hep kolaya kaçtım zaten makarnadır tosttur adam patlayacak az kaldı bizimkide böyle şeyleri hiç sevmez
Yemek olcakmış ona sulu mulu
Aha buldunnnnnnnnn diye bi hareket yapıcam ama az sabrediyorum şu bebeği bi yapim neler edecem ona

Son düzenleme:

Hhaha eve bi ultrason al o zmn sen senin işin bitince bize gönderirsin kızz :))

Dediğin gibi wc lerdeki temizlik çok önemli zorda kalmadıkça girmemek lazım
Başkada bişi bilmiyorum hayatım

allah razı olsun 2 gecedir kocacım yaptı yemekleri feci halde gribim eve gider gitmez yatıyorum salata et bi gecede salata yumurta :) bu gece adam yok aç kaldım kim doyurcak beni

amanda amann kuzucuğumu özledin bizdende slm söyle temizlemeden oturma sakın dikkat et

Hhaha eve bi ultrason al o zmn sen senin işin bitince bize gönderirsin kızz :))

Dediğin gibi wc lerdeki temizlik çok önemli zorda kalmadıkça girmemek lazım
Başkada bişi bilmiyorum hayatım

mecbur kalmadıkca girmemek lazım ewet ama sıkıyosa girme öle yavaş yavaşda gelmio birden sıkıştırıyo artık. girmden önce temzlk yapıom öle giriyom, siliom çamaşır suyu döküyom. şirketi batırcam he çişe çamaşır suyu bunun başka bi yolu olmalı ama ne ...:97::97:

ultrasonu alcam kız az kaldı ne meraklıyım ya. doktor 1 ay sonra gel diyo bn 15 gün olmazmı diye pazarlık yapıom. en sonunda adam istediğinde gl dedi bnde bugün gitmek istedim . kovcak bni yakındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…