Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Evet canım en güzeli bu, çünkü stres yaptıkça olumsuzlukları çağırıyoruz,
Bu ay elimden geleni yapacağım, çocuk düşünmeden önceki hayatıma devam etmeyi çok çok istiyorum
Ne rahatmışım ya :))
Dün eşime çok güldüm ya, markette gözüme ilişince keçi boynuzu pekmezini aldım
Baktım incir de varmış onuda aldım kendim için
eve gittim poşetleri mutfağa bıraktım buda geldi karıştırıo
Başladı çıkarmaya önce incir çıktı bu ne sen sevmiosun bunu nie alıoosun dedi
Seviyoorum artık yicem dedim güldü
sonra pekmez kavanozu çıktı haydaaaa bu da ne dedi
başladı gülmeye gülme onuda sen iççeksin dedim
sonra demezmi ben bunu sevmem sen bana direk keçi boynuzunun kendisini al ben onu yemeyi sevioorum dedi
dedim o öyle çiğ yenirmi beeeeeeeee, yerim ben seviyorum demezmi
hay allah dedim seni ne yapmasınnnnnnnnnnn bende strese girioodum nası yedircem diye
sen iste ben sana büssürü keçi boynuzu alayım dedim

valla bunlara bişey yedrmk ne zor ya

Günaydın kızlar sabah sabah damara bağladınız benide ya serfik canım benim bi gün gelicek bizimde kuzucuklarımız bunu bilmek te güzel ya beklemekte güzel dediğiniz gibi kızlar canımız yansada kırılsakta bağıra bağra ağlasakta kimi zaman (kırmızıyı gördüğümüzde) Yinede güzel rabbim herkese şu evladı versin herkese nerde hasret çeken varsa

insan böyle bi rüyada kendisine gelemiyo demi serpilcm inş rabbim gerçeginide göstersn arkaşıma

amin ama şu var haticecm zor olan şey daha tatlıdır demi inanın bekleyipte kavuştgmz şeylere dahada canla başla baglanıyrz bi okadarda tatlı oluyo ve bizm bebişlermzde o kadar tatlı oluck inş

valla bunlara bişey yedrmk ne zor ya

Sorma tatlım ya stres yaptım bende pekmez mekmez..
Meğer adam direk keçinin boynuzunu alıp yemek istiyomuş
Düz duvara tırmanmasın da sonra ben ondan korkuyorum

Son düzenleme:

ohh bak o kadar sıkılmıştın adam razıymış kız ama sen o pekmezide yedir ona bi güzel çaya kat çorbaya kat yedir afiyet olsun

tırmansın bırak rahat edersn valla biz koşturuyrz deli gibi onların düşündgne bak yesinde nsasıl yerse hesabı bizimkide şaşırdk inan

ohh bak o kadar sıkılmıştın adam razıymış kız ama sen o pekmezide yedir ona bi güzel çaya kat çorbaya kat yedir afiyet olsun

He vallaaa kaçamaz pekmezden aldım o kdr süte çaya artık ne bulursak
Keçi boynuzunu da nası bişeyse bilmiyorum kemirsin yesin bi yandan :)

Ya bide aklıma ne takıldı geçen hafta grip aşısı olmuş bu benim akıllı kocam
İlaç ya sonuçta ne bilim spermlere bişi yapmaz dimi:18:
Haftaya ihtiyacım var onlaraaaaaaaaaaaaaaaa

slmn alykm kızlar nbrsnz

aleyküm selam canım nasılsın?

canım keçiboynuzunun suyu daha iyi sanırım içebiliyorsa öyle içsin , incir de belli bir miktar sanırım yumurtayı çok büyütüyormuş herhalde bi topicte okumuştum belli bi süre sonra yemiyorlar iyi araştır tatlım

allah razı olsun tatlım sizlerle daha iyiym sen nasıl oldun

günaydın haticem biraz damar yaptık evet ama meleğim o kadar güzeldi ki teyzesi gülücükleri kulağımda yaa kıyamam ben ona hiç nasıl mutlu etti beni , Rabbim isteyen herkesi tez zamanda evlat sahibi yapar inş , o güzel duyguyu bizde yaşarız inşallah ,Rabbim yeterki sağlık versin

insan böyle bi rüyada kendisine gelemiyo demi serpilcm inş rabbim gerçeginide göstersn arkaşıma

amin canım hepimize göstersin, aynen canım nasıl güzeldi nasıl şekerdi kızım havalrda uçuyorum şuan yüzü hep gözümün önünde

yokhh güldürdün yine beni:):)

allah razı olsun tatlım sizlerle daha iyiym sen nasıl oldun

iyiyim çok şükür ağrım var ama hırpalamıyor beni sanırım gaz bu takmıyorum artık geçecek elbet , yarın yine kadın doğuma gideceğim
çağırdı neden bilmiyorum yumurtama mı bakacak acaba , cumartesi çalışmalara başla dedi, rahim arkasında sıvı var dedi anlamadım gidelim
bakalım umarım bi süprizle karşılaşmam ve üzülmem

Hamile kalmak için yumurta sayısı nasıl arttırabilir. Bayanlarda yumurta sayısını arttırabilmek için doğal incir kürü tedavisi nasıl yapılır ve faydaları nelerdir açıklanıyor.
KURU İNCİR KÜRÜ YAPILIŞI:8-9 adet kuru inciri soğuk su ile iyice yıkadıktan sonra yarım litre suda 8-9 dakika kaynatın. Ilıdıktan sonra elde edilen suyun yarısını sabah kahvaltısından sonra, diğer yarısını öğle yemeğinden önce için.
HAZIRLANIŞI:
Her gün taze olarak hazırlanmalıdır. Kolaylık olsun diye fazla miktarda hazırlayamayın.
UYGULANIŞI:
Bu kür 20-25 gün uygulanmalıdır.
Bu kürü uygulamadan önce etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde kuru soğanı ince ince kıyıp üzerine 2-3 çay kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.

canım bu küre ne zaman başlanması gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…